Skin 'O My Teeth
Angry again!
i
Moderator: _BataZiv_0809
Queensryche!!!!!!!!!!!!dale cooper wrote:Ne baš hair metal, više prog metal/hard rock, ali je iz iste ere, što se da vidjeti po odjeći i frizurama.![]()
Ali generalno dobar metal bend iz te ere, sa pjevačem koji neodoljivo vuče na Brucea Dickinsona. Oni koji slušaju metal ih svakako znaju.
Favorit pjesma moje sestremedvjed23 wrote:samo sintelan, koža i rokenrol
Kupio CD kad je izašao. Pokajao se... Baš bezveze. Čak su se i jarani složili sa mnom.dale cooper wrote:A šta se desi kada se pomiješa hair metal hedonizam sa punk energijom?
najveća vrijednost te pjesme je spot koji je zamrznuo u vremenu ljepotu glumice..Ommadawn wrote:Favorit pjesma moje sestremedvjed23 wrote:samo sintelan, koža i rokenrol
Definitivno njihova najbolja stvar, koja se nalazi na njihovom konceptualnom albumu Operation Mindcrime, tj. zatvara isti. Geof Tate ima zaista jebeno dobar glas.Ommadawn wrote:Queensryche!!!!!!!!!!!!dale cooper wrote:Ne baš hair metal, više prog metal/hard rock, ali je iz iste ere, što se da vidjeti po odjeći i frizurama.![]()
Ali generalno dobar metal bend iz te ere, sa pjevačem koji neodoljivo vuče na Brucea Dickinsona. Oni koji slušaju metal ih svakako znaju.
Njihova One Life mi je poderala zvučnike na autu![]()
Pravo kvalitetan bend a pjevač je tek priča za sebe.
Rust In Peace daleko najbolji album Megadetha. Od prve do zadnje pjesme je jebeno dobar. Dave Mustain, Martin Friedman, Dave Ellefson i Nick Menza. Najbolja postava Megadetha ikad.dale cooper wrote:Ok, now we are getting really me(n)tal!![]()
Jebo joj ja majku i Wind of Change....Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Down to Gorky Park
Listening to the wind of change!
Ommadawn wrote:Jebo joj ja majku i Wind of Change....Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Down to Gorky Park
Napisem cim stignem
Slažem se sa Ommiem. Neka si Klaus zabije ovo zviždanje u dupe.hadzinicasa wrote:Ommadawn wrote:Jebo joj ja majku i Wind of Change....Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Down to Gorky Park
Napisem cim stignem
e pa nemo's tako.
ovo ti je kao ono:
- sta ti je?
- reci cu ti kad bude vrijeme.
aaa
meni je dosadna. al' ne bih bila tako radikalna i eksplicitna.dale cooper wrote:Ommadawn wrote:Jebo joj ja majku i Wind of Change....Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Down to Gorky Park
Napisem cim stignem
Slažem se sa Ommiem. Neka si Klaus zabije ovo zviždanje u dupe.Grozna pjesma.
Eksplicitan i radikalan? Ja mislim da sam bio poprilično blag.hadzinicasa wrote:meni je dosadna. al' ne bih bila tako radikalna i eksplicitna.dale cooper wrote:
![]()
onda je do moje vizualizacije prakticne izvedbe izrecenog....dale cooper wrote:Eksplicitan i radikalan? Ja mislim da sam bio poprilično blag.hadzinicasa wrote:meni je dosadna. al' ne bih bila tako radikalna i eksplicitna.dale cooper wrote:
![]()
![]()