Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
čaika

#44526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Radišić je u molbi naveo da ima zdravstvenih problema, te da je „pregledom konstatovan otok desnog testisa, febricirano“. Još je naveo da ima hronični gastritis.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Izdajnici digli graju na izdajničkim medijima, posebno na BN TV, kao da je Guardian pustio uglednog investitora Radišića da pobjegne, a sada je na vidjelo izašla prava istina. Zašto bi jedan ugledan i častan čovjek imao otečen desni testis, ako nije pomagao Guardianu u ustavnom procesu oplodnje nerotkinja u Šumskoj? A gastritis je sigurno dobio od budalaša pilećeg mozga, koji su ga danonoćno proganjali, među njima i ona najnegativnija Katana.

Ko će sad odgovarati što su se ogriješili o uglednog čovjeka, takoreći sveca na zemlji? Bezbožnici ne shvataju kakav bol su nanosili desnom testisu Radišićevom, kaljajući ga i razvlačeći po medijima. Hoće li u TV BN neko podnijeti ostavku, sad kada je sve poznato? Tako su i Šmitrana uništili, sad su nasrnuli na Radišića, Guardiana napadaju godinama. Zmaj od Šipova je razvio mudre strategije da izbjegne medijski linč, mada je pitanje dana do kada će on izdržati. Pa ko će onda da oplođava po Šumskoj?

E neće ni Midhat Bosnić kako su oni zamislili, mudri šumski narod to neće dozvoliti.

MILE RADIŠIĆ NAUČNOM METODOM ODMJERAVA ŠTETU NA FEBRILNOM TESTISU NAKON GLEDANJA EMISIJE TV BN
Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#44527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Država wrote:Image

Je li ovo esperanto, ocam... :lol:

Nije nikakvo čudo što ne poznaješ ovo drevno pismo,mnogi ne znaju.Riječ je o najstarijem pismu,tako reći prapismu.
Video hit: Dragan Simović
Srbi potiču iz jezgre zvezdanog jata
Ozvezdale: e-Novine

Dragan Simović, pesnička zvezda koju smo promovisali više puta na našem portalu, nije samo najveći stihotvorac zaljubljen do strofe u Putina vertikalom svesti, već je i ezoterik koji poseduje mnoga tajna znanja. Nešto od bogatih darova koje mu je udelila božanska milost, Simović je odlučio da podeli sa drugima. Reč je o poreklu Srba, temi koja je opsedala najumnije ljude našeg naroda, ali najdalje do čega su istraživači pre Simovića otišli bila je dosta skromna teorija da su Srbi najstariji narod. Simović odlazi korak dalje i pravo poreklo Srba traži tamo gde je i logično kad je u pitanju jedan & jedini nebeski narod - na nebu, u jezgru zvezdanih jata, odakle su Srbi sišli (dojahali na kometi?) da bi zasadili seme božanskog znanja u ljudima i uputili ih u božanske tajne: "U Zlatno Doba Striborije, u oblasti između Sedmorečja i Belorečja, tajanstveno i tajinstvno, na Belome Vetru, nizvela se, iz Jezgra Zvezdanog Jata, Velika Rasa Belih Srba, čuvara Svetih Znanja i Božanskih Tajni. Nastanivši se među mnogoljudnim a gostoljubivim plemenima KoloVena, oni su počeli da predaju Sveta Znanja i da postupno otkrivaju Božanske Tajne. Najpre su kolovenskim plemenima preneli AzBuku, a zatim Prune i Rune, Zvukovno i Glasovno Pismo u znamenjima i slikama, te Pismo sa rezama i crtama, kako bi što lakše i što vernije sačuvali Znanja koja bi im Beli Srbi predavali..."

Za sve poznavaoce problematike nema dileme,riječ je dakle o mješavini AzBuke,Pruna i Runa,Zvukovnog i Glasovnog pisma u znamenjima i slikama,te Pisma sa rezama i crtama..... :kiss:

I nema nijednog razloga zašto se na ovom prastarom pismu ne bi izdavali računi za korištenje mreža auto-puteva u šumskoj.Samo izdajnicima,
zulumĆarima,probosancima,teheranĐijama i imperijalistima ovo može smetati.E nek se jebu svi! :mrgreen:
mO k3

#44528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Dojahali na kometi :( :? :-) :lol:
Jebem ti budalu
prljavi Hare

