Dok ne dođem u godine valjda...
Ali zato, sve mi je na papiru. Za par godina će biti zanimljivo štivo.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
eluna wrote:Jok bolan ...... Jedna ruka mi crna do pola bicepsa, druga bijela kao sir ..... A ova ciza na ramenu hahahhahaha
Sent from my V7A using Tapatalk
Ma ko se ovo nasao u navodu [emoji23]bleee_sa wrote:eluna wrote:Jok bolan ...... Jedna ruka mi crna do pola bicepsa, druga bijela kao sir ..... A ova ciza na ramenu hahahhahaha
Sent from my V7A using Tapatalk
Oooo my God opet ću vidjet Sherbu.sherbett wrote:Ako je netko za pice, veceras u 21 u Sovi..
Ucenicu sam bezbjedno odselila [emoji1]supercali wrote:Povedi ucenicu esma
Vrati je privremenoesmasaric wrote:Ucenicu sam bezbjedno odselila [emoji1]supercali wrote:Povedi ucenicu esma
Prekrasno. Prekjučer je pustila, kako ću sad da je opet selim. Ne može. Drugi put [emoji4] [emoji108]supercali wrote:Vrati je privremenoesmasaric wrote:Ucenicu sam bezbjedno odselila [emoji1]supercali wrote:Povedi ucenicu esma
Daleko....supercali wrote:Gdje si je odselila bona?

Hoćeš li nam pričati kakva je?esmasaric wrote:Oooo my God opet ću vidjet Sherbu.sherbett wrote:Ako je netko za pice, veceras u 21 u Sovi..
[emoji87] [emoji86] [emoji85] [emoji3] [emoji11] [emoji3]
Odoh da se spremam. [emoji371] [emoji370] ako stignem.....
Ajd na casove laganjaesmasaric wrote:Daleko....supercali wrote:Gdje si je odselila bona?
Film ima da napravim [emoji41]BarbaDue wrote:Hoćeš li nam pričati kakva je?esmasaric wrote:Oooo my God opet ću vidjet Sherbu.sherbett wrote:Ako je netko za pice, veceras u 21 u Sovi..
[emoji87] [emoji86] [emoji85] [emoji3] [emoji11] [emoji3]
Odoh da se spremam. [emoji371] [emoji370] ako stignem.....
Ne, fkt. Nema je do Oktobra. Otišla. [emoji16]supercali wrote:Ajd na casove laganjaesmasaric wrote:Daleko....supercali wrote:Gdje si je odselila bona?
ne ozbiljnoesmasaric wrote:Film ima da napravim [emoji41]BarbaDue wrote: Hoćeš li nam pričati kakva je?