Evropa jeveć debelo naplatila hrvatski ulazak u EU, baš kroz pravila koje spominješ..BiH nema te resurse koji bi bili interesantni Briselu, tako da se mi nadamo da ćemo nešto jeftinije proći...sherbett wrote:to je uzrećiaParanoid wrote:Tebi haman zeko na umu...ha? Ne sikiraj se...svako ima svog zeku, pa i tebe neće mimoić...još malo i eto Djeda Mraza iz druge smjene..sherbett wrote:jes, zeko zna
a neće ni pravila EU da zaobiđu one koji teže EU integracijama
Desavanja u Hrvatskoj
- Paranoid
#4451 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- Paranoid
#4452 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Slažem se potpuno.. nadam se samo da će sad EU ispoštovati pravila i platiti štetu nanesenu Hr..sherbett wrote:nema to veze, nisu imale ni Bugarska ni Rumunjska, osim da zaokruže teritorij, tj. malo izdvoje Rusiju..više su to neki geostrateški razlozi, da teritorij bude kontinuiran
ali ono u čemu imaju još veći interes jest da se dokrajči tranzicija, ili postranzicija, uvede red i uspostavi bolja kontrola apsolutno svega..Hrvatska je platila, al kad je jednom krenulo, nema više nazad. Sve što dobiješ od te EU, uvjetovano je mnogim davanjima i ustupcima, a i kad dobiješ, debelo se naplati. jer ne može da opstane u RH nešto što predstavlja prijetnju za jednu Njem, ITA ili FRA ili šta ti ja znam...
-
Erwin Huber
#4453 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hrvatska je zemlja sa najvećim strukturnim problemima u EU i sa najvećim dugom prema Njemačkoj (ne mislim na kredite). Biće im kao u Grčkoj.
-
benderr
#4454 Re: Desavanja u Hrvatskoj
http://www.vecernji.hr/vijesti/alarm-hr ... nak-620530
Imamo nafte kak blata al nam već ljubitelji životinja rade probleme.
Da se mene kaj pita cijelu Dalmaciju i Primorje natrpati rafinerijama i tam zaposliti Dalmoše i ostale stanovnike obale. Samo težak rad vodi u prosperitet, a ne iznajmljivanje apartmana i bavljenje turizmom.
Imamo nafte kak blata al nam već ljubitelji životinja rade probleme.
Da se mene kaj pita cijelu Dalmaciju i Primorje natrpati rafinerijama i tam zaposliti Dalmoše i ostale stanovnike obale. Samo težak rad vodi u prosperitet, a ne iznajmljivanje apartmana i bavljenje turizmom.
- Havatar
#4455 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Cudim se posto nije tema Havatar nego desavanja u Hrvatskoj i cinjenica je da joj je bilo krivo ono sto sam napisao pa posto nije imala sta da kaze krenula sa napadima na mene i to joj nije prvi put nego kad god komentarise prvo mene napadne , cesto i vrijedja i to je jos od one teme hrvatsko more valjda mene smatra krivim sto je propala turisticka sezona u Hrvatskoj.sherbett wrote:odakle ikome ideja da napada tvoju ličnost?!Havatar wrote:
U nedostatku argumenata da se opovrgne istina krece se sa napadima na licnost![]()
to su čisto statistički podaci, kaj se čudiš sad ko pura dