SDA-All about
- Bancho
#44676 Re: SDA-All about
Nemojte samo zaboraviti da je i Efendic isto ovo radio...sve je to ista bagra...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#44677 Re: SDA-All about
poslusajte ovo obavezno.. ovo je mafija... sta kaju sredicemo kod glumca(emira) u kulturi ima tamo neko mjesto il kakvu invalidninu a more i kod mene kaje asim inace vec optuzivani za namjestanje uhljebljenja... onda oko glasackih listica, pa kad ovo medju se rade mogu mislit sta drugima... sHa kaje jedan glas sam skaki navuko i posto gradonacelnik... bOkir je ukljuce... jebem li vam materesine lopovske... zelena bando.
-
statixx
#44678 Re: SDA-All about
Drzava pred raspadom, a oni dogovaraju talove. Gdje nam je bunk da ovo pojasni.
-
Milenkov buraz
#44679 Re: SDA-All about
Mislim da je izvjesnije da pređe kod Konakovića.
-
elk
#44680 Re: SDA-All about
Udario debil na debila, lopov na lopova. Ali medju vecim sda pakashima je kapiten reprezentacije bih u sjedecoj odbojci.
Efendic ne moze bez stranke nista, slijedi mu politicki nestanak. A moglo bi uskoro biti i hapsenje za ubistvo onog djeda. Sto bi rekli neki, presao je crvenu, dobro zelenu liniju.
Efendic ne moze bez stranke nista, slijedi mu politicki nestanak. A moglo bi uskoro biti i hapsenje za ubistvo onog djeda. Sto bi rekli neki, presao je crvenu, dobro zelenu liniju.
-
Milenkov buraz
#44682 Re: SDA-All about
Pa jesu li usred rata na salveti predavali novac za nabavku oružija, kakva država? Mladomuslimani nemaju vzije države i državnosti. Rahmetli Filipović je govorio o takvima koji su za fildžan državu u kojoj bi oni neprikosnoveno vladali, rahmet mu dušu čovjek je bio institucija.
-
statixx
#44683 Re: SDA-All about
Treba zbiti guzove, Dodik nikad jaci, Bake ne da preko crvene linije... 
-
Milenkov buraz
#44684 Re: SDA-All about
O, da, slažem se u potpunosti.elk wrote: ↑28/02/2020 19:44 Udario debil na debila, lopov na lopova. Ali medju vecim sda pakashima je kapiten reprezentacije bih u sjedecoj odbojci.
Efendic ne moze bez stranke nista, slijedi mu politicki nestanak. A moglo bi uskoro biti i hapsenje za ubistvo onog djeda. Sto bi rekli neki, presao je crvenu, dobro zelenu liniju.![]()
- pici
#44685 Re: SDA-All about
normala svi su bOnda od cistacice do bracnog para causesku... ima mjesta u kulturi kod glumca... duzan mi je... ovaj sarajlic je prava lopuza pa citav su zakon izmjenili tj ubacili amandman da bi on, zuka i onaj tuzlak rudar izbjegli zatvorske kazne... zato ljudi i bjeze odavle... sdO=mafija.
-
detroit-mercy
#44686 Re: SDA-All about
Kako mi samo ukrade slova iz tastatureJThomas wrote: ↑28/02/2020 19:40 prvo, potcjenjujete koliko će nas puta samo do lokalnih spasiti fahro, željko i bakir od nikad jačih četnika.
a drugo - jel mislite da je neko, iko stvarno iznenađen? možda iznenađen da ima snimljeno, ili da je rumenko objavio. ali iznenađen da se dešava? takvih odraslih i mentalno zdravih nema.
-
orbita12
#44687 Re: SDA-All about
Sve je u politici moguce i da predje kod Konakovica, ali previse su se obojica pljuvali da taj transfer prodje tako lako. Ali nije lako ni SDA da ga izbaci jer su zbog njega dobili mnogo glasova. Izgleda da Bakir ne voli one koji popularni kod naroda, boji se valjda odmetnut ce se, ali zato je Bakir okupljanjenm oko sebe najgore vrste ljudi, ulizica, poganih, kriminalaca polako kopa grob vlastitoj stranci. Tacno bi volio da neko sa psiholoske strane prouci Bakira, covjek koraca ko provaliji a njegove ulizice ga bodre u tome, mislim ja jedva cekam da konacno padne u tu provaliju , ali zasto tolika samodestrukcija, pitanje za psihologa haha
-
TheGodfather001
#44688 Re: SDA-All about
Meni ništa ovdje nije jasno...Od koga Osmica štiti Sarajlića i kompaniju?? Nije mi jasno ko koga tu prisluškuje?? Zato je Osmica bitan, student, skoro apsolvent sa Kobiljače, upade im i Zdravko Stojnić, završio mu Osmica nešto?
Glumac Lord kultura, Crvle ili Šerpa - Hasanspahić boračka pitanja... Zabi im ga Rumenko u sudijskoj nadoknadi... Ali sada će ga oni njemu zabiti sa mrtvim dedom... Rak u SDA sa Prve Dame metastazirao
Ali jbga, eto četnika niz Vraca, naoštrili kame, pošli klat već...
Glumac Lord kultura, Crvle ili Šerpa - Hasanspahić boračka pitanja... Zabi im ga Rumenko u sudijskoj nadoknadi... Ali sada će ga oni njemu zabiti sa mrtvim dedom... Rak u SDA sa Prve Dame metastazirao
Ali jbga, eto četnika niz Vraca, naoštrili kame, pošli klat već...
- Lakat Jebić
#44689 Re: SDA-All about
Delagat ih je snimao i nije "zavrsen". Tako kaze efendic koji je objavio snimak
- JThomas
#44690 Re: SDA-All about
logično je da ne bi procurilo da je pristao na igru, šta god da je u pitanju, jel.
-
zippoo87
#44691 Re: SDA-All about
toliko materijala za tuzilastvo,da bi neki obicni pripravnik u tuzilastvu mogao stvoriti sebi karijeru jednim potezom
zar tamo nema bas nikog da je sposoban raditi samo svoj posao...znaci sve crno na bijelo,sve servirano,sve sa dokazima i opet nikog nema da pohapsi ova govna ?
pa da li ovo ima igdje osim u BiH,u bilo kojoj drugoj banana drzavi...pa svugdje se sudije i tuzioci takmice ko ce vise ljudi osuditi a kod nas ,cijela politicka elita bukvalno za zatvora a oni ne mogu naci 2-3 da uhapse i osude...cirkus nad cirkusima
zar tamo nema bas nikog da je sposoban raditi samo svoj posao...znaci sve crno na bijelo,sve servirano,sve sa dokazima i opet nikog nema da pohapsi ova govna ?
pa da li ovo ima igdje osim u BiH,u bilo kojoj drugoj banana drzavi...pa svugdje se sudije i tuzioci takmice ko ce vise ljudi osuditi a kod nas ,cijela politicka elita bukvalno za zatvora a oni ne mogu naci 2-3 da uhapse i osude...cirkus nad cirkusima
-
Škobo Habu
#44692 Re: SDA-All about
Očekujem invaziju SDA botova.
Suzbiće i korona virus kad stisnu redove.
Suzbiće i korona virus kad stisnu redove.
- MaksprotivMarksa
#44693 Re: SDA-All about
Ovo je samo igranka za prvog do Bakira, Semir je pusten niz vodu, a Asim ide u tom pravcu takodjer
Divno je potvrditi to da ovom drzavom vrsljaju stranacke policije, da stranka ima svoju sluzbu, da prvi covjek sluzbe zavrsava stvari sa sivim likovima iz Cheersa, a bunit cemo se i srati kada se pomene smjena Osmice, uzivajte u ovome, garant je ovo srbocetnicka laz, skuhat ce Muslimovic i opravdanje, nije da ga nema, Sarajlicu je ovo skuhao, zivjeli ❤
I pazite, ovo se radi za sitnice, kao npr. za protokolarnu funkciju gradonacelnika, zamislite protoske za vecinu u skupstini
Divno je potvrditi to da ovom drzavom vrsljaju stranacke policije, da stranka ima svoju sluzbu, da prvi covjek sluzbe zavrsava stvari sa sivim likovima iz Cheersa, a bunit cemo se i srati kada se pomene smjena Osmice, uzivajte u ovome, garant je ovo srbocetnicka laz, skuhat ce Muslimovic i opravdanje, nije da ga nema, Sarajlicu je ovo skuhao, zivjeli ❤
I pazite, ovo se radi za sitnice, kao npr. za protokolarnu funkciju gradonacelnika, zamislite protoske za vecinu u skupstini
Last edited by MaksprotivMarksa on 28/02/2020 19:58, edited 1 time in total.
- MaksprotivMarksa
#44695 Re: SDA-All about
Ovo ne moze biti dokaz na sudu, moze samo delegat najebat za neovlasteno snimanje.zippoo87 wrote: ↑28/02/2020 19:55 toliko materijala za tuzilastvo,da bi neki obicni pripravnik u tuzilastvu mogao stvoriti sebi karijeru jednim potezom
- pici
#44696 Re: SDA-All about
sHa kaje zelena lopina sarajlic, otiso sam sa osmicom ko ono u kumu sredio skaki da bude gradonacelnik... ja... ovo...nek mi se sad pojavi neki zeleni termit da ga ishračem ... gade mi se...
-
Milenkov buraz
#44697 Re: SDA-All about
A hajmo realno, sve najbolje o Aliji Izetbegoviću kao čovjeku i osobi, ali i on je kao državnik i političar oko sebe okupljao geliptere i šljam tipa Delimustafića prvog načelnika MUP-a R.BiH, Šaju i ostalu bagru kojoj je do države bilo stalo koliko do lanjskog snijega.orbita12 wrote: ↑28/02/2020 19:51 Sve je u politici moguce i da predje kod Konakovica, ali previse su se obojica pljuvali da taj transfer prodje tako lako. Ali nije lako ni SDA da ga izbaci jer su zbog njega dobili mnogo glasova. Izgleda da Bakir ne voli one koji popularni kod naroda, boji se valjda odmetnut ce se, ali zato je Bakir okupljanjenm oko sebe najgore vrste ljudi, ulizica, poganih, kriminalaca polako kopa grob vlastitoj stranci. Tacno bi volio da neko sa psiholoske strane prouci Bakira, covjek koraca ko provaliji a njegove ulizice ga bodre u tome, mislim ja jedva cekam da konacno padne u tu provaliju , ali zasto tolika samodestrukcija, pitanje za psihologa haha
-
statixx
#44698 Re: SDA-All about
Ma hajte molim vas, Forto pausal, helikopter, travnicke diplome.
Kad ono doktor Franco da Jure, kokain, guca i Sarajlic koncept.
I sad trebam citati ekspoze eksperta za ljudska prava koji sudjeluje u kriminalu.
Kad ono doktor Franco da Jure, kokain, guca i Sarajlic koncept.
I sad trebam citati ekspoze eksperta za ljudska prava koji sudjeluje u kriminalu.
- MaksprotivMarksa
#44699 Re: SDA-All about
Ma jebo vise i Aliju i taj neki kult licnosti, on je sve ovo napravio, ovo je njegova vizija, ovo je njegov amanet.
-
statixx
#44700 Re: SDA-All about
U uredjenim zemljama vlade padaju zbog ovoga, ali ovdje se cijeni i postuje misljenje sudova, vladavina prava, to ti je.MaksprotivMarksa wrote: ↑28/02/2020 19:57Ovo ne moze biti dokaz na sudu, moze samo delegat najebat za neovlasteno snimanje.zippoo87 wrote: ↑28/02/2020 19:55 toliko materijala za tuzilastvo,da bi neki obicni pripravnik u tuzilastvu mogao stvoriti sebi karijeru jednim potezom