#44529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

mO k3 wrote:Dojahali na kometi :( :? :-) :lol:
Jebem ti budalu
Razočaran sam koliko malo znaš o Zlatnom Dobu Striborije! :lol: :lol: :lol:
odakle su Srbi sišli (dojahali na kometi?) da bi zasadili seme božanskog znanja u ljudima
Očigledno je i jasno kao dan je Guardian direktan potomak Belih Srba.Osim što sadi sjeme znaja,Guardian i bukvalno osjemenjava nerotkinje
u ustavom predviđenoj obavezi oplodnje istih. :mrgreen:
mO k3

#44530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

prljavi Hare wrote:
mO k3 wrote:Dojahali na kometi :( :? :-) :lol:
Jebem ti budalu
Razočaran sam koliko malo znaš o Zlatnom Dobu Striborije! :lol: :lol: :lol:
odakle su Srbi sišli (dojahali na kometi?) da bi zasadili seme božanskog znanja u ljudima
Očigledno je i jasno kao dan je Guardian direktan potomak Belih Srba.Osim što sadi sjeme znaja,Guardian i bukvalno osjemenjava nerotkinje
u ustavom predviđenoj obavezi oplodnje istih. :mrgreen:
:shock: Pa svet nije svestan zapravo ko sve ovom svetom srpskom zemljom sve seta :mrgreen:
Država

#44531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Država »

Američka ambasada reagovala na Dodikove napade na novinare

Piše: J. H.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini reagovala je na sve učestalije napade predsjednika RS-a Milorada Dodika na novinare u našoj zemlji.

Image

Dodik je u posljednjih nekoliko godina u nekoliko navrata verbalno napadao bh. novinare, omalovažavajući ih i upućujući im prijetnje, uvrede i psovke. Posljednja u nizu koja se našla na udaru Dodika je novinarka Oslobođenja Gordana Katana.

Mnogobrojne nevladine institucije i predstavnici međunarodne zajednice u našoj zemlji kritikovali su i osudili Dodikov napad na novinarku, ali i novinarstvo uopće.

"Novinari igraju najvažniju ulogu u demokratskom društvu i zbog toga ih se mora poštovati ili u najmanju ruku biti ljubazan prema njima", naveli su iz Američke ambasade.

Ambasadorica Maureen Cormack će o stanju sloboda medija u BiH upoznati i svoje kolege u State Departmentu, ali će se ovim problemom pozabaviti i nakon povratka iz SAD-a.

Šta sad pa oni hoće. Pa PreCjednikov odgovor novinarki je bio vrhunac diplomatske vještine, filigranski izbrušen tokom godina provedenih na stočnoj pijaci u Laktašima. Sad bi oni koji štampaju dolare bez pokrića da određuju šta prvi čovjek slobodarske Republike smije izjaviti a šta ne. Meni ovo sve miriše na Hotel Tuzla...

:sax:
sanjin_1

#44532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sanjin_1 »

Grover wrote:NA DANAŠNJI DAN JE ROĐEN NARODNI HEROJ,KOMUNISTA A PRE SVEGA VELIKI ČOVEK KOČA POPOVIĆ!!!

