username: adminxXBl0odXx wrote:MOze li mi neko reci koji je username i password za ovaj wireless kad odem na 192.168.1.1? Nije admin : admin
Edit: U pitanju je ZyXEL modem/ruter
pass: Zyxel*2012*
probaj tako
Moderator: Benq
username: adminxXBl0odXx wrote:MOze li mi neko reci koji je username i password za ovaj wireless kad odem na 192.168.1.1? Nije admin : admin
Ipak je kod mene "user" i username i passwrod. Hvala u svakom slucaju.harph wrote:username: adminxXBl0odXx wrote:MOze li mi neko reci koji je username i password za ovaj wireless kad odem na 192.168.1.1? Nije admin : admin
pass: Zyxel*2012*
probaj tako
harph wrote:Pa obzirom da oni trebaju nesto tebi da urade, da se zakljuciti da je njihova...Naslovnica wrote:Zato sto je infrastruktura krš.
Trazi da te prebace na VDSL.
Sumnjam da hoce, ali probaj
Koja infrastruktura je krš?
Moja ili njihova?
Ti si najvjerovatnije podaleko od DSLAM-a, pa ti je downstream los pravo bla bla
googlaj
Covjece o cemu ti govoris kakvo placanje i prekovremeni radmoke_31 wrote:Zar radno vrijeme u LOL-u ne završava u 17 časova???bankok wrote:Nije vakat, vakat je da ides spavatimoke_31 wrote:Nego, nije li vakat da opet malo dignu brzinu uploada. Čujem d je Telemach neki dan povećao brzinu uploada.
Ovih 512kbps je fakat mizerno. LOL ima ubjedljivo njamanji upload.![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko te plaćaju za prekovremeni rad i imaš li dodatni postotak za ovako nekulturan odgovor???
Ako ti se ne sviđa moj post i ako nemaš šta pametno napisati ne komentariši!!!!!
Evo jutros opet sve ovako :S Zna li IKO do cega bi moglo bit?imeodkorisnika wrote:Pozdrav, jel ovo samo meni puca konekcija ili? Svake 1-3 minute mi stane konekcija i moram se ponovo konektovat (nekad se ne mogu ni konektovat).. Do mene il do njih?
To se zna desavati i kod BHT-a i kod svih ostalih koji nude xDSL uslugu. Stvar je u tome da ukoliko je parica stara i ostecena, dodje u dodir s vodom i li vlagom, onda se desava da konekcija opadne.Naslovnica wrote:Obično je tako kada pada snijeg.
Najozbiljnije.
Ne znam zašto je to tako, ali sam skontao čim pada kiša, snijeg - konekcija slabija nego inače.
Znači da nije stabilna.Lud i ponosan wrote:Sta ti znaci slabija konekcija?Naslovnica wrote:Obično je tako kada pada snijeg.
Najozbiljnije.
Ne znam zašto je to tako, ali sam skontao čim pada kiša, snijeg - konekcija slabija nego inače.
Parica se nalazi u stambenoj zgradi.Asiklar wrote:To se zna desavati i kod BHT-a i kod svih ostalih koji nude xDSL uslugu. Stvar je u tome da ukoliko je parica stara i ostecena, dodje u dodir s vodom i li vlagom, onda se desava da konekcija opadne.Naslovnica wrote:Obično je tako kada pada snijeg.
Najozbiljnije.
Pricas o sasvim drugoj usluzi. Dok si bio na BHT-u brzina ti je bila znatno niza i raspolozivi budzet je bio znatno visi. Slicna se situacija sada, nakon dizanja brzine, desava mnogima na BHT-u. Ne vjerujem da je nesto sto LOL-ovci ne mogu napraviti, zato ti je bolje da se obratis tehnici.Naslovnica wrote:Parica se nalazi u stambenoj zgradi.
Dok sam bio na BHT rekli su mi da je kvalitet parice odličan.
Ne vjerujem da je u roku on godinu-dvije oksidirala, korodirala, da su je "miši pojeli", ili šta već.
Nisam baš siguran o kakvoj drugoj usluzi pričamo, osim ako ne misliš da sam kod BHT imao samo internet, a na LoL-u ima trio paket.zilog wrote:Pricas o sasvim drugoj usluzi. Dok si bio na BHT-u brzina ti je bila znatno niza i raspolozivi budzet je bio znatno visi. Slicna se situacija sada, nakon dizanja brzine, desava mnogima na BHT-u. Ne vjerujem da je nesto sto LOL-ovci ne mogu napraviti, zato ti je bolje da se obratis tehnici.Naslovnica wrote:Parica se nalazi u stambenoj zgradi.
Dok sam bio na BHT rekli su mi da je kvalitet parice odličan.
Ne vjerujem da je u roku on godinu-dvije oksidirala, korodirala, da su je "miši pojeli", ili šta već.
očekujem da tako i bude, što više vremena.Potreban Vam je stalni Internet pristup, velike brzine pristupa bez mogućnosti opterećenja, bez ograničenog downloada i uploada, koji Vam omogućava kvalitetno, brzo i ugodno surfanje?
U sest dana napises dvadeset postova na ovoj temi, a cekao bi iducu sedmicu.Naslovnica wrote:Probaću iduće sedmice da opet zaganjam ovo...
Biznis buraz, biznis...zilog wrote:U sest dana napises dvadeset postova na ovoj temi, a cekao bi iducu sedmicu.Naslovnica wrote:Probaću iduće sedmice da opet zaganjam ovo...![]()
Zovi ih odmah covjece!
Prijavis problem i kazes da si kuci iza 5. Oni provjere sto se moze i bez tebe, a monter ti moze doci i poslije 5.Naslovnica wrote:Biznis buraz, biznis...zilog wrote:U sest dana napises dvadeset postova na ovoj temi, a cekao bi iducu sedmicu.![]()
Zovi ih odmah covjece!
Uvijek ima nešto preče.
Napuštam kuću u 0700, nikada nisam doma prije 17h.
Moram maksuz da rezervišem jedan dan da ovo sredim.
damir.d wrote:@Naslovnica
Molim Vas da se javite našoj podršci, prijavite problem i učinit ćemo sve da isti riješimo. "Prijava" problema na Forumu zaista nije ni brz ni pouzdan način da se nešto riješi.
Svakom korisniku želimo isporučiti servis jednake kvalitete, i trudimo se da sve probleme otklonimo što brže. Zato, javite nam se i riješit ćemo.
Pozdrav,
Damir Dizdarević
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
Lud i ponosan wrote:To ne moze da zna niko bolje od tebe.kakavdanakneiskustvu wrote:razmišljam da odjavim usluge telemacha,isplati li se preći na logosoftov net i tv?Ovisno kakve su ti preferencije, pregledaj obje ponude i odluci. Mada, Logosoft ne vezuje korisnike nikakvim ugovorom, tako da se uvijek mozes vratiti na status quo ako se ne ispune tvoja ocekivanja.
![]()
IPTV i broj kanala su jedna od prednosti, a za moje potrebe je to i 15 km impulsa prema svim destinacijama, ali ti mozda trebas nesto drugo.
Elem, izvagaj i kvalitetnu uslugu ti zelim.![]()
Lud i ponosan wrote:TV ponuda je daleko najkvalitetnija, a tu je i snimalica cije sam prednosti relativno skoro skont'o, ali bez nje je zivot sada nezamisliv.
Ja sam odjavio BH Telecom internet i fiksni, kao i ELOB digitalnu, i sve objedinio pod LoL paket Trio.kakavdanakneiskustvu wrote:razmišljam da odjavim usluge telemacha,isplati li se preći na logosoftov net i tv?
LOL za 50 KM + PDV ima Trio paket u kojem je 15 KM telefona (moze i prema mobilnim) + sav saobracaj unutar LOL mreze potpuno besplatan, 139 TV kanala, HD STB i HD kanali, Arene i SK ukljuceni, snimalica...Cracked wrote:Pa ne znam sta da ti kazem. Kod mene i jos dva prijatelja konekcija vise puta dnevno prekida. Lokacije su grbavica, hrasno i malta tako da nije samo na nekim lokacijama. Sto se samih para i ponude tice mislim da su ih sustigli pa cak i prestigli neki.
Telemach nudi za 50 km: tv (samo 70 kanala) 15mbit konekciju i telefon koji je 3feninga prema svim fiksnim mrezama
Logosoft u toj cijeni (46.80) ima duo+ tv (120 kanala) i net od 12mbit
Ja sam korisnik alpha paketa(6mbit) 23.40km i duo paketa sa telemacha (tv i tel) za 24.90km. Tako da cu sacekati da vidim sta ce biti sa logosoftom do daljnjeg pa mozda se komplet prebacim na telemach