Ti si bas lijepa i sminka ti ne treba.
Juce sam kupila u Izboru nekakve sjene, jeftine skroz 2-3 marke, svakakvih boja i nisu lose. Fino se nanose, sinoc sam ih stavljala i ugodno se iznenedila jer je sve bilo tip top kad sam dosla kuci.
Moderator: anex
Joj i meni su, mislim da mi je poznato iz nekog filma ili serije, i tacno imam sliku u glavi kako ta cura izgleda, al koji film/serija i kako se ona zove ne znam... Sad ce me to proganjatiBJB wrote:Kako su mi poznate tvoje oci odnekudlegionarka wrote:meni vidis, motanje tog sushi-ja nije mrsko ali skidat sminku i mackat se poslije jeste
![]()
plus cini mi se sta god da stavim na lice da cu izgledati kao pajac! Em pjegava em imam oci svjetle.. pa sta god da stavim ili pajac ili rakun!
evo dajte prijedloge!!!!! haha
ja vam kazem pajac ili rakun!![]()
![]()
Skontalaaaaaa!!! Hahaha, joj procedure... Prvo znam kako lik izgleda, da je kratka kosa i s pjegama... Pa kako vidjeh temu sta ste danas kuhali, sjetim se da je bila kuharica u filmu... I onda se sjetim filma cijelog, ali ne znam ime... Pa znam glavnu glumicu da je plava, poznata... pa trazila na google koje su to plave glumice, pa kad sam nju nasla, onda njene filmove, i konacnooo sporednu glumicu u tom filmuMariella wrote:Joj i meni su, mislim da mi je poznato iz nekog filma ili serije, i tacno imam sliku u glavi kako ta cura izgleda, al koji film/serija i kako se ona zove ne znam... Sad ce me to proganjatilegionarka wrote:meni vidis, motanje tog sushi-ja nije mrsko ali skidat sminku i mackat se poslije jeste
![]()
plus cini mi se sta god da stavim na lice da cu izgledati kao pajac! Em pjegava em imam oci svjetle.. pa sta god da stavim ili pajac ili rakun!
evo dajte prijedloge!!!!! haha
ja vam kazem pajac ili rakun!

enisa wrote:da priupitam, ima li ista od sminke iz oriflamea da vam odgovara - sjene... i tako to

Hvala djevojke na svim savjetima, poslušaću ih sve, mada moram priznati da nisam baš vješta u šminkanju.BJB wrote:Samo da kazem, posto niko ne rece nista, lijepo okozazana wrote:Jutro!
Evo od neki dan, malo šljokica nikome nikada nije škodilo!
Uploaded with ImageShack.usdosminkaj ga da ovako krupno dodje do izrazaja i ne krati obrve vise. Lijepe su, pusti ih malo..

Draga, tebe čekamo.plavooka wrote:ev i menenapravila davno acc na forumu a nikad ništa pametno napisala pa da se popravim
inače, obožavam šminku i registrovani sam manijak za istu, dokazi ovde http://makeupmakeout.blogger.ba/
pa et pozdravljam vas za početak i drago mi je da sam tu, po drugim forumima stalno moram preračunavat valute i kontat gdje da to u nas nađem a ovde brate sve lijepo piše - milina
Shuti, ja maloprije raskopala na obrazu neku, nije bubuljica, vec nesto k'o sitna jedva vidljiva napuhana bubuljica sa rupicom u sredini, stiskala, krv sikljala i sad mi je cijeli obraz crven..Maramiccom sam..Kako najbolje popraviti stetu do sutra? Hajde smirice se ovo crvenilo, alMichun wrote:dje ste cure? Nenasminkana, nedjelja, samo izasla na trening...kad se vidim u ogleedalu, samo vidim podocnjake crne!
Da vam kazem da mi je lijeva obrva narasla ali desna jok! Mhm, sta reci.