Demokratska fronta Željko Komšić
- drug_profi
#44726 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ljiljanko u elementu.
- Abate Fetel
#44727 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Alkoholičar i autor i skladatelj i tekstopisca pjesme celo selo šmrče
- drug_profi
#44728 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Treba ga poslati kod Trumpa, nek objavi rat Americi, ne bil nas okupirali i pohapsili "elitu".
- I naravno Dzej
#44729 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koja količina patetike u tekstu ovog Irfana, i nebitnog podastiranja svog privatnog života drugima.Koga boli briga sta je i ko je Martina, jer je u svemu jedino relevantno da je dotična lagala da ima fakultet i da je u njenom imenovanju prekršen zakon.I knjige su je pretpostavljam polu-patetične limunade za plitke nepronađene domaćice i neudavače, kao i tekst ovog Irfana.
- drug_profi
#44730 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma najgore je kad musko ne zna da muski otpati svoju muku. Nisam ni ja znao ko balavac, patetika, cuga, jbg. Ali u nekim godinama bi trebao da ocvrsnes.
-
Škobo Habu
#44731 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je već stvar ličnog dojma. Suština je u manipulaciji.I naravno Dzej wrote: ↑09/03/2020 21:36 Koja količina patetike u tekstu ovog Irfana, i nebitnog podastiranja svog privatnog života drugima.Koga boli briga sta je i ko je Martina, jer je u svemu jedino relevantno da je dotična lagala da ima fakultet i da je u njenom imenovanju prekršen zakon.I knjige su je pretpostavljam polu-patetične limunade za plitke nepronađene domaćice i neudavače, kao i tekst ovog Irfana.
Nije napisano saopštenje za javnost, već Facebook status privatnog karaktera.
Nije napisano na njenoj FB stranici, niti na nekoj od grupa, na kraju.
Mislim ako se neko već bavi određenom osobom godinama, zašto ta osoba ne bi imala pravo na završnu riječ na koncu svega?
Čovjek ima pravo biti razočaran, jer nije mala stvar kada te neko nazove i kaže ti da se rastaje od muža i da mu je rekla zašto i zbog čega.
I onda to ispadne jedna obična laž?
Tip je slika i prilika manipulacije svih nas.
Svi mi plaćamo, kao porezni obaveznici, školovanje osobi koja je sve ove godine finansijski odlično stajala. Imala privatnu firmu, skup automobil, krov pod glavom - dakle finansijski nezavisnu osobu, koja je pored toga bila i novinar, aktivista, humanista, književnica i šta sve ne.
I kao takvoj joj građani ove zemlje finasiraju završni studij anglistike u Pragu?
Eto, sada je jedan Irfan patetičan, a sarajevska medijska mahala, koja je stvorila od Martine anđela, ispada moralna vertikala?
-
Škobo Habu
#44732 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko sam ja pratio cijelu sapunicu - nije riječ o ljubavi, već o principima.drug_profi wrote: ↑09/03/2020 21:38 Ma najgore je kad musko ne zna da muski otpati svoju muku. Nisam ni ja znao ko balavac, patetika, cuga, jbg. Ali u nekim godinama bi trebao da ocvrsnes.
Čuj da neko pije?
-
Novak20
#44733 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšićeva uloga katalizatora političkih procesa u BiH prati ga i van nje. On je tu da izaziva i ubrzava reakciju, a okolnosti mu idu na ruku.
https://hms.ba/komsic-izvrijedao-hrvate-u-kanadi/
Davorin Jurovicki, navodno, kaže Komšiću da se ne gradi građanska država sa SDA kontra SDP, NS i Vlade kantona Sarajevo. Pita ga što planira kao član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda učiniti za Hrvate u trećem mandatu i to je kao nacionalistička provokacija na koju on odgovara opisom svoje borbe za državu i našu djecu.
O kakvom borcu za državu i djecu se radi, najbolje pokazuje Komšićev mandat u Parlamentu BiH sa 0 inicijativa, 0 pitanja, 0 zahtjeva, 0 diskusija i replika po kojem se vidi da samostalno nije učinio ništa. Kako za bilo koji narod, tako i za državu.
