Sesir,majica,marama jedno stojaVelkoski wrote:Ma treba i razuma malo, kojeg kod nas nema ni u promilima.
"ćuj on meni reko da obućem vojnićku majcu. kos ba ti da mi kaeš!?????"
Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#4451 Re: Horde Zla
- Logovan
#4452 Re: Horde Zla
Strašno.Labirint wrote:Drugari kao i obično "u sridu", predzadnja slika , što bi rekle "komšije" - obasnila![]()
http://ultras-tifo.net/photo-news/4868- ... -2017.html
- TheProfessional
#4453 Re: Horde Zla
Nije to bas toliko skupo ako se ne bi islo na zaradu i ako bi svi dali neki minimum od 5-10 KM da se samo izradi ovo. Pored toga sto bi to samo islo clanovima i to onima koji stvarno jesu. Problem kod nas je sto tu nema ni discipline ni odgovornosti i tu se prica zavrsava. Da nema razuma ne bi rekao, samo on nije ni izbiza dobro fokusiran na boljitak grupe vec na boljitak moje/njegove/tvoje raje.leškarenje wrote:Sesir,majica,marama jedno stojaVelkoski wrote:Ma treba i razuma malo, kojeg kod nas nema ni u promilima.
"ćuj on meni reko da obućem vojnićku majcu. kos ba ti da mi kaeš!?????"sta ima hadzija
eh kad bi podijelili sve nabrojano niko ne bi bio protiv oblacenja .
Neko spomenu i to famozno Trebinje... Isto je moguce napraviti i danas. Nema to veze sto nema ovih ili onih, sto je vrijeme drugacije i sl... Sve sto je potrebno jeste neko sa vizijom da to uradi i da je ostatak dovoljno "vjeran" da to prati i ispostuje. Sve ostalo se u tom slucaju samo slaze.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#4454 Re: Horde Zla
Nemamo mi mentaliteta za ove stvari. Mi se nismo mogli dogovoriti oko prevoza a kamo li ovako nesta. Pa bolan valja air max majicu isfurati itd...
-
nema me tamo
#4455 Re: Horde Zla
Kakav ba mentalitet šta ti je..
Sama cinjenica da smo u trebinju dobili " besplatno " majice prvi i jedini put ti sve govori..
Nema više tog zapada i kad ja tribina bila prioritet sad se gleda da se talne za razne opijate zato me i nema kako treba na tribini.
Sama cinjenica da smo u trebinju dobili " besplatno " majice prvi i jedini put ti sve govori..
Nema više tog zapada i kad ja tribina bila prioritet sad se gleda da se talne za razne opijate zato me i nema kako treba na tribini.
-
29Black
#4457 Re: Horde Zla
*ebo vas zapad,nije na zapadu stalo vrijeme,gdje ste juce,danas,sutra...Niko nikoga nije otjreao ako ti se nesto ne svidja dodjes i pokusas da poboljsas stanje.Najlakse je srat i rec zapad dobar bio,jeste bio je nekima dobar kad se igralo navijaca a kad je trebalo ozbiljno prihvatit cinjenicu da picis svake subote ili srijede van grada sa grupom mnogu su polovicno radili.Naravno da je bilo kikseva i bice ih al nemojte mi te patetike,bujrum na sjever svima,bujrum sa idejama i realizacijama.Droge je bilo i na zapadu samo sto danas je odraz stanja u gradu i drzavi takav da se vise niko i ne krije kada se drogira.
- TheProfessional
#4458 Re: Horde Zla
Nije tacno to sto pricas al nebitno. Sto se tice ovog "bujrum na sjever svima,bujrum sa idejama i realizacijama" ni to nije tacno al nema veze. Ustalom hebo grupu gdje svako moze doci tek tako i reci JA HOCU DA TO BUDE TAKO...
- SmokingMan
#4459 Re: Horde Zla
Bez nekog idealiziranja,ali ova ekipa koja je tenutno stacionirana na sjeveru se ne može porediti sa onom postavom koja je svojevremeno bila na zapadu.
-
Nadzorna_ploca
#4460 Re: Horde Zla
Koja je svojevremenom bila na sjeveru. Jer upravo ti momci fale tamo svojim autoritetom i pojavom i idejom i drugastvom i svime. Sigurno da bi sa njima i dosta vise raje dolazilo. Ali sbb kbb, nepotrebna prica. Ko zeli da ide neka ide. Sretno mu.
-
HZ_Pofalici
#4461 Re: Horde Zla
Upravu je momak jebo vas više zapad
Znam i ja da nam je ekipa od 2008 -2011 bila ko Rusija jaka al jebiga jel vi idete zbog te ekipe na Sjever ili zbog Sarajeva ?
Ja živim u inostranstvu i dok sam živ jedina tribina ce mi biti Sjever I uvijek cu navijati koliko god mogu jer imam želju da podrzim voljeni klub i našu tribinu .
Trenutno mogu da budem na od prilike 8-12 utakmica godišnje i smatram da je to fin broj utakmica pogotovo kad uzmeš u obzir da živim u Austriji.
Sve ja to razumijem ako imaš obaveze oko familije itd. Al brat bratu niko mi nemoze reci da ti zena ili djevojka nedozvoljava da izdvojis dva sata svake druge sedmice i prošetaš do Koševa i da podrzis voljeni Klub.
Izvinite za pravopis jer pišem preko mobitela
Znam i ja da nam je ekipa od 2008 -2011 bila ko Rusija jaka al jebiga jel vi idete zbog te ekipe na Sjever ili zbog Sarajeva ?
