Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ime postoji wrote:Maja Nikolic smorila,zabio mo noz u ledja,zabio mi noz,bla bla bla,dosta vise.Prestani s njim pricati i cao.
to joj je druze ocito taktika prvo joj je bio alfa muzijak i kad je videla da je on jaca karika od nje , pocela je da halucinira zena isto je tako bilo i protiv Milica i onog sto ju je kao udario , zena navalila da ga vb izbaci iz kuce .... zasto ? Ocigledno jer isto misli da je jaca karika od nje
Vendi trovala pse lutalice
Vesna Vukelić Vendi je otvoreno govorila o tome kako je trovala pse lutalice po svom naselju.
Vendi je u uključenju uživo, opisivala ostalim ukućanima kako je pokušavala da se izbori sa psima lutalicama.
"Kupim ja onaj najjači otrov i zavijem ga u pljeskavicu, oni ništa. Onda sakupim ekipu lovaca, kučića nigde. Jedan taman da repetira, kad pojavljuje se policajac i kaže da je to zabranjeno zakonom. Ma, šta sve nismo radili, a šinteri neće da dođu", pričala je Vendi.
Topić je pokušao da je upozori.
"Nemoj o tome, to je zlostavljanje životinja", rekao je Top, na šta je Vendi uzvratila: "Volim ja životinje, ali više volim ljude", i nastavila sa pričom: "Pozovem ja opet šintere i kažem da ima osam pasa koji se razmnožavaju i zavijaju kao kojoti na mesečini. Na kraju počnem da urlam da ćemo se poklati. E, tada su konačno došli da ih pohvataju".
Ali dobro je rekao Zeljko sinoc- on i Zarko su razdvojeni jer su bili prejaki po broju glasova publike. Oni imaju dvije vrste publike (minimalno) i kad se to sabere- vjerovatno se produkcija bojala da bi mogli pobjedit. A oni se odlucili da to bude Top.
Nije istina za Željka i Žarka da su razdvojeni jer bi imali preveliki broj svojih glasača. Pa pogledaj sve ankete dok nisu bili razdvojeni. Dva ubjedljiva favorita po anketama su Top i Ava i veoma mala je razlika između njih. Mala je priglupog ponašanja, ali definitivno je moj favorit jer ne glumi. To je ona. Pa pogledajte ima na youtube kakva je u stvarnom životu-ISTA. U njoj nema ni trunke zla. I ovaj Žarko će to skontati kad završi ovaj VB. I druga stvar, ona je iz HR i nema svoje glasače jer ove godine se ne može glasati iz Hrvatske. Da može bila bi 100% pobjednik, ovako ima šanse 50-50. Shvate ova dva brata hajvana kad izađu da ne glumi. Ava do pobjede jer ljubav sve pobjedjuje!
Anchica_Granchica wrote:Mala je priglupog ponašanja, ali definitivno je moj favorit jer ne glumi. To je ona. Pa pogledajte ima na youtube kakva je u stvarnom životu-ISTA.
Anchica_Granchica wrote:Nije istina za Željka i Žarka da su razdvojeni jer bi imali preveliki broj svojih glasača. Pa pogledaj sve ankete dok nisu bili razdvojeni. Dva ubjedljiva favorita po anketama su Top i Ava i veoma mala je razlika između njih. Mala je priglupog ponašanja, ali definitivno je moj favorit jer ne glumi. To je ona. Pa pogledajte ima na youtube kakva je u stvarnom životu-ISTA. U njoj nema ni trunke zla. I ovaj Žarko će to skontati kad završi ovaj VB. I druga stvar, ona je iz HR i nema svoje glasače jer ove godine se ne može glasati iz Hrvatske. Da može bila bi 100% pobjednik, ovako ima šanse 50-50. Shvate ova dva brata hajvana kad izađu da ne glumi. Ava do pobjede jer ljubav sve pobjedjuje!