Dešavanja u Srbiji

Post Reply
Vlajko

#4476 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Vlajko »

dallton wrote:gdje mi je @vlajko koji mi prije prekjucer rece da ce se i kfor i euleks povuci pred "mogucim problemima i srpskom silom" u brdjanima (a lijepog imena, bas onako kulturno) :D
evo me... pa povukli su se ,pa su se ponovo vratili i opet neredi .Ovo traje vec 6 ili 7 dan i bice eskalacije garant , nocas su bili molotovi po euleks policijskom konvoju, protesti su svakodnevni, a izgradja kuca nesto i ne funkcionise 8-) Bile su i dve kasikare po francuskom kforu.
Molotovljevim koktelima na Euleks
1. maj 2009. | 00:44 | Izvor: Tanjug
Kosovska Mitrovica -- Nepoznate osobe su, nešto posle 20 sati, Molotovljevim koktelima gađale kolonu vozila EULEKS policije koja se kretala iz južne ka severnoj Kosovskoj Mitrovici.

http://www6.b92.net/info/vesti/index.ph ... _id=358274

Mozes ovde da pratis info Obraza posto su i oni otisli dole da se sibaju malo sa siptarima i okupatorima http://obraz.forumotion.com/forum-f2/topic-t1512.htm danas ce biti zeznuto jer je 1.maj pa ce vise ljudi da se zaputi dole ...

Image
Image

Russian Foreign Ministry spokesman Andrei Nesterenko said on Wednesday that there is a growth in the destabilization of northern Kosovo that could lead to an escalation of tensions throughout the region, adding that "balanced actions in the interests of all parties are needed."
http://en.rian.ru/world/20090430/121394070.html
Vlajko

#4477 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Vlajko »

Aktuelno
Srbi probili policijski kordon, Euleks opet koristio suzavac
11:43 KOSOVSKA MITROVICA, 1. maja (Tanjug) - Srbi iz naselja Brđani u severnom delu Kosovske Mitrovice, koji već nedelju dana protestuju protiveći se obnovi pet kuća u tom naselju čiji su vlasnici Albanci, probili su oko jedanest časova kordon Kosovske policijske službe. Oni su se posle toga zaustavili na stotinak metara od tzv. "žute linije" koja razdvaja Srbe i Albance u ovom naselju gde su nastavili miran protest. Srbi iz Brđana nose zastave i transparente na kojima piše "Kosovo duša Srbije" i "Stop teroru nad Srbima", a pripadnici Euleks policije i danas su upotrebili suzavac, dok su jake snage Kfora prisutne na okolnim brdima odakle prate razvoj situacije. (Kraj)
Србија незадовољна деловањем мисије Еулекса
Последњи догађаји у насељу Брђани у северној Косовској Митровици, повећали сумњу у исправност деловања мисије ЕУ, рекао министар за КиМ Горан Богдановић. Влада Србије спремна да помогне Србима и другим неалбанцима на Косову који су под сталним притиском, не само када је реч о струји, већ и по питању докумената, регистарских таблица, истакао је министар.

http://www.rts.rs/
zavrzlama

#4478 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Srbi iz naselja Brđani u severnom delu Kosovske Mitrovice, koji već nedelju dana protestuju protiveći se obnovi pet kuća u tom naselju čiji su vlasnici Albanci,

protive se obnovi kuca ciji su vlasnici Albanci :( ....znaci zabranjeno obnavljanje vlastitih kuca...velikosrpstvu nikad kraja...dokle ...vjerovatno dok ne dozive potpuni kolaps a tek su na pola puta propasti,sad mozemo znati kojih ce jos sranja oni napraviti na Kosovu a isto tako u BIH..
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4479 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Vlajko wrote:
dallton wrote:gdje mi je @vlajko koji mi prije prekjucer rece da ce se i kfor i euleks povuci pred "mogucim problemima i srpskom silom" u brdjanima (a lijepog imena, bas onako kulturno) :D
evo me... pa povukli su se ,pa su se ponovo vratili i opet neredi .Ovo traje vec 6 ili 7 dan i bice eskalacije garant , nocas su bili molotovi po euleks policijskom konvoju, protesti su svakodnevni, a izgradja kuca nesto i ne funkcionise 8-) Bile su i dve kasikare po francuskom kforu.
Molotovljevim koktelima na Euleks
1. maj 2009. | 00:44 | Izvor: Tanjug
Kosovska Mitrovica -- Nepoznate osobe su, nešto posle 20 sati, Molotovljevim koktelima gađale kolonu vozila EULEKS policije koja se kretala iz južne ka severnoj Kosovskoj Mitrovici.

http://www6.b92.net/info/vesti/index.ph ... _id=358274

Mozes ovde da pratis info Obraza posto su i oni otisli dole da se sibaju malo sa siptarima i okupatorima http://obraz.forumotion.com/forum-f2/topic-t1512.htm danas ce biti zeznuto jer je 1.maj pa ce vise ljudi da se zaputi dole ...

Image
Image

Russian Foreign Ministry spokesman Andrei Nesterenko said on Wednesday that there is a growth in the destabilization of northern Kosovo that could lead to an escalation of tensions throughout the region, adding that "balanced actions in the interests of all parties are needed."
http://en.rian.ru/world/20090430/121394070.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma kakvi kokošari BRE.....koje mizerije od šubaraša i cime se oni barkcu :lol: :lol: de .BA dobit cete po nosu od Albaneza budete li se puno khurchili....ruje se kofol bune :mrgreen: mozda u znak protesta po jeremiću ne pošaljete 2 (dva) vojnika na NATO vježbe u Gruziju......a bože me sacuvaj kako vas Čika Geđža lobotomiro pa to je za anale :mrgreen:
Vlajko

#4480 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Vlajko »

zavrzlama wrote:Srbi iz naselja Brđani u severnom delu Kosovske Mitrovice, koji već nedelju dana protestuju protiveći se obnovi pet kuća u tom naselju čiji su vlasnici Albanci,

protive se obnovi kuca ciji su vlasnici Albanci :( ....znaci zabranjeno obnavljanje vlastitih kuca...velikosrpstvu nikad kraja...dokle ...vjerovatno dok ne dozive potpuni kolaps a tek su na pola puta propasti,sad mozemo znati kojih ce jos sranja oni napraviti na Kosovu a isto tako u BIH..
Ne izvrci ,ako pratis prati sve: PROTIVE se obnavljanju kuca zato sto to rusi dogovor sa UNMIK i KFOR iz 2000 i 2001 godine da nema obnavljanja kuca iza zutih linija u Mitrovici koje je iscrtao KFOR. I treba da protestvuju zato sto se ni jedan Srbin nije vratio u juznu Mitrovicu ,a ovi bi da se vracaju na sever. Ili ce obnova kuca i povratak ici u dva smera ili nista od toga. Nemogu se samo ispunjavati zelje siptara. nema to veze sa nacionalizmom nego sa logikom i neka idu ispod Ibra ima dosta kuca sto su Srbi ostavili nek se usele tamo. U pitanju je 5 kuca na brdu.......

ma kakvi kokošari BRE.....koje mizerije od šubaraša i cime se oni barkcu de .BA dobit cete po nosu od Albaneza budete li se puno khurchili....ruje se kofol bune mozda u znak protesta po jeremiću ne pošaljete 2 (dva) vojnika na NATO vježbe u Gruziju......a bože me sacuvaj kako vas Čika Geđža lobotomiro pa to je za anale
ne idemo u Gruziju .... a ti se opusti :dance:
pici

#4481 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Četnoliki transkript: Tadić, Ćosić, Jeremić
Objavljeno: Sre, 29. 04. 2009. 17:00
ŽIV JE DRAŽA, MRTAV NIJE, DOK JE KUBE & SRBIJE

Image
Zaštićeni svedok: Videla sam Dražu na Kubi :mrgreen:

Dobrica Ćosić rano izjutra zove Borisa Tadića. Boris Tadić zabrinut zbog događaja oko Draže. U nastupu iskrenosti, Dobrica priznaje da je uvek preferirao Dražu glede J.B.Tita, na čijem je „Galebu“ bio kidnapovan dok je jeo škampe. U priču se uključuje Vuk Jeremić, koji iz Havane javlja da je gola Kuba u vanrednom stanju zbog nesvrstane potrage za grobom Đenerala. A u finalu... šokantno otkriće!
Piše: Petar Luković :thumbup:

06.20

BORIS TADIĆ (neumereno pospan): Aaaallooo?
DOBRICA ĆOSIĆ (starački veselo): Dobro jutro! Srećan rad!
BORIS TADIĆ (aktivno pospan): Tata, ti si?
DOBRICA ĆOSIĆ (cvrkutavo): Nije tata, sinko, nego čika Gedža, skoro kao da sam ti tata. Nego, zvučiš mi pospano, nisam te valjda probudio?
BORIS TADIĆ (hinjeno laže): Taman posla, čika Gedžo, ustao još pre dva sata, već razgovarao sa ovim malim Jeremićem oko Samita nesvrstanih u Havani, probudio premijera Cvetkovića, malo se igrao na Facebooku... Posla preko glave!
DOBRICA ĆOSIĆ (mudro): Teško je voditi mučenu Srbiju u kojoj je strepnja dublja od proizvodnje.
BORIS TADIĆ (lakonski): Nemojte samo o ekonomiji, čika Dobrice, materijalistička pohlepa preti da nas proguta u času kad valja braniti duhovne sadržaje naše Srbije. Pratite ovo oko Draže
DOBRICA ĆOSIĆ (iz rukava): Srpska mučenička golgota nema kraja. Dok se ne pomirimo i zaplačemo nad zemnim ostacima naših svekolikih junaka, spasa nam nema. Ne smemo, Borise, dozvoliti da heroji antifašizma ostanu bez grobnog mesta: tamo gde je Draža, tamo je Srbija bez komunizma!
BORIS TADIĆ (otvoreno): Vi, kao stari partizan...
DOBRICA ĆOSIĆ (energično): Nikad nisam bio u partizanima!
BORIS TADIĆ (okolišeći): Dozvolite, čika Gedžo, da vas podsetim da ste napisali partizanski roman „Daleko je sunce“...
DOBRICA ĆOSIĆ (vehementno): Nisam napisao.
BORIS TADIĆ (probudio se): Šta to znači „nisam napisao“?
DOBRICA ĆOSIĆ (odbrambeno): Znači da su roman pisali drugi a mene potpisali, protiv moje volje. Josip Broz i Edvard Kardelj su pravi autori. I Džemal Bjedić. I Milka Planinc. A Jovanka Broz je bila lektorka.

Image
Dražinice: Zloglasna četnička trojka sa Kube :mrgreen:

BORIS TADIĆ (praktično): Pustimo sad literaturu istoriji. Nego, da nam pomognete oko Draže. Vlada Srbije ima prioritetan zadatak da što pre, po svaku cenu, otkrije grob prvog evropskog antifašističkog gerilca. Prvo Draža, a onda ekonomska kriza.
DOBRICA ĆOSIĆ (zadovoljno): Ja sam uvek bio na strani Ravnogorskog pokreta. Đeneral Draža mi je večito bio uzor u borbi protiv komunizma. Dok sam bio na „Galebu“, zabranjeno je bilo na palubi pevati četničke pesme, što me je veoma frustriralo...
BORIS TADIĆ (nestrpljivo): Znam, čika Gedžo, kroz šta ste sve prošli, strašno da strašnije ne može biti, nego – da nam pomognete oko Draže. Srbija nema preči zadatak nego da otkrije grob Komandanta. Vlada Srbije u permanentom je zasedanju. Čitav naš narod je na nogama: Draža je svako od nas! Demokratska stranka ne sme u ovom odsudnom trenutku da ostane po strani. Naprotiv, valja podsetiti da Dražin nacionalni program i program stranke koju ja, kao predsednik, predvodim, imaju identične ciljeve: tamo gde je srpska četnička ali demokratska pesma, tamo je Srbija!
DOBRICA ĆOSIĆ (oholo): Tokom putovanja na tom „Galebu“, dva puta nisam hteo da doručkujem iz protesta: namerno su mi servirali hladan tost sa škampima, jer su znali šta mislim o Draži! Svakako, sinko, pomoći ću tebi i Srbiji. Mogu da objavim novu knjigu, recimo, pod naslovom „Vreme četnika“, da opišem kako smo se borili protiv partizana iz Kominterne ili da napravim nove dnevničke beleške o druženju sa Dražom. Drugi svetski rat je precenjen, da ti kaže čika Dobrica.
BORIS TADIĆ (veselo): Važno je da smo se dogovorili oko Draže. Đeneral nema alternativu.
DOBRICA ĆOSIĆ (umorno): Nema. Ali zato Srbija ima alternativu: ili ćemo s Dražom u budućnost, ili budućnosti neće biti.
BORIS TADIĆ (ushićen): Čika Gedžo, četniče!