Ipak, mora mu se odati priznanje da je majstor demagogije, šuplje priče i prodaje ublehe.
https://hms.ba/komsic-izvrijedao-hrvate-u-kanadi/
Davorin Jurovicki, navodno, kaže Komšiću da se ne gradi građanska država sa SDA kontra SDP, NS i Vlade kantona Sarajevo. Pita ga što planira kao član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda učiniti za Hrvate u trećem mandatu i to je kao nacionalistička provokacija na koju on odgovara opisom svoje borbe za državu i našu djecu.
O kakvom borcu za državu i djecu se radi, najbolje pokazuje Komšićev mandat u Parlamentu BiH sa 0 inicijativa, 0 pitanja, 0 zahtjeva, 0 diskusija i replika po kojem se vidi da samostalno nije učinio ništa. Kako za bilo koji narod, tako i za državu.
Ipak, mora mu se odati priznanje da je majstor demagogije, šuplje priče i prodaje ublehe.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/14 ... eteta.htmlKOMŠIĆ OSRAMOTIO NACIONALISTIČKOG PROVOKATORA: "Borim se i za pravo tvog djeteta"
„Gospodine Davorine, nije mi jasno, šta vi zapravo preferirate. Hoćete li etničku BiH, jer vidim da mi zamjerate taj legitimitet koji ne postoji u Ustavu BiH ili hoćete građansku BiH o kojoj govorite tako afirmativno. Morate se odlučiti šta bi ste, ne može i jare i pare, sudaraju se stvari.
Da vam objasnim za kakvu BiH se ja borim i na mom primjeru i na vašem. Vaša supruga je Rumunka koliko ja znam, imate dijete sa njom. Hipotetički vratite se u Vaš Mostar, u BiH. Da Vas pitam; Šta je vaše dijete u tom Mostaru i BiH: Hrvat ili Hrvatica, Rumun ili Rumunka, ili je osoba ili je dijete, Vaše, moje!? Šta je?
Ja mislim da je prije svega osoba ili dijete.
Davorine, ja se borim da Vaše dijete bude bude isto kao moje i da Vaše dijete može sutra, kao što ne može danas, biti član Predsjedništva ove zemlje i doći ovako i ovako pričati, jer danas ne može, niti Vaše niti moje. To nije uredu, u Kanadi može biti sve, a u BiH ne može. Ne spadam u red ljudi koji dijele lekcije, ne volim takve ljude, jer dijeljenje lekcija uvijek završi, po našoj narodnoj, neću da je ponavljam a tiče se mlaćenja gloginja. Kažete, vlada Kantona Sarajevo? Gospodine Davorine, ja sam rođeni Sarajlija, ali je meni važnija BiH od Sarajeva. Pitate me o građanskoj opciji, a kakva je to građanska opcija, koji bi da traži najmanji zajednički imenitelj sa upravnicima koncentracionih logora, Heliodromom i Dreteljom, to ne ide jedno s drugim", poručio je Komšić
-
putokaz1
#44734 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
2016- Ako bude 50% manje 2020
Doboj Istok 49-0,77%-Nema Praga
Gračanica 1114-4,61%-Slijedi 2,30 Nema praga
Gradačac 644-3,19-Slijedi 1,60 Nema Praga
Srebrenik 516-2,75-Slijedi 1,85 Nema Praga
Lukavac 1731-8,53-Slijedi 4,27 IMA PRAG možda i 2 mandata
Čelić-0
Teočak-0
Sapna-0
Kalesija 181-1,08-Nema Praga
Živinice 733-2,44-Slijedi 1,22 Nema Praga(Ali ostvaren je rezultat 2018)
Kladanj 454-6,17-Slijedi 3,08 PRAG
Banovići-0
Tuzla 2760-5,88-Slijedi 2,94 Blizu Praga
Ako DF na TK izgubi pola glasova(od 2016) proći će Prag samo u Kladnju i Lukavcu
SRAMOTA
Doboj Istok 49-0,77%-Nema Praga
Gračanica 1114-4,61%-Slijedi 2,30 Nema praga
Gradačac 644-3,19-Slijedi 1,60 Nema Praga
Srebrenik 516-2,75-Slijedi 1,85 Nema Praga
Lukavac 1731-8,53-Slijedi 4,27 IMA PRAG možda i 2 mandata
Čelić-0
Teočak-0
Sapna-0
Kalesija 181-1,08-Nema Praga
Živinice 733-2,44-Slijedi 1,22 Nema Praga(Ali ostvaren je rezultat 2018)
Kladanj 454-6,17-Slijedi 3,08 PRAG
Banovići-0
Tuzla 2760-5,88-Slijedi 2,94 Blizu Praga
Ako DF na TK izgubi pola glasova(od 2016) proći će Prag samo u Kladnju i Lukavcu
SRAMOTA
-
kritikos
#44735 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta kaže stručnjak
- ne može i jare i pare
- po našoj narodnoj
- mlaćenja gloginja
- najmanji zajednički imenitelj
Baš državničke doskočice i narodne misli, auffff.
