FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MOSALJOZE

#4451 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MOSALJOZE »

Utakmica je bila takva da smo i mi i oni mogli nastradati.Prvo poluvrijeme nisam gledao i bolje je mozda :D.Prezadovoljan sa igrom u 2 pol.Na Hadisonu se pofajtati pa sta bude.Ova generacija sigurno zasluzuje PO
Edit lakse malo sa pljuvanjem nije islo u pp,ali ne treba odma pljuvati
Last edited by MOSALJOZE on 30/07/2015 23:42, edited 1 time in total.
MisterNo1

#4452 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MisterNo1 »

Čestitke Zelji :bih:

Pokupili ste moje simatije mada sam do sada bio simpatizer bordo tima :)
rumenige_brajtner

#4453 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by rumenige_brajtner »

kako smo igrali prvo poluvrijeme, mislio sam da će nam hladno utrpat 5-6 komada. drugo poluvrijeme je već ličilo na nešto.
iako su brži i fizički jači od nas, kad se lopta spusti na zemlju, može se igrat protiv njih. samo hrabro u revanšu, pa kako god završi.
drago mi je da su naši igrači mentalno jaki, pa nakon onako lošeg prvog, mogu odigrat onako dobro drugo poluvrijeme.
rezultat ostavlja neku nadu, ali standard je druga dimenzija u odnosu na nas, i mislim da bi baš bilo iznenađenje da ih prođemo. međutim, čar fudbala i jest u tome što ne pobjeđuju uvijek bolji i oni koji imaju više para :)
decko_sa_kovaca

#4454 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by decko_sa_kovaca »

Kao sto neko rece sanse su nam bile 3% sad su dublo vece
salle_eh1986

#4455 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

sutra u 11h vraćaju se naši

Image
vryzas

#4456 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Drugo poluvrijeme je smjernica. Najbitnije je da su nasi igraci osjetili da se moze igrati protiv "svemiraca". U uzvratu igraci srce na teren, a navijaci svi ko jedan...ova grupa igraca sa Odom na celu lokomotive se mora nagraditi freneticnim navijanjem svih 90 min.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
LunaLati

#4457 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

vryzas wrote:Drugo poluvrijeme je smjernica. Najbitnije je da su nasi igraci osjetili da se moze igrati protiv "svemiraca". U uzvratu igraci srce na teren, a navijaci svi ko jedan...ova grupa igraca sa Odom na celu lokomotive se mora nagraditi freneticnim navijanjem svih 90 min.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
:thumbup:
shake69

#4458 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by shake69 »

I dalje u nevjerici zbog dva izdanja sinoc! Kako Sam se prepao katastrofe u prvom! Ipak, ponosan na sjajno izdanja u drugom poluvremenu! Sad , juris na Hadison u cetvrtak!
Šibicar

#4459 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Ovaj Standard me podsjeća na onaj Go Ahead što je igrao protiv Ferenca i tada sam govorio da bi mi imali više problema sa njima nego sa Madjarima,iako se iz aviona vidjelo da je Ferencvaroš za klasu kvalitetniji,ali nama jednostavno ne leže trkačke ekipe,ali takve ekipe su u većini slučajeva šuplje u odbrani,ne stoje taktički dobro pa im se vazda može zabiti poneki gol,jer svaki naš prilazak njihovom šesnestercu je bio prilika ili poluprilika.i prava je šteta što im ne zabismo još jedan....s druge strane dok su imali snage za vršenje nenormalnog pritiska potpomognuti našim strahom i prevelikim respektom izgledali su k'o Real Madrid u odnosu na nas i rasuli su nas k'o rižu u prvom poluvremenu,srećom nisu nam zabili još koji gol,a onda ide naše standardno bolje drugo poluvrijeme,prvenstveno zahvaljujući Odi koji odlično čita igru,gdje smo pokazali,prije svega,sami sebi da se protiv svakoga može igrati uz pravi pristup i hladne glave i tako smo i došli do kol'ko tol'ko povoljnog rezultata koji nas itekako ostavlja u igri.Uz puno Koševo i podršku našim momcima svih 90. minuta imamo se čemu nadati,samo neka se ne boje imena i vrijednosti protivnika na transfermarketu,hrabro,bez respekta i možemo do plej ofa.
Bambino Blu

#4460 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Bambino Blu »

Gdje ste ljudi evo nakon sedmice odmora u banovicima dos'o i ja da vas pozdravim.

