E jest je i izvukao, svaka mu čast.Grean wrote:AndjusicCharuga wrote:Samo ona asistencija kod trečeg gola Sarajeva je extra. Je li ono Mihojević ubacio od korner zastavice?
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#44651 Re: Premijer liga BiH
-
todd_smith
#44652 Re: Premijer liga BiH
jednom u sezoni dovoljnoCharuga wrote:E jest je i izvukao, svaka mu čast.Grean wrote:AndjusicCharuga wrote:Samo ona asistencija kod trečeg gola Sarajeva je extra. Je li ono Mihojević ubacio od korner zastavice?
-
nema me tamo
#44653 Re: Premijer liga BiH
Koliko utakmica do kraja?
-
maida95
#44654 Re: Premijer liga BiH
Joj charuga treb'o si ranije, da ne kucam džaba 
- Charuga
- Globalni moderator
#44655 Re: Premijer liga BiH
4 čitava kola i dvije sutra iz ovog kola.
- Charuga
- Globalni moderator
#44656 Re: Premijer liga BiH
Jebiga ...maida95 wrote:Joj charuga treb'o si ranije, da ne kucam džaba
-
FreakyStyley
#44657 Re: Premijer liga BiH
Ma bra'o i treba brisat.

- ultima_palabra
#44658 Re: Premijer liga BiH
Vidi malenih sto brane Zrinjskog... hvatanje za slamku 
-
Dead Man Walking
#44659 Re: Premijer liga BiH
To je zato sto smo iskompleksirani, a oni na celu sa Logovanim i bordo vojnikom samo gledaju svoja posla i svoj klub.ultima_palabra wrote:Vidi malenih sto brane Zrinjskog... hvatanje za slamku
- armin071
#44660 Re: Premijer liga BiH
Al ovdje pojedinci isto papige sve se po mantri ponavlja. Red punca, pa onda toboze mi navijamo za ubice. Sad kao branimo ( od koga) Zrinjski?! Mislim cemu vazda suplja u krug? Mi navijamo kontra Zelje svejedno protiv koga igraju i obrnuto je isto. Nivo rasprave prvi osnovne. Ima li sta novo?ultima_palabra wrote:Vidi malenih sto brane Zrinjskog... hvatanje za slamku
- ultima_palabra
#44661 Re: Premijer liga BiH
Zrinjski - samo jedna greska i samo jedna utakmica suspenzijetodd_smith wrote:Ma kakvi, realno liga je kurac zesci ko god da sudi 70% utakmice ce zajebati, sudio vama ili Vrbanjusi ili Sirokom ili slicno.ultima_palabra wrote:Znaci ako je sudija suspendovan, automatski znaci da je sudio za Zelju, i ako nam je neregularno iskljucio igraca?
Protiv Slobode i Sarajeva sudije dobile pozitivne ocjene, ali tu se opet spominju neke kradje?
Sta to trovac na Bjelavama u hamburgere stavlja...
Nego sega 3 utakmice zaredom haman, sva tri za vas "siljili" i sva 3 pod suspenziju. Previse je to slucajnosti samo od sebe da "normalan" narod ne krene sa tim spinom. To da se nama desilo unuk tvog unuka bi prepricavao da je Sarajevo kupilo sudije i ligu 2016/17 sezone.
Radnik - sudija pogrijesio na nasu stetu
Siroki - nemam pojma sta je bilo sudiji, mozda je igrao oba daju gol, ali nama nije bilo pomoci u toj utakmici sve da je Dino Pekic sudio.
- BHF_Manijak
#44662 Re: Premijer liga BiH
Opet o sudijama?
Izlizana prica, kao i sa onim zavrsenim utakmicama... Evo i danas pola grada bruji zavrsio Zrinjski tekmu i onda BUM.
Sto se prije pomirite da kod nas masa sudija je pravo tanka sto se sudjenja tice, te da je 90% tih odluka produk neznanje, smotanosti, a ne tendecioznosti njihove, bice vam lakse.
