Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koji ce ti djavo kad u kaficima i diskotekama trebe imaju manje odjece nego striptizete
bio je nekad kod policijske akademije gore..al dal jos radi ne znam
[quote="photo"]gdje se ima kupiti gajbi ali ne one za pijacu nego deblje, pravljene od punog drveta, treba mi dubina bar 40 cm za knjige?[/quote
uh to ti je bas tesko , jedino da pogledas kad istovaraju u trznim centrima robu, npr ispred Binga na Alipasinom stalno izbacuju gajbe razlicitih velicina , mislim da ce ti rado dati da odneses ako nadjes da ti sta odgovara .
porh9 wrote:zna li neko gdje ima kartonskih pakovanja poput ovih
Zna li iko?
Ja sam za potrebe premjestanja starih stvari u supu u Wisa shoping centru kupovala razne kartonske kutije koje stoje na lageru slozene i onda ih ti poslije kuci sastavis.Probaj vidjeti tamo mozda naidjes na to sto trazis. Sretno
lovorrr wrote:Da li ima neka praonica rublja blizu Grbavice?
Imaš u uniticu Boss i imaš tamo blizu zanatskog centra jednu hemijsku, odmah do franjevačkog studentskog doma.
Meni je Boss neprevaziđen i poprilično jeftin ako si član.
Članstvo je 20 KM godišnje.
Pozz
Ponedeljkom,PLAYBOY PARTY, Aerodromsko Naselje Playboy Club
Jel stvarno? Kakva raja bude, jel pristojno da i žensko dođe ili su sve glavonje kojekakve?
Čojku mi rođendan, pa ga kontala počastiti.
Vodila ga u Hrvatsku na striptiz jednom, extra nam bilo! Dok ja nisam sve pokvarila i sa striptizetom počela pričati o njenom djetetu i o tome kako je teško za posao danas
Ali o tim doživljajima na nekoj drugoj temi, u neko drugo vrijeme