+++

08.54

BORIS TADIĆ (odmorno): Halllooo?
VUK JEREMIĆ (odmorno): Šefe, divna vest: stigao u Havanu!
BORIS TADIĆ (hladno): Lako je tebi: juče Libija, danas Kuba, sutra Njujork. A ja sa Dražom i Gedžom. Jebeš ti to.
VUK JEREMIĆ (zabrinut): Izvinite što ne razumem, predsedniče.
BORIS TADIĆ (besan): Naravno da ne razumeš. Ja kao predsednik nisam u situaciji da mi dupe vidi put kao tebi. Malo Egipat i malo Rumunija, sve zajedno četiri dana, pa je li to normalno?
VUK JEREMIĆ (prekorno): Bili ste i u Beču. I u Sofiji.
BORIS TADIĆ (besno): Serem se na Beč: ne možeš da sedneš u kafić a da ti se ne priključi sto gastarbajtera koji se raspituju o Draži. Nego, šta kaže Fidel o meni? Da li je pročitao sve moje govore, nadam se da je tvoje ministarsvo sve to poslalo Kastru na vreme da ima vremena da se opusti i uživa.
VUK JEREMIĆ (ushićeno): Kaže mi Raul Kastro da je Fidel oduševljen ovom akcijom oko Draže. Prvi gerilac Evrope bio mu je uzor u vreme kad je dizao ustanak protiv nenarodnog, proameričkog režima. Zato je pustio bradu kao Draža. Da nije bilo đenerala, ne bi bilo ni brade.
BORIS TADIĆ (znatiželjno): Sve je to lepo, nego da li me pominje Fidel? Šta kaže legenda? Prati li ono što radim?
VUK JEREMIĆ (odsutno): Kaže mi Raul da Fidelu ništa ne promiče. Vrlo mu se dopalo ono što ste rekli u Sofiji povodom gasovoda.
BORIS TADIĆ (umorno): Ne sećam se šta sam rekao.
VUK JEREMIĆ (osvežavajuće): Rekli ste da je gasovod neobično značajan za Srbiju.
BORIS TADIĆ (retro): Stvarno? To sam rekao?
VUK JEREMIĆ (ishitreno): A da vam kažem, šefe, ovde već leto. Žene u kupaćim kostimima! Muzika na sve strane! Puni kafići! Život ne može da čeka!
BORIS TADIĆ (diskretno): A te žene u kupaćim kostimima, pitaju za mene?
VUK JEREMIĆ (uverljivo): Srbija, kao jedan od osnivača Pokreta nesvrstanih, ima sve motive da se lokalno žensko stanovništvo pokori Predsedniku, u svakom obliku.
BORIS TADIĆ (pohotno): Jesu li gole?
VUK JEREMIĆ (šapatom): U šubarama su.
BORIS TADIĆ (šapatom): Pominju Dražu?
VUK JEREMIĆ (diplomstski): Očekujemo da Fidel Kastro objavi saopštenje kojim će zahtevati da se na Kubi pronađe njegov grob.
BORIS TADIĆ (u šoku): Draža sahranjen na Kubi?
VUK JEREMIĆ (mirno): Ako nije, obezbedićemo. Raul mi kaže da Fidel priprema nesvrstano priopćenje glede Đenerala.
BORIS TADIĆ (radoznalo): Šta kaže Kuba?
VUK JEREMIĆ (racionalno): Živ je Draža, mrtav nije, dok je Kube i Srbije!
:thumbup: :mrgreen:
pici

#4482 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Vlajko wrote:
zavrzlama wrote:Srbi iz naselja Brđani u severnom delu Kosovske Mitrovice, koji već nedelju dana protestuju protiveći se obnovi pet kuća u tom naselju čiji su vlasnici Albanci,

Ne izvrci ,ako pratis prati sve: PROTIVE se obnavljanju kuca zato sto to rusi dogovor sa UNMIK i KFOR iz 2000 i 2001 godine da nema obnavljanja kuca iza zutih linija u Mitrovici koje je iscrtao KFOR. I treba da protestvuju zato sto se ni jedan Srbin nije vratio u juznu Mitrovicu ,a ovi bi da se vracaju na sever. Ili ce obnova kuca i povratak ici u dva smera ili nista od toga. Nemogu se samo ispunjavati zelje siptara. nema to veze sa nacionalizmom nego sa logikom i neka idu ispod Ibra ima dosta kuca sto su Srbi ostavili nek se usele tamo. U pitanju je 5 kuca na brdu.......

ma kakvi kokošari BRE.....koje mizerije od šubaraša i cime se oni barkcu de .BA dobit cete po nosu od Albaneza budete li se puno khurchili....ruje se kofol bune mozda u znak protesta po jeremiću ne pošaljete 2 (dva) vojnika na NATO vježbe u Gruziju......a bože me sacuvaj kako vas Čika Geđža lobotomiro pa to je za anale

de .BA vlajkane idi na Kosovo i vracaj vaskolike svete zemlje :mrgreen: mani se šuplje ;-)
Vlajko

#4483 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Vlajko »

pici wrote:
Vlajko wrote:

de .BA vlajkane idi na Kosovo i vracaj vaskolike svete zemlje :mrgreen: mani se šuplje ;-)
samo polako , tiha voda breg roni.

Najvaznije je da sarajevo x prihvata Kosovo kao deo Srbije (Desavanja u Srbiji) isto kao i drzava BiH te smo tu na istom.
BiH je jedina zemlja izasla iz bivse SFRJ osim Srbije da nije priznala Kosovo kao "republjika" , sta reci sem hvala vam komsije :thumbup: respect :thumbup:
pici

#4484 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Vlajko wrote:
samo polako , tiha voda breg roni.

Najvaznije je da sarajevo x prihvata Kosovo kao deo Srbije (Desavanja u Srbiji) isto kao i drzava BiH te smo tu na istom.
BiH je jedina zemlja izasla iz bivse SFRJ osim Srbije da nije priznala Kosovo kao "republjika" , sta reci sem hvala vam komsije :thumbup: respect :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lupuse jes to ti :mrgreen: ......znaš onu narodnu "o jadu se svome zabavili" e tako ti i ne treba nicija ni pohvala ni priznanje da bi shvatio da se ono sto si htjeo drugom sada vratilo tebi :mrgreen: ;-) dok je Amera tako ce biti pa sad mozete s lupusom na pun mjesec zavijat.De .BA imal iko iz Srbije da se moze normalno popricat osim ovijeh kokošarskih trubadura . :mrgreen:

"tiha voda brijegove valja" :mrgreen: .....ja bih dodo "ko s Vragom tikve sadi o glavu mu se lupaju" :mrgreen:

haj sad sretno u osvajanju Nezavisne Države Kosovo i vracanju u vekovna ognjišta. :mrgreen:
dallton

#4485 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

slobodna bosna , komentar
PETAK, 24. APRIL
VUK JEREMIĆ, ministar vanjskih poslova Srbije, u Americi kaže da Bosna i Hercegovina “nije država nego protektorat”. Ne znam zbog čega su se sarajevski politički krugovi zbog te izjave uzburkali i uzbunili. Jeremić je toliko informiran, ozbiljan i odgovoran diplomata da ne samo što tvrdi, nego i vjeruje kako je “Kosovo dio Srbije...”
:D
zavrzlama

#4486 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Vlajko wrote:

Kolega kod velikosrba nema dvosmjernog povratka...oni ubijaju i protjeravaju druge da bi ostvarili ideju"krv i teritorija" ako ne uspije, pa njih drugi protjeraju oni se ne vracaju na svoje, nego svim silama pokusavaju da zabrane da se drugi vrate u svoje u podrucja gdje velikosrbi imaju kontrolu...sjeti se Sarajeva 1996-e kad velikosrbi silom i propagandom tjeraju vise od 100 000 srba da se isele iz Sarajeva iz svojih kuca, koje ce postati dio federacije...

nema to veze sa nacionalizmom nego sa logikom i neka idu ispod Ibra ima dosta kuca sto su Srbi ostavili nek se usele tamo.
kolega svoja kuca je svoja kuca...nema zamjene za svoju kucu i zavicaj....uvijek me je fascinirala ta velikosrpska bolesna osobina da se svom ili drugom narodu tako olako iz nekih samo njima znanih strateskih i moralnih razloga nudi druga kuca kao nesto normalno i opsteprihvatljivo...u tome je i odgovor zasto ce srbi kao narod na kraju krajeva zavrsiti svi u jednoj drzavi,bas iz razloga sto SANU,SPC i DB vec dugo rade na tome da pokazu srbima da oni kao narod ne trebaju da zive sa drugim i drugacijim i salju im poruku "otmi,ubi,zapisaj teritoriju,ako ne uspijes bjezi iseljavaj se"...pa dokle vise..
stepsky

#4487 Re: Desavanja u Srbiji

Post by stepsky »

Ima jedno i sada vec notorno pitanje koje su postavljali i postavljaju svi politicari iz Evrope i Amerike Srbijanskim politicarima a glasi:
"Sta bi ste vi uradili sa Kosovom kada bi vam ga sada vratili".
Nikada nije bilo normalnog, racionalnog, razumnog i jasnog odgovora na to pitanje od strane Srbijanskih politicara. Zasto nije bilo takvog odgovora? Zato jer ga nemaju.
zavrzlama

#4488 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

stepsky wrote:Ima jedno i sada vec notorno pitanje koje su postavljali i postavljaju svi politicari iz Evrope i Amerike Srbijanskim politicarima a glasi:
"Sta bi ste vi uradili sa Kosovom kada bi vam ga sada vratili".
Nikada nije bilo normalnog, racionalnog, razumnog i jasnog odgovora na to pitanje od strane Srbijanskih politicara. Zasto nije bilo takvog odgovora? Zato jer ga nemaju.

srbiji treba kosovo kao teritorija a ne 2 miliona albanaca u istom....99-e su pokusali potpuno etnicki ocistiti Kosovo od albanaca...nije uspjelo sad im trenutno velike sile ne dozvoljavaju da ponove 99-tu...ali ce cekati povoljnu priliku i to nekad u buducnosti uraditi...isto ceka BIH...jer propadanje srbije je tek na pola puta....
StLouis

#4489 Re: Desavanja u Srbiji

Post by StLouis »

http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=37

DRAŽA UBIJEN NA ADI, PA BAČEN U SEPTIČKU JAMU
:oops: oops

BEOGRAD, 03.05.2009.

PRESS
Monstruozna likvidacija četničkog komandanta

Svedoci potvrđuju: DRAŽA UBIJEN NA ADI, PA BAČEN U SEPTIČKU JAMU

Državnoj komisiji do sada se javilo sedam novih svedoka, uključujući čoveka iz Čačka koji je - ubio Mihailovića! U Arhivu maršalata ključni dokument o grobu Draže Mihailovića

[s]
s

Dragoljub Draža Mihailović, komandant Jugoslovenske vojske u otadžbini, likvidiran je na Adi Ciganliji, tvrdi svih sedam novih svedoka koji su se javili novoformiranoj Državnoj komisiji. Oni se jedino ne slažu oko mesta na kome je Mihailović zakopan, kažu naši izvori bliski istrazi.

Draža Mihajlović

Državnoj komisiji, koja treba da otkrije istinu o poslednjim trenucima četničkog komandanta, u proteklih nedelju dana javilo se sedmoro potpuno novih svedoka koji tvrde da imaju saznanja o poslednjim trenucima Dražinog života. Republičko javno tužilaštvo narednih dana će proveriti njihove navode, uključujući i ključnog svedoka iz Čačka, za koga se veruje da je lično ubio Dražu Mihailovića!

Dokument u maršalatu

Novi sastanak Komisije zakazan je za četvrtak i tada bi trebalo da se znaju prvi rezultati istrage koju vodi Tužilaštvo.