Image

VELIKI ČOVEK I KOMUNISTA je ovako govorio u vremenu Miloševićevog buđenja nacionalizama:АЛБАНЦИ СУ НАМ ДРЖАВЉАНИ, НЕ ПОДАНИЦИ
“Албанци могу бити држављани Југославије, али не могу бити српски поданици.”
НАЦИОНАЛИЗАМ ЈЕ НАЈНИЖИ ОБЛИК СВЕСТИ
“Ја сам против сваког национализма, јер је национализам најнижи облик друштвене свести.”
МИЛОШЕВИЋЕВ МИТИНГ ИСТИНЕ ЈЕ ЛАЖ
“Нечија једнонационална “истина”, самим тим што је таква, не може бити истина. Она сузбија разборитост слободних грађана.”
БИО САМ И ОСТАО СРБИН, АЛИ НЕ ЗАДРИБАНДА И СРБЕНДА
Башибозлук, багра и брабоњци устали да обнове Душаново царство. Срби су само против онога ко би хтео да их макар мало опамети, а одушевљено кличу свакоме ко их још више заглупљује, уназађује и унесрећује. Жалосно је што су Срби у цивилизацијском и културном погледу остали на нивоу на коме су били пре сто година. Они нису у сукобу са светом, већ са самима собом, враћајући се на шајкачу и опанак из којих су једва изашли. Био сам и остао Србин, али нисам болесна задрибанда и Србенда. Такви су издали и осрамотили српски народ и наругали се његовој славној историји.”
МРЖЊА ЈЕ НАША НАЈРАЗОРНИЈА ЖИЦА
“Политика која нас је бацила у националистичка разрачунавања није увезено зло, већ је она наше огледало и наша најразорнија жица.”
ОНИ ТАКО УСМЕРАВАЈУ НАРОД
“Ту не вреди стално се позивати на »народ«. Јер, масован је несумњиво био и погубни »маспок« у Хрватској 70-тих година, као и неки други покрети и инострани, ововековни »режими« који су, срећом, били поражени. Стога не могу да подржим ни оне који данас тако усмеравају било који народ.”
ЈУГОСЛАВИЈА ЈЕ БУДУЋНОСТ
“Будућност југословенства увек сам везивао за демократску еволуцију ове хетерогене заједнице која је, упркос големим разликама, повезана егзистенцијалним заједничким интересима. У таквом, демократском југословенству које подразумева испомагање и толеранцију, видим једину алтернативу затварању и самоубилачком националистичком разрачунавању. Што се мене тиче, људи и народи који живе на овом геополитичком простору могу једино тако да се укључе у савремену, европску и светску цивилизацију.”
Nit šta dodat ni oduzet..
vivaldi

#44533 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vivaldi »

Danguba wrote:oooo jbt, kako ostati ravnodusan na ovu meditaciju... :lol: :lol:

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
biske

#44534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

Djevad javlja sa lica mjesta: uzrok belaja u frankfurtu su dolari bez pokrica. :izet:
čaika

#44535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Na vidjelo su izašli novi detalji Guardianovog intervjua sa budalašicom koja je izmislila da ju Guardian vrijeđao i napao. Na najnovijim slikama koje je objavila Šumska obavještajna služba ŠOS jasno se vidi da Guardian nije ništa kriv. Naprotiv, on je u intervju ušao raspoložen, davao pozitivne signale, pokazivao sporedne tehnike prilikom oplodnje nerotkinja, ali sve to nije bilo dovoljno.

Iz nerotkinje pilećeg mozga provalila je negativnost i nedisciplina, htjela je da bude preko reda oplođena, i Guardian joj je mirno objasnio da je to neustavno. I sad diže neku galamu na izdajničkim medijima. Stvarno je teško shvatiti otkuda tolika mirnoća Guardianu da istrpi sve uvrede i laži kojima ga obasipaju izdajnici.

Image
GUARDIAN DAJE SIGNAL DA JE DOBRE VOLJE I SPREMAN ZA OPLODNJU

Image
GUARDIAN DEMONSTRIRA NAJNOVIJU SUPER-TEHNIKU
prljavi Hare

#44536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

KONAČNO ISTINA!!!! :mrgreen:

Radišić ekskluzivno za BN TV: "Htjeli su da me otruju, obavijestio sam SIPU" :lol: :lol: :lol:
Srijeda 18. Mar 2015 16:28

Centar javne bezbjednosti Banjaluka zaprimio je naredbu od Osnovnog suda Banjaluka za raspisivanjem medjunarodne potjernice za Miletom Radišićem.

Tu naredbu su proslijedili Upravi kriminalističke policije MUP RS, po proceduri. Kako saznajemo, kriminalistička policija je naredbu je proslijedila kancelariji Interpola u Sarajevu kako bi potjernica bila raspisna u svim zemlja sa Interpolovog spiska.

U međuvremenu, oglasio se i Mile Radišić. Za BN televiziju poručuje – ostajem u Srbiji i nikada se neću predati.

''Ja ostajem ovdje sve dok se ne odgovori na moj zahtjev. Pozitivno ili negativno, nije bitno. Ja na to imam pravo. Imam i državljanstvo Srbije. Ako budu vršili pritisak na mene odreći ću se BiH i nikada neću doći izdržavati kaznu budu li to radili. Ne zanima me medjunarodna potjernica. Hoće po svaku cijenu da idem u zatvor, e, neću u zatvor. Ostajem u Srbiji, na adresi koju imam. Imam stan ovdje i mogu da živim 100 gdina'' – rekao je Radišić za BN TV.

