Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ho oponopono

#4476 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...ne kapiram kada ce ljudi skapirati da zive svoj zivot i da sebi budu na prvom mjestu a frajeri/ djeve su samo dio te cjeline... :pusi2:

...ali ne ono sve obratno...i da te navike...

...mijenja svoje navike zarad njih, pocece trenirati iako nikad ni bajk nije vozila...crkava od muke nece mu reci sta zaista misli, zeli, voli...valjda konta ovaj jado gleda u tegle i vilice...i onda puse duri se iz samo sebi znanih razloga, pa se sveti jer ovaj nije skontao jadu... :pisnula: i :pisnuo:
Tabhana

#4477 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

pederluk koji promoviše klix.

Da se pojavio ovakav lik 1998. godine "popio" bi degenek od svakog čovjeka čim bi se šetao ulicom. Nije bilo medija koji sve moguće prenose, izmišljenih "svi imamo osjećaje", gay is okey itd. I prije su se djeca mlatila u školi, ali niko nije pravio senzaciju od toga.
Banksy

#4478 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

Što opet više govori o postratnom Sarajevu nego o ''pederluku'' ...

TUE, 30 APR 1996

SARAJEVSKE BATINE

AIM, SARAJEVO, 29.04.1996.
Pocetak manifestacije "Festival of India", koji je u Sarajevu zapoceo tokom proteklog vikenda zavrsio je doista krvavo. Naime, u blizini dzamije u centru Sarajeva, ulica Ferhadija, fizicki je napadnuta grupa pripadnika sekte Hare Krsna. Prema podacima koji stizu iz sarajevskog Centra sluzbi bezbjednosti, u tuci je ucestvovalo preko stotinu ljudi (!) a rezultat je par tesko povrijedjenih, i na desetine lakse.

U "bliskom kontaktu", u kojem su izmedju ostalog sijevali i nozevi, polomljeni su okolni izlozi, a na "popristu bitke" ostali su u totalnom knock-downu engleski drzavljani Toren Willson i Gary Willson, jedan Australac i jedan djecak iz Konjica, svi pripadnici pokreta Hare Krsna. Nakon, doduse, zakasnjele intervencije organa Ministarstva unutrasnjih poslova BiH, povrijedjeni su prebaceni u bolnicu, i prema rijecima ljekara, nisu u zivotnoj opasnosti. Dvojica su odmah pustena, dva strana drzavljanina su jos uvijek u Univerzitetskom centru "Kosevo", ali o dogadjaju ne zele razgovarati.
Tabhana

#4479 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

Pa dobro, sada je pederluk nešto sasvim normalno, tv, medij, popularni glumci koji su pederi su učinili svoje. Ono to je nešto sasvim normalnom, ne smiješ to više ni sa "bolesti" osloviti, odmah si mrzitelj ljudi :lol:

Evo vam jedna super stranica, pogledajte ;-)

http://www.zombietime.com/up_your_alley ... /index.php

Idi I Agree i uživaj u nečemu "zdravom" 8-)
Banksy

#4480 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

Ne zanima me, ne zalazim po tim stranicama, ali vidim da tebi nisu nepoznate. I kakve su, ima li šta zanimljivo ...? :mrgreen:
Tabhana

#4481 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

Ja kada za nešto tvrdim da jest, onda imam argumente za to. Za mene je to bolest, dovoljna je ta stranica.

Od popularnih stvari koje ne kontam, slikanje trudnih žena, postavljavljanje milion takvih slika na facebook i instagram. Davno su to celebrities radile, a posljednje je Kim Kardashian. Poslije nje su se masovno pojavile slike trudnica koje se na takav način slikaju. That's by body shit, mogu u isti koš sa dvomjesečnih bildera, koji su umislili da su Arnold.

Slikanje djece i postavljanje na facebook. Ta djeca će jednog dana odrasti i sigurno im neće biti svejedno.

Vrhunac svega su ove moderne mame koji su očigledno brak shvatili kao neku igru. Mame se reklamišu kao da će se prijaviti na Germanys next Topmodel :thumbup:
dezurni_ucenik

#4482 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

Ne kontam one debile i kobile ,sto vodaju bijesne kerove, kad pocnu govoriti : "Ma nece on ujest', miran je on". Neku noc kreno do granapa, jebote pitbul tacno na ulazu, jedino ga mozes preskociti da bi usao unutra. Gazdarica unutra rasplela pricu sa prodavacicom kako je Saban prevario svoju zenu sa nekom curom, ja ko siroce stojim ispred, ne smijem uci. A ona ce ti meni : "Ne boj se, nece on nista, miran je". Cuj miran je, jebeni kerber od psa na ulazu, ima onaj ludjacki pogled u ocima ko Alister Crowley, ovaj trga bez pardona. Ako je prema njoj dobar ne mora znaciti da je takav i prema drugim ljudima.
ćiribiribela

#4483 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

dezurni_ucenik wrote:ja ko siroce stojim ispred, ne smijem uci.
:lol: :lol:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#4484 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jimmy McNulty »

Ne kontam ove ljude kad postanu daidže, tetke, amidže pa onda idu statusi i hvaljenja.

