BKC na ilidzi? Gdje ti je ta gradjevina?ekremceleby wrote:Šta je ba ovo? Nešto Vam se cifre ne slažu? Najavite dolazak preko šest stotina a dođe vam 200 ljudi. Kandidati sa porodicama. Gdje je ona nekadašnja masa što je napunila BKC na Ilidži.
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- _Alcatraz_
#4451 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- _Reds_
#4452 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Bosanski kulturni centar_Alcatraz_ wrote:BKC na ilidzi? Gdje ti je ta gradjevina?ekremceleby wrote:Šta je ba ovo? Nešto Vam se cifre ne slažu? Najavite dolazak preko šest stotina a dođe vam 200 ljudi. Kandidati sa porodicama. Gdje je ona nekadašnja masa što je napunila BKC na Ilidži.![]()
![]()
- _Alcatraz_
#4453 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Gdje je BKC? Ne misli valjda na KSC ili Kino Igman?_Reds_ wrote:Bosanski kulturni centar_Alcatraz_ wrote:BKC na ilidzi? Gdje ti je ta gradjevina?ekremceleby wrote:Šta je ba ovo? Nešto Vam se cifre ne slažu? Najavite dolazak preko šest stotina a dođe vam 200 ljudi. Kandidati sa porodicama. Gdje je ona nekadašnja masa što je napunila BKC na Ilidži.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
-
ekremceleby
#4454 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Sorry,
lapsuz u pisanju skračenice.
Mislim da su svi skontali o čemu se radi
Kulturno sportski i rekreacioni centar Ilidža
lapsuz u pisanju skračenice.
Mislim da su svi skontali o čemu se radi
Kulturno sportski i rekreacioni centar Ilidža
- _Alcatraz_
#4455 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
PITANJA za Ekrema:
1) Koliko ljudi broji Opcinski odbor SBB na Ilidzi, a na koliko njih si ljut zbog (ne)fer igre zbog koje si napustio SBB?
2) Ko je birao taj odbor i da li si ti, sa svojim kolegama, bio protiv kandidata za predsjednika opcinskog odbora, mladih, zena i dr. clanova i funkcionera koji su te izdali?
3) Da li si u svoje vrijeme podrzao Sinanovica na sve njegove (besposlicarske) funkcije?
4) Koliko clanova sa ilidze ima neku funkciju u visim organima stranke?
5) Koliko su oni ucinili, u saradnji sa tobom (ukoliko je bilo saradnje) da se problem na ilidzi izgladi na profesionalan nacin?
6) Koliko clanova sa liste za vijece ima ispred SBB-a (od ukupnih 29), a koji su ti "podapinjali" i radili iza ledja?
7) Koliko su tvoje tvrdnje i istup u javnost fer i korektne prema kolegama sa liste u ovom periodu, a koji su cijelo vrijeme bili fer i korektni prema tebi?
S obzirom da si "vjernik", da li je po vjerskim pravilima posteno i utemeljeno da pricas protiv stranke u kojoj stetu mozes nanijeti i ljudima koji ti nikada nista nazao nisu ucinili?
9) Koja je po tebi alternativna stranka koja moze popraviti stanje na ilidzi? Po mom misljenju nije do stranke vec do obrazli ljudi koji dobijaju mandate.
10) Da li si pokusao zakonskim putem (ako jesi slabo si pokusao), da se izboris protiv nepravde koja ti je ucinjena, a da na kraju izadjes iz svega kao pobjednik i ponosan na to sto si pobijedio zlo u stranci, za razliku od trenutne situacije gdje si predstavljen kao otpadnik?
Nadam se da ces mi odgovoriti na ova pitanja.
1) Koliko ljudi broji Opcinski odbor SBB na Ilidzi, a na koliko njih si ljut zbog (ne)fer igre zbog koje si napustio SBB?
2) Ko je birao taj odbor i da li si ti, sa svojim kolegama, bio protiv kandidata za predsjednika opcinskog odbora, mladih, zena i dr. clanova i funkcionera koji su te izdali?
3) Da li si u svoje vrijeme podrzao Sinanovica na sve njegove (besposlicarske) funkcije?
4) Koliko clanova sa ilidze ima neku funkciju u visim organima stranke?
5) Koliko su oni ucinili, u saradnji sa tobom (ukoliko je bilo saradnje) da se problem na ilidzi izgladi na profesionalan nacin?
6) Koliko clanova sa liste za vijece ima ispred SBB-a (od ukupnih 29), a koji su ti "podapinjali" i radili iza ledja?
7) Koliko su tvoje tvrdnje i istup u javnost fer i korektne prema kolegama sa liste u ovom periodu, a koji su cijelo vrijeme bili fer i korektni prema tebi?
9) Koja je po tebi alternativna stranka koja moze popraviti stanje na ilidzi? Po mom misljenju nije do stranke vec do obrazli ljudi koji dobijaju mandate.
10) Da li si pokusao zakonskim putem (ako jesi slabo si pokusao), da se izboris protiv nepravde koja ti je ucinjena, a da na kraju izadjes iz svega kao pobjednik i ponosan na to sto si pobijedio zlo u stranci, za razliku od trenutne situacije gdje si predstavljen kao otpadnik?
Nadam se da ces mi odgovoriti na ova pitanja.
-
Aqua_S
#4456 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
_Alcatraz_ wrote:O tome ti ja i pricam. Taj Rađo, sekretar, Sinanovic i jos par njih, kao i njihovi postupci su razlog sto ti vise nisi u SBB? Jesam li u pravu? JESAM! Jesu li taj sekretar i Rađo sa ilidze? NISU!ekremceleby wrote:Kažeš: "Nakon svog što mu je stranka dala od pljuje po stranci kao da mu je pobila po familije"
Očigledno gospodine ne razumiješ i ne znaš sve činjenice. Pa i ja sam čovjek. Da je to tako nebih ja napustio stranku i nebi ovo pisao.
Zamislite osječaj ovaj, stvorio sam stranku na Ilidži, proveo stotine sati u kancelariji, na terenu, na sastanke donosio svoje stolice, preslušao priču skoro svakog člana na Ilidži i uključio ga u rad MO ili SK .... i onda dođe Fahrin sekretar i smjeni me sa mjesta člana IO na sastanku na kome to i nije bio dnevni red, na prijedlog čovjeka koji nije član OO, zbog toga što sam napustio sastanak bez da me neko pitao zašto, zbog toga što sam radio samo legalno. Jel misliš, Hajde sada mi reci, šta bi ti? A da i ne spominjem šta je Rađo Dževad predsjednik KO SBB BiH Sarajevo za mene rekao gospodinu Faiku i gospodinu Bečići i gospodinu Samiru Radončiću za mene.
Ne znaš gospodine, a da znaš i da mene lično znaš nebi tako govorio.
Ti si sada sebi dao za pravo da PRED IZBORE ukopas kompletnu stranku i sve potencijalne clanove za vijece (mozda i nas gradjane jer dajes vise sanse SDA za pobjedu) samo zato sto si ljut na par pojedinaca. Pa nisu ti svi sa liste krivi. Toliko o tvom postovanju kolega (na koje nisi ljut) i profesionalizmu.
Stavi sebe u situaciju kada si bio na listi, da je neki stranacki kolega, kojem nista nisi skrivio, radio takvu kontra-kampanju stranci i tebi? Da l ibi bilo u redu?
Ako si usao u politiku i ocekivao fer i postenu "brobu" zeznuo si se. Izbor i lobiranje za novog reisa na nivou BiH takodjer nije posten, ali niko ne istupa tako kao ti.
Sinanovic (kao sto vidis) ukopava isto tako sve clanove, a nenamjerno i sebe, svadjanjem sa tobom i drugim forumasima.
Ne znam te, ali imaj malo obzira prema kolegama u predizbornoj kampanji.
Da se razumijemo (moram te ubjedjivati kao i tvog brata po nekolegijalnosti tj. Sinanovica) JA NISAM ni u kakvoj stranci, ali mi je zelja da Ilidza napokon bude ono sto nije.
-
klixo
#4457 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Da rahmetli Amer samo zna ko su mu nasljednici mislim da bi covjek pozelio da nikad nije sjeo u tu fotelju. Sve gore od goreg nemas za koga glasati
I ove godine nam ne gine Senaid...
-
Aqua_S
#4458 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
jel to po nekom tvom defaultu " ili SDA, ili NIKO"???klixo wrote:Da rahmetli Amer samo zna ko su mu nasljednici mislim da bi covjek pozelio da nikad nije sjeo u tu fotelju. Sve gore od goreg nemas za koga glasatiI ove godine nam ne gine Senaid...
-
klixo
#4459 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Prognoziram njegovu pobjedu. Za koga cu glasati , ne znam... Za SDP i SBB sigurno necu.Aqua_S wrote:jel to po nekom tvom defaultu " ili SDA, ili NIKO"???klixo wrote:Da rahmetli Amer samo zna ko su mu nasljednici mislim da bi covjek pozelio da nikad nije sjeo u tu fotelju. Sve gore od goreg nemas za koga glasatiI ove godine nam ne gine Senaid...
Last edited by klixo on 05/09/2012 12:54, edited 1 time in total.
-
ekremceleby
#4460 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
ODLIČNA PITANJA, SVAKA ČAST,
A I MENI PRILIKA DA RAZJASNIM DA NEBUDE DA NISAM FER PREMA KOLEGAMA. VRAĆAM SE U URED ZA 30 MIN I ONDA ODGOVARAM NA SVA PITANJA, SADA SAM ZAUZET NAREDNIH POLA SATA
A I MENI PRILIKA DA RAZJASNIM DA NEBUDE DA NISAM FER PREMA KOLEGAMA. VRAĆAM SE U URED ZA 30 MIN I ONDA ODGOVARAM NA SVA PITANJA, SADA SAM ZAUZET NAREDNIH POLA SATA
-
Aqua_S
#4461 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Što izmjeni prvi put postano?klixo wrote:Prognoziram njegovu pobjedu. Za koga cu glasati , ne znam... Za SDP i SBB sigurno necu.Aqua_S wrote:jel to po nekom tvom defaultu " ili SDA, ili NIKO"???klixo wrote:Da rahmetli Amer samo zna ko su mu nasljednici mislim da bi covjek pozelio da nikad nije sjeo u tu fotelju. Sve gore od goreg nemas za koga glasatiI ove godine nam ne gine Senaid...
p.s. tema: jahta, gliser...
-
klixo
#4462 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ne volim da blatim nekog... Al nesto mi u zadnje vrijeme to prelazi u naviku pa moram ovako da se ispravljam.
A ovo drugo , nemam tih komplexa ,al eto ako bi mi 'naku ko u sebe poklonio jednu za mene i jos jednu za familije mozda bih i glasao za njega
-
Aqua_S
#4463 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
pametno, bolje je nekad ispraviti, samo da ti kažem evo ovdje da ne idem sad na tu temu, i ja ti mislim da ti je bolje iznajmljivati..skupa, preksupa je priča imati to..hem škutori deru za vez, pa sve ostalo....jedino aako imaš svoju kuću dole i još da je možeš privezat uz kuću...onda bi ti se isplatilo..klixo wrote:Ne volim da blatim nekog... Al nesto mi u zadnje vrijeme to prelazi u naviku pa moram ovako da se ispravljam.A ovo drugo , nemam tih komplexa ,al eto ako bi mi 'naku ko u sebe poklonio jednu za mene i jos jednu za familije mozda bih i glasao za njega
eh da on tako poklanja, ne bi imo ovo što ima
Last edited by Aqua_S on 05/09/2012 15:48, edited 1 time in total.
