Ma riža malo nervozna, prenosi me 'vako, pa napadam koga stignemrelevantan wrote:krompir i riza wrote:A ti si prosto dosadan sa spamanjem po temi.
Rižooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva si?![]()
Kako kod tebe ide?
Moderator: anex
Ma riža malo nervozna, prenosi me 'vako, pa napadam koga stignemrelevantan wrote:krompir i riza wrote:A ti si prosto dosadan sa spamanjem po temi.
Rižooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva si?![]()
Mojoj prijateljici prvi put pokazalo negativan rezultat, simptomi se nastavili, ponovila test i onda pokazalo dvije crte. Moguće je da prvi test nije dobro uradila.mp3problem wrote:Imali koja da je radila kućni test, pokazao negativno, a da se ispostavilo da je trudna bila?
Jamp3problem wrote:Imali koja da je radila kućni test, pokazao negativno, a da se ispostavilo da je trudna bila?
Ovo sam tek sad vidjela - moguće da ovo bude dovoljna indikacija.ciki4 wrote:max ti me uvijek oduševiš detaljnošću informacijahvala
Koji su to dr.? Ja sam došla do Murtezića, čula sam da je on dobar, bila jednom na pregledu i čini mi se skroz o.k. Imam ja i strah i malih problema sa srcem, ali to okretanje i prevrtanje bebe me izluđujeJel se carski radi ranije puno od predviđenog termina?
Za Murtezica sam cula da je strucnjak. Ima tu jos par njih - Nikulin, Sanjin itd. Ako imas problema sa srcem, to bi trebnala biti indikacija. Cudi me samo da ti to do sada niko nije rekao od ljekaraciki4 wrote:max ti me uvijek oduševiš detaljnošću informacijahvala
Koji su to dr.? Ja sam došla do Murtezića, čula sam da je on dobar, bila jednom na pregledu i čini mi se skroz o.k. Imam ja i strah i malih problema sa srcem, ali to okretanje i prevrtanje bebe me izluđujeJel se carski radi ranije puno od predviđenog termina?
Pitala sam ja svoju gin. jel indikacija (prolaps je u pitanju), ona kaže vidi s internistom, a ova opet traži mišljenje ginekologa i tako sve u krugsafran wrote:Ovo sam tek sad vidjela - moguće da ovo bude dovoljna indikacija.ciki4 wrote:max ti me uvijek oduševiš detaljnošću informacijahvala
zato vi ne morate u vojsku (bar je tako nekad bilo, u medjuvremenu nas oslobodishe obaveze sluzhenja isterelevantan wrote:krompir i riza wrote:A ti si prosto dosadan sa spamanjem po temi.
Ma stipu njega, da je samo jedan dan da ovo muškinje bude trudno![]()
![]()
sta ono kod tebe bi? sto te porodise na carski? vodenjak puk'o?niko_niko_kao_ja wrote:meni je radjen u 42. sedmici hitni carski, i bilo mi je svejedno, bitno mi je bilo samo da smo zivu glavu izvukli oboje. ali mi je kriza bila provesti 4 dana u bolnici, pogotova kad i ne razmisljas o carskom.
ma mojoj ljencugi biloo mrsko izaciotherside wrote:sta ono kod tebe bi? sto te porodise na carski? vodenjak puk'o?niko_niko_kao_ja wrote:meni je radjen u 42. sedmici hitni carski, i bilo mi je svejedno, bitno mi je bilo samo da smo zivu glavu izvukli oboje. ali mi je kriza bila provesti 4 dana u bolnici, pogotova kad i ne razmisljas o carskom.