Hamolj wrote:Hafis wrote:
Daj očiju ti, gdje iskopa ovaj podatak da FBiH predstavlja regiju koja bilježi najveći ekonomski razvoj na prostoru bivše Jugoslavije. Pa ja mislim da to ne smije odvaliti najhrabriji delegat na glavnoj sjednici glavnog odbora SDA ili u predizbornoj kampanji. Mislim, što je puno, puno je

Jesi li nesposoban kada je u pitanju proces pronalaska podataka ? Imaš fzs, ljudi svaki mjesec izbacuju podatke. Sve lijepo možeš pratiti počevši od povećanja broja zaposlenih, industrijske proizvodnje, GDP-a i svega ostalog. Nemoj biti klasični ograničeni ADZ-ovac kojem Čović kaže govna su jestiva, a on se zaleti kao da nikad ništa nije jeo.
Nemam prečeg posla.
Znam ja i da trava na Zelengori raste, ali opet nisam siguran da najbrže raste u odnosu na ostale planine.
Pusti mi šuplje ''Sve lijepo možeš pratiti počevši od povećanja broja zaposlenih, industrijske proizvodnje, GDP-a i svega ostalog...'' ako se ne uradi komparacija s nečim.
Ja samo znam da smo na svim listama u vrhu...pod tim mislim od lošeg standarda, loših putova, nezaposlenosti,korupcije pa do iseljavanja.
Nego hajdemo na temu.Ovdje je jedini lijek nekako proturiti Lijanovića, ili možda opet Komšića ako politički preživi još godinu dana. Iskreno, ne vidim neke druge smislene taktike.