Molim?!?!?!?!?CPT wrote:
Kakve to veze ima? Uvodimo kaste kao u Indiji? Jel on svjestan sta prica? Hoce li silovanovaj zeni tako filozofirati? Majci mrtvih sinova? Djecu roditelja? U 2019 filozofirati "zasto su silovane" zene pored xxx presuda je u najboljem slucaju ruzno.
Kome nije jasno zasto moze procitati presude Karadzicu, Mladicu i ostalima. Postoje i presude za silovanja. Pa cak i za Sarajevo. Sve nacrtano. Zaista nema potrebe za "ko nas bre zavadi".
Pazi momak!
Bolestan sam i nemam snage da se raspravljam ovdje sa tobom.
Meni je pravo drago kada neko voli Bosnu i Hercegovinu i brani je na sve moguce nacine. Ali brate mili, ti je ovdje branis od nas.
Ne znam jesi li svjestan toga, ali vjeruj da tvoje pisanje ukazuje na to i ne znam sta ti je cilj?
Ti i onaj banovani momak ste svojim pisanjem totalno pokvarili temu i odveli je skroz u pogresnom smjeru.
Zato te kao covjek molim, bez obzira na tvoje porive, da prekines sa takvim pisanjem kako bi tema opstala i kako bi na njoj sudionici odbrane Sarajeva iznijeli svoja sjecanja i misljenja o istoj, ako nista da ostane barem negdje zapisano. Zarad buducih generacija.
I za kraj, ako mislis da su Dozer, Pici, PM i jos mnogi da ih vise ne nabrajam na fonu “ko nas bre zavadi”, evo ja te pozivam da mene upoznas pa da vidis da su oni male mace kada je u pitanju to “bre”.
Mislim da veceg cetnika ne bi u zivotu upoznao.