Radišić se čak smatra i zaslužnim što je napravio objekat u Banjaluci.
Umjesto zahvalnice, tvrdi, da ga u Srpskoj truju. :lol: :lol: :lol:

''Čak su me htjeli i otrovati. SIPA je obavještena i stalo me zovu. Ja sam proganjan i u haosu, psihički sam dobro, hvala Bogu i spreman sam da istrajem i pobjediću sigurno'' – poručio je Radišić za našu televiziju.

Pored svega navedenog vlasnik ''Grand trejda'' tvrdi, da ga pravosuđe proganja na nezakonit način. Sada on najavljuje krivične prijave.

''Čekam da Osnovni sud ispoštuje moja zakonska prava, ništa drugo. Njima se žuri, meni se ne žuri. Sve su nezakonito uradili. Podnijeću krivičnu prijavu protiv zamjenika predsjendika suda i drugih koji su to sve uradili. Ja sam proganjan od strane suda na nezakonit način'' – tvrdi Radišić.

Mile Radišić je prošle godine osudjen na tri godine zatvora zbog malverazija sa akcijama ME. Vlasnik ''Grand trejda'' se nakon silnih žalbi sudu, ipak, morao pojaviti u KPZ Tunjice najkasnije do 10. marta u ponoć. To nije uradio, pa je za njim raspisana međunarodna potjernica.

Otvorio je dušu i veliki privrednik,neimar,Guardianov kum,čovjek koji je šumsku dizao sa svojih 10 prstiju.Poštenom čovjeku se srce slama
dok čita ispovjest ovog privrednog giganta i ne možemo a da se ne zapitamo,pa dokle više? :mrgreen:
Bosnićevi probosanci infiltrirani u šumske sudove bez ikakvog razloga proganjaju čestitog Radišića,a sve ne bi li oljagali našeg Guardiana.
Sva ta hajka nije bila dovoljna već su pokušali da ga otruju Bosnićeve profesionalne ubice.Umjesto zahvalnice,ovaj neimar i investitor
dobio je porciju otrova.
Ali izdržao je Mile sve atake i slijedi sada pravni obračun sa pomahnitalim Bosnićevim sudijama.

Ostaje samo da se nadamo da sigurnosne institucije neće ostati nijeme na vapaj...na krik ovog progonjenog i ranjenog giganta! :mrgreen:
Danguba

#44537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

sta kaze,
''Čak su me htjeli i otrovati. SIPA je obavještena i stalo me zovu. Ja sam proganjan i u haosu, psihički sam dobro, hvala Bogu i spreman sam da istrajem i pobjediću sigurno'' – poručio je Radišić za našu televiziju.
vratiii seee tvoje stado ne mooozee beez teebeeeee

:lol: :lol:

sta fali sa njima kavu popiti u bijeljini :D
čaika

#44538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

STIŽU NOVE INVESTICIJE!
POČETNA / PRIVREDA
Prostor za proizvođače Srpske u Veletržnici u Beogradu
феб 20. 2015. 16:13 Objavljeno u PRIVREDA

BEOGRAD, Najveća veletržnica na Balkanu „Veletržnica Beograd“ ustupiće 20 mjesta poljoprivrednim proizvođačima i trgovcima iz Republike Srpske, da bi im omogućili najbolje uslove da plasiraju svoje proizvode na srpskom tržištu.

Poljoprivrednim proizvođačima i trgovcima iz Srpske ta mjesta biće stavljena na raspolaganje uz beneficiranu cijenu – 50 popusta u odnosu na uobičajenu, a u novoj hali koja će uskoro biti završena, biće odvojen magacin od 200 metara kvadratnih, da bi mogli zajedno da nastupaju, dogovoreno je danas na sastanku predstavnika „Veletržnice Beograd“ i beogradske Skupštine sa ministrom trgovine i turizma Srpske Predragom Gluhakovićem i direktorom Predstavništva Srpske u Srbiji Mlađenom Cicovićem.

Gluhaković je, nakon sastanka u upravnoj zgradi „Veletržnice“, zahvalio za benefite obezbijeđene za proizvođače iz Republike Srpske, koji će im omogućiti da lakše prodaju robu na najvećoj veletržnici na Balkanu.

Sastanku je prisustvovao i gradski menadžer Beograda Goran Vesić, koji je podsjetio da Srbija i Republika Srpska imaju posebne odnose, „koji su ne samo istorijski i bratski, već su regulisani i dogovorima između dvije vlade“.

