ferratilis wrote: ↑02/08/2023 12:38
Gdje je ovo? Prvi put vidim taj dio. I ovaj teret sto prevozis, je li to dio nekog DLC-a, jer isto nisam dosad imao priliku da vidim te ogromne prikolice?
ovo je u Spaniji nedje oko Valencie, brana neka ima, a teret nije DLC , defaultni je u igri, a prikolica je moja, ja je kupio u igri , znas da mozes i prikolice kupovat pored kamiona ?
i kad kupis prikolicu onda imas terete specificne za tu prikolicu koju kupis, posto je kod mene flatbed prikolica onda idu tereti ovog tipa, cijevi, sjeno,vrece, betonske ploce itd. Da sam kupio drugu prikolicu npr container carrier mogao bi samo one brodske kontejnere prevozit.... ima dosta vrsta prikolica , cisterne, za sljunak, stoku itd bas dosta vrsta ima
i onda kad kupis neku prikolicu imas opciju kad trazis poslove sa njom ili u igri ( cargo market) ili da ides online preko World of Trucks ( external market)
ja cesto biram external market jer onda te prati u realnom vremenu i uveze ti sa tvojim world of trucks profilom na stranici i tamo mozes da pratis statistiku