FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dammme

#4451 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Dammme »

cyprus wrote:Meni nije jasno kako u situaciji gdje mi čuvamo rezultat oni nama slože jebenu kontru.... :-) :-) Koji smo se kurac zalijetali naprijed :-)
To je upravo ono o čemu ja govorim. To ne bi uradio ni amater u kantonalnoj ligi, a kamoli ozbijlan"evropski" trener.
Arteta

#4452 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

Zalosno je da Jovic nije imao koga ubaciti u Napadu.
Muhamed Đakmić

#4453 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Ja imam dojavu da je Škoro novi član FKS, iz prilično vjerodostojnog izvora. Ako šta ne poremeti ovo ispadanje iz Evrope.
febo_acm

#4454 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by febo_acm »

bordo_boy wrote:
Zhìxin wrote:Josip Sesar je legenda, momak gine. Ostalo... Loše. Jović naučio tri izmjene napamet i kad nema Haskića on i ne zna iskoristi treću izmjenu. Žalosno...
A de molim te, koga bi ti ubacio u igru? Malog Plakala i Faris Handžića?? Naš najjači sastav je pun rupa, a ne klupa. Dokaz, igra protiv Čelika, i igra protiv Hiberniansa u obje utakmice...
Mogao je uvesti bilo koga, jer mi treba da zabijemo go, a nismo u stanju. U tim situacijama se prave izmjene, promjene. Suljić je driblao sam sebe 80 minta, mogao je i Handžić da dribla sebe koji minut... Nas su ljudi pročitali kao knjigu i rutinski nas izbacili, a mi sad možemo mahati ušima.
missko

#4455 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by missko »

cyprus wrote:Meni nije jasno kako u situaciji gdje mi čuvamo rezultat oni nama slože jebenu kontru.... :-) :-) Koji smo se kurac zalijetali naprijed :-)
Upravo tako, imamo rezultat i prekid za nas a svi osim jednog naseg igraca su na polovici Zete i to mal te ne svi u sesnest. Oni ga nisu mogli nikako drugacije ni dati nego iz kontre ili prekida i tako su nam i uvalili 2 komada. Gdje su se svi zaletili ili jos bolje pitanje zasto majak mu stara. :x
cyprus

#4456 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

Odoh prošetat vani da se ispušem... Ovo je zaista jedno od mojih najvećih fudbalskih razočarenja ikad... Pa ti budi optimista :x :x :x
Last edited by cyprus on 09/08/2012 23:00, edited 1 time in total.
Jokericious

#4457 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Jokericious »

Sramota! A ovi sto napadaju Suljica mi nisu jasni. Momak pretrcao kao drugi zajedno, kome da dodaje, kad ih pola ne zna lopte primiti.
Dammme

#4458 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Dammme »

Arteta wrote:Zalosno je da Jovic nije imao koga ubaciti u Napadu.
Ko kaže da nije imao? Nije imao nominalnog špica, ali je imao par veznih igrača koje je mogao ubaciti.
U situaciji kada ti treba gol za prolaz, bacaš sve karte u napad. Mogao je umjesto Dupovca(štopera) ubaciti ili Diatu(krilo) ili Tadejevića (lijevi vezni) ili malog Handžića (polušpic).
Šta je on uradio? Najgoru moguću stvar. Nije uradio ništa.
Arteta

#4459 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

cyprus wrote:Odoh prošetat vani da se ispušem... Ovo je zaista jedno od mojih najvećih fudbalskih razočarenja ikad... Pa ti budi optimista :x :x :x
Meni je najvece :x
bosanska senzacija

#4460 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bosanska senzacija »

Ne znam zbog čega se opet kritikuje mali Suljić.