-
ekremceleby
#4464 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Odgovori
1.) OO SBB BiH Ilidža brojih oko 30 članova a zbog ne fer igre sam ljut otprilike na pola, odnosno sve one koji nisu napustili sastanak i koji su ulizivajući se predsjedniku glasali za moju smjenu. Kad njima nije bilo nezgodno da svom kolegi ovo urede, zašto bi meni bilo. Što se tiće ostatka OO to su ljudi koji su poslije skinuti sa liste, to su ljudi koji su ili napustili stranku kao što sam ja ili Erkan Islamović ili Damir Turković ili Samir Radončić ili oni koji ostavku čuvaju za predizborno vrijeme. Postoji još jedna osoba a to je Faik Hadrović. Možemo se dijeliti na prve i druge, ove i one, desne i lijeve ali to je čovjek koga svi s poštovanjem gledamo i čovjek koga Vi koji ste ostali morate dobro čuvati. To je jedna poštenjačina i to će svi potvrditi. Hajde neka se javi neko da riječ o njemu negativnu iznese. I prije nego sam dao ostavku ja sam njemu rekao da ću to učiniti i da se nadam da različita pol.viđenja neće uticati na naše prijateljstvo. On je bio i ostao moj kućni prijatelj. OO SBB BiH Ilidža u prošlom mandatu. samo informativno da kažem, je brojao 80 ljudi, dva i pol puta više nego sada i sada uglavnom su to ljudi koji su napustili stranku, evo neke prepoznajem i na listama drugih stranaka.
2.) Odbor se birao i dogovarao lobistički i u kafanama, ja kao pojedinac nisam mogao uticati ali sam ostao najduže i pokušao promijeniti stvari. Nisam uspio, povlačim se i svima to preporučujem onako prijateljski.
3.) Nemam ja šta podržavati ili ne podržavati Sinanovića, on je bio i otaće piun, kakvu je to on funkciju obnašao i obnaša da se podržava ili ne podržava. On nema pravo ni glasa u IO SBB BiH.
4.) Ovo je pitanje baš na mjestu. Ilidža je ostvarila najbolji rezultat u FBiH pobijedivši sve stranke na svim nivoima. Tada niko nije ušao u zakonodavnu vlast ali je rečeno da će to biti izbalansirano u Izvršnoj vlasti. Tada nismo ušli u vlast. Sada kada jesmo i kada se grabe funkcije po rodbinskim i po prijateljskim vezama, gdje je sada ijedan Ilidžanac, pitam ja tebe? Gdje je nagrada za najbolji rezultat?
5.) Ono što je pisao gospodin Damir u svojoj ostavci je baš slikovito i egzaktno rečeno, ta transformacija OO u ekipu koja glasa uvijek onako kako pred.kaže, uvijek jednako i rekao bi ulizistički. Pročitaj njegovu ostavku pa ćeti biti jasnije.
6.) Lista je smiješna, nije vrijedna pomena, pogledati je bolje koliko ljudi su perspektivniji i obrazovaniji ostali bez kandidature. Pa u našem članstvu koliko je bilo samo dr.Mg. Gdje ja taj prof.dr.Veljović što ga spominju. Ja na listi pola ljudi ne poznajem dobro neke prvi puta vidim.
7.) Objasnio sam u predh.tačkama a što se tiće "štete koju im nanosim" smatram i duboko sam uvjeren da im samo uslugu činim. Još su mladi i nisu vidjeli ono što sam ja vidio. I ja sam smatrao da neki meni čine nepravdu pa ih sada razumijem i molim da pijemo kafu. Svi će oni da odstupe jer ovo je utopiska stranka.
9.) Što se tiće toga koja je to stranka koja je najbolja složio bih se sa tobom da da ne treba glasati ni za jednu stranku nego uvijek za pojedince. U svim strankama ima pojedinaca dobrih i ima smeća, samo što negdje ga ima više negdje manje. Sada kada vidim kako SNSD sa SBB-om smjenjuje SDA kadar dok istovremeno sa SDA-om taj isti SNSD smjenjuje SDP kadar zgadi mi se povraća mi se. Nikad mi bošnjaci nismo niže pali zato je neophodno, po mom mišljenju, ujedinjenje. Evo koja stranka bošnjačka izađe kao pobjednik da je svi podržimo. Evo neka forumaši prihvate pravila osim ako ne sumnjaju u svoju stranku. Čak i prije, pred izbore ankete, ali nezavise, kada pokažu ko je to favorit, hajdemo ga svi podržati. Ja u tom pravcu razmišljam i trenutno nisam član niti ijedne stranke mada sam imao pozive iz svih veći hpolitičkih opcija.
