I mene iznenadjuje, bas je mirno mjesto.jao_situacije wrote:samo po ćirsu ovih dana
doklen ovo više ?
Bravo za policiju!!!
I mene iznenadjuje, bas je mirno mjesto.jao_situacije wrote:samo po ćirsu ovih dana
doklen ovo više ?

"na šta sam mu ja izrevoltiran rekao u čemu je problem, odjebi odavde i puši kurac."zdruzdjo wrote:By Avaz:
.......... Ognjen se vratio sa još dvojicom muškaraca i pištoljem prijetili "NAJBOLJEM" MMA borcu.
HAHAHAHAHAHAHA.
SJOOOOOOOOO najbolji. Nema, vrh.
Dobar jeste. Bio.
Ali najbolji......paaaa sad.
Kakav crni komesar, najgori komesar ikad, je li to ovaj crni komesar sto je svjesno i namjerno usmjeravao istragu ubistva Dzenana Memica u pogresnom pravcu i davao upute svojima da to isto rade, tuga._BataZiv_0809 wrote:I meni djeluje da ovo rezultat nekog namigivanja sa vrha. Ministar ili pak vjerovatnije-komesar.O'zone wrote:Nisam znao za ovaj detalj oko pištolja. Podrška pripadnicima MUP-a KS.
Veliko hvala i slava onome ko je policiji dao zeleno svjetlo da koriste vatreno oružje čim osjete ugroženost a ne kao do nedavno kad ga nisu smjeli upotrijebiti ni kad se na njih pucalo.
Dje sad Tercijus da nam kaze?
Lafe je li ti trolas?wolfie wrote:
Kakav crni komesar, najgori komesar ikad, je li to ovaj crni komesar sto je svjesno i namjerno usmjeravao istragu ubistva Dzenana Memica u pogresnom pravcu i davao upute svojima da to isto rade, tuga.
hahaha hvatam se za stomak,,,julisiz es grant wrote:"na šta sam mu ja izrevoltiran rekao u čemu je problem, odjebi odavde i puši kurac."zdruzdjo wrote:By Avaz:
.......... Ognjen se vratio sa još dvojicom muškaraca i pištoljem prijetili "NAJBOLJEM" MMA borcu.
HAHAHAHAHAHAHA.
SJOOOOOOOOO najbolji. Nema, vrh.
Dobar jeste. Bio.
Ali najbolji......paaaa sad.
Isto sam pomislio, sta je taj drugi policajac radio..O'zone wrote:Kako se Avaz odmah dočepa policijskog zapisnika.....
Šteta što i ovaj Ognjen nije popio metak nakon udaranja policajca.
nije to u starom gradu nego u cijelom sarajevustudiorum_tuzlaensis wrote:Smeta vam bašta u Cheersu, to je OK! Ali šta je sa Saračima, pa tamo ko god je mogao izbacio je stolice na cestu, Hadžibajrić šuti? Je.bo tu politiku, isto je i za još par kafana po Ferhadiji, da je ikako moglo posadili bi bašte čitavom širinom, pa nek raja prolazi drugim cestama, šta će nam usrana Ferhadija.
Stari Grad je tipičan primjer javašluka. Podsjeća me na neke kasabice tipa Donji Vakuf i Konjic, gdje svak malo jači u privredi i ugostiteljstvu soli pamet stanovništvu i crta granice svojih objekata i avlije kako hoće.
Ne razumijem._BataZiv_0809 wrote:Lafe je li ti trolas?wolfie wrote:
Kakav crni komesar, najgori komesar ikad, je li to ovaj crni komesar sto je svjesno i namjerno usmjeravao istragu ubistva Dzenana Memica u pogresnom pravcu i davao upute svojima da to isto rade, tuga.
Garant neki olimpijac 100 ili 200 metara sprintMensurM wrote:Ko je Kiba-sumohrvač
Şvaka čast, dobro sročeno,mg wrote:Vodeći se logikom "kome smeta?" ja bih mogao recimo sjeći šumu na Trebeviću i ubirati novce.
Takođe, mogao bih recimo parkirati na sred štrosmajerove i reći "kome smeta?" jer ima po pet metara sa svake strane.