A ova je posebno interesantna: meni važnija BiH od Sarajeva
Pa kad ti je važnija šta si onda koje p...materine čačkao Sarajevo ako ti nije bitno. Ah da Zukorlić
- ne može i jare i pare
- po našoj narodnoj
- mlaćenja gloginja
- najmanji zajednički imenitelj
Baš državničke doskočice i narodne misli, auffff.
A ova je posebno interesantna: meni važnija BiH od Sarajeva
Pa kad ti je važnija šta si onda koje p...materine čačkao Sarajevo ako ti nije bitno. Ah da Zukorlić
-
Škobo Habu
#44736 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sav logički paradoks jednog Željka Komšića se ogleda u ovakvoj jednoj rečenici.Pitate me o građanskoj opciji, a kakva je to građanska opcija, koji bi da traži najmanji zajednički imenitelj sa upravnicima koncentracionih logora, Heliodromom i Dreteljom, to ne ide jedno s drugim", poručio je Komšić
Na stranu to oko HDZ-ovih stavova po pitanju UZP-a, tu se nema više šta raspravljati, ali kada jedan političar - tipa Komšića - odluči da svu svoju oštricu kritike uperi u HDZ, sa kim je u koaliciji na državnom nivou, a, sa druge strane, ima jednog Dodika, koji, osim što negira srebrenički genocid, dok to nije, recimo, politika HDZ, imenuje školske ustanove po ratnim zločincima i nagrađuje ih, kojega Komšić uopšte ne uzima za razmatranje kao potencionalno daleko većeg neprijatelja za ovu državu?
Sa druge strane, paradoksalna je i tvrdnja da proziva nekoga za Heliodrom, dok sam Komšić podržava zapovjednika postrojbe pod čijom je upravom Heliodrom bio 1992. godine.
Sve u svemu, smješne su njegove tvrdnje o borbi za "građansku državu".
Last edited by Škobo Habu on 10/03/2020 12:41, edited 2 times in total.
-
pemanapemani
#44737 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovaj Davorin je ubačeni element hrvatskih obavještajnih službi. Da nije spomenuo SDA, možda bi nekako i prošao ispod Komšićevog patriotskog radara.
Čuj Hrvat, a za građansku državu i još hvali bivšu Vladu KS, SDP i NS. Ogledan primjer mrzitelja baklave iz bukvara.
Ovakvih se najviše treba čuvati. Šta treba da za 5 godina ideja građanske BiH oživi kod dijela građana koji žive u zapadnoj Hercegovini i manjem entitetu? Je li treba da propadne ona dobra stara narodna mudrost - idite u Široki Brijeg i Ljubinje da širite građansku ideju, pa javite kako ste prošli?
Ako ovo što radi Komšić nije borba za širenje građanske svijesti u Grudama, Posušju i Nevesinju, onda stvarno ne znam šta jeste, dragi Senade.
Čuj Hrvat, a za građansku državu i još hvali bivšu Vladu KS, SDP i NS. Ogledan primjer mrzitelja baklave iz bukvara.
Ovakvih se najviše treba čuvati. Šta treba da za 5 godina ideja građanske BiH oživi kod dijela građana koji žive u zapadnoj Hercegovini i manjem entitetu? Je li treba da propadne ona dobra stara narodna mudrost - idite u Široki Brijeg i Ljubinje da širite građansku ideju, pa javite kako ste prošli?
Ako ovo što radi Komšić nije borba za širenje građanske svijesti u Grudama, Posušju i Nevesinju, onda stvarno ne znam šta jeste, dragi Senade.
- Banksy
#44738 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pajac, ne zna više ni sam šta trabunja, ne treba ni trošiti vrijeme na njega...
-
palermo
#44739 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Davor Jurovicki
o čovječe kako vrijeme leti.....