1.) OO SBB BiH Ilidža brojih oko 30 članova a zbog ne fer igre sam ljut otprilike na pola, odnosno sve one koji nisu napustili sastanak i koji su ulizivajući se predsjedniku glasali za moju smjenu. Kad njima nije bilo nezgodno da svom kolegi ovo urede, zašto bi meni bilo. Što se tiće ostatka OO to su ljudi koji su poslije skinuti sa liste, to su ljudi koji su ili napustili stranku kao što sam ja ili Erkan Islamović ili Damir Turković ili Samir Radončić ili oni koji ostavku čuvaju za predizborno vrijeme. Postoji još jedna osoba a to je Faik Hadrović. Možemo se dijeliti na prve i druge, ove i one, desne i lijeve ali to je čovjek koga svi s poštovanjem gledamo i čovjek koga Vi koji ste ostali morate dobro čuvati. To je jedna poštenjačina i to će svi potvrditi. Hajde neka se javi neko da riječ o njemu negativnu iznese. I prije nego sam dao ostavku ja sam njemu rekao da ću to učiniti i da se nadam da različita pol.viđenja neće uticati na naše prijateljstvo. On je bio i ostao moj kućni prijatelj. OO SBB BiH Ilidža u prošlom mandatu. samo informativno da kažem, je brojao 80 ljudi, dva i pol puta više nego sada i sada uglavnom su to ljudi koji su napustili stranku, evo neke prepoznajem i na listama drugih stranaka.
2.) Odbor se birao i dogovarao lobistički i u kafanama, ja kao pojedinac nisam mogao uticati ali sam ostao najduže i pokušao promijeniti stvari. Nisam uspio, povlačim se i svima to preporučujem onako prijateljski.
3.) Nemam ja šta podržavati ili ne podržavati Sinanovića, on je bio i otaće piun, kakvu je to on funkciju obnašao i obnaša da se podržava ili ne podržava. On nema pravo ni glasa u IO SBB BiH.
4.) Ovo je pitanje baš na mjestu. Ilidža je ostvarila najbolji rezultat u FBiH pobijedivši sve stranke na svim nivoima. Tada niko nije ušao u zakonodavnu vlast ali je rečeno da će to biti izbalansirano u Izvršnoj vlasti. Tada nismo ušli u vlast. Sada kada jesmo i kada se grabe funkcije po rodbinskim i po prijateljskim vezama, gdje je sada ijedan Ilidžanac, pitam ja tebe? Gdje je nagrada za najbolji rezultat?
5.) Ono što je pisao gospodin Damir u svojoj ostavci je baš slikovito i egzaktno rečeno, ta transformacija OO u ekipu koja glasa uvijek onako kako pred.kaže, uvijek jednako i rekao bi ulizistički. Pročitaj njegovu ostavku pa ćeti biti jasnije.
6.) Lista je smiješna, nije vrijedna pomena, pogledati je bolje koliko ljudi su perspektivniji i obrazovaniji ostali bez kandidature. Pa u našem članstvu koliko je bilo samo dr.Mg. Gdje ja taj prof.dr.Veljović što ga spominju. Ja na listi pola ljudi ne poznajem dobro neke prvi puta vidim.
7.) Objasnio sam u predh.tačkama a što se tiće "štete koju im nanosim" smatram i duboko sam uvjeren da im samo uslugu činim. Još su mladi i nisu vidjeli ono što sam ja vidio. I ja sam smatrao da neki meni čine nepravdu pa ih sada razumijem i molim da pijemo kafu. Svi će oni da odstupe jer ovo je utopiska stranka.