Jeste vidjeli sta srce zar i borba rade mijenjaju kompletan tok igre i konacan ishod ono sto neki nikada nece imati. Nasi su podlegli pritisku i onaj nesretni autogol nas je poljuljao to se vidjelo kada se otislo na poluvrijeme Oda im je vjerovatno ocito bukvicu i rekao da moraju jace i bolje natopiti znojem taj dres koji nose i to je ono sto mi imamo djecu koja shvataju znacenje grba koji nose. Bilo je potrebno samo da pocnu igrati da se pocnu dodavati bez panike u prvom poluvremenu je bila igra nabiji samo da nije kod mene ili uzme da melja i pegla loptu pa je izgubi.
Ovdje na kosevu svi mi ocekujemo puno kosevo al' nece biti ocekivalo se i protiv madjara 20hiljada pa ne znam je l' ikad izasla tacna informacija kol'ko nas je bilo al' 20 nije bilo sigurno.
Na kosevu im treba pripremiti pakao jer i njihov trener kaze da su neiskusni mu igraci i jesu ima par pojedinaca a ostalo se vidi da nisu fizicki ni spremni a nisu ni iskusni nasi su u prednosti nad njima.

SAMO JEDAN GO MOZE PROMJENIT SVEEE SVE DO KRAJA ŽELJO NEMA PREDAJEEEEEE 93 Rijad Bajic standard zdra'o :)
shake69

#4462 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by shake69 »

Protiv Varosi bilo oko 18000 a sada se vratila raja s mora, ima još vise dijaspore, jači je i protivnik pa bi moralo biti bar 22000-23000 gledalaca!
salle_eh1986

#4463 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by salle_eh1986 »

očekujem bar 3-5 k selfie-navijača

:D
Charuga
Globalni moderator

#4464 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

Mladenović upitan za Standard.
Iker C

#4465 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Iker C »

Charuga wrote:Mladenović upitan za Standard.
Livaja je svestran može on i na drugoj strani igrati. :D
Šibicar

#4466 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Jebo ovu kukuruz ligu,ko se još loži na to,Evropa je mjerilo,a mi u četvrtak idemo zgaziti Standarda na punom Koševu!
simonese

#4467 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by simonese »

Šibicar wrote:Jebo ovu kukuruz ligu,ko se još loži na to,Evropa je mjerilo,a mi u četvrtak idemo zgaziti Standarda na punom Koševu!
bez kukuruz lige nema ni Standarda
Bambino Blu

#4468 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Bambino Blu »

simonese wrote:
Šibicar wrote:Jebo ovu kukuruz ligu,ko se još loži na to,Evropa je mjerilo,a mi u četvrtak idemo zgaziti Standarda na punom Koševu!
bez kukuruz lige nema ni Standarda
E moj ti osvojimo evropa ligu i mi igramo slijedece godine u ligi prvaka a onda mozemo i ispasti iz ove kukurz lige :)
ellaxaz

#4469 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ellaxaz »

Napunimo Koševo: Sutra počinje prodaja ulaznica za Standard
http://fkzeljeznicar.ba/napunimo-kosevo ... ard/15900/
Šibicar

#4470 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Zamolio bih sve ove malo starije navijače da svi dodjemo na jug u četvrtak i navijamo svih 90. minuta,i Belgijanci imaju mladu ekipu pa bi ta podrška mogla biti presudna za prolaz dalje.
relativno84

#4471 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by relativno84 »

Da se dijele vaspitne mladjim generacijama kad ih uhvati euforija kao proslu tekmu ili da se ustedi na karti :D

Manje opasno otici bilo gdje na gostovanje nego sad biti na jugu, svi kao tvoji opustis se kad bum neko krenuo nekoga potrefio eto tebe, nikom nista :D zajebi :D
Šibicar

#4472 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Ma jebo uštedu brate,2-3 markice većini ništa ne znače,nego jug u četvrtak mora da GRMI,da našim momcima damo dodatnu snagu,iako ne sumnjam da će ih i same premije učiniti ravnopravnim protivnikom Standardu. :mrgreen:
avetinja

#4473 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by avetinja »

Šibicara za vođu. :D
vryzas

#4474 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Charuga wrote:Mladenović upitan za Standard.

:shock:

Uzelac je spreman. :D :run:
Post Reply