Možda nismo istu utakmicu gledali ali momak je uz Sesara bio najbolji na terenu. Sve što je Sarajevo uradilo išlo je preko njega. Stalno se otkrivao, tražio loptu i prihvatao odgovornost za razliku od drugih, a tek mu je 20 godina i to nije mala stvar. Zbog ovih pljuvača se nadam da će momka na vrijeme iz ove žabokrečine iščupati neki Plišek koji će mu omogućiti da talenat koji je neosporan razvije na pravi način i poštedi ga jebavanjem majke sa tribina od strane "stručnjaka".

Inače, Sarajevo je jedna ispod prosječna ekipa koju Sesar i Suljić uz povremene bljeskove Husejinovića čine solidnom.

Ono ostalo je čisti otpad.
febo_acm

#4461 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by febo_acm »

CollegeGunner wrote:Sramota! A ovi sto napadaju Suljica mi nisu jasni. Momak pretrcao kao drugi zajedno, kome da dodaje, kad ih pola ne zna lopte primiti.
Trči za dvojicu, griješi za trojicu :D
shake69

#4462 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by shake69 »

O tugo nasa, zemlje koje broje stanovnika kao prijeratno Sarajevo , s klubovima koji tek udju u crnogorsku ligu (Celik) izbace nas Borac pa Zeta iz sela, bez navijaca i tradicije izbaci kao nas ponajbolji klub i postizu historijske uspjehe u tamosnjem fudbalu sve preko nasih ledja! Dotakli smo dno, izgleda i nemam rijeci! Nadao sam se da zvrkovi za dobrobit bh. fudbala nesto naprave ali ih onaj seljak od trenera Zete nadigrao. Jovicu, kako samo losa taktika da te odron ekipa izbaci!Pa oni i ne igraju na svom stadionu, prakticno nemaju navijaca, igra na nivou Kozare iz manjeg bh. entiteta i svu tu bruku pred 2000 pitara sarajevskih
Arteta

#4463 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

CollegeGunner wrote:Sramota! A ovi sto napadaju Suljica mi nisu jasni. Momak pretrcao kao drugi zajedno, kome da dodaje, kad ih pola ne zna lopte primiti.
Suljic i Sesar su jedini dobri igraci danas.
Muhamed Đakmić

#4464 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Arogantan je i bezobrazan sa svojim driblinzima. Ako ti nije mrsko, pregledaj moje postove pa ćeš vidjeti da ga apsolutno uvijek branim. Pratim ga sve vrijeme, sa nadom da će izrasti u vrhunskog igrača, ali on je bezobrazan pa bezobrazan u svojim driblinzima. Imao je više puta situacije kada se morao brže rješavati lopte. Ne samo večeras, nego u svakoj utakmici.
johnny_blazze

#4465 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

Dammme wrote:
Ko kaže da nije imao? Nije imao nominalnog špica, ali je imao par veznih igrača koje je mogao ubaciti.
U situaciji kada ti treba gol za prolaz, bacaš sve karte u napad. Mogao je umjesto Dupovca(štopera) ubaciti ili Diatu(krilo) ili Tadejevića (lijevi vezni) ili malog Handžića (polušpic).
jesi gledao diattu protiv celika, ili fareta koji je sav isprepadan, tadejevic je fulio profesiju nemamo klupe jedino karamatic nes moze ovi ostali su fule vece od comora
Jokericious

#4466 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Jokericious »

bosanska senzacija wrote: Inače, Sarajevo je jedna ispod prosječna ekipa koju Sesar i Suljić uz povremene bljeskove Husejinovića čine solidnom.
Odlicno receno. :thumbup:
SmokingMan

#4467 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

Volio bih da sam gledao tekmu,ovako nemma prava ostaviti neki detaljan komentar,ali ću samo jeno reći,ljoŽe se obrukao pravo protiv Maribora,ali ovo je još veća sramota,a sve ukupno za nastupe naših klubova nemam ništa reći,i uspjeh Sarajeva protiv Levskog nemore ovo sve da spere,dobro došli u još jednu sezonu sivila PLBIH i našu realnost... ;-)
Last edited by SmokingMan on 09/08/2012 23:05, edited 1 time in total.
Arteta

#4468 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

bosanska senzacija wrote:Ne znam zbog čega se opet kritikuje mali Suljić.

