Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Mustang1
#4451 Re: Zeničani
Pa sta bi sa onim zakonom da se moraju maknuti sa ulice sva pascad ako ih neko ne prihvati u roku od mjesec ili koliko vec ?
-
kakavdanakneiskustvu
#4452 Re: Zeničani
Stjui wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
ja iz zgrade ne mogu izaći od kerova koje je tu dovela i hranila žena i sad su ogromni,čovjek ne zna šta da radi
čini mi se da svaka zgrada u zenici ima tu neku dežurnu stuhu koja hrani te kerove.
baš stuha,prava riječ
-
kakavdanakneiskustvu
#4453 Re: Zeničani
Norm wrote:Jedna stuha na 100 normalnih stanara?!? Do koga je? Nije ni do stuha ni do Snezane Stuhetine...Stjui wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
ja iz zgrade ne mogu izaći od kerova koje je tu dovela i hranila žena i sad su ogromni,čovjek ne zna šta da radi
čini mi se da svaka zgrada u zenici ima tu neku dežurnu stuhu koja hrani te kerove.
Javljao sam se ja i prije na podforumu koji se bavio ovom problematikom sa konkretnim prijedlogom, u okvirima dopustenih sredstava borbe protiv ovoga nakaradnog zakona i vjerujte, niko, ama bas niko ne da je prihvatio i rekao hajmo narode, neko sam ostao sam, bez rijeci podrske, samo IGNORE...
DO NAS JE...ima ih i u mojoj mahali, STUHA koje hrane kuje, cak im i imena daju, ali ne daj boze da ih puste u svoje dvoriste, ZASRACE im travicu, pa ce im dijete ugazit, a sto druga djeca, koja nemaju dvoriste, gaze nema veze...
Ja kada ga vidim ispred svoga dobija nogom u guzicu, pa neka me sto STUHA prijavi, a vi kako hocete...
Klepite usima i 'borite' se po forumu...i ne dajte podrsku Gospodji Uzunovic...
STOP UGRIZU...![]()
![]()
![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#4454 Re: Zeničani
@kakavdanakneiskustvu,
ma nadji kakvu sajlu i prodjaraj malo kroz cijevi a glede sholje..pa sta to ima dva sharafa..dovodna odvodna cijev....pa jesil musko ili nisi
?
ma nadji kakvu sajlu i prodjaraj malo kroz cijevi a glede sholje..pa sta to ima dva sharafa..dovodna odvodna cijev....pa jesil musko ili nisi
-
kakavdanakneiskustvu
#4455 Re: Zeničani
Bobi wrote:@kakavdanakneiskustvu,
ma nadji kakvu sajlu i prodjaraj malo kroz cijevi a glede sholje..pa sta to ima dva sharafa..dovodna odvodna cijev....pa jesil musko ili nisi?
uradio
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4456 Re: Zeničani
I onda kad debili iz MUP-a seru o nekim akcijama pojacane kontrole saobracaja i hvale se kako su izdali 100 preksrajnih naloga, dodje mi da vrisnem. Malo malo neko napravi sranje vozeci p'jan ko cuskija, pa cemu onda te njihove akcije?kamen spoticanja wrote:Gledam na tv-u snimke onog crvenog passata i ispod vrata uz vozacevo sjediste viri flasha onog MB bambucha pivo
Nek vala budu posteni pa kazu da su :100 naloga napisali, sigurno jos toliko uzeli na kafu, naravno zna se kome se auto ne smije zaustavit i da je svrha tih akcija prikupljanje para u budzet. I mirna Bosna.
-
kakavdanakneiskustvu
#4457 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:I onda kad debili iz MUP-a seru o nekim akcijama pojacane kontrole saobracaja i hvale se kako su izdali 100 preksrajnih naloga, dodje mi da vrisnem. Malo malo neko napravi sranje vozeci p'jan ko cuskija, pa cemu onda te njihove akcije?kamen spoticanja wrote:Gledam na tv-u snimke onog crvenog passata i ispod vrata uz vozacevo sjediste viri flasha onog MB bambucha pivo
Nek vala budu posteni pa kazu da su :100 naloga napisali, sigurno jos toliko uzeli na kafu, naravno zna se kome se auto ne smije zaustavit i da je svrha tih akcija prikupljanje para u budzet. I mirna Bosna.
kako spriječiti tebe ,mene,bilo kojeg kretena da sad sjednemo u auto pijani i uništimo nečiji život?
- Stjui
#4458 Re: Zeničani
do normalnih stanara je ,naravno,g.norm.da sam roditelj ,ne bi ona njih tovila, a ovako gledam ljudi s djecom ravnodušni,pa zašto onda ja da se svađam s nekom ženetinom.Norm wrote: Jedna stuha na 100 normalnih stanara?!? Do koga je? Nije ni do stuha ni do Snezane Stuhetine...
