akaunt wrote:...i dalje si ubijedjen da sa sa ciglaste zgrade s vrha Dzidzikovca vidi raskrsnica Danijela Ozme i Kralja Tomislava ???
...i dalje si ubijedjen da je cura ,poslije nego sto odozgo puca, sidje dole sa aparatom, slika i uzima pare za to???
...i dalje si ubijedjen da je u toj zgradi ikad iko uhapsen zbog snajperisanja i inače drugih stvari i osim snajperisanja ???
Ponavljam, sve ovo spada u priču i suprostavljanje mišljenja. Odstranit nekog ko ima drugačije mišljenje ( koje , baj d vej , ne poklapa se ni sa mojim) je po tebi nešto što doprinosi smislu foruma kao takvog???
Boh.... Ne znam, ako je tako, onda ništa....
1, Nikad nisam rekao da se radilo o zgradi "na vrhu Djidjikovca", nego krovu zgrade iznad Doma policije.
2, Nikad nisam rekao da je ona licno bilo sta slikala, nego samo da je imala slike.
3. Nemam pojma za druge stvari i samo sam za nju pisao.
Stani nekad dole na dno Djidjikovca, na raskrsnicu s Kosevskom (onda Kralja Tomislava), pored trafike, i uslikaj nam sta se vidi gore.
A Wader je odstranjen radi ociglednog trolanja, necega sto vise nije bilo ni "d" od diskusije jer je shvatio da nije u pravu, nego iskljucivo bezvezno laprdanje. Sto se mene tice nije morao biti, ali ne odlucujem ja.