Možda nismo istu utakmicu gledali ali momak je uz Sesara bio najbolji na terenu. Sve što je Sarajevo uradilo išlo je preko njega. Stalno se otkrivao, tražio loptu i prihvatao odgovornost za razliku od drugih, a tek mu je 20 godina i to nije mala stvar. Zbog ovih pljuvača se nadam da će momka na vrijeme iz ove žabokrečine iščupati neki Plišek koji će mu omogućiti da talenat koji je neosporan razvije na pravi način i poštedi ga jebavanjem majke sa tribina od strane "stručnjaka".
Slazem se,i protiv Levskog je momak bio sjajan.

bosanska senzacija wrote: Inače, Sarajevo je jedna ispod prosječna ekipa koju Sesar i Suljić uz povremene bljeskove Husejinovića čine solidnom.

Ono ostalo je čisti otpad.
Slazem se.
Jokericious

#4469 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Jokericious »

Sarajevo1946 wrote:
Arogantan je i bezobrazan sa svojim driblinzima. Ako ti nije mrsko, pregledaj moje postove pa ćeš vidjeti da ga apsolutno uvijek branim. Pratim ga sve vrijeme, sa nadom da će izrasti u vrhunskog igrača, ali on je bezobrazan pa bezobrazan u svojim driblinzima. Imao je više puta situacije kada se morao brže rješavati lopte. Ne samo večeras, nego u svakoj utakmici.
Pa dobro, stoji da nekad pretjeruje. Al vise je uradio od vecine igraca na terenu. Trudio se i trcao ko lud. Nije posteno sad njega kao glavnog krivca navoditi pored Tatomirovica, Zlatkovica i slicnih.
Arteta

#4470 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

Sarajevo1946 wrote:
Sta bi dobio s tim?
febo_acm

#4471 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by febo_acm »

Koliko para, toliko muzike!
GandalfSivi

#4472 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by GandalfSivi »

AlenKurt wrote:Osramotili ste bosanskohercegovački nogomet.

Odjebi idiote!!! Administratori, slobodno me banujte, ali ovakve kurtoncice necu trpiti...
Dammme

#4473 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Dammme »

johnny_blazze wrote:
Dammme wrote:
jesi gledao diattu protiv celika, ili fareta koji je sav isprepadan, tadejevic je fulio profesiju nemamo klupe jedino karamatic nes moze ovi ostali su fule vece od comora
Jesi li ti gledao Diatu protiv Zrinjskog? Na Tadejeviću je trebao biti sviran penal u Sofiji. Kako god bilo ko od njih je u onakvoj situaciji korisniji od Dupovca. Ako ništa izborio bi neki faul, imali bi igrača više pred njihovih 16. I da si tad primio još jedan gol, ako ga zabiješ imaš produžetke.
dobar,ti?

#4474 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by dobar,ti? »

sorted wrote::skoljka:
E da je tebi docekat da odes iz tog smecarskog grada malo, al Sarajevo jedino od Evrope sto ces u zivotu vidjeti :skoljka:
Arteta

#4475 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

Dammme wrote:dejevic je fulio profesiju nemamo klupe jedino karamatic nes moze ovi ostali su fule vece od comora
Jesi li ti gledao Diatu protiv Zrinjskog? Na Tadejeviću je trebao biti sviran penal u Sofiji. Kako god bilo ko od njih je u onakvoj situaciji korisniji od Dupovca. Ako ništa izborio bi neki faul, imali bi igrača više pred njihovih 16. I da si tad primio još jedan gol, ako ga zabiješ imaš produžetke.[/quote]
Nama ne trebaju takvi igraci nego nam treba napadac da dadne gol.
Post Reply