Javljao sam se ja i prije na podforumu koji se bavio ovom problematikom sa konkretnim prijedlogom, u okvirima dopustenih sredstava borbe protiv ovoga nakaradnog zakona i vjerujte, niko, ama bas niko ne da je prihvatio i rekao hajmo narode, neko sam ostao sam, bez rijeci podrske, samo IGNORE...
DO NAS JE...ima ih i u mojoj mahali, STUHA koje hrane kuje, cak im i imena daju, ali ne daj boze da ih puste u svoje dvoriste, ZASRACE im travicu, pa ce im dijete ugazit, a sto druga djeca, koja nemaju dvoriste, gaze nema veze...
Ja kada ga vidim ispred svoga dobija nogom u guzicu, pa neka me sto STUHA prijavi, a vi kako hocete...
Klepite usima i 'borite' se po forumu...i ne dajte podrsku Gospodji Uzunovic...
STOP UGRIZU...![]()
![]()
![]()
nego,evo napadoste nas.de mi recite čime se vi konkretno borite protiv ove napasti i daj mi recite koliko znači podrška toj gospođi uzunović,ko je uopšte ona i kako da je podržim?
Last edited by Stjui on 21/08/2014 18:15, edited 1 time in total.
- Stjui
#4459 Re: Zeničani
ljuspica wrote: Meni samo daje da uhvatim te zenetine koje daju hranu kerovimA, pa da fino kerusu sa kucicima odnesem njoj pred vrata,jer meni je pod prozorom.Neki dan sam se ismijala (zamislite),cujem glas nekog lika komsije kako marska kera i govori mu "Mrs, ne das mi spavat navece ne dam ni ja tebi sad po danu" pa mu opsova Radoncica hahaha...ja zaista ne znam dokle ce ova muka sa kerovima da traje.Navece se ne moze od njih spavat, smetaju nama, smetaju sebi, nit je dobro nama, nit je dobro njima.Uskoro ce bit vise kerova nego ljudi po ulicama.To sto ih kastriraju dzaba rade.Ja bi vise volila da im zacepe labrnju necim, da ne laju i ne grizu, a sto se mene tice nek se jebu (s oprostenjem) kolko 'oce. :/ uh jesam ljuta....
pa mu opsova Radoncica hahaha

spavanje je također problem,kao što rekoste.u mom kvartu oko 1-2 su najlajaviji (
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4460 Re: Zeničani
Pa druze, cinjenica da ti koji radis u muriji postavljas takvo pitanje je najbolji dokaz u prilog mojoj tvrdnji. Dok god je nasa murija banda priprostih reketasa u uniformi koji maltretiraju samo posten svijet, stanje ce biti ovako.kakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:I onda kad debili iz MUP-a seru o nekim akcijama pojacane kontrole saobracaja i hvale se kako su izdali 100 preksrajnih naloga, dodje mi da vrisnem. Malo malo neko napravi sranje vozeci p'jan ko cuskija, pa cemu onda te njihove akcije?kamen spoticanja wrote:Gledam na tv-u snimke onog crvenog passata i ispod vrata uz vozacevo sjediste viri flasha onog MB bambucha pivo
kako spriječiti tebe ,mene,bilo kojeg kretena da sad sjednemo u auto pijani i uništimo nečiji život?
Nemoj shvatiti licno, i sam znas sta se desava.
-
kakavdanakneiskustvu
#4461 Re: Zeničani
Pa druze, cinjenica da ti koji radis u muriji postavljas takvo pitanje je najbolji dokaz u prilog mojoj tvrdnji. Dok god je nasa murija banda priprostih reketasa u uniformi koji maltretiraju samo posten svijet, stanje ce biti ovako._BataZiv_0809 wrote:_BataZiv_0809 wrote:I onda kad debili iz MUP-a seru o nekim akcijama pojacane kontrole saobracaja i hvale se kako su izdali 100 preksrajnih naloga, dodje mi da vrisnem. Malo malo neko napravi sranje vozeci p'jan ko cuskija, pa cemu onda te njihove akcije?kamen spoticanja wrote:Gledam na tv-u snimke onog crvenog passata i ispod vrata uz vozacevo sjediste viri flasha onog MB bambucha pivo
Nemoj shvatiti licno, i sam znas sta se desava.[/quote]
znam šta se dešava,ja ne radim u muriji nego u mup-u
nisi odgovorio na pitanje
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4462 Re: Zeničani
Ok, a policija spada pod ingerencije kojeg ministarstva?
Odgovor potraziti u uredjenim drzavama, ne izmisljati toplu vodu. Kako to uredjene drzave rade, ja ne znam. Ali ima sva svita ministara, savjetnika, strucnih saradnika u vasim ministarstvima, pa nek saznaju, to im je posao.
Ja znam da ces npr. u Svici hiljadu puta razmisliti prije nego pijan ko cuskija sjednes za volan. A zasto? Zato sto znas da ces u slucaju da te sklepa saobracajna patrola zavrsiti u ćuzi ili osiromasiti preko svake mjere i da nema krezubog znojavog Avde (ime sam lupio) koji ce za cvanicku zazmiriti na jedno oko i pustit te.
Odgovor potraziti u uredjenim drzavama, ne izmisljati toplu vodu. Kako to uredjene drzave rade, ja ne znam. Ali ima sva svita ministara, savjetnika, strucnih saradnika u vasim ministarstvima, pa nek saznaju, to im je posao.
Ja znam da ces npr. u Svici hiljadu puta razmisliti prije nego pijan ko cuskija sjednes za volan. A zasto? Zato sto znas da ces u slucaju da te sklepa saobracajna patrola zavrsiti u ćuzi ili osiromasiti preko svake mjere i da nema krezubog znojavog Avde (ime sam lupio) koji ce za cvanicku zazmiriti na jedno oko i pustit te.
-
kakavdanakneiskustvu
#4463 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Ok, a policija spada pod ingerencije kojeg ministarstva?
policija je u sastavu mup-a,murija vala ne znam
slažem se,to su sređene države,mi nismo niti ćemo zadugo biti,i u tim sređenim državama se dešavaju saob. nezgode kojima je uzrok alkohol u krvi kretena za volanom
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4464 Re: Zeničani
Naravno da se desavaju. Dok je svijeta i vijeka sranja ce se desavati, jer da se ne desavaju ne bi nam ni trebala policija. Elem kako god bilo, nadam se da ce ovaj strasni zlocin biti adekvatno procesuiran.
-
kakavdanakneiskustvu
#4465 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Naravno da se desavaju. Dok je svijeta i vijeka sranja ce se desavati, jer da se ne desavaju ne bi nam ni trebala policija. Elem kako god bilo, nadam se da ce ovaj strasni zlocin biti adekvatno procesuiran.
- nacho_
#4466 Re: Zeničani
Sutra i prekosutra basket na Mokučnicama. Početak 13:30
U Areni je danas počeo Kengur Kup, raspored se može naći na zeničkim portalima, finala su u nedjelju
+
+

-
Eborg
#4467 Re: Zeničani
Ima li kakav prevoznik koji prevozi stvari Zenica-Sarajevo u kombiju ili kamionu?
Ima li neko da redovno vuce robu, da ne moram mahsuz angazovati citav kamion/kombi za dvije stvari?
Ima li neko da redovno vuce robu, da ne moram mahsuz angazovati citav kamion/kombi za dvije stvari?
-
someone04
#4468 Re: Zeničani
Zna li neko gdje u zenici ima hemijsko ciscenje?
-
channel10
#4469 Re: Zeničani
Objekat ispod Biss tours-ove pumpe.someone04 wrote:Zna li neko gdje u zenici ima hemijsko ciscenje?
-
celeron
#4470 Re: Zeničani
Kod Srpske Crkve, gore na kružnom za Travničku....preko puta hotela Rudarsomeone04 wrote:Zna li neko gdje u zenici ima hemijsko ciscenje?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4471 Re: Zeničani
Radi li ta jos uvijek? To je jedna od najstarijih hemijskih cistionica u gradu, a citao sam podavno da je pred zatvaranjem.celeron wrote:Kod Srpske Crkve, gore na kružnom za Travničku....preko puta hotela Rudarsomeone04 wrote:Zna li neko gdje u zenici ima hemijsko ciscenje?
-
celeron
#4472 Re: Zeničani
Ja koliko znam radi i prava je ona domaća radnja, puna nekog pozitivnog duha i topline. Samo daj Boze da ljudi posla imaju.._BataZiv_0809 wrote:Radi li ta jos uvijek? To je jedna od najstarijih hemijskih cistionica u gradu, a citao sam podavno da je pred zatvaranjem.celeron wrote:Kod Srpske Crkve, gore na kružnom za Travničku....preko puta hotela Rudarsomeone04 wrote:Zna li neko gdje u zenici ima hemijsko ciscenje?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4473 Re: Zeničani
Haj bas mi je drago cuti
Imam i ja nekih stvari za hemijsko ciscenje i rado cu im odnijeti 
-
someone04
#4474 Re: Zeničani
Hvala na odgovoru. Znao sam za tu kod Rudara, samo nisam znao jel jos radi.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4475 Re: Zeničani
Haj ako neko odnese garderobu na hemijsko ciscenje, nek nam napise ovdje cijene
Ne bilo mu zapovjedjeno