merimas wrote:Pooll, kako ide? Ipak je vikend i znam da se ima potreba za gustati, al ne daj se. Podrska.
Hej! Hvala, hvala...Ide dobro, drzim se... gledam da budem sto manje u kuci, hodam li hodam
Moderator: anex
merimas wrote:Pooll, kako ide? Ipak je vikend i znam da se ima potreba za gustati, al ne daj se. Podrska.
ja sam se bio navadio na oveshmizlica wrote:ugledah danas u prodavnici one bombonice fisherman's friend....i kupim...a ne volim ih....i sad kad mi cigar padne na pamet uzmem tu bombonicu....zanimljiva zahebancija....u konačnici ili ću prestati misliti na cigare ili ću zavoljeti ove bombonice (treće nije u opciji)

Da nisi nekada dobio na LOTU/Bingu?drugi profil wrote:Danas je treci novembar.
Sta mislite zasto je treci novembar meni jako bitan, a da to pominjem na ovoj temi?
Donesite odluku danas, mozda je to bas dobar dan.
drugi profil wrote:
Eh, da, trosio sam i one Fishermans Friend bobe, bijela kesica, smedje bobe unutra, ljute ko djavo... otvaraju sinuse, ubijaju i MRSA..![]()
Ovo ko neka reklama pred izboredrugi profil wrote:Danas je treci novembar.
Sta mislite zasto je treci novembar meni jako bitan, a da to pominjem na ovoj temi?
Donesite odluku danas, mozda je to bas dobar dan.
Zoya wrote:Ovo ko neka reklama pred izboredrugi profil wrote:Danas je treci novembar.
Donesite odluku danas, mozda je to bas dobar dan.![]()
Ide li to omladino?
Jos malo pa tri mjeseca kod mene. Sinoc sam sanjala da me je neko prevario da zapalim, trznem se ja tako u snu i odlucim da cu kad zaspim tu istu cigaru baciti u shahtuTako i bi
Zox wrote:Osjećam se jadno JER pušim. Zato sam se i usmjerio na rješavanje problema
Super je ono sto si ovdje sa nama podjelioZox wrote:Kod mene je situacija malo specifična, radim od kuće pa bih mogao, teoretski, da u idućih 6 mjeseci ne sretnem ni jednog pušača, ali s druge strane i samoća zna biti pomalo crnjak... vidjećemo.
mali_balon wrote:Zoya wrote:Ovo ko neka reklama pred izboredrugi profil wrote:Danas je treci novembar.
Donesite odluku danas, mozda je to bas dobar dan.![]()
Ide li to omladino?
Jos malo pa tri mjeseca kod mene. Sinoc sam sanjala da me je neko prevario da zapalim, trznem se ja tako u snu i odlucim da cu kad zaspim tu istu cigaru baciti u shahtuTako i bi
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja sam isto sanjao da sam zapalio koja je to mora bila, meni bilo kriiiiiiiivo sto sam zapalio, ono govorim si (u snu) konju jedan ne pusis godinu i sad si zapalio
![]()
![]()
![]()
. Joj moje radosti kad sam skontao da je to samo san, i zaspim uz osmijeh tipa "hahahah ne pusim"
Hvala na savjetimaZoya wrote:Super je ono sto si ovdje sa nama podjelioZox wrote:Kod mene je situacija malo specifična, radim od kuće pa bih mogao, teoretski, da u idućih 6 mjeseci ne sretnem ni jednog pušača, ali s druge strane i samoća zna biti pomalo crnjak... vidjećemo.Sve znas i opet se vrtis u krug. Neka bude ovo jedna od stvari kojima se vise neces vracati i neces im davati shansu. Znas ono kao kad nekog iskljucis iz zivota, nekad te nesto podsjeti na tu osobu, pozelis je mozda vidjeti, ali recimo ako znas da ti ta osoba nije nista dobro donjela samo zamahnes glavom par puta cisto da pretreses i rastjeras tu misao o njoj i opet nastavis po svome.
To izolovanje sebe od drustva ti nije nikako pametno, druzi se i budi ponosan svaki put kada odbijes ako te neko ponudi cigarom. Tesko je, uzasno tesko, ali ako si odlucio da mozes, ako duboko u sebi imas vise razloga za prestati onda ne odustaj. Jesi li citao knjigu "moc podsvjesti"? Svakome je preporucujem pa evo i tebi.
Tačno te razumijemZox wrote: Sad mi je malo glupo, ovdje ljudi ne puše po tri godine, a ja bih kao trebao napisati kako se osjećam nakon tri sata, ali moram priznati da mi je itekako zabavno. Ako je ovo apstinencija, volio bih da potraje cijeli moj životOsjećam neku napetost koja kao da mi je izoštrila čula, nekad sam morao plaćati droge da bih se ovako osjećao