Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ove full iz vise djelova sto se navlaci kao metal okolo da drzi, ni slucajno.
Probao sam ih na huawei-u.
One sekunde kad je navuces, ugusi signal. I wfi i gsm.
Bacanje para.
Ne znam sta ti je vazno kod zastite.
Znaci j uvijek prvo gledam da je dio oko kamere zadebljan tako da direktno staklo kamere ne lezi na podlozi kad stavis na sto. I da su rubovi oko displeja malkice izdignuti sa ruba telefona. Coskovi mogu imati malo zadebljanja.
Obzirom da je relativno nov telefon, proizvodjaci uvijek malkice "kaskaju" pa je i ponuda slaba.
Ja danas zvao jednog iz Sarajeva. Al mi rece da radi samo online prodaju i da nece da se nadjemo lično. Sumnjam da je neka prevara ali mi bi bas bezveze.
Mini update nakon par dana koristenja 5 plus 4/64. Nakon ukljucenja malo je bilo trzavih trenutaka, tipa prilikom skrolanja saceka se pola sekunde ili sekunda i onda nastavi. Stigao update miui i toga vise nema. Sad radi sve kako treba. sot odlicnih 1h sa 10% baterije. ja zadovoljan. osjecaj u ruci kao mnooogo skuplji uredjaji. dodao dva otiska lijevi i desni kaziprst. koja gotiva