Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#44577 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Yebo li ih Werner. Njemacki Benteke
AmiĐa_Idriz

#44578 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Liverpool are on course to raise Anfield's capacity to 61,000 in time for the start of the 2022/23 season.

😍
AmiĐa_Idriz

#44579 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#44580 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Evo citam United prvi favorit za dovodjenje Sancha.

Ako ga uzmu ispred nas bit cu razocaran vala. Lik je generacijski talent,ogroman zalog za buducnost bi bio obzirom da ce Mane i Salah uskoro napuniti 28 godina a Sancho 2000 godiste. Jedino bi Mbappea uzeo prije njega ali Mbappe bi bio dosta skuplji plus ogromna plata.

Ovaj bi izasao oko 100 + miliona sa bonusima i nekih 120 K sedmicno maximum. U unitedu ce propasti vjerovatno.

Ajde Jurgene zaboravi na Wernera koji ti nece upgradeovati tim, dovedi nam Sancha da se ova dominacija nastavi i u godinama koje dolaze aBd.
no_sekirli

#44581 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Citao i ja ti informaciju za Sancha. Iskreno, Utd odavno nije bio u goroj poziciji, kupovali su iz obijesti jer su imali para, ali i iz ocaja, samo da nesto kupe. Imali su barem 10 promasaja u zadnjih 5 godina, treba im neki gamechanger.
Uzevsi u obzir ovo gore, i transfer politiku Liverpoola, nemamo sanse ga kupiti. Koliko god da nasi ponude (a nema sanse da ponude vise nego za VvD), ovi ce ponuditi vise, jer nemaju drugog izbora, navijaci od njih traze rezultat, i nece gledati koliko tko kosta.
Jedino, ukoliko doticni mladic ima zelju igrati kod nas, onda je to druga prica.
Nasi ce kupiti Sanchu za siromasne (Adamu) i od njega napraviti ubermenscha.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#44582 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Ma kakav Adama. Nama trebaju krila koja su sposobna dati gol. Adama Traore je vjerovatno najgori finisher na svijetu medju krilnim igracima. On je klasicno desnonogo desno krilo kakve mi ne koristimo i zahtjevalo bi promjenu game plana sto mi se ne bi svidjalo. Sancho u sebi ima 15+15 sezonu, Traore ni u ludilu a vjerujem da bi i on kostao puno.

Sancho za 120 >>>>>> Traore za 60
no_sekirli

#44583 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Ukoliko se nitko ne proda, ne bi ni Sancho dosao grijat klupu. Plus, zna se kako su nasi teski na pari, Bracani su za njih rasipni.
A sto se Adame tice, na zadnjoj utakmici protiv nas, iskreno, ubijao je Robertsona ko malu bebu. Zato kazem, Sancho za siromasne :D
BHF_Manijak

#44584 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma mali je blago retardiran ako ode u United. Sta moze United vise ponuditi?! Jos ako promase Ligu prvaka, a 90% je da hoce, kome su oni vise atraktivni?!
Boli sadasnje igrace qrac za tradicijom, historijom, trofejima i sir Alexom, interesuje ih sadasnjost.

Vala ako im ga United bez Lige prvaka uzme ispred nosa neka se ubiju, a i mali ce biti svjetski glupan ako ode kod njih. Ne vjerujem da je toliko lud.

Opet kazem Werner je OK, ali Sancho je 3 levela iznad. Jest skuplji, ali takvog jednog vrijedi dovesti na ljeto za 100-120 miliona. Svakako ce biti odlazak i moci ce se zaradit nekih 30-40 miliona, pa te Sancho opet izadje 70-80 miliona.

Werner iskreno ni marketinski nije ta klasa.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#44585 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

no_sekirli wrote: 12/02/2020 20:11 Ukoliko se nitko ne proda, ne bi ni Sancho dosao grijat klupu. Plus, zna se kako su nasi teski na pari, Bracani su za njih rasipni.
A sto se Adame tice, na zadnjoj utakmici protiv nas, iskreno, ubijao je Robertsona ko malu bebu. Zato kazem, Sancho za siromasne :D
Pa ako Sancho dodje igralo bi se 4-2-3-1 sa Salahom u spicu. Plus 20 mu je godina nek pocne 25 utakmica u ligi nek 10 udje s klupe i to je sasvim ok. Ova 4 igraca gore bi se fino mogla rotirati.

Gledaj ovo. Salah ce propustiti pocetak sezone zbog olimpijade prva 3-4 kola. Mane i Salah ce biti OUT 5-6 ligaskih utakmica za vrijeme africkog kupa nacija tako da ce biti prilike da se dokaze.

Traore mi je tip transfera koji me podsjeca na Liverpool prije 10 godina. Downing transfer. Ubijali su nas mnogi pa ih mi dovedemo pa meda ne mogu. Traore je igrac motivacije zato i jeste sve golove ove sezone dao protiv top 6 kao i haman sve asistencije.

A. Nema inteligenciju glup je ko qrac
B. Ne razumije koncept timske igre misli da je sam na terenu, prekasno se oslobadja lopte itd
C. Ima ocajan sut i zavrsnicu.

Neka hvala.
Gandalf

#44586 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Sto ga @Gerro toliko nagrdi :mrgreen: kako si ga opisao ni u nasoj ligi Adama ne bi mogao meda s kasike :mrgreen:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#44587 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Ma jok samo realno. Ima fizikalije i brzinu i to je to.