Mogao bih recimo, napraviti šadrvan na sred parka iza druge gimnazije, prodavat ćevape i reći "kome smeta?"
Bespravna uzurpacija trotoara, blokiranje i onemogućavanje odvijanja normalnog saobraćaja, kada se pri tome riziku od povrede izlažu svi učesnici u saobraćaju treba da smeta SVIMA!
Kada bi recimo prešao nekoj curici koja se bavi sportom ili plesom preko noge i sjebao stopalo, zbog kojeg ne bi mogla dalje da se bavi sportom, na vozača PMV bi se primjenila ona "nije prilagodio brzinu uslovima na cesti" a činjenicu da je neko uzurpirao trotoar za potrebe osobnog bogaćenja, čime je prislio pješaka da hoda po kolovozu niko ne bi razmatrao, jer "kome smeta?", osim divljaku sto se tu voza sa autom i gazi djecu.
Sramotno je da već godinama općinski inspektori u 16h idu kući, a Ferhadija i okolne ulice postaju Eldorado za ilegalce, koji nikom porez ne plaćaju, bogate se enormno pri tome uzurpirajući javne površine, koje su napravljene od ovih "mutavaca" što plaćaju porez!
Samo ljudima koji nisu navikli na asfalt, a pri tome imaju u sjećanju široke poljane rodnog kraja može pasti na pamet "kome smeta?"
Kome smeta, recimo, što neko ima Kalašnjikov ispod kreveta?
mislim da znam momka, tesko da bi mogao potrcati, povelik jeduminjo wrote:Kad se bosnjo osili. Doso sa mercedesom stranih tablica u bosnu I pistolj u drota pa jos prijeti
Garant neki olimpijac 100 ili 200 metara sprintMensurM wrote:Ko je Kiba-sumohrvač
Ne znam jel opstinska ili kantonalna..sinoc su na ferhadiji bili u 23:00dabarizmabra wrote:Şvaka čast, dobro sročeno,mg wrote:Vodeći se logikom "kome smeta?" ja bih mogao recimo sjeći šumu na Trebeviću i ubirati novce.
Takođe, mogao bih recimo parkirati na sred štrosmajerove i reći "kome smeta?" jer ima po pet metara sa svake strane.
Mogao bih recimo, napraviti šadrvan na sred parka iza druge gimnazije, prodavat ćevape i reći "kome smeta?"
Bespravna uzurpacija trotoara, blokiranje i onemogućavanje odvijanja normalnog saobraćaja, kada se pri tome riziku od povrede izlažu svi učesnici u saobraćaju treba da smeta SVIMA!
Kada bi recimo prešao nekoj curici koja se bavi sportom ili plesom preko noge i sjebao stopalo, zbog kojeg ne bi mogla dalje da se bavi sportom, na vozača PMV bi se primjenila ona "nije prilagodio brzinu uslovima na cesti" a činjenicu da je neko uzurpirao trotoar za potrebe osobnog bogaćenja, čime je prislio pješaka da hoda po kolovozu niko ne bi razmatrao, jer "kome smeta?", osim divljaku sto se tu voza sa autom i gazi djecu.
Sramotno je da već godinama općinski inspektori u 16h idu kući, a Ferhadija i okolne ulice postaju Eldorado za ilegalce, koji nikom porez ne plaćaju, bogate se enormno pri tome uzurpirajući javne površine, koje su napravljene od ovih "mutavaca" što plaćaju porez!
Samo ljudima koji nisu navikli na asfalt, a pri tome imaju u sjećanju široke poljane rodnog kraja može pasti na pamet "kome smeta?"
Kome smeta, recimo, što neko ima Kalašnjikov ispod kreveta?
Potpisujem!
prijatna promjenaduminjo wrote:Ne znam jel opstinska ili kantonalna..sinoc su na ferhadiji bili u 23:00
Ime prezime ?quarterback wrote:vjerovatno se sumo hrvac odnosilo na Kibine dimenzije, a cudi me da je Stojnic tako formulisao jer bi Kibu morao znati, ako je to taj Kiba kojeg poznajem on je sa Bistrika i stalno je u Starom Gradu
Partnerski odnosThorgerson wrote:"...evo došli smo da ti popušimo kurac, ali ćeš i ti nama popušiti kurac."