Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Korisničkoime

#44676 Re: Edin Džeko

Post by Korisničkoime »

Edin H. wrote:
leškarenje wrote:Pa i nije fulio moke :D nijedan trener nije valjo koji ga je treniro osim mozda Magata u Volfsburgu :-) barem po pisanju ovdje je tako .
A Manchini?

£37 mil. ga plati :izet:
Na stranu Dzeko ali @hrasno je vala u jednoj stvari u pravu Roma je strasno limitirana ekipa koja tesko da moze da kompenzira izostanak najboljih fudbalera bez obzira bio to Dzeko ili neko drugi i ne moze se porediti sa City-jem u kojem je i Mancini imao izbora na pretek tesko da se osjetio izostanak bilo kojeg pojedinca protiv neke osrednje ili slabije ekipe dok se kod Rome i te kako osjeti.
vernes81

#44677 Re: Edin Džeko

Post by vernes81 »

Edin H. wrote:
leškarenje wrote:Ne valja,drzo ga na klupi :oops:

I to je tacno, a Aguero ne da lopte. :twisted:
Plus je Silva carini do iznemoglosti :oops:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#44678 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:
hrasno38 wrote:Roma je fantastican primjer kako glup trener moze upropastiti klub! Barca i real imaju bezbroj zvijezda ali Mesi i Ronaldo ne igraju samo kada su povrijedjeni ili kad je utakmica totalno nebitna a takve su rijetke. Edin je bez dileme Mesi i Ronaldo Rome i nema tu eksperimentisanja....on jednostavno mora da igra cak i kad je u golgeterskoj krizi jer nikad ne znas kad ga moze procepiti a odvano ga je definitvno procepilo.
Ovaj Ceh mu definitvo ne moze biti ni zamjena a kamo li konkurencija. I sad umjesto da je Roma pobjegla Interu na 7 bodova jer Inter ima dvije utakmice manje ako obadvije dobije ode opet Roma na 4 poziciju.
A nisi pročitao da je Di Francesco izjavio da ga je sam Džeko zamolio da ostane na klupi, jer je preumoran poslije utakmica reprezentacije, a već jednim okom cilja na utakmice sa Barcelonom?
ja nisam a ti?
hrasno38

#44679 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Pa i nije fulio moke :D nijedan trener nije valjo koji ga je treniro osim mozda Magata u Volfsburgu :-) barem po pisanju ovdje je tako .
Pa to vidi svako na svijetu osim Pitara!
leškarenje

#44680 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
Pa to vidi svako na svijetu osim Pitara!
To ne vidi niko osim strumfova.
Muhamed Đakmić

#44681 Re: Edin Džeko

Post by Muhamed Đakmić »

Pa nisi jer nisi tražio hrasno. Lakše je pljuvati po treneru nego potražiti neku njegovu izjavu ili bilo šta.
Edin H.

#44682 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

Realno jeste lakse. :oops:
mO k3

#44683 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Dok je igrao salah u Romi popljuvase ga ovdje pojedini , dok klopp u njega vidi igrača , ali dobro ko je klopp neznalica
leškarenje

#44684 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Jes,jes....sta ce Salah trkaca kokos 8) sebican,neda loptu samo trci sa njom ....Edin te sezone postao najbolji strijelac lige :thumbup:
hrasno38

#44685 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:Pa nisi jer nisi tražio hrasno. Lakše je pljuvati po treneru nego potražiti neku njegovu izjavu ili bilo šta.
Pa super daj mi ti link jer ja ne provitah to ni na jednom od sportskih portala mada naravno kao jednom ozbiljnom forumasu nemam namjeru reci da izmislja. U principu nema ama bas nista netacno u onome sta sam napisao ali ako argumnetujes ja cu prizanti da si u pravu. Pokazi mi klub koji se bori za nesto a da odmara svog najboljeg igraca i da nema adekvatnu zamjenu za njega. Ako si ti zaista fudbaler Dzakmic mada po pisanju sasvim sigurno i da nisi uvijek pises argumentovano i sa poznavanjem materije znat ces da toga nema u sportu i da se najbolji igraci ne stede izuzev ako nisu roviti ili povrijedjeni.

http://sport1.ba/seria-a/lose-vijesti-z ... gne/114092

...Postoji šansa da Edin zaigra do kraja susreta, ali Eusebio Di Francesco želi da odmori svog najboljeg igrača pred predstojeći susret sa Barcelonom.

