Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wewa wrote:a naravno da je do gradje... konfekcija koja se kod nas moze kupiti nikako nije za zene s 'oblinama', a slabo sta je i za visokih zena.
evo, vise od godinu trazim haljinu do koljena, neke H ili A linije, da nije rezana u struku (da mi ne naglasi bokove), ali nema nigdje...
odes kod onih na carsiji...dje sam ja kupovala... i nek ti sasiju....
wewa wrote:a naravno da je do gradje... konfekcija koja se kod nas moze kupiti nikako nije za zene s 'oblinama', a slabo sta je i za visokih zena.
evo, vise od godinu trazim haljinu do koljena, neke H ili A linije, da nije rezana u struku (da mi ne naglasi bokove), ali nema nigdje...
de ti nama sliku, slaba sam ja s opisima pa cemo je nac.
ovako nesto:
*mima* wrote:
nisam sivala nista od vjencanice, i bome necu skoro, prevelika muka a nikad ne dobijem sta sam htjela
nemam baš puno vremena da hodam po radnjama a rado bih kupila suknju na fazon ove lijeve....sportska,A-kroja ...može i duža
jeste vidjela gdje da ne gubim vrijeme tražeći?
wewa wrote:nazalost ne, ima struk na struku, a meni to ne stoji. mora biti krojena kao majica ili kosulja ili rezana ispod grudi...
pogledaj njihovu stranicu, mozda ces naci nesto - meni su jako dobri za klasicne stvari.
dzaba, ne usudim se takve stvari kupovati online. a i ne da mi se peglati sa vracanjem. nista, valjda uspijem ove godine otici negdje gdje je ponuda raznovrsna.
alica.k wrote:a zasto neces da naglasis struk i bokove?
zato sto to onda izgleda smijesno ako bismo dijelove tijela oznacavali brojevima, onda bi mi gornja polovica bila recimo M, struk S/M, a kukovi i dupe L
zato sto to onda izgleda smijesno ako bismo dijelove tijela oznacavali brojevima, onda bi mi gornja polovica bila recimo M, struk S/M, a kukovi i dupe L
aaaaaaaaaaaa, ok kontam.
mislila sam da imas strukic meni je to pravo zenstveno
aaaaaaaaaaaa, ok kontam.
mislila sam da imas strukic meni je to pravo zenstveno
a i jest strukic, ali ako se poredi s ostatkom - plivackim ramenima i afroamerickom guzom pa sve na 177 cm visine
prilagodjena wrote:nemam baš puno vremena da hodam po radnjama a rado bih kupila suknju na fazon ove lijeve....sportska,A-kroja ...može i duža
ja ovakvih suknjiva nadjem u tom tailor.....meni do koljena...
*mima* wrote:wewo.......haljine koje trazis ima desigual.......kao ona moja plava do koljena...
bila ja in the spain/barsa prije 2-3 god (vise ne znam kad) i tamo desigual na svkom cosku. skuuuuup nevidjeno. odemo mi maxuz jedan dan u neko selo outlet prodavnica, tamo desigual ima ogromnu radnju i poprilicno OK cijene (starije kolekcije a meni sve isto). sta god sam na sebe obukla na meni ko tarac. i sestra isto. a onda mrsava, pa place na njoj. eto tako je ne kupih desigual.
hm, zena koja ima struk s/m ga svakako treba istaknuti.
prilagodjena wrote:nemam baš puno vremena da hodam po radnjama a rado bih kupila suknju na fazon ove lijeve....sportska,A-kroja ...može i duža
ja ovakvih suknjiva nadjem u tom tailor.....meni do koljena...
pogledaću,ionako idem u konzum koreja u nabavku
hvala