Naša je obaveza da, razvijajući Srbiju, razvijamo i Republiku Srpsku“, rekao je Vesić.
Nastavljen je čuveni guardianski projekat pod nazivom "Cijela Šumska jedna pijaca", sa ciljem osvajanja svjetskog tržišta poljoprivrednih proizvoda. Poslije pijace u Milanu, pokorena je pijaca u Beogradu, a u planu je osvajanje pijaca u Moskvi, Havani, Pekingu, Pjongjangu, Adis Abebi i Minhenu. I to je samo početak.
Nevjerovatna je sposobnost Guardiana da oplodi sve čega se dotakne. Da se rodio u Sahari, Sahara bi bila najplodnija svjetska oranica, imam osjećaj da bi Guardian oplodio svaki kvadratni metar pješčara i pretvorio ga u najplodnije tlo, slično onom u Lijevče polju.
Ridjobrki

#44539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Znači dosadašnji najveći spoljnotrgovinski uspjeh Vlade RS i Guardiana jeste prepolovljena placarina na 20 štandova na beogradskoj pijaci. :D :-)
Tiger 033

#44540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tiger 033 »

:run:

Dodik Incku: Bolje ti je da ćutiš

U telefonskom intervjuu za Dnevnik RTRS upitan da prokomentariše izjave Visokog Predstavnika.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao: Bolje mu je da ćuti
pumica

#44541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pumica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šunj

#44542 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Image
ČAROBNJAK: Dodik za četiri godine inkasirao 8 miliona evra!
Milorad Dodik je 2006. imao imovinu vrednu pola miliona evra, a 2010. njegovo bogatstvo dostiglo je 16 puta veću cifru
Image
BEOGRAD - Čarobnjak.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uspeo je u periodu od četiri godine da uveća svoju imovinu za 7,8 miliona evra, otkriva Kurir! Dodik je 2006. imao kuće, stanove, kola i ušteđevinu od oko pola miliona, a četiri godine kasnije imovina je narasla na 8,3 miliona evra, pokazuju podaci iz imovinskih karti koje je predao Centralnoj izbornoj komisiji BiH juna 2006. i jula 2010. Dodik je baš u tom periodu (2006-2010) vršio funkciju premijera RS.

Bio „sirotan“

U imovinskoj karti iz 2006, u koju je Kurir imao uvid, Dodik je prijavio četiri nekretnine (stan i porodičnu kuću u Laktašima i dva stana u Beogradu), nasleđe od 300.000 km (150.000 evra), automobil, deonice, dok je na ime supruge upisao kola, poslovni prostor u Laktašima i 100.000 km (50.000 evra) nasleđa. Prema toj imovinskoj karti, njegovi sin i ćerka nisu imali nikakvu imovinu, niti prihode, te je ukupna vrednost kojom je porodica Dodik tada raspolagala iznosila oko 510.000 evra.

Samo četiri godine kasnije bogatstvo Dodikovih drastično je naraslo. Prema imovinskoj karti iz jula 2010, Dodik je uz postojeće nekretnine prijavio još jednu kuću u Beogradu i naveo da, osim premijerske plate, ima prihode od iznajmljivanja te kuće i zarade od poljoprivrede. Neznatno je izmenjena i imovina njegove supruge Snježane, dok su im deca Igor i Gorica postali pravi biznismeni milioneri.

Naime, Dodikov sin Igor, iako bez ikakvih prihoda, prema imovinskoj karti iz 2010. naprasno ima gotovinski iznos na tajnom računu kod Hipo banke u Banja Luci - i to 5, 4 miliona evra (10.804.881 konvertibilnih maraka), ali i preduzeće „Frut eko doo“, čija je vrednost oko 1,3 miliona evra, kao i automobil od 25.000 evra. Pitanje je kako je Dodik mlađi bez prihoda uspeo da ušteka milione evra? Istovremeno, Dodikova ćerka Gorica Dodik Trišić ima firmu „Triniti medija & konsalting“ u vrednosti od oko 46.000 evra i račun u banci sa 37.000 evra.