Evo da vas pitam samo jedno - da ste vi na mjestu Grbica, da li biste i za koje pare pristali da se onako javno ofirate svirajuci komicne penale?! Ja ne bi ni za 100 milja, da se braukm pred auditorijem od nekih, lupam, stotinjak hiljada ljudi.
Nijedan normalan covjek to ne bi napravio, onako ga svirao, svjesno znajuci da nije penal i da je kontakt gotovo neprimjetan bio. Ako je to zaista uradio za pare ili bilo kakvu drugu naknadu, tog covjeka ne treba iskljuciti iz sudjenja, vec ga na Jagomir poslati.
To je otprilike nivo da kazes covjeku evo ti hajd za cenera go gradom protrci i on nako muhanat uzme lovu i skine se gologuz i pravac grad.
Ne vidim zaista da bi iko racionalan sebi dozvolio onakvu lakrdiju u zivotu. Svjesno dakle da sviras onakve penale.
Izlizana prica, kao i sa onim zavrsenim utakmicama... Evo i danas pola grada bruji zavrsio Zrinjski tekmu i onda BUM.
Sto se prije pomirite da kod nas masa sudija je pravo tanka sto se sudjenja tice, te da je 90% tih odluka produk neznanje, smotanosti, a ne tendecioznosti njihove, bice vam lakse.
Evo da vas pitam samo jedno - da ste vi na mjestu Grbica, da li biste i za koje pare pristali da se onako javno ofirate svirajuci komicne penale?! Ja ne bi ni za 100 milja, da se braukm pred auditorijem od nekih, lupam, stotinjak hiljada ljudi.
Nijedan normalan covjek to ne bi napravio, onako ga svirao, svjesno znajuci da nije penal i da je kontakt gotovo neprimjetan bio. Ako je to zaista uradio za pare ili bilo kakvu drugu naknadu, tog covjeka ne treba iskljuciti iz sudjenja, vec ga na Jagomir poslati.
To je otprilike nivo da kazes covjeku evo ti hajd za cenera go gradom protrci i on nako muhanat uzme lovu i skine se gologuz i pravac grad.
Ne vidim zaista da bi iko racionalan sebi dozvolio onakvu lakrdiju u zivotu. Svjesno dakle da sviras onakve penale.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#44663 Re: Premijer liga BiH
Al' zato izvođenje auta Hodzica u tom napaduCharuga wrote:E jest je i izvukao, svaka mu čast.Grean wrote:AndjusicCharuga wrote:Samo ona asistencija kod trečeg gola Sarajeva je extra. Je li ono Mihojević ubacio od korner zastavice?
Ali Sarajevo je golemo.
- BHF_Manijak
#44664 Re: Premijer liga BiH
Allah ga nagradio i u sevap mu upis'o.

-
todd_smith
#44665 Re: Premijer liga BiH
Ljudi su se za dosta dosta manje prodavali.BHF_Manijak wrote:Opet o sudijama?![]()
Izlizana prica, kao i sa onim zavrsenim utakmicama... Evo i danas pola grada bruji zavrsio Zrinjski tekmu i onda BUM.![]()
Evo da vas pitam samo jedno - da ste vi na mjestu Grbica, da li biste i za koje pare pristali da se onako javno ofirate svirajuci komicne penale?! Ja ne bi ni za 100 milja, da se braukm pred auditorijem od nekih, lupam, stotinjak hiljada ljudi.![]()
Mislis da ce neko o tim penalima sljedece sezone pricati ili za 2-3?
Mislim ne govorim da je prodao namjestio ili slicno onaj u Kupu nego opcenito govorim, ali misliti da toga kod nas nema, nisi naivan toliko.
- BHF_Manijak
#44666 Re: Premijer liga BiH
Ma ne govorim da nema, ali ja iz svoje perspektive gledam, nema tih para za koje bih sebi priustio onakvu bruku. Mislim svjesno da idem na svoju stetu i to onako ofirno.
Za takvo nesto bas moras biti udaren u glavu, za Jagomira.
- Ajatolah_
#44667 Re: Premijer liga BiH
Ima svakakvih malverzacija, ali mislim da se generalno one mogu bolje sakriti.