9.) Što se tiće toga koja je to stranka koja je najbolja složio bih se sa tobom da da ne treba glasati ni za jednu stranku nego uvijek za pojedince. U svim strankama ima pojedinaca dobrih i ima smeća, samo što negdje ga ima više negdje manje. Sada kada vidim kako SNSD sa SBB-om smjenjuje SDA kadar dok istovremeno sa SDA-om taj isti SNSD smjenjuje SDP kadar zgadi mi se povraća mi se. Nikad mi bošnjaci nismo niže pali zato je neophodno, po mom mišljenju, ujedinjenje. Evo koja stranka bošnjačka izađe kao pobjednik da je svi podržimo. Evo neka forumaši prihvate pravila osim ako ne sumnjaju u svoju stranku. Čak i prije, pred izbore ankete, ali nezavise, kada pokažu ko je to favorit, hajdemo ga svi podržati. Ja u tom pravcu razmišljam i trenutno nisam član niti ijedne stranke mada sam imao pozive iz svih veći hpolitičkih opcija.
- fidoremilienko
#4465 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Za ovo sam cak i ja cuo, 100% provjereno.ekremceleby wrote: 5.) Ono što je pisao gospodin Damir u svojoj ostavci je baš slikovito i egzaktno rečeno, ta transformacija OO u ekipu koja glasa uvijek onako kako pred.kaže, uvijek jednako i rekao bi ulizistički. Pročitaj njegovu ostavku pa ćeti biti jasnije.
-
zeljo1984
#4466 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
dolazi li sutra u rakovicu objektivni avaz i objektivna alfa
da sve objektivno zabiljeze...
ovo sto se desava u sbb-u je odraz o kakvoj udruzi je rijec. jos ako ljudi dodzu po pare sto su husi davali za kampanju prosle godine...1.500KM mala privreda...pa do 20.000KM....
hoce li vam Esko ljepiti plakata ko prosli put sa zutim Ahydron Građenje kamionom...haman osnovo svoju stranku...
kako i cime ste se sve sluzili na vanrednim izborima...al uzalud...Senaid Vas poklopi.... Pa sta sad hocete sa ovim covijekom da i njeg bez hljeba ostavite kao i Husu
ima li ko svjezih procjena koliko ce cijih vijecnika proci na izborima...
ovo sto se desava u sbb-u je odraz o kakvoj udruzi je rijec. jos ako ljudi dodzu po pare sto su husi davali za kampanju prosle godine...1.500KM mala privreda...pa do 20.000KM....
hoce li vam Esko ljepiti plakata ko prosli put sa zutim Ahydron Građenje kamionom...haman osnovo svoju stranku...
kako i cime ste se sve sluzili na vanrednim izborima...al uzalud...Senaid Vas poklopi.... Pa sta sad hocete sa ovim covijekom da i njeg bez hljeba ostavite kao i Husu
ima li ko svjezih procjena koliko ce cijih vijecnika proci na izborima...
-
Innovation
#4467 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Svaka cast g.Senaidu. Potece voda u Rakovici.

-
THINK PINK
#4468 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ekremceleby za koga glasati za načelnika ?
Kakav je taj Vaš kandidat SBB Ilidža ?
Kakav je taj Vaš kandidat SBB Ilidža ?
-
THINK PINK
#4469 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Innovation wrote:Svaka cast g.Senaidu. Potece voda u Rakovici.![]()
Senaid Memić - legenda !
- _Reds_
#4470 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Znaci stigla voda u Rakovičko selo. Biće je do 7.oktobra
oa onda sipak
!
BTW: PINK, Hvala Senaidu Memicu i za pobjedu kosarkasa veceras, jel ono bjese, sve sto je dobro od njega je.
BTW: PINK, Hvala Senaidu Memicu i za pobjedu kosarkasa veceras, jel ono bjese, sve sto je dobro od njega je.