- Tužilaštvu se javilo sedmoro-osmoro ljudi, bivših pripadnika Ozne, koji žele da kažu sve što znaju o tom događaju. Trojica su iz okoline Čačka, a ima ih iz Jagodine, Leskovca i Kragujevca. Članovi Komisije još nisu sa njima obavili razgovor, već su se oni samo obratili Tužilaštvu. Jedan od svedoka izjavio je da je lično ubio Mihailovića, drugi da je bio prisutan sve vreme - od pogubljenja do sahrane Mihailovića. Važno je istaći da se ti ljudi do sada nisu oglašavali i da bi njihovi iskazi mogli značajno da ubrzaju istragu - navodi naš izvor.

Šeškijević: „Juče su vam ovde ubili Čiču"

Mihail Šeškijević, profesor matematike iz Čikaga, potvrdio je juče našem listu svoje sećanje staro 63 godine, kada je bio zatvoren na Adi Ciganliji.

- Čuo sam kamione na čukaričkoj strani, čamce i oficire Ozne koji vuku neke ljude, zatim i prigušene hice, koje samo gluvi nisu čuli. Čuo sam jasno i njihove reči: „Pakujte se na onaj svet", kao i još nekoliko podrugljivih glasova. Sećam se ida su mi sutradan dvojica stražara iz Leskovca rekla: „Juče su vam ovde ubili Čiču" - tvrdi Šeškijević, koji kaže da mu je stražar jasno pokazao da je Mihailović ubačen u nužničku jamu kod zida zatvora.

Da li je upravo ovo razlog zašto su učesnici ovog monstruoznog ubistva do danas ćutali. Da li se zaista te večeri desilo nešto tako strašno, nešto toliko primitivno, zbog čega je mnogim kasnije važnim komunističkim funkcionerima bilo teško i da se prisećaju tog dana, saznaćemo uskoro.

On ističe da, prema nekim informacijama, u Arhivu maršalata postoji jedan deo arhive koji je pod embargom već nekoliko decenija, a sumnja se da se u njemu nalaze dokumenta vezana za smrt generala Mihailovića. Komisija će doći i do geodetskih planova nekadašnjeg zatvora na Adi Ciganliji, na osnovu kojih će moći sa velikom preciznošću da utvrdi gde se nalazila jama u koju su bacani leševi streljanih, neposredno pored zida gde se nalazila septička jama, a koja je pominjana kao mesto na kome je, najverovatnije, zakopan i sam Draža Mihailović.

Nove karte zatvora

- Karte zatvora do sada nisu bile poznate, iako nisu označene kao državna tajna. To će Komisiji puno pomoći, jer ljudska sećanja blede i ne mogu se uzimati kao potpuno pouzdan podatak. Svedoci se ne slažu oko lokacije na kojoj je sahranjen Draža, pa se može čuti da je to bilo na Adi, u Lisičjem potoku, Marinkovoj bari... Svi podaci će biti provereni. Nakon što Tužilaštvo obavi svoj deo posla, sa svedocima će razgovarati članovi Komisije, istoričari, koji će upoređivati njihovu verziju sa do sada poznatim činjenicama. Sigurno je da će to sve pomeriti naša dosadašnja saznanja o ovom događaju, a bitno je reći da je Komisija osnovana tek nakon što su se pojavili signali da bi se moglo otkriti nešto novo - kaže naš izvor.

Tadić iza komisije

Jedan od članova komisije potvrdio je Pressu da iza njihovih napora stoji lično predsednik Srbije Boris Tadić, koji insistira da se na slučaj Draže Mihailovića konačno stavi tačka.

- Mogu da kažem da imamo njegovu podršku, ali da mi se čini da je prisutan i snažan pritisak iz inostranstva da se konačno pronađe grob Draže Mihailovića - potvrdio nam je.

Podsetimo, Državna komisija za rasvetljavanje okolnosti i činjenica o pogubljenju Dragoljuba Mihailovića održala je prošle nedelje prvi sastanak, a za koordinatora je izabran republički javni tužilac Slobodan Radovanović. Vlada Srbije je zatim skinula oznaku poverljivosti sa svih akata koji se odnose na izvršenje smrtne kazne nad generalom Mihailovićem. Osim Radovanovića, u radu Komisije učestvovaće i Slobodan Homen, državni sekretar u Ministarstvu pravde, Momčilo Pavlović, direktor Instituta za savremenu istoriju u Beogradu, Miladin Gavrilović, upravnik Zadužbine kralja Petra Prvog na Oplencu, Miladin Milošević, direktor Arhiva Jugoslavije u Beogradu, kao i novinar i istoričar Dragan Vlahović.

S. DEDEIĆ - V. LALIĆ
pici

#4490 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Službena (zlo)upotreba, 4. deo: Mokra Gora

video o emiru od mokre gore i njegovom emiratu :mrgreen: ........vidim da se u srbiji vaistinu dešava ponavljanje prošlosti i uvodjenu srednjevjekovnih titula vojvoda,knjaz,emir,beg itd itd
http://www.b92.fm/channel/Insajder+B92/39582.html

e posto se je samoproklamovao kao ercegovac i trazi spajanje emirata sa sutjeskom(a sto ce 100% i dobit) da bu damo kakav i pašaluk oko beograda :mrgreen: .........prece taj i u dalmaciju i u srbsku atinu ako bogda kako je pošo s jovim rendjerima oko sebe :dance: :mrgreen:

malo mu 11 000 hektara zemlje....treba još :shock: .....u mokroj gori trijumfuje život :shock: :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Johny

#4492 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Johny »

http://www.serbiaopen.rs/

Ovo je prava adresa turnira...

Svaka cast za Novaka sto je uspeo da organizuje ATP turnir, mnogo novca je ulozeno, ceo donji Dorcol je promenio izgled, jednim udarcem ubili smo 2 muve jer ce ti tereni biti korisceni i za Univerzijadu na leto.

Imam karte za polufinale i finale, moguce da se u polufinalu Novak sastane sa Ljubicicem, bice dobra atmosvera :)
dallton

#4493 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

KOSOVO ULAZI U MMF Ispis
12:29 / 06.05.2009.

mmf-logo1.jpg

Prelazni organi Kosova saopštili su da su sinoć dobili dovoljan broj glasova za ulazak u Međunarodni monetarni fond /MMF/, piše današnje izdanje američkog dnevnika "Vol strit žurnal".

