Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:
Ja pričam o zarađenom statusu, ti o toku kupovine.
Da on nije ovakav kakav jeste, mogao ga je Totti lično preporučiti, to ne bi bilo to.
Dzaba ti kvalitet, ako ti neko ne da sansu, pa i vrijeme da se dokazes.
Tomahawk11 wrote:
Ja pričam o zarađenom statusu, ti o toku kupovine.
Da on nije ovakav kakav jeste, mogao ga je Totti lično preporučiti, to ne bi bilo to.
Dzaba ti kvalitet, ako ti neko ne da sansu, pa i vrijeme da se dokazes.
leškarenje wrote:A ne moze se desiti da bude fuljena tema,jel kad sam skonto gdje pisemo reko sam mu da odgovori gdje treba
Zabole me za 14 dana,pravo da ti kazem samo se izivljavajte ko sto je kod mene u mahali bio hodza prije rata....udaro djecu ako ne nauce,pa mu na kraju ostao prazan mejtef a on prebacen u neko selo da radi
de lesko popusti pobogu covjek ti lijepo kaze , nemoj biti gori od @hrasnog ....
nemoj da budes najgore dijete
BHF_Manijak wrote:Pa upravo ovo, nama je simbol igarcine i najvece sportsko blago koje imamo u ovom trenutku, u Cityu je jebi ga samo broj. Koliko god nama drag bio, njih boli qrac za njim, o tome Amar i prica, a ne da ovaj treba ici u fucking Sunderland ili Southampton. Mislim moze i tamo, da bude glavni u klubu, ali niti titule niti para.
U sustini u bilo koji veliki klub (ili finansijski extra jaki, ne mora nuzno veliki biti, jer ni City ne mozes smatrati velikim) ne moze otici i da ocekuje da bude prvi igrac i da se njemu podredi sve. To je Amar zelio reci.
mah mislio, ne mislio, ostaje da će jedna od stvari po kojima će mlađi Osim biti zapamćen upravo ova izjava.
cyprus wrote:
Ja ne vidim ni zašto je problem reći da Džeko sa 19 godina nije pokazivao ništa na osnovu čega bi se dalo naslutiti da će jednog dana postati jedan od najboljih svjetskih napadača... ...
A možda je i pokazivao ali sredina koja je po svom habitusu uvijek protiv onih koji iskaču iz te sredine jednostavno ga gurala ka osrednjosti.
Što bi se reklo "'ta će on, vid mu glave" ili što bi rekao naš cijenjeni forumaš supercalli " moj komšija iz haustora bio bolji od njega".....
bjež ba, prećerasmo sa ovom pričom
Pa poenta jeste da je komsija iz haustora bio bolji
Dokaz za to su slike
Taj komsija je igrao sa njim i na svim slikama su njih dvojica
Zivjeli su u istoj zgradi
BarbaDue wrote:Danas je bio totalno nezainteresovan bio
on odigra 1 utakmicu "dobro" ostalih 10 katastrofa...
Opet valjas gluposti a da ne trepnes. Ko razvali prvo Napolija i to u gostima pa onda obezbjedi prolaz u cetvrtfinale LP???? I u ovoj utakmici iako nije dao gol bio je medju najboljim igracima....
leškarenje wrote:Dje bio najbolji,na ovoj tvojoj slici samo Gerson ima goru ocjenu od njega
Bolan nebio idi brini brigu oko onih tvojih seka-persa sa Koseva nemoj meni svaki post replicirati. Bio je prosjek jesi li sad sretan.....ne bio je KARINA....sad si predpostavljan najsretniji!!!! I ti i ovaj francuski zbir sto jedva ceka nesto lose od Edina da bi mogao da napise nesto "pametno"....al u kurcu. Vas dvojica i onaj @moke meni se cini da dobijate tikove kad se spomene Edin Dzeko! Idite kod hodze nek vam skine sihre.....
leškarenje wrote:Dje bio najbolji,na ovoj tvojoj slici samo Gerson ima goru ocjenu od njega
Bolan nebio idi brini brigu oko onih tvojih seka-persa sa Koseva nemoj meni svaki post replicirati. Bio je prosjek jesi li sad sretan.....ne bio je KARINA....sad si predpostavljan najsretniji!!!! I ti i ovaj francuski zbir sto jedva ceka nesto lose od Edina da bi mogao da napise nesto "pametno"....al u kurcu. Vas dvojica i onaj @moke meni se cini da dobijate tikove kad se spomene Edin Dzeko! Idite kod hodze nek vam skine sihre.....
Pa ja nisam rijec napisao na njegovu igru danas,niti sam gledo....ovo je samo moj osvrt na tvoju sliku,da je nisi postavio povjerovo ti jer kako rekoh nisam gledo,a ovako lazes dok trepnes jbt....
Jesi ti @hrasno neki naqrcen tip .Pa fino ti je covjek rekao da si pogrijesio i da Edin i po ocjeni ali i po igri nije zadovoljio danas i umjesto da priznas da si pogrijesio prozivas ljude bezze.Pa ljudski je grijesiti i prastati.Za svaku sitnicu trazita razlog jedan drugom da ga zavucete.U suru malo