Kao mađioničar

Dodik je, dakle, tada imao imovinu vrednu 8,3 miliona evra. U prevodu, uspeo je da se za četiri premijerske godine obogati za celih 7,8 miliona evra! Kojom ekonomskom veštinom, pošto je naveo da su mu legalni godišnji prihodi oko 120.000 evra?
Izvori Kurira iz RS kažu da se sumnja da je Dodik stekao bogatstvo sumnjivim poslovima i zloupotrebom službenog položaja i ne isključuju mogućnost da bi se uskoro mogao naći pod lupom istražnih organa.
----------------------------------------------------------------------------------------
Dodik: Ne vidite dobro, uzmite naočare

Na molbu da objasni kako je uspeo za četiri godine da uveća svoju imovinu za gotovo osam miliona evra, predsednik RS Milorad Dodik odmah nam je uzvratio: „Ne vidite dobro, uzmite naočare“.

- Nisam uvećao imovinu, precizni su podaci. Moja imovina nije tolika u čitavom iznosu, a kamoli da je toliko uvećana. Sve što imam navedeno je u imovinskom kartonu i nikakvo uvećanje nije postojalo.Na primedbu da se upravo iz zvaničnih imovinskih karti vidi da je imovina uvećana - kuća u Beogradu, Dodik odgovara:

- Kuću sam kupio na kredit veoma legitimno i stavio hipoteku. Izdao sam u zakup i tako omogućavam vraćanje anuiteta. Što se tiče računa, greška je bila u pitanju. Na računu nije bilo 10 miliona km, već 10.000. Igor je trebalo da plati račun za fakultet u Italiji. Intervenisali smo i to je Izborna komisija registrovala. Ne nosim papire u džepu, mogu sutra da vam dostavim dokaze - izvod iz banke i izveštaj Centralne izborne komisije da je greška ispravljena - rekao je Dodik.

Ipak, pet minuta posle završenog razgovora, novinara Kurira pozvala je „saradnica iz kabineta predsednika Dodika“ i kazala da je dobila nalog od predsednika da nam odmah dostavi dokumentaciju. Papiri su i stigli za minut, a Dodik je opet pozvao samo da proveri da li su nam dokazi dostavljeni (?!).

Međutim, papiri dokazuju da Dodiku „greška“ nije smetala pune tri godine pošto je, prema odgovoru CIK, ispravljena 10. januara 2013. na osnovu izvoda iz banke od 16. novembra 2012. Zanimljivo je da je banka u 2012. iznela stanje na računu Igora Dodika iz 2010. godine.
Image
Image
Image
čaika

#44543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Ridjobrki wrote:Znači dosadašnji najveći spoljnotrgovinski uspjeh Vlade RS i Guardiana jeste prepolovljena placarina na 20 štandova na beogradskoj pijaci. :D :-)
Umjesto što ovdje podbadaš poštene ljude koji se trude da oplode Šumsku, zapitaj se šta si ti danas uradio da u Šumskoj bude bolje. :mrgreen:
Tiger 033 wrote::run:

Dodik Incku: Bolje ti je da ćutiš

U telefonskom intervjuu za Dnevnik RTRS upitan da prokomentariše izjave Visokog Predstavnika.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao: Bolje mu je da ćuti
Tačna izjava Guardiana je glasila: "Čuo sam da je Incko nešto srao protiv mene. Ma nek se jebe, nek priča šta hoće. Ali Džaferović je nesumnjivo znao za zločine tzv. Armije BiH, ako ih nije i sam činio, a naređenja je primao od Bakira koji na stolu drži Islamsku deklaraciju i čita je svakoga dana." :mrgreen:
Grover

#44544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Grover »

Kako je Boro spasio komsiju Hamida Dedovica na Ilidzi 1992 g.

– Ostao sam na Ilidži kada je postala srpska teritorija, jer nisam mislio da se može dogoditi to što se desilo – seća se Hamid Dedović, sa Ilidže.

– Mnogi Muslimani su maltretirani, neki i ubijeni, a mene su spasavale komšije Srbi, bolje rečeno Bosanci. Zlo su pravili oni koji su došli iz Srbije. U kuću mi je ušlo šest bradatih ljudi, četnika, sa oznakama "Belih orlova". Sa vrata su počeli da maltretiraju ženu, dvije ćerke i mene. Za njima je utrčala komšinica, Srpkinja i rekla:

– Ne dirajte čovjeka, dobar je!