Jao postao sam daidza, hvala Allahu dragom što je podario nju i nju, najsretnija sam tetka.

Koji vam je ba đavo, nije tebi iz 3.14cke izašla i nisi ga ti napravio, i onda naravno ide 50 komentara koji čestitaju? Čestitaju šta, pa nije ona tu imala nikakve zasluge sunce ti krvavo. Ovaj FB će mi jednom dohakat :D
detroit-mercy

#4485 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by detroit-mercy »

Ne kontam ono stavljanje citata od Andrica i Selimovica :mrgreen: da bi se pokazalo kako smo pametni.
Ili oni pateticni postovi, kako ti zli ljudi zavide i ostala bla bla sranja :mrgreen:
Tabhana

#4486 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

Državu u kojem je neki retard zmaj uzor za mlade. Ima i svoju temu.
Državu u kojem se daje medijski prostor za neku fufu koja sebe naziva macom. Ima i svoju temu.

@Detroit

Nemoj zaboraviti "hejtere" :lol: Oni su kao fol tako poznati, tako im je dobro da imaju hejtere :lol:
supercali

#4487 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

detroit-mercy wrote:Ne kontam ono stavljanje citata od Andrica i Selimovica :mrgreen: da bi se pokazalo kako smo pametni.
Ili oni pateticni postovi, kako ti zli ljudi zavide i ostala bla bla sranja :mrgreen:
zaboravio si koelja :D
Tabhana

#4488 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

Image

:oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4489 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

ćiribiribela wrote:
dezurni_ucenik wrote:ja ko siroce stojim ispred, ne smijem uci.
:lol: :lol:

:lol:
Gabrielo

#4490 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

Zasto zene smatraju da gay muskarci dobro izgledaju.
Tabhana

#4491 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

To je mit koji nam je servirao tv.
animals

#4492 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by animals »

Ne kontam tipove nabildane i jos piju energie pica i jos misle da su cool..
ko cunjevi izgledaju, a mozga nigdje..
Logovan

#4493 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Jimmy McNulty wrote:Ne kontam ove ljude kad postanu daidže, tetke, amidže pa onda idu statusi i hvaljenja.

Jao postao sam daidza, hvala Allahu dragom što je podario nju i nju, najsretnija sam tetka.

Koji vam je ba đavo, nije tebi iz 3.14cke izašla i nisi ga ti napravio, i onda naravno ide 50 komentara koji čestitaju? Čestitaju šta, pa nije ona tu imala nikakve zasluge sunce ti krvavo. Ovaj FB će mi jednom dohakat :D
I mene ovo nervira, tačnije rečeno ide mi na neku stvar.
A ne kontam ni one što preko facebooka čestitaju roditeljima rođendan. A onda se zna naći komentar od roditelja kako se zahvaljuje.
supercali

#4494 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Negdje sam procitao kao cestita roditeljima rodjendan kad otac dole pise picka ti materina sidji sa sprata pa mi cestitaj a zbog ovoga ces biti kaznjen :)
Warashii

#4495 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

animals wrote:Ne kontam tipove nabildane i jos piju energie pica i jos misle da su cool..
ko cunjevi izgledaju, a mozga nigdje..
Predrasude, nije sve bas uvijek tako.
kakavdanakneiskustvu

#4496 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

supercali wrote:Negdje sam procitao kao cestita roditeljima rodjendan kad otac dole pise picka ti materina sidji sa sprata pa mi cestitaj a zbog ovoga ces biti kaznjen :)

:lol: :lol: :thumbup:
ferratilis

#4497 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ferratilis »

petunija wrote:Izgleda da sam jedina ovdje koja nije na fejsu...

...i koja je pošteđena svega ovoga :D
Nisi
shandrprcSA

#4498 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by shandrprcSA »

ferratilis wrote:
petunija wrote:Izgleda da sam jedina ovdje koja nije na fejsu...

...i koja je pošteđena svega ovoga :D
Nisi
+1
dječak sa šibicama

#4499 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

Gabrielo wrote:Zasto zene smatraju da gay muskarci dobro izgledaju.
Zato sto i izgledaju uglavnom tako... upicanjeni, sredjeni, nabildani, bar na zapadu ne znam kod nas, ovdje su jos uvijek skriveni u ormaru sto se ono kaze.

Ne svi, naravno, nema tu generalizacije.
Logovan

#4500 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

supercali wrote:Negdje sam procitao kao cestita roditeljima rodjendan kad otac dole pise picka ti materina sidji sa sprata pa mi cestitaj a zbog ovoga ces biti kaznjen :)
:lol: :lol: :lol:
Post Reply