- _Alcatraz_
#4471 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
1) Nisam stranacki aktivan. Koliko povjerenje kod gradjana uziva tvoj kolega koji je ostao, nakon svega sto si pisao o SBB. On je dio svega sto pises. Za narod je to SBB pa makar bili losi i dobri, a ti dajes ruznu sliku o SBB, a samim time i o gore navedenom...ekremceleby wrote:Odgovori
3) Nisi mi odgovorio na pitanje.
4) Nagrada za dobar rezultat je data u vidu Sinanovica koji ukopava SBB gore nego ti
6) Sto se tice SBB liste pisali smo o tim SDA kandidatima na SBB listi
9) Ovo nisu izbori za visoku politiku nego izbori za gradnju opcine iz novca koje opcina ima. Visa politika je prica za sebe i ti izbori su za 2 godine tako da mi ni na ovo pitanje nisi odgovorio. SNSD na ilidzi jedva da postoji. Koja stranka sasvojim kadrom, prema tvom misljenju, moze uciniti najvise za ilidzu, kako bismo imali vise parkova, skola, obdanista i dr. a sto ce tvojoj i mojoj djeci donijeti ljepsi zivot u nekada prelijepoj ilidzi. Nemoj samo reci SDA jer su nas oni doveli do nicega, a tebe natjerali da se uclanis u SBB.
10) Nisam dobio odgovor!
-
THINK PINK
#4472 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Mtv igman u 22:30 emisija o vodi u rakovici pogledajte pamet vam Bog daoTHINK PINK wrote:Innovation wrote:Svaka cast g.Senaidu. Potece voda u Rakovici.![]()
Senaid Memić - legenda !
- FOČANSKI PROPISI
#4473 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Je li sad rakovčanima bliže dolaziti pred džamiju na vodu ,nego ranije kad su išli na,obližnje,izvore?
Ko je to smislio:
Nasrudin Hodža (pravio vodenicu na vrh brda) ili ulema?
Ko je to smislio:
Nasrudin Hodža (pravio vodenicu na vrh brda) ili ulema?
- JohnnyS.
#4474 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
hehehe radio marija iz kiseljaka ce imati emisiju o tomeTHINK PINK wrote:Mtv igman u 22:30 emisija o vodi u rakovici pogledajte pamet vam Bog daoTHINK PINK wrote:Innovation wrote:Svaka cast g.Senaidu. Potece voda u Rakovici.![]()
Senaid Memić - legenda !
-
dame
#4475 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ma ublehe Memica nemaju kraja
pustio vodu objektima koji vec vodu imaju a narod po kucama jos iz kanistera vodu pije.
Prvo kako ce vodu pustiti kad ni pumpe nisu postavljene u one stanice sto su napravljene,a za te stanice gdje su pumpe treba struja koja takodje ni na jednu tu stanicu nije prikopcana.E sad ko je ovdje lud.
Al eto samo je jedno cinjenica:Levat pustio vodu a niko vode sem skole i jos 2-3 objekta koja su i do tad imala vodu NEMA.
Nana mi je iz Rakovice i nazvao je ja,reko nano imal vode kaze ona ima sinko moj al u kanisterima i buradima,pa reko nano pustio nacelnik vodu kad nana oplete svasta mu se nagovori ukratko sjetila mu se familije
pustio vodu objektima koji vec vodu imaju a narod po kucama jos iz kanistera vodu pije.
Prvo kako ce vodu pustiti kad ni pumpe nisu postavljene u one stanice sto su napravljene,a za te stanice gdje su pumpe treba struja koja takodje ni na jednu tu stanicu nije prikopcana.E sad ko je ovdje lud.
Al eto samo je jedno cinjenica:Levat pustio vodu a niko vode sem skole i jos 2-3 objekta koja su i do tad imala vodu NEMA.
Nana mi je iz Rakovice i nazvao je ja,reko nano imal vode kaze ona ima sinko moj al u kanisterima i buradima,pa reko nano pustio nacelnik vodu kad nana oplete svasta mu se nagovori ukratko sjetila mu se familije