Nikad nece biti kalibar za velike klubove. Bio bi pojacanje Unitedu, Evertonu, Norwichu i slicnima. Nama NE
drug_profi

#44588 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Nesto mi se cini da je gerro ovdje u pravu.
no_sekirli

#44589 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Lik je jedno od najvecih pozitivnih iznenadjenja lige, a izgleda kod nas na forumu postade gori od birvaktile Mitra Mrkele. Sam dobio City, nas karao uzduz i poprijeko, a najbolja obrana lige.
Ne zelim se prepirati sada do sudnjeg dana, jer se slazemo u 90% stavova, ali mi dopusti da imam svoje misljenje, na kraju cemo vidjeti kako se zavrsiti.
Ja cisto sumnjam da ce nasi platiti klinca od 20 godina, 120+ miliona. Plus, nema sanse da ovi sto ne paze na troskove, ne ponude vise od nas na kraju balade. I to je to, vidi se zadnjih godina kako se prodaje i kupuje. Konkurencija u EPL nam je potucena do nogu, frustrirana, jalna i nece zaliti para, samo da kupe sve sto nas zanima. Pa vidjeli smo svi da su se pod suho zlato prodali svi za koje su nasi i u najdubljim tracevima pokazali interes.
Na kraju, da se razumijemo, ko bi bio sretniji od mene da imamo 20 top igraca i deremo sve narednih 5 godina, ali realnost je sasvim drugacija.
Pitat ce se dosta i Borusije, ali oni nikoga jos nisu dali jeftino, ali na kraju ce biti njegova odluka.
zomri

#44590 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

drug_profi

#44591 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Pita se i igrac. Neces ni u liverpulu igrati za bonove i socijalnu pomoc. Mozes birati, hoces li da ti karijera zavrsi bez trofeja, sa recimo 50 milja na racunu, il sa svim mogucim trofejima i sa 40 milja na racunu? Izbor nije lak, ali takav izbor razdvaja sportistu od placenika.
AmiĐa_Idriz

#44592 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Javlja nam se Dominik...

BREAKING: Liverpool have informed Borussia Dortmund of their desire to sign Jadon Sancho this summer, with the German club expected to demand at least £100million for the 19-year-old England forward, writes @DominicKing_DM
Liverpool are about to enter into a club-record kit deal with Sancho's sponsors Nike, and will hope manager Jurgen Klopp's connections with Dortmund, who he led for seven years, will work in their favour in pursuit of the Londoner.
Image
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#44593 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

:run:
King_Kenny

#44594 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

zomri wrote: 12/02/2020 21:33 Nešto za čitanje

https://statsbomb.com/2020/02/being-luc ... liverpool/
:thumbup:
Gandalf

#44595 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

AmiĐa_Idriz wrote: 12/02/2020 23:39 Javlja nam se Dominik...

BREAKING: Liverpool have informed Borussia Dortmund of their desire to sign Jadon Sancho this summer, with the German club expected to demand at least £100million for the 19-year-old England forward, writes @DominicKing_DM
Liverpool are about to enter into a club-record kit deal with Sancho's sponsors Nike, and will hope manager Jurgen Klopp's connections with Dortmund, who he led for seven years, will work in their favour in pursuit of the Londoner.
Image

Ma ne znam, nikako mi se to ne uklapa u politiku kluba da se trazi trenutno neko iz tri top najpozeljnija igraca na svijetu.

Jasno mi je da su se dale ogromne pare VVD- a i Alisona, ali su oni bili predstavljeni kao zavrsni sarafi na Kloppovoj masini za titule i pokazali su se obojica i te kako.

Sada mi nekako ne izgleda realno da se neko plati priblizno novcima koje je LFC dao za ovu dvojicu sampiona, a on trenutno nije neophodan za titulu, barem ne jos dvije godine.

Osim ako Edwards nije svojim superokom vec skuzio nesto sudbonosno pa hoce dati za ovog malca 150 miliona eura, sto bi se za dvije godine pokazalo kao sica od para, kao sto sada transfer VVD- a izgleda kao sitnica.

I dalje sam misljenja da je za te pare bolje dovesti Wenera i Adamu. Klopp bi obojicu ucinio boljim igracima nego sto jesu, napadacki i trkacki ekipa bi bila jos eksplozivnija, mogao bi igrati 4231 formaciju, sa cetvoricom komandosa u napadu i totalnom presingu na protivnicku odbrambenu sirotinju. Plus mogao bi rotirati i 5 kamikazu kada zatreba a ne treba zaboraviti ni Big Cocka Divocka.

Raznovrstan napad, razarajuci, brz i zestok i dvojica da se povrijede, zaigraju na Afconu, opet ostaju trojica i Big Cock Divock.
Last edited by Gandalf on 13/02/2020 09:30, edited 1 time in total.
Gandalf

#44596 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

@Amidza, nesto sam zajebao s ovim kvotanjem, halali :mrgreen: :gunjastajl:
AmiĐa_Idriz

#44597 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

I ja i dalje sumnjam, no eto, počelo se pričati.
AmiĐa_Idriz

#44598 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ukoliko hoće Wernera moraće aktivirati klauzulu do kraja aprila. Dakle, ta će se priča brzo završiti, neće se razvlačiti cijelo ljeto.
Gandalf

#44599 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

:thumbup: i bolje to zavrsiti brzo, Werner i Minamino kada odrade komplet pripreme sa ekipom bice igracine
vicious

#44600 Re: Liverpool FC

Post by vicious »

Mbappe, Sancho, Werner, Havertz... gdje ce vam biti kraj :D
Novi Galacticosi u najavi, samo treba jedno 500 miliona :-D

Edit: nesto mi pade na pamet, sta je s onim Clyneom, je li ziv on??
Post Reply