Treba imati u vidu i da su nam sudije generalno nula bodova. Ne mora svaka greška značiti da je prodana utakmica, češće bi oni i htjeli dobro odsuditi ali ne znaju.
Treba imati u vidu i da su nam sudije generalno nula bodova. Ne mora svaka greška značiti da je prodana utakmica, češće bi oni i htjeli dobro odsuditi ali ne znaju.
-
todd_smith
#44668 Re: Premijer liga BiH
Ti navijas za Liverpool, ti si navikao besplatno da se blamiras bolan.BHF_Manijak wrote:Ma ne govorim da nema, ali ja iz svoje perspektive gledam, nema tih para za koje bih sebi priustio onakvu bruku. Mislim svjesno da idem na svoju stetu i to onako ofirno.
- BHF_Manijak
#44669 Re: Premijer liga BiH
To je moja poenta. Manjak kvalitete. Masu njih i ne idu da ostete tim, vec jednostavno ne znaju.Ajatolah_ wrote:Ima svakakvih malverzacija, ali mislim da se generalno one mogu bolje sakriti.
S ovim ne iskljucujem da ima "zavrsavanja" sudija i onih koji tendenciozno sude. Govorim generalno stanje kakvo je.
-
Dead Man Walking
#44670 Re: Premijer liga BiH
Ne yebi Todore, barem od tebe ne ide takva prica, pa znas li koliko bi se retardniranih stvari trebalo poklopiti da neko da pare za onakve penale u okolnostima i pri rezultatima koji su bili u momentima kad su svirani? Evo recimo da smo mi prije utakmice zavrsavali sudiju za penale - zar neko moze pomisliti da smo toliko glupi da ne kazemo dogovor otpada ukoliko je sve rezultatski rijeseno? Mislim, mogu razumjeti da u ovaj scenarij vjeruju trolovi tipa Belog ili muzicara iz Krajine, al od tebe Todore, ne ide. 
-
missko
#44671 Re: Premijer liga BiH
Pa tako se i zavrsava . Kazes ocu 2 penala ostalo mi obavljamo laganini. Bili uvjereni da ce skripari branit 1-0i sa 2 penala si dalje. Sta treba sudija da puca jos penale i ponistava regularne golove protivniku. Sudija odradio svoje i ima caak i cjenovnik koliko kosta penalDead Man Walking wrote:Ne yebi Todore, barem od tebe ne ide takva prica, pa znas li koliko bi se retardniranih stvari trebalo poklopiti da neko da pare za onakve penale u okolnostima i pri rezultatima koji su bili u momentima kad su svirani? Evo recimo da smo mi prije utakmice zavrsavali sudiju za penale - zar neko moze pomisliti da smo toliko glupi da ne kazemo dogovor otpada ukoliko je sve rezultatski rijeseno? Mislim, mogu razumjeti da u ovaj scenarij vjeruju trolovi tipa Belog ili muzicara iz Krajine, al od tebe Todore, ne ide.
- Logovan
#44672 Re: Premijer liga BiH
Baš. Savršen nabačaj, nisam od njega očekivao onako nešto.Charuga wrote:E jest je i izvukao, svaka mu čast.Grean wrote:AndjusicCharuga wrote:Samo ona asistencija kod trečeg gola Sarajeva je extra. Je li ono Mihojević ubacio od korner zastavice?
-
sarajevo999999
#44673 Re: Premijer liga BiH
Odlican rezultat
0-3...golemo...sta reci za neki klub koji na svom terenu izgubi 0-3. Zreo za rasformirati i poceti ispocetka na zdravim nogama i sa drugim imenom. Tipa Zelj... hocu reci Radnik Bijeljina 2017.
0-3...golemo...sta reci za neki klub koji na svom terenu izgubi 0-3. Zreo za rasformirati i poceti ispocetka na zdravim nogama i sa drugim imenom. Tipa Zelj... hocu reci Radnik Bijeljina 2017.
-
LSD
#44674 Re: Premijer liga BiH
sarajevo999999 wrote:Odlican rezultat![]()
- ultima_palabra