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/spo ... gne-352586
https://sportsport.ba/fudbal/edf-dzeko- ... ati/272419
https://sportsport.ba/fudbal/di-frances ... gnu/272495
http://scsport.ba/edin-dzeko-na-klupi-o ... v-bologne/

Nije ovo prvi put Eusebiu da radi ovakvih gluposti ispusti bodove jer kao mu nije jasnom da Edin nema trenutno zamjenu u Romi onda ga jebaji. I sto je najgore Edin mu je to opet i pokazao.....a vama pojedinim izgleda i to nije dovoljno!
Muhamed Đakmić

#44686 Re: Edin Džeko

Post by Muhamed Đakmić »

Ja ti samo govorim da je Di Francesco nakon utakmice izjavio da ga je Džeko zamolio da ne počinje i da bi on bio nikakav trener da ne komunicira na taj način sa svojim igračima.
hrasno38

#44687 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:Ja ti samo govorim da je Di Francesco nakon utakmice izjavio da ga je Džeko zamolio da ne počinje i da bi on bio nikakav trener da ne komunicira na taj način sa svojim igračima.
Ja to nigdje ne cuh ni ne procitah...... zaista! I ako je to izjavio onda je to samo njegova odbrana zbog gubitka boda jer Edin bi to trazio samo da je bolestan. Odigrao je u dvije sedmice dvije nekompletne utakmice bez takmicarskog opterecenja tako da za njegove fizicke predipsozicije to ne predstavlja nekakav problem. Nije on igrac PL BiH nego Serie A. Ali nebitno bitno je da su se na ovaj moj kometar uglavnom svezali Pitari mada za razliiku od mnogih o tebi zaista imam lijepo misljenje bez obzira ne neslaganja.
Ripicipi

#44688 Re: Edin Džeko

Post by Ripicipi »

hrasno38 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Ja ti samo govorim da je Di Francesco nakon utakmice izjavio da ga je Džeko zamolio da ne počinje i da bi on bio nikakav trener da ne komunicira na taj način sa svojim igračima.
Ja to nigdje ne cuh ni ne procitah...... zaista! I ako je to izjavio onda je to samo njegova odbrana zbog gubitka boda jer Edin bi to trazio samo da je bolestan. Odigrao je u dvije sedmice dvije nekompletne utakmice bez takmicarskog opterecenja tako da za njegove fizicke predipsozicije to ne predstavlja nekakav problem. Nije on igrac PL BiH nego Serie A. Ali nebitno bitno je da su se na ovaj moj kometar uglavnom svezali Pitari mada za razliiku od mnogih o tebi zaista imam lijepo misljenje bez obzira ne neslaganja.
Znaci Dzeki uopste ne treba odmor, on moze/mora odigrati sve utakmice??
Sasvim je bilo razumljivo da ga je nakon reprezentacije i pred vrlo vaznu utakmicu sa Barselonom pokusao malo odmoriti.
Point.

#44689 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Evo izjave.
“It’s unthinkable to have Edin playing every game, we already saw what happened with Cengiz Under and Nainggolan picking up injuries after international duty. Edin told me he didn’t feel up to starting the game and I have to trust the feedback of my players.
hrasno38

#44690 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Point. wrote:Evo izjave.
“It’s unthinkable to have Edin playing every game, we already saw what happened with Cengiz Under and Nainggolan picking up injuries after international duty. Edin told me he didn’t feel up to starting the game and I have to trust the feedback of my players.
Super nasao sam na tri mjesta to da pise.....nego ako je tako dobre duse sto je onda u sastav stavio Naingolana koji je lakse povrijedjen. Mislim nije ovo prvi put da on "odmara: nekog od igraca i Roma izgubi bodove. Ako do sada nije vidio da je Schick prosjecan igrac koji ne moze zamjeniti Edina ni napadacki ali ni odbrambeno u svom kaznenom prostoru nece nikad ni vidjeti. Ali nebitno ja sam siguran da mu to Edin nije rekao kao nesto obavezujuce a Eusebio bi trebao da zna da li moze bez Edina parirati u gostima bilo kojoj ekipi.
Point.

