Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Charuga wrote:Ovo što ti je Mirza napisao (OTT) je trebalo da proradi još prošle godine, a da li je ne znam. Tada su mi pričali da rade na tome, da možeš imati MojaTv, samo da imaš bilo kakav internet u stanu ili kući.
Inače ovo odlično radi, paket Full sa dva broja na pretplati i jednim ultra brojem. Svi spojeni, sve fercera. Malo su me iznenadili kad su mi rekli da moram ženin broj prebaciti na sebe (pretplata), ali i to sam na šalteru završio za 5 min ...
e pitanje jedno posto vidim da ljudi imaju po tri stb kako to ide, dodushe ja imam dva ali i onaj zte modem na njemu vise nema mjesta cackalica da udje na portu jel preko onog kako se zove plt plc ?
KurtaLN79 wrote:e pitanje jedno posto vidim da ljudi imaju po tri stb kako to ide, dodushe ja imam dva ali i onaj zte modem na njemu vise nema mjesta cackalica da udje na portu jel preko onog kako se zove plt plc ?
Ako imas phone paket onda 3 porta idu za stb-ove, a 4 za voip adapter....ili ako si na geografskoj numeraciji onda ti on ostane prazan. Ako si na net paketu onda je isto tako 3 porta za stb-ove a 4 je za net. Ako si na full paketu...eh tu ti je solucija da predjes na geografsku numeraciju telefona, pa time oslobodis jedan port na modemu koji ces koristiti za 3 stb ili da dobijes innbox modem...jer on ima 4 porta + portove u koje direktno ukljucis telefon, pa ti ne treba voip adapter.
Stari danas zvao da se prebaci sa Full+ na Full jer smo pod ugovorom, te da napokon povećaju brzinu i pripoji dva mobitela, čovjek rekao je prebacio paket a da se za ovo mora čekati. Pa kakvo sad čekanje?
sencobih wrote:Ja ne znam nikoga da mu nije zamijenjen pokvareni daljinski, jedino ako ih nije bilo trenutno, ili ako je polomljen , a to se ne računa kao kvar.
Ja sam drug isto tako zvao, pitao govorili su kao da i oni cekaju kao neku isporuku haha i nikad ga nisam dobio. Inace radi kad ga par puta otresem od pod