Ja živim u inostranstvu i dok sam živ jedina tribina ce mi biti Sjever I uvijek cu navijati koliko god mogu jer imam želju da podrzim voljeni klub i našu tribinu .
Trenutno mogu da budem na od prilike 8-12 utakmica godišnje i smatram da je to fin broj utakmica pogotovo kad uzmeš u obzir da živim u Austriji.
Sve ja to razumijem ako imaš obaveze oko familije itd. Al brat bratu niko mi nemoze reci da ti zena ili djevojka nedozvoljava da izdvojis dva sata svake druge sedmice i prošetaš do Koševa i da podrzis voljeni Klub.
Izvinite za pravopis jer pišem preko mobitela
- SmokingMan
#4462 Re: Horde Zla
Dobro se zna kako je tada hierarhija bila uređena i veoma rijetko je bilo nesuglasica,zamjeranja itd.Svak je znao kakva je njegova uloga u ekipi,drugarstvo i sloga su uvijek bili ispred vlastitog ega i vlastitih interesa,i zato je ta ekipa i istrajala u svojoj namjeri.Nadzorna_ploca wrote:Koja je svojevremenom bila na sjeveru. Jer upravo ti momci fale tamo svojim autoritetom i pojavom i idejom i drugastvom i svime. Sigurno da bi sa njima i dosta vise raje dolazilo. Ali sbb kbb, nepotrebna prica. Ko zeli da ide neka ide. Sretno mu.
-
MensurM
#4463 Re: Horde Zla
I zašto se to sve raspalo?SmokingMan wrote:Dobro se zna kako je tada hierarhija bila uređena i veoma rijetko je bilo nesuglasica,zamjeranja itd.Svak je znao kakva je njegova uloga u ekipi,drugarstvo i sloga su uvijek bili ispred vlastitog ega i vlastitih interesa,i zato je ta ekipa i istrajala u svojoj namjeri.Nadzorna_ploca wrote:Koja je svojevremenom bila na sjeveru. Jer upravo ti momci fale tamo svojim autoritetom i pojavom i idejom i drugastvom i svime. Sigurno da bi sa njima i dosta vise raje dolazilo. Ali sbb kbb, nepotrebna prica. Ko zeli da ide neka ide. Sretno mu.
-
Nadzorna_ploca
#4464 Re: Horde Zla
Dosli mladji i mislili da mogu a ne mogu. Prosto.
- pirmin
#4465 Re: Horde Zla
Ako su Drezdenovci nacisti po svim parametrima...SmokingMan wrote:Labirint wrote:Drugari kao i obično "u sridu", predzadnja slika , što bi rekle "komšije" - obasnila![]()
http://ultras-tifo.net/photo-news/4868- ... -2017.html![]()
https://sports.vice.com/de/article/dres ... -liedzeile
...jesu li to i Horde kao bratska grupa?
- SmokingMan
#4466 Re: Horde Zla
U svakom čovjeku čuči jedan mali Hitler. 
Last edited by SmokingMan on 17/05/2017 18:13, edited 1 time in total.
-
HZ_Pofalici
#4467 Re: Horde Zla
Istina je da ima kod njih dosta nacista ali ima I nesto ljevicara ali dooosta manji broj
Helemnejse oni nas poštuju kao rodjenu bracu poznajem tri tipa oz Dresdena i nikad nisu ni pomislili da nesto reknu protiv muslimana ili tako nešto
U Ultras Dynamo se možemo pouzdati ko niko oni nas smatraju bracom i mi njih
Dovoljno dobar je pokazatelj da su otišli sa nama u Poznan ili Mönchengladbach
Ultras Dynamo Hordezla Sarajevo braća 4ever
Helemnejse oni nas poštuju kao rodjenu bracu poznajem tri tipa oz Dresdena i nikad nisu ni pomislili da nesto reknu protiv muslimana ili tako nešto
U Ultras Dynamo se možemo pouzdati ko niko oni nas smatraju bracom i mi njih
Dovoljno dobar je pokazatelj da su otišli sa nama u Poznan ili Mönchengladbach
Ultras Dynamo Hordezla Sarajevo braća 4ever
-
FKSarajevo
#4469 Re: Horde Zla
Incident: Navijači Sarajeva išli na kućne adrese igrača
http://ba.n1info.com/a154727/Sport-Klub ... graca.html
http://ba.n1info.com/a154727/Sport-Klub ... graca.html
- omega369
#4470 Re: Horde Zla
Zar nije bilo "precih" za kucne adrese?! Ono....
- Muhamed Đakmić
#4471 Re: Horde Zla
Zar ima iko da mu treba ići na kućnu adresu?omega369 wrote:Zar nije bilo "precih" za kucne adrese?! Ono....
- omega369
#4472 Re: Horde Zla
Ma onako kazem. Ironija
p.s. mada, islo se i ici ce se
- Muhamed Đakmić
#4473 Re: Horde Zla
Ja ba, gori ja što tražim razum đe ga nemaomega369 wrote:Ma onako kazem. Ironija
-
Sarlo Akrobata
#4474 Re: Horde Zla
Jadno, bas jadno!
Sta ocekivati od momaka sad na derbiju ?
Uvijek sam podrzavao i branio HZ, ali mislim da su i oni kao i uprava kluba izgubili kompas!
Sta ocekivati od momaka sad na derbiju ?
Uvijek sam podrzavao i branio HZ, ali mislim da su i oni kao i uprava kluba izgubili kompas!
-
al-em
#4475 Re: Horde Zla
Kako ce horde uticati na par pijanih bijesnih pojedinaca koji svoje frustracije nakon poraza ispoljavaju na porodici igraca koji je daleko 200 kilometara?