Ruski i američki zvaničnici rekli su da su protiv pokušaja Kosova da uđe u MMF bili aktivni Srbija i Rusija. Srbija je pisala svim članicama MMF-a tražeći od njih da odbace zahtjev Kosova za prijem.

SAD, Francuska, Njemačka i Velika Britanija zalagali su se za prijem Kosova u MMF.

Zamijenik ministra inostranih poslova u vladi Kosova Flora Kitaku rekla je da je Priština od članica MMF-a dobila potrebnih više od polovine glasova.

Za razliku od UN, Svjetske trgovinske organizacije /STO/ i drugih međunarodnih grupacija pravilo većine omogućila je članstvo Kosova u MMF-u uprkos protivljenju Srbije i Rusije.

Niko od zvaničnika Srbije nije bio dostupan za bilo kakav komentar dok je ruski zvaničnik u Vašingtonu rekao da je Moskva bila protiv ulaska Kosova u MMF.
gdje mi je vlajko koji do jucer napisa da kosovo nece biti ni u mmf-u, ni u wto-u, ni ovdje ni ondje jer navodno nece neko to dopustiti
Nekako s proljeća

#4494 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Nekako s proljeća »

:)

Pisati na temi,koja bi se kako je i naslovljena ,trebala baviti desavanjima u Srbiji, o susjednoj drzavi je nesto sto mi nije logicno.Ukoliko se na ovoj temi ne promijeni sadrzaj tj pocne baviti sustinom u naslovu teme, dakle desavanjima u drzavi Srbiji, ozbiljno cu razmotriti mogucnost otvaranja zasebne teme o Kosovu kao drzavi.Cijeneci osjetljivost statusa Kosova u bosanskohercegovackom politickom miljeu, to do sada nisam uradio ni virtualno.

Hvala na razumijevanju. :run:
vee-jay

#4495 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vee-jay »

pa otvori, da i nije drzava... premda jeste... mozda cak vise nego BiH :-)
dallton

#4496 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

Nekako s proljeća wrote::)

Pisati na temi,koja bi se kako je i naslovljena ,trebala baviti desavanjima u Srbiji, o susjednoj drzavi je nesto sto mi nije logicno.Ukoliko se na ovoj temi ne promijeni sadrzaj tj pocne baviti sustinom u naslovu teme, dakle desavanjima u drzavi Srbiji, ozbiljno cu razmotriti mogucnost otvaranja zasebne teme o Kosovu kao drzavi.Cijeneci osjetljivost statusa Kosova u bosanskohercegovackom politickom miljeu, to do sada nisam uradio ni virtualno.

Hvala na razumijevanju. :run:
drzavnost kosova se raspravlja samo ovdje samo u smislu reakcija iz srbije i njihove volje da zive u svijetu mastu, gdje postoji jedno carstvo...
pici

#4497 Re: Desavanja u Srbiji

Post by pici »

Vladimir Voronjin, predsjednik Moldavije, tvrdi kako je u organizaciji državnog udara u Kišinjevu prošlog tjedna sudjelovalo devet osoba srpske nacionalnosti. Moldavska tajna služba ima informacije kako su nerede predvodili bivši ´otporaši´, piše Press.

Predsjednik Voronjin rekao je kako ima fotografiju srpskog državljanina za kojega tvrdi da radi za Amerikance. :mrgreen:

- Imamo sve snimljeno i možemo identificirati sve zvijeri koje su napadale policiju - rekao je Voronjin.

Prema informacijama moldavskih medija u pripremi je uhićenje trojice Srba, a u utorak bi trebala biti objavljena njihova imena.

Danko Ćosić iz Srbije, direktor nevladine organizacije ´Prokoncept´ koji je u Moldaviji bio promatrač tijekom izbora, kaže kako u toj zemlji uopće nema devet Srba.

- Pokazali su fotografiju o kojoj govori Voronjin. Ja sam taj na fotografiji. Fotografirali su me ispred zgrade predsjedništva. Nisam sudjelovao u nikakvom nasilju. Sigurno je da onaj koji sudjeluje u nasilju ne drži ruke u džepu - zaključio je Ćosić.

Dalje navodi kako u Moldaviji nije imao nikakvih problema i da je bez zaustavljanja napustio tu zemlju. Rekao je i kako u priči predsjednika Voronjina ima puno nelogičnosti.

- Nije moglo devet Srba organizirati pobunu. Tamo smo bili jedan mladić i ja - rekao je Ćosić. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dallton

#4498 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

najbitnije je da u srbiji stasavaju nove i svjeze ideje
Miroljub Jevtić, sveža krv “Politike”Objavljeno: Pet, 08. 05. 2009. 15:34 EMINA, OMER I MERIMA
Jeremić pre Jeremića: Jevtić u međunarodnim full kontaktima
PHOTO: STOCK

Nacionalno pomirenje na delu: Miroljub Jevtić, samozvani ekpert za islam, nekadašnji obožavalac Radovana Karadžića i vernik Ratka Mladića, poznat po zlokobnim rasističkim izjavama protiv Muslimana - danas je gostujući komentator “Politike” gde brani Vuka Jeremića i njegovu ideju da Srbija prikloni nesvrstanom svetu, naročito muslimanskim zemljama! Piše: Petar Luković
Medijsko ludilo u Srbiji dovedeno do usijanja s početkom rata u Bosni, katapultiralo je u naručje domoljubne javnosti izvesnog Miroljuba Jevtića koji se kitio titulom “eksperta za islam”. Listovi poput paljanske “Javnosti” ili “Politike”, uz neizbežni ratnohuškački RTS, bili su vaskoliko otvoreni za ovog hard-core branitelja Karadžićevih genocidnih ideja. Jula 1993. u fašističkom nedeljniku “Javnost”, Jevtić se žali čitaocima-koljačima: “U bukvaru koji su izdali beogradski i novosadski Zavodi za udžbenike, pominju se tipična muslimanska imena: Emina, Omer, Merima. Na taj način se kod najmlađih Srba rađa sasvim isti odnos prema ovoj vrsti imena kao prema imenima: Rastko, Sava, Nemanja, Uroš, Miloš”. Da bi osokolio srpske zločince, Jevtić godinu dana docnije poručuje: “Nije tačno da Muslimani ne ruše verske objekte. Naprotiv! Oni ne samo da to čine nego im je to verska obaveza”.

