Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena Tifoza wrote:Evo ja sam prvi bio ubijeđen da je Adidas od utakmice sa Amerima jer dosta se nekih sitnica poklapalo. Od večeras vjerujem da se ipak radi o Nike.
isto.
bas gledam ove dresove za brazil, i od svih, samo mi se jedan adidasov svidja. nigerija, rusija, kolumbija. ko da su nasli zaboravljeni lager iz 1982. pa samo nalijepili grbove. nike ipak ima malo bolji dizajnerski tim. mada je to sve u pet deka. ako su napravili maksuz neki lijep dizajn za nas dres, onda bih volio da je adidas prije nego nike. samo neka nije neka frljoka, kao sto je belgijski, ili ecuadorov.
Crvena Tifoza wrote:Evo ja sam prvi bio ubijeđen da je Adidas od utakmice sa Amerima jer dosta se nekih sitnica poklapalo. Od večeras vjerujem da se ipak radi o Nike.
isto.
bas gledam ove dresove za brazil, i od svih, samo mi se jedan adidasov svidja. nigerija, rusija, kolumbija. ko da su nasli zaboravljeni lager iz 1982. pa samo nalijepili grbove. nike ipak ima malo bolji dizajnerski tim. mada je to sve u pet deka. ako su napravili maksuz neki lijep dizajn za nas dres, onda bih volio da je adidas prije nego nike. samo neka nije neka frljoka, kao sto je belgijski, ili ecuadorov.
I ja sam se nadao da će biti Adidas. Bio sam u to ubijeđen. Evo recimo za tekmu sa Amerima 'neki' od naših igrača su dobili majice za trening od Adidasa kao na 'probu'. Međutim, večeras mi 'nešto' govori da se ipak radi o Nike. Nadam se da griješim.
Crvena Tifoza wrote:
I ja sam se nadao da će biti Adidas. Bio sam u to ubijeđen. Evo recimo za tekmu sa Amerima 'neki' od naših igrača su dobili majice za trening od Adidasa kao na 'probu'. Međutim, večeras mi 'nešto' govori da se ipak radi o Nike. Nadam se da griješim.
premazani su tamo u savezu svim bojama. izgleda da se fraza, "a gdje sam ja u tome", tesko iskorijenjuje. samo se nadam da nece sve zajebati. jer, nasa reprezentacija nikad nije imala bolji pregovaracki polozaj nego sad. na svjetskom, u prvoj jakosnoj grupi, par zvijezda u timu. milina. nike, adidas, puma. svejedno mi je. samo da nije neki template, nego orginalni dizajn.
Quote:
Kako ekskluzivno saznaje portal SuperSport.ba renomirani proizvođač opreme Adidas i zvanično će biti novi sponzor reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Članovi Izvršnog odbora Nogometnog saveza naše zemlje jednoglasno su potvrdili ovu odluku, a nakon isteka ugovora sa dosadašnjim sponzorom, ova odluka će biti i ozvaničena.
Do sada je naša reprezentacija nastupala u opremi italijanskog prozivođača opreme Legea, a ovaj ugovor vrijedi do juna, taman prije početka Mundijala u Brazilu.
Kako saznajemo u igri da oblači naše reprezentativce bili su još Nike i Puma, ali je Adidas ocjenjen kao najkvalitetniji i najpovoljniji, tako da ćemo naše Zmajeve u Brazilu gledati obučene u ovoj renomiranoj opremi.
N.N. wrote:Koliko preseravaju sa ovim, izgleda da su se uspjeli i posvadjati u Savezu
Bar tako nagovjestava sutrasnji Sport.
Alasellamet.
normalnu struju u savezu koja dogovara novog sponzora opstruiraju ostaci iz prethodnih garnitura saveza koji su još tu i iako su manjina forsiraju legeu
Renomirani proizvođač sportske opreme Adidas bit će novi sponzor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Članovi Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH jednoglasno su potvrdili ovu odluku, a nakon isteka ugovora sa dosadašnjim sponzorom, ova odluka će biti i ozvaničena.
Malo je off ali je slicno Ako neko negdje nadje loptu sa svjetskog ali onu manju kao rukometna nek stavi link .. Jos bolje ako ima gdje da se napise i ime nase repke na njoj Ona velika mi je "golema" gdje cu je na klinac a i skupa je vala
Renomirani proizvođač sportske opreme Adidas bit će novi sponzor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Članovi Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH jednoglasno su potvrdili ovu odluku, a nakon isteka ugovora sa dosadašnjim sponzorom, ova odluka će biti i ozvaničena.
tačno.31.5. će biti ozvaničeno
Kasno brate! To je par dana samo prija pocetka WC...
Do sada je naša reprezentacija nastupala u opremi italijanskog prozivođača opreme Legea, a ovaj ugovor vrijedi do juna, taman prije početka Mundijala u Brazilu.
tačno.31.5. će biti ozvaničeno
Kasno brate! To je par dana samo prija pocetka WC...