Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da. Na stranu statistics ali ovo je bas lijepo. Da ode u Chelsea ne bi vidio naslovnice na Uefa web page a baska cetvrtfinala CL! Ima Edin ipak nos za donijeti pravu odluku.
Roma je fantastican primjer kako glup trener moze upropastiti klub! Barca i real imaju bezbroj zvijezda ali Mesi i Ronaldo ne igraju samo kada su povrijedjeni ili kad je utakmica totalno nebitna a takve su rijetke. Edin je bez dileme Mesi i Ronaldo Rome i nema tu eksperimentisanja....on jednostavno mora da igra cak i kad je u golgeterskoj krizi jer nikad ne znas kad ga moze procepiti a odvano ga je definitvno procepilo.
Ovaj Ceh mu definitvo ne moze biti ni zamjena a kamo li konkurencija. I sad umjesto da je Roma pobjegla Interu na 7 bodova jer Inter ima dvije utakmice manje ako obadvije dobije ode opet Roma na 4 poziciju.
hrasno38 wrote:Roma je fantastican primjer kako glup trener moze upropastiti klub! Barca i real imaju bezbroj zvijezda ali Mesi i Ronaldo ne igraju samo kada su povrijedjeni ili kad je utakmica totalno nebitna a takve su rijetke. Edin je bez dileme Mesi i Ronaldo Rome i nema tu eksperimentisanja....on jednostavno mora da igra cak i kad je u golgeterskoj krizi jer nikad ne znas kad ga moze procepiti a odvano ga je definitvno procepilo.
Ovaj Ceh mu definitvo ne moze biti ni zamjena a kamo li konkurencija. I sad umjesto da je Roma pobjegla Interu na 7 bodova jer Inter ima dvije utakmice manje ako obadvije dobije ode opet Roma na 4 poziciju.
Ista prica , samo drugi trener ... Koliko te placa majketi???
hrasno38 wrote:Roma je fantastican primjer kako glup trener moze upropastiti klub! Barca i real imaju bezbroj zvijezda ali Mesi i Ronaldo ne igraju samo kada su povrijedjeni ili kad je utakmica totalno nebitna a takve su rijetke. Edin je bez dileme Mesi i Ronaldo Rome i nema tu eksperimentisanja....on jednostavno mora da igra cak i kad je u golgeterskoj krizi jer nikad ne znas kad ga moze procepiti a odvano ga je definitvno procepilo.
Ista prica , samo drugi trener ... Koliko te placa majketi???
malisa rekao sam ti davno da mi se skines.........mene niko nikad nije mogao kupit niti kupiti moje misljenje! Ovo nije stvar ljubavi i simpatija nego zdrave logike koju ce potvrditi svaki covjek koji se iole razumije u sport. I nije Edin sjedio na klupi sto je lose nego da ga odmori za Barcu a koliko je los pokazao je odmah cim je usao!
A nisi pročitao da je Di Francesco izjavio da ga je sam Džeko zamolio da ostane na klupi, jer je preumoran poslije utakmica reprezentacije, a već jednim okom cilja na utakmice sa Barcelonom?