Jevtić, rođen u Vranju 1955, diplomirao je na Fakultetu političkih nauka Univerzitetu u Beogradu, magistrirao sa tezom "Islamsko shvatanje rata i uloga Islamske konferencije u očuvanju mira" na Pravnom fakultetu u Beogradu, a doktorirao sa tezom " Savremni džihad i rat " na fakultetu Političkih nauka. Među gomilom objavljenih knjiga nalaze se naslovi: “"Religija i politika – uvod u politikologiju religije","Od Islamske deklaracije do verskog rata u BiH, "Šiptari i islam", "Islam u delu Ive Andrića", "Sve naše zablude","Muslimani između vjere i nacije”.

U svom naučnom radu pod naslovom “Uloga srpskih orijentalista u opravdavanju genocida” profesora Normana Cigara – naš junak, Jevtić, zasluženo, ima počasno mesto: “Ključni elemenat poruke srpskih orijentalista također je bio taj da muslimani predstavljaju neminovnu i smrtonosnu prijetnju. Mnogo prije ratnih previranja u bivšoj Jugoslaviji, Jevtić je aktivno promovirao ideju o tome kako je islam 'najznačajnija prijetnja Jugoslaviji, čak značajnija i od... srpsko-hrvatskih odnosa'. Premda su muslimani, navodno, neprijateljski raspoloženi prema Zapadu u cjelini, njihov je specijalan cilj Srbija. "Dobro je poznato", prema Jevtiću, "da je Srbija, svojim otporom, oslobodila naš dio Balkana od Halifata, te, prema tome, nije iznenađujuće što je srbofobija visoko razvijena među fundamentalističkim muslimanima".

Džihad, džihad, četir noge: Jevtićeva uspavanka
PHOTO: STOCK

Cigar dalje objašnjava: “Jevtić je ocijenio da čak i muslimani koji ne prakticiraju vjeru navodno rade nesvjesno u korist džihada, i štaviše, zaključuje Jevtić: 'Što je najžalosnije proponenti takve politike najčešće nisu formalni vernici, već prije vrlo često visoki (komunistički) vladini službenici". Usprkos činjenici da nema dokaza da jedan takav fenomen postoji izvan njegovih spisa, Jevtić ipak tvrdi da je "ovo najopasniji oblik fundamentalizma... budući da je njegova islamska esencija/suština skrovita, te se, prema tome, lako može penetrirati na društvenu scenu".

Primjerice, kada je predsjednik bosansko-hercegovačke komunističke partije, Nijaz Duraković, godine 1989. isticao i promovirao ono što je smatrao bosanskom tradicijom tolerancije i koegzistencije među različitim vjerama i kulturama, Jevtić je odmah odvratio: "O kakvoj vrsti tolerancije može neko govoriti kada je baš islam došao sa sabljama čije su oštrice odnijele glavu posljednjeg bosanskog kralja?" Tvrdeći da otomansko nasljeđe nije bilo nasljeđe tolerancije, već ropstvo, Jevtić pita: "Može li neko govoriti o religijskoj toleranciji u islamski utemeljenoj Otomanskoj imperiji u nekojem drugom smislu osim na način pastirovog postupanja sa stadom, on ga, naime, samo odgaja da bi imao od njega više mesa kasnije?"

Cigar primećuje: “Budući da bjelodano svi muslimani u Bosni i Hercegovini nisu smjerni vjernici (uključujući mnoge koji su bili članovi Komunističke partije), srpski su orijentalisti bili prisiljeni da rastegnu svoju definiciju 'fundamentalizma' da bi ona pokrila široku oblast. Proširivanjem termina fundamentalizam, srpski su orijentalisti mogli podvesti bilo koju političku aktivnost muslimana pod tu rubriku! Jevtić, na primjer, govori o 'sekularnom islamskom fundamentalizmu' i 'komunističkom islamu' da bi tako obuhvatio bilo koga i svakoga ko je na bilo koji način musliman i da bi ga učinio validnim ciljem pokude! Jevtić je ocijenio da čak i muslimani koji ne prakticiraju vjeru navodno rade nesvjesno u korist džihada”.

Prema Jevtiću, islam po svojoj naravi, navodno, "isključuje svaki drugi nazor na svijet i traži za sebe monopol na sceni. Eto zašto je islam opasan za sva moderna društva". Kako Jevtić dodaje, "islam je nasuprotan bilo kojim pravednim odnosima, toleranciji, dijalogu ili koegzistenciji", i, u stvari, Kur'an i šerijat, navodno "dopuštaju uništenje onih koji imaju drugu religiju". Ne samo da Jevtić optužuje muslimane za razaranje mesta bogosluženja koja pripadaju drugim religijama, nego je to "obaveza prema muslimanskoj religiji". U težnji da poveže prošlost i sadašnjost u jednom statičkom portretu, Jevtić optužuje lokalne muslimane da su oni "nosioci genocida" od srednjovjekovnih vremena do danas.

Upravo je Jevtić bio taj koji je u svojoj knjizi posvećenoj džihadu dao punu elaboraciju ovog fenomena. On smatra da je sam pojam džihada neodvojivi deo islama, nešto što je prisutno i nepromenljivo uvek i svuda. Čak dok je još Jugoslavija postojala, u to vreme, a i on to dopušta, nije bilo nasilnih akata kao takvih, Jevtić unatoč svemu tome tvrdi ipak da zapaža mirnije, ali ništa manje opasne, forme džihada koje su tobože na sceni! Primajući navodno upute od "međunarodnih islamskih organizacija, koje, zahvaljujući velikim finansijskim resursima, nastoje da osvoje svijet", jugoslovenski muslimani, tvrdi Jevtić, već koriste takve podmukle taktike kao što su: "visok natalitet, gradnja džamija, pritisak na nemuslimane". Jevtić je procenio da: "Na temelju detaljnih izvještaja, jasno je da je ova strategija mnogo djelotvornija u postizanju svoga cilja ne stvarajući ikakve galamu", dok ipak Jevtić opominje da to predstavlja “najozbiljniju prijetnju Jugoslaviji".