#44691 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Ako igrac kaze da nije spreman dati 100% na utakmici, svaki trener bi ga ostavio na klupi da odmori. Bez obzira o kome se radilo.
hrasno38

#44692 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić

#44693 Re: Edin Džeko

Post by Muhamed Đakmić »

Pa sam Džeko brani tog Schicka i u izjavama poslije utakmice tvrdi da Schick treba redovno igrati da bi naučio i postao veliki igrač.

Da mu je cilj da ga strovali i da misli da treba igrati svaku dok Schick stalno sjedi na klupi, nikad ga ne bi branio u izjavama.
BarbaDue

#44694 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Sjećate li se vi utakmica u City-u kada je zabijao u dvije tekme zaredom i kao nagradu dobije 3 utakmice na klupi. Takvu privilegiju su samo rijetki imali.
Fudo387

#44695 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

BarbaDue wrote:
Sjećate li se vi utakmica u City-u kada je zabijao u dvije tekme zaredom i kao nagradu dobije 3 utakmice na klupi. Takvu privilegiju su samo rijetki imali.
Cetiri gola Totenhemu i sljedeca utakmica klupa.
Ne vjerujem da se i jednom igracu na svijetu ista slicno desilo u karijeri.
leškarenje

#44696 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Jel i zadnje kolo usao sa klupe :-) cuvo ga Mancini za bitne utakmice :D
Edin H.

#44697 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

hrasno38 wrote:
Point. wrote:Evo izjave.
Super nasao sam na tri mjesta to da pise.....nego ako je tako dobre duse sto je onda u sastav stavio Naingolana koji je lakse povrijedjen. Mislim nije ovo prvi put da on "odmara: nekog od igraca i Roma izgubi bodove. Ako do sada nije vidio da je Schick prosjecan igrac koji ne moze zamjeniti Edina ni napadacki ali ni odbrambeno u svom kaznenom prostoru nece nikad ni vidjeti. Ali nebitno ja sam siguran da mu to Edin nije rekao kao nesto obavezujuce a Eusebio bi trebao da zna da li moze bez Edina parirati u gostima bilo kojoj ekipi.
Mozda je Eusebio ucviko od Midhata kad je skonto kako je Safet prosao u Austriji. :wink:
hrasno38

#44698 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Muhamed Đakmić wrote:Pa sam Džeko brani tog Schicka i u izjavama poslije utakmice tvrdi da Schick treba redovno igrati da bi naučio i postao veliki igrač.

Da mu je cilj da ga strovali i da misli da treba igrati svaku dok Schick stalno sjedi na klupi, nikad ga ne bi branio u izjavama.
A k je rekao da on zeli da strovali Schicka. Deck nema veze sa ovom pricom osim sto ga je trener poslao na teren umjesto Edina i ovaj opet nije uradio nista Jebem mu misa pa jel Edin trener ili Eusebio....a normalno je da ce Edin govoriti pozitvno o svom suigracu i kao sasvim sigurno najbolji i najiskusniji u ovom trenutku igrac Rome dati svooje misljenje..Medjutim nije do sada pokazao nista recimo za razliku od Cengiza.Mislim da je bespredmetna prica ja sam napisao svoje misljenje i uvijek cu napisati isto kada trener kluba koji se bori za nesto ostavi najboljeg igraca na klupi bez ikakvog razloga. Te price poslije utakmice da je Edin to trazio radi umora jer je u 14 dana odigrao dvije prijateljske utakmice za mene je "cisto sumnjam" ali nejse nebitno kao sto je veceras Buducnost dobila Cedeviti zahvaljujci glupavom Zdovcu tako je i Romaz izgubila bod zahvaljujuci taktici i postavi Eusebia....i to je moje misljenje.
jeza u ledja

#44699 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

Frajer je toliko opterecen da ne moze da shvati da igrac od 32 godine ne moze igrati svaku jebenu utakmicu u sezoni. :zid: Ne moze da shvati da se igrac cuva pred najveci mec mozda decenije koju ce Roma igati. :roll: Kakvi prenosi covjece. :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#44700 Re: Edin Džeko

Post by Velkoski »

Pa gori ste vi nego on... :mrgreen:
Post Reply