-
kritikos
#44740 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Opa, evo i druge strane medalje u pričiSKANDAL ŽELJKA KOMŠIĆA U KANADI
Komšić, predsjednik Predsjedništva BiH, se u svom kratkom i konciznom obraćanju ukratko se zahvalio Kanadi na njenoj pomoći i angažmanu u očuvanje bh. države, njenog državnog i teritorijalnog integriteta. Pored gospodina Komšića ovoj Svečanoj Akademiji su prisustvovali i uvaženi gosti iz bh. diplomatije – gospoda Sven Alkalaj, Ambasador BiH pri UN-u, Haris Hrle, bivši Ambasador BiH u SAD-u i bivši savjetnik u bh. Ambasadi u Ottawi, kao i Muftija Islamske Zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike, Sabahudin Ćeman, predstavnici hrvatske i srpske dijaspore , predstavnici Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike, kao i predstavnici vjerskih zajednica Toronta.
Odmah po dolasku u famoznu dvoranu predstavnici kanadskih Hrvata predvodjeni Gosp. Davorinom Jurovickim su primjetili da rasporedom sjedanja da će biti samo statičari u cirkusu zvanom „Akademija“,nisu htjeli napustiti dvoranu ,ali su bili oprezni u svojim istupima .
Hrvatski član predsjedništva koji zagovara građansku Bosnu i Hercegovinu,a sjedi sa Sven Alkalaj, Ambasador BiH pri UN-u, Haris Hrle, bivši Ambasador BiH u SAD-u i bivši savjetnik u bh. Ambasadi u Ottawi, kao i Muftija Islamske Zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike, Sabahudin Ćeman, predstavnici Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike.
Predstavnici hrvatske i srpske dijaspore su sjedili najmanje četiri stola dalje.
To je gradjanska država koju zagovara hrvatski član predsjedništva Željko Komšić.
Ispred mnogobrojnog hrvatskog iseljeništva u Torontu i regiji skupu se obratio Davor Jurovicki iz Mostara, dokazani bh. domoljub i uspješni biznismen.
U svom obraćanju Gosp. Davorin Jurovicki izmedju ostaloga kaže:“Gospodine predsjedavajući moram istaći veliku razočaranost iseljeništva sa tkz. Građanskom opcijom koju Vi zastupate.Nemože se gradjanska opcija graditi sa SDA koji su“ bratske“stranke sa HDZ i SNSD.Mislim,a to je mišljenje i većine da ste svojim djelovanjem i otklonom o kako takvim strankama slične orijentacije (SDP,NAŠA STRANKA)još više udaljili BiH od Vaše građanske“.
Jurovicki dalje nastavlja :“Sarajevski kanton je mnogima otvorio oči i narod misli da je to rezultat političke trgovine na štetu demokracije u kojoj ste Vi i Fahrudin Radončić odigrali negativne uloge.
Po mom sudu Bosna i Hercegovina treba stranke koje će je konačno uvesti u 21. Stoljeće“.
U daljnjem izlaganju Gosp. Jurovicki postavlja pitanje hrvatskom članu predsjedništva;“MOLIT ĆU DA MI ODGOVORITE NA JEDNO PITANJE ALI NE U KONTEKSTU CJELE BiH JER NIJE KOREKTNO DA SAMO HRVATI BUDU „ŽRTVE“ GRAĐANSKE OPCIJE A OSTALA DVA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA PREDSTAVLJAJU SVOJE NARODE.
ŠTA NAMJERAVATE UČINITI ZA HRVATSKO ISELJENIŠTVO I HRVATE U BOSNI I HERCEGOVINI KAO ČLAN PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA HRVATSKOG NARODA U OVOM SVOM TREĆEM MANDATU?“
Tada nastaje skandal,gdje primitivac sa Balkana Željko Komšić koji zagovara „građansku“BiH a sjedi za stolom samo jedne nacije i njihovog duhovnog vođe. Pred punom dvoranom umjesto da okuplja privrednike što mu je na kraju krajeva i posao,da iseljenike potiče na povratak u BiH,da ti isti iseljenici ulože svoju ušteđevinu u domovinu, Željko Komšić hrvatski član predsjedništva sebi uzima za pravo da vrijeđa kanadske hrvate,privrednike i ugledne članove kanadskog društva. U ovom slučaju Gosp. Davorina Jurovickog, udarajući na obitelj ,vrijeđajući porijeklo supruge i ostale gadosti koje nepriliče funkciji koju obnaša.