Cigar dalje piše: “Iza svakog djela muslimana stoji navodno domišljen plan da se podrije Srbija. Prema Jevtiću, muslimanska manjina u Srbiji služi kao mostobran za 'potpunu islamizaciju Srbije'. Kad je beogradska muslimanska zajednica, na primjer, tražila 1990. godine zemlju za groblje za svoje članove, Jevtić je reagirao pozivajući na alarm. On je opominjao da 'Nakon zemljišta za mrtve slijedeći je korak osvojiti zemljište za žive. Oni će potom tražiti džamiju, potpuno legitimno, ali potom, okolo džamije, tražit će zemljište na kojem će naseliti muslimane. I onda, neće proći mnogo kad će nemuslimani otići, u početku dobrovoljno, a kasnije pod pritiskom... Ono što je planirano jeste naseljavanje muslimana u ove krajeve, i povećanje stope rađanja da bi se postepeno postigla brojčana nadmoć.' Za svoj glavni argument on upire prstom na jednu objektivnu lekciju, naime na ono što je vidio kao narušen noćni život u pariškoj četvrti Pigalle nakon što su se tamo naselili sjeverno-afrički muslimani. Sagledan u ovom svjetlu, čak i zahtjev za muslimansko groblje jeste 'veliko političko pitanje.' Srbija, zapravo, jeste tek dio šireg plana da se iznova osvoje izgubljene teritorije ne samo na Balkanu, već također i na Iberijskom poluostrvu, tvrdi Jevtić”.

Miroljub Jevtić, inače redovni profesor na Fakultetu političkih nauka, sa zadovoljtvom je za list “Pravoslavlje” objasnio zbog čega nema – albanske nacije: “Centralna greška jeste u tome što svi naši analitičari tvrde da se radi o albanskom nacionalizmu i da je došlo do trijumfa albanskog nacionalnog projekta. Ne postoji albanska nacija, postoji albanska etnička masa koja govori albanski jezik, ona se nije profilirala kao nacija. Ona je duboko podeljena po verskim šavovima i ona verski razmišlja. Albanci muslimani predpostavljaju Turke Albancima rimokatolicima, Albanci rimokatolici pretpostavljaju Hrvate i Italijane Albancima muslimanima, a Albanci pravoslavci sa juga sa kojima na nesreću nemamo granicu pretpostavljaju Grke Albancima muslimanima. Isto kao što Prizrenska liga nije albanski nacionalni projekat. Prosto je neverovatno da moram da otkrivam toplu vodu! Osnovni programski dokument Prizrenske lige Kararname videlo je milion analitičara. I ne mogu da razumem kako govore o albanskom projektu, kada su tamo subjekt Lige muslimani, i Liga se bori za interese islama”.

Ostvarenje Jevtićevog sna: Srebrenica 1995.
PHOTO:EPA/FEHIM DEMIR

A onda poenta profesora: “Podvlačim, islam ne priznaje naciju. Nemamo nijednu islamsku naciju u svetu. Svi procesi će se istopiti u jednom opštem islamskom jedinstvu. Pojedini Albanci sami upozoravaju da će se pretvoriti u Arape, kao što su se svi oni koji su se iselili u Tursku pretvorili u Turke, a oni u arapskim zemljama u Arape, nastavi li se ovakav stepen islamizacije”.

+++

Sad kad smo se upoznali sa Naučnim Radovima ovog razularenog profesora, valja se suočiti sa njegovim tekstom u “Politici” objavljenim 8. maja 2009. Pod naslovom “Povratak nesvrstanih”, Jevtić podržava Vuka Jeremića: “Nastup Vuka Jeremića na skupu nesvrstanih zemalja u Havani izazvao je mnogo veću pažnju nego mnoge druge akcije agilnog ministra. Taj nastup ima tri dimenzije: prva je u vezi sa samom potrebom da se tamo putuje, druga s pozivom upućenim nesvrstanima da se skup ponovo održi u Beogradu i treća je spominjanje bivšeg predsednika Jugoslavije i jednog od osnivača toga pokreta Josipa Broza.

Okretanje nesvrstanima posebno je važan korak u tom pravcu. Koliko je to važno vidi se iz činjenice da se Zapad ponaša isto tako. Među onima koji su priznali nezavisnost su i državice koje je skoro nemoguće naći na karti sveta, a koje tradicionalno čine deo nesvrstanog pokreta. Pa kada je tako zašto ne iskoristiti stare veze i to veoma iskreno. Time se pokazalo da umemo da vodimo nezavisnu spoljnu politiku i da, kada su naši interesi u pitanju, kažemo 'ne' i tamo gde se to ne bi očekivalo.”

Jevtić, danas oduševljen Muslimanima, naročito je srećan što je Srbija podržala Iran u akcijama sakaćenja lokalnog stanovništva: “Čini se da je najvažniji korak u tom pravcu bilo glasanje u OUN protiv osude Irana, a u ovom trenutku poslednji i najveći korak je put u Havanu. Glasanjem u prilog Irana pokazali smo da umemo da budemo zahvalni za njihovu podršku očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije, kakvi god da su bili motivi Irana, a putem u Havanu Srbija pokušava da čitav pokret ubedi u ispravnost naše politike”.

Večiti borac protiv brozovskog komunizma, Jevtić u “Politici” priča sasvim novu priču: “Ako je Broz već vladao ovom zemljom, a jeste, onda isto tako kao što smo bili primorani da pretrpimo sve negativne posledice njegove duge uprave, sada treba iskoristiti i ono što je bilo dobro. A to je upravo široka podrška koju je imao u zemljama u razvoju. Ako će pozivanje na Broza doprineti da se KiM očuva u okviru Srbije onda mislimo da niko ne bi trebalo da ima dilemu u vezi s njegovim pominjanjem na Kubi”.

Šta li bi mu danas rekli Nemanja, Miloš i Uroš koje je one 1993. branio od Emine, Omera i Merime?
KIA

#4499 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

Pici , jel ti i Dalton onanishete u paru ili svako za sebe ? :-D
dallton

#4500 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

provala dana
*** SPAM *** - Predsjednik Srbije Boris Tadić danas je izjavio povodom Dana Evrope i Dana pobjede nad fašizmom da je Srbija bila dio savezničkog fronta u borbi protiv fašizma i da danas u modernoj Srbiji nema mjesta fašizmu i netoleranciji.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply