Od 1. Maja prebačen na mojatv Full , pa sm zvao za dodatni paket 1 i pušten je oko 8. s tim da je brzina interneta bila oko 22. A onda je Mirza ,Bog mu dao sve najbolje ,intervenisao i sad imam ravno 50. Nadam se da će tako i ostati.prelivoda wrote:Pitanje, korisnici kojima je već omogućen HD paket i Pink+ paket ( a nisu ga prije imali), da li imaju tehničke mogućnosti za Paket 1, i samo treba da izađu monteri na teren, ili su ova dva paketa puštena kao test.
Inače sam prijavio Paket 1 poslije prvog maja.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
adoadop
#44576 Re: BHTelecom All About
-
quarterback
#44577 Re: BHTelecom All About
escobar__ wrote:Garant u BH Pošti zapelo (meni je poštar račune znao donijet 20. u mjesecu).![]()
Preporučio bih vam da idete na eRačun, brža i ekološki prihvatljivija varijanta.
hoce li mi biti smanjen racun radi toga?
bht nece printati racun za mene + nece placati postarinu
-
irconbih
#44579 Re: BHTelecom All About
Zasto vise nema opcija za pregled dostupnosti uredjaja na stranici? Evo vec mjesec i po cekam i zivkam za Lumia 640, ali nema. Navodno je promijenjen ovlasteni distributer za BiH, pa dok to rijese s novim ili sta vec.
-
quarterback
#44580 Re: BHTelecom All About
odlicno, neka salju papir i dalje
-
Bernstein
#44581 Re: BHTelecom All About
Pitanje za Mirzu...
Pročitao sam 2000 postova i toliko sam se zapetljao da sad ne znam ni šta imam ni šta hoću
...
Trenutno imam MojaTV Full+ koji plaćam 45,63KM + 1KM prezentacija broja pozivaoca i vidim da mogu koristiti ovo do kraja isteka ugovora i onda po isteku ugovora migrirati na MojaTV Full koji bi plaćao 49KM sa uračunatom prezentacijom broja pozivaoca. Onako kako sam skontao, dođe mi skoro pa isto xD
Eh sad, s druge strane, imam Moj Mini 15 i sve u svemu, mjesečno izdvajam oko 70-75KM za te usluge na jednom računu.
Ono što imam: Fiksni telefon koji se rjetko koristi i to većinom za dolazne pozive (besplatne minute su konstantno neiskoristene), xDSL sa 5Mbit-a brzinom, MojaTV bez HD kanala i Moj Mini 15.
Kakve god kombinacije sam napravio, vidim da ne mogu doći do uštede ili makar do mogućnosti korištenja HD kanala za ovu istu cijenu ili nekih drugih pogodnosti. Da li sam pogriješio ili postoji neka varijanta za mene...
Pročitao sam 2000 postova i toliko sam se zapetljao da sad ne znam ni šta imam ni šta hoću
Trenutno imam MojaTV Full+ koji plaćam 45,63KM + 1KM prezentacija broja pozivaoca i vidim da mogu koristiti ovo do kraja isteka ugovora i onda po isteku ugovora migrirati na MojaTV Full koji bi plaćao 49KM sa uračunatom prezentacijom broja pozivaoca. Onako kako sam skontao, dođe mi skoro pa isto xD
Eh sad, s druge strane, imam Moj Mini 15 i sve u svemu, mjesečno izdvajam oko 70-75KM za te usluge na jednom računu.
Ono što imam: Fiksni telefon koji se rjetko koristi i to većinom za dolazne pozive (besplatne minute su konstantno neiskoristene), xDSL sa 5Mbit-a brzinom, MojaTV bez HD kanala i Moj Mini 15.
Kakve god kombinacije sam napravio, vidim da ne mogu doći do uštede ili makar do mogućnosti korištenja HD kanala za ovu istu cijenu ili nekih drugih pogodnosti. Da li sam pogriješio ili postoji neka varijanta za mene...
- BarbaDue
#44582 Re: BHTelecom All About
Slažem se. Plus poštare ostavljamo na poslu!quarterback wrote:odlicno, neka salju papir i dalje
- ferratilis
#44583 Re: BHTelecom All About
Gdje, kako? Može Maestro?escobar__ wrote:Ili platiš elektronski i uopšte ne ideš u TC.zippoo87 wrote:i ja sam se prebacio na eracun,dodje na mail i samo u telekom centru kazes ime i prezime ili broj telefona i platis uslugu
racun dodje oko 10-11. u mjesecu
-
quarterback
#44584 Re: BHTelecom All About
ko ima racun u raiffeisenu moze platiti smsom, jednostavno dobijete racun na SMS (+ vam dodje postom detaljni) i odgovorite SMS kodom za placanje (bez placanja SMSa ili bilo kakve provizije)
koristim to oko godinu dana i da bog da da se i ostalo moze tako platiti, odmah bih sve racune placao na taj nacin
mislim da nema jednostavnijeg nacina (osim trajnog naloga)
koristim to oko godinu dana i da bog da da se i ostalo moze tako platiti, odmah bih sve racune placao na taj nacin
mislim da nema jednostavnijeg nacina (osim trajnog naloga)
-
quarterback
#44585 Re: BHTelecom All About
bravo, mog dobrog postara sam zaboravioBarbaDue wrote:Slažem se. Plus poštare ostavljamo na poslu!quarterback wrote:odlicno, neka salju papir i dalje
-
quarterback
#44586 Re: BHTelecom All About
dosao jutros SMS u 6 i 47 sa racunom za placanje mobitela
sreca pa ugasim ton prije spavanja
Bahra poludila
sreca pa ugasim ton prije spavanja
Bahra poludila
-
hali gali halid
#44587 Re: BHTelecom All About
Ljudi hoću da pređem sa ultre na pretplatu, koji paket da uzmem? Kontao onaj mini15, ali malo interneta baš.. Kakvi su ovi studentski paketi?
-
made_in_sarajevo
#44588 Re: BHTelecom All About
e ne mogu vjerovati sta sam sve ove godine docekao od telekoma
. prvo povecanje brzina, normalniji paketi i sad nakon toliko godina necete vjerovati, kliknite i ostat cete iznenadjeni
.
https://www.facebook.com/IdemoPrvi/vide ... 531230821/
bhtelecom napokon snimio normalnu reklamu
-
Adi-g
#44589 Re: BHTelecom All About
Jest vala. Ona zuta treba kad se pojavi i pocne vikati DoA...DoA...isto ko da joj je ona stvar u grlu meni se zgadi citav svijet i telekomunikacije sto postoje:)made_in_sarajevo wrote:e ne mogu vjerovati sta sam sve ove godine docekao od telekoma. prvo povecanje brzina, normalniji paketi i sad nakon toliko godina necete vjerovati, kliknite i ostat cete iznenadjeni
.
-
made_in_sarajevo
#44590 Re: BHTelecom All About
sta tako pricas, vidis da je telekom siroke ruke pa joj stavili sminke da 3 mjeseca moze hodati bez troska sminkeAdi-g wrote:Jest vala. Ona zuta treba kad se pojavi i pocne vikati DoA...DoA...isto ko da joj je ona stvar u grlu meni se zgadi citav svijet i telekomunikacije sto postoje:)made_in_sarajevo wrote:e ne mogu vjerovati sta sam sve ove godine docekao od telekoma. prvo povecanje brzina, normalniji paketi i sad nakon toliko godina necete vjerovati, kliknite i ostat cete iznenadjeni
.
kontam ja seremo mi svi ba, kad je telekom se teleportiro preko interneta,a mi ih samo ruzimo
-
Adi-g
- Del_Boy1
#44592 IRe: BHTelecom All About
A kod mene naplaćuje uspostavu prema BHT-u, iako sam prebačen na novi full.
-
developer10
#44593 Re: IRe: BHTelecom All About
Pa po novom i jeste naplata uspostave koliko znam i neograničeno na fer osnovi (max. 1500 min). Prije nije bilo naplate uspostave.Del_Boy1 wrote:A kod mene naplaćuje uspostavu prema BHT-u, iako sam prebačen na novi full.
-
Adi-g
#44594 Re: IRe: BHTelecom All About
Prema BHT nema naplate uspostave poziva po novom cjenovniku. Ovo oni izgleda nesto barataju tako da im mjeraci nisu kako trebadeveloper10 wrote:Pa po novom i jeste naplata uspostave koliko znam i neograničeno na fer osnovi (max. 1500 min). Prije nije bilo naplate uspostave.Del_Boy1 wrote:A kod mene naplaćuje uspostavu prema BHT-u, iako sam prebačen na novi full.
- Ned071
#44595 Re: BHTelecom All About
ing-ecc wrote:Pa jesi li bio negdje u roamingu?Ned071 wrote:vjerujem ti. ja to nikada ne palim uopste. ovdje imam 1 gb ukljucen u pretplatu nikad ne potrosim nista. jer ne palim uopste. i sad mi doslo za 20 mb 370 maraka??? a nit znam kako, otkud, sta...
bio sam u roamingu, ali nisam palio internet uopce. na racunu stoji da sam imao 20 mb interneta i to kosta 370 maraka. na to se zalim, ostatak racuna ne, jer sam pricao. inace korisnik sam 17 godina, nikad nisam zakasnio s placanjem i nikad mi veci racun nije dosao od 70 maraka. ima ukljucenu 1 gb interneta u pretplati kojeg nikad ne koristim jer sam uvijek na wi fi. ovo sad je za nesvijest. naravno da cu se zaliti drugostepenoj. ako ne bude nista od toga, platicu. ali ide gasenje dva mobitela, interneta i kucnog telefona. do sada sam placao bh telecom bez problema jer nisam zelio drugog operatera. hvala bogu pa ima alternativa.
-
quarterback
#44596 Re: BHTelecom All About
taj internet koji imas kupljen vrijedi samo za BH, cim si preko granice placa se posebno
-
bumerangss
#44597 Re: BHTelecom All About
meni danas stigli racuniquarterback wrote:upravo sam krenuo isto pitatiferratilis wrote:je li kasne s računima ovaj mjesec ili samo meni nije stigao? čudno, obično dođe oko 10.
dobio sam za moju tv, nisam dobio za mobitel
-
bumerangss
#44598 Re: BHTelecom All About
a kad tako platis u telecom centru da li ti daju kakvu potvrdu, odrezak racuna da si platio jer ja moram imati dokaz za svaki slucaj?zippoo87 wrote:i ja sam se prebacio na eracun,dodje na mail i samo u telekom centru kazes ime i prezime ili broj telefona i platis uslugu
- Del_Boy1
#44599 Re: BHTelecom All About
Oni ti odštampaju kopiju tog računa koji plaćaš i daju ti onaj manji dio računa, jedino nije u bojibumerangss wrote:a kad tako platis u telecom centru da li ti daju kakvu potvrdu, odrezak racuna da si platio jer ja moram imati dokaz za svaki slucaj?zippoo87 wrote:i ja sam se prebacio na eracun,dodje na mail i samo u telekom centru kazes ime i prezime ili broj telefona i platis uslugu
- krakatoa
#44600 Re: BHTelecom All About
Da. Koristio mobilni internet, napravio se lud i sada se žali. Žali se ti paša koliko želiš al moraćeš platiti sve to plus zatezne kamate. Likovi prave po 10 000 KM duga u roamingu zbog mobilnog neta i poslije prave se ludi "nisam sestre mi koristio". Svi su ti morali platiti dug do zadnjeg feninga.quarterback wrote:taj internet koji imas kupljen vrijedi samo za BH, cim si preko granice placa se posebno