Nasrnuli su i na nju da je biju. Mene su odveli do kapije, gdje su sakupljali Muslimane, koje su slali prema Kuli i Palama, gdje su mnoge tukli i zaklali. Međutim, komšija Bora je sav crven, zadihan i uznemiren, dotrčao i stao ispred mene:

– Evo mene umjesto njega. Mene vješajte, a njega pustite! Zbunjeni njegovom srčanošću – zaista su me pustili. Kroz nekoliko dana Boro mi je rekao:

– Moram da ti pomognem da izađeš. Ne mogu da te zaštitim od četnika, maltretiraju i mene. On mi je omogućio da sa Ilidže pređem u Buća Potok.
mO k3

#44545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Provaljeno u automobil Željke Cvijanović
Nepoznato lice noćas je na parkingu u Ulici Jovana Raškovića u Banjaluci provalilo u automobil Golf 5 u vlasništvu premijerke Željke Cvijanović, saznaje ATV.

Nepoznato lice je, kako saznajemo, ušlo u automobil i ukralo volan. Prema informacijama ATV-a, navedeni automobil koristi sin Željke Cvijanović, Filip.

Automobil, kako saznajemo, nije bio parkiran na parkingu u dvorištu premijerke , koji obezbjeđuje policija, već nekih 500 metara dalje od njene kuće, tačnije na parkingu zgrade u Ulici Jovana Raškovića 34.
Volan???Pa doticni nezna da Zeljkica aka bela cizma moze da upravlja aVtom i bez volana :mrgreen:
seln

#44546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

mO k3 wrote:
Provaljeno u automobil Željke Cvijanović
Nepoznato lice noćas je na parkingu u Ulici Jovana Raškovića u Banjaluci provalilo u automobil Golf 5 u vlasništvu premijerke Željke Cvijanović, saznaje ATV.

Nepoznato lice je, kako saznajemo, ušlo u automobil i ukralo volan. Prema informacijama ATV-a, navedeni automobil koristi sin Željke Cvijanović, Filip.

Automobil, kako saznajemo, nije bio parkiran na parkingu u dvorištu premijerke , koji obezbjeđuje policija, već nekih 500 metara dalje od njene kuće, tačnije na parkingu zgrade u Ulici Jovana Raškovića 34.
Volan???Pa doticni nezna da Zeljkica aka bela cizma moze da upravlja aVtom i bez volana :mrgreen:
Kako ne razumijes simboliku ovog gnusnog cina? To je pokusaj da se velikoj kormilarici sudbine Sumske otme iz ruku upravljanje prema svetloj buducnosti!
biske

#44547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

Lavrov: Nikolić i Dodik na Paradi pobjede u Moskvi
MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov potvrdio je danas da će predsjednik Srbije Tomislav Nikolić i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovati Paradi pobjede 9. maja u Moskvi.

On je saopštio da su lideri 26 zemalja potvrdili svoje učešće u obilježavanju Dana pobjede u Moskvi, prenosi Sputnjik.

"Očekuje se dolazak predsjednika Češke i Kipra i premijera Slovačke i Grčke. U različitim formama svoje prisustvo su potvrdili rukovodstvo Bosne i Hercegovine, uključujući predsjednika RS, kao i Islanda, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Norveške", rekao je Lavrov.

Između ostalih, kako je naveo, svoje prisustvo su potvrdili i predsjednici Kine, Sjeverne Koreje, Indije, Južnoafričke Republike, Vijetnama, Mongolije i Kube.

"Pozivi su poslati za 68 šefova država, kao i UN, Savjeta Evrope, UNESCO-a i EU", precizirao je Lavrov na sastanku komiteta za organizaciju obilježavanja Dana pobjede, navela je agencija Tass.

Ruski šef diplomatije je podsjetio da je 28 šefova država prisustvovalo obilježavanju 65. godišnjice Dana pobjede 2010. godine.

proBosanaca nema ni na mapi... :svijeca:
breuer

#44548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by breuer »

proBosanci idu kod Federice Mogherini na šalicu topla espresa
dudlov

#44549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dudlov »

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Milorad Dodik osvojio Macu Diskreciju: Baš je po mom ukusu! Drži sve pod konac, a ja to volim...
'Mnogo bih voljela da se upoznam sa Dodikom. Baš je po mom ukusu, iskren i pozitivan čovjek. Drži sve pod konac, a ja to volim' - zaključuje Diskrecija.

Image
Image
Image
Image

kad poljastem biću ko prdCenik
Locked