Kada su iz osiguranja vidjeli da je odnio vrag šalu, da hrvatski i srpski iseljenici koji su bili u dvorani napuštaju cirkus u režiji kauboja sa Balkana,primitivca koji misli da je došao u Kokorinu polupismenim domorodcima prekidaju program. Organizator uz jaku pratnju izvodi hrvatskog člana predsjedništva Željka Komšića iz dvorane.Istog trenutka dvoranu napuštaju i ostali bošnjačke uzvanice,tako da torta od metar i nešto što je trebao hrvatski član predsjedništva sjeći je ostala netaknuta.
Izgleda da je njega ovaj prcnuo sa Kantonom Sarajevo
-
Novak20
#44741 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šteta što nije poveo Bibu u Kanadu.
Kada su iz osiguranja vidjeli da je odnio vrag šalu, da hrvatski i srpski iseljenici koji su bili u dvorani napuštaju cirkus u režiji kauboja sa Balkana,primitivca koji misli da je došao u Kokorinu polupismenim domorodcima prekidaju program. Organizator uz jaku pratnju izvodi hrvatskog člana predsjedništva Željka Komšića iz dvorane.Istog trenutka dvoranu napuštaju i ostali bošnjačke uzvanice,tako da torta od metar i nešto što je trebao hrvatski član predsjedništva sjeći je ostala netaknuta.
- Control panel
#44742 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jbt kako se kepec ufurao. On se ponasa kao da je svarceneger i cak noris sve u jedom.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#44743 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
cattering uslove je dogovarala BibaNovak20 wrote: ↑10/03/2020 13:03 Šteta što nije poveo Bibu u Kanadu.![]()
- BHCluster
#44744 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kritikos wrote: ↑10/03/2020 12:56Opa, evo i druge strane medalje u pričiSKANDAL ŽELJKA KOMŠIĆA U KANADI
Komšić, predsjednik Predsjedništva BiH, se u svom kratkom i konciznom obraćanju ukratko se zahvalio Kanadi na njenoj pomoći i angažmanu u očuvanje bh. države, njenog državnog i teritorijalnog integriteta. Pored gospodina Komšića ovoj Svečanoj Akademiji su prisustvovali i uvaženi gosti iz bh. diplomatije – gospoda Sven Alkalaj, Ambasador BiH pri UN-u, Haris Hrle, bivši Ambasador BiH u SAD-u i bivši savjetnik u bh. Ambasadi u Ottawi, kao i Muftija Islamske Zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike, Sabahudin Ćeman, predstavnici hrvatske i srpske dijaspore , predstavnici Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike, kao i predstavnici vjerskih zajednica Toronta.
Odmah po dolasku u famoznu dvoranu predstavnici kanadskih Hrvata predvodjeni Gosp. Davorinom Jurovickim su primjetili da rasporedom sjedanja da će biti samo statičari u cirkusu zvanom „Akademija“,nisu htjeli napustiti dvoranu ,ali su bili oprezni u svojim istupima .
Hrvatski član predsjedništva koji zagovara građansku Bosnu i Hercegovinu,a sjedi sa Sven Alkalaj, Ambasador BiH pri UN-u, Haris Hrle, bivši Ambasador BiH u SAD-u i bivši savjetnik u bh. Ambasadi u Ottawi, kao i Muftija Islamske Zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike, Sabahudin Ćeman, predstavnici Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike.
Predstavnici hrvatske i srpske dijaspore su sjedili najmanje četiri stola dalje.
To je gradjanska država koju zagovara hrvatski član predsjedništva Željko Komšić.
Ispred mnogobrojnog hrvatskog iseljeništva u Torontu i regiji skupu se obratio Davor Jurovicki iz Mostara, dokazani bh. domoljub i uspješni biznismen.
U svom obraćanju Gosp. Davorin Jurovicki izmedju ostaloga kaže:“Gospodine predsjedavajući moram istaći veliku razočaranost iseljeništva sa tkz. Građanskom opcijom koju Vi zastupate.Nemože se gradjanska opcija graditi sa SDA koji su“ bratske“stranke sa HDZ i SNSD.Mislim,a to je mišljenje i većine da ste svojim djelovanjem i otklonom o kako takvim strankama slične orijentacije (SDP,NAŠA STRANKA)još više udaljili BiH od Vaše građanske“.
Jurovicki dalje nastavlja :“Sarajevski kanton je mnogima otvorio oči i narod misli da je to rezultat političke trgovine na štetu demokracije u kojoj ste Vi i Fahrudin Radončić odigrali negativne uloge.
Po mom sudu Bosna i Hercegovina treba stranke koje će je konačno uvesti u 21. Stoljeće“.
U daljnjem izlaganju Gosp. Jurovicki postavlja pitanje hrvatskom članu predsjedništva;“MOLIT ĆU DA MI ODGOVORITE NA JEDNO PITANJE ALI NE U KONTEKSTU CJELE BiH JER NIJE KOREKTNO DA SAMO HRVATI BUDU „ŽRTVE“ GRAĐANSKE OPCIJE A OSTALA DVA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA PREDSTAVLJAJU SVOJE NARODE.
ŠTA NAMJERAVATE UČINITI ZA HRVATSKO ISELJENIŠTVO I HRVATE U BOSNI I HERCEGOVINI KAO ČLAN PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA HRVATSKOG NARODA U OVOM SVOM TREĆEM MANDATU?“
Tada nastaje skandal,gdje primitivac sa Balkana Željko Komšić koji zagovara „građansku“BiH a sjedi za stolom samo jedne nacije i njihovog duhovnog vođe. Pred punom dvoranom umjesto da okuplja privrednike što mu je na kraju krajeva i posao,da iseljenike potiče na povratak u BiH,da ti isti iseljenici ulože svoju ušteđevinu u domovinu, Željko Komšić hrvatski član predsjedništva sebi uzima za pravo da vrijeđa kanadske hrvate,privrednike i ugledne članove kanadskog društva. U ovom slučaju Gosp. Davorina Jurovickog, udarajući na obitelj ,vrijeđajući porijeklo supruge i ostale gadosti koje nepriliče funkciji koju obnaša.
Kada su iz osiguranja vidjeli da je odnio vrag šalu, da hrvatski i srpski iseljenici koji su bili u dvorani napuštaju cirkus u režiji kauboja sa Balkana,primitivca koji misli da je došao u Kokorinu polupismenim domorodcima prekidaju program. Organizator uz jaku pratnju izvodi hrvatskog člana predsjedništva Željka Komšića iz dvorane.Istog trenutka dvoranu napuštaju i ostali bošnjačke uzvanice,tako da torta od metar i nešto što je trebao hrvatski član predsjedništva sjeći je ostala netaknuta.![]()
Izgleda da je njega ovaj prcnuo sa Kantonom Sarajevo![]()
Znamo za koga je ovo napisano medjutim da li ima razlike izmedju napisanog i izgovorenog?
- bunk
#44745 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeljko je rasturio ovim govorom,ismijao je soviniste i lazne gradjane..
Svaka mu cast.
Svaka mu cast.
- Kolinda
- bunk
- Banksy
- Kolinda
#44749 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bio je izvrstan u službi velikobošnjačke politike i SDA koalicijskog partnera.
Narugao je se Ustavu i sebi kao osobi iz miješanog braka. Po onome što reče on nije Hrvat nego neki mješanac koji se lažno izjasnio Hrvatom, barem se tako dalo zaključiti...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#44750 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
preuzeto sa infosrpaka ili kamenjara i prezentiras to kao drugu stranu medalje?kritikos wrote: ↑10/03/2020 12:56Opa, evo i druge strane medalje u pričiSKANDAL ŽELJKA KOMŠIĆA U KANADI
Kada su iz osiguranja vidjeli da je odnio vrag šalu, da hrvatski i srpski iseljenici koji su bili u dvorani napuštaju cirkus u režiji kauboja sa Balkana,primitivca koji misli da je došao u Kokorinu polupismenim domorodcima prekidaju program. Organizator uz jaku pratnju izvodi hrvatskog člana predsjedništva Željka Komšića iz dvorane.Istog trenutka dvoranu napuštaju i ostali bošnjačke uzvanice,tako da torta od metar i nešto što je trebao hrvatski član predsjedništva sjeći je ostala netaknuta.![]()
Izgleda da je njega ovaj prcnuo sa Kantonom Sarajevo![]()
podrzavam slobodarsko novinarstvo, ali pristrasnosti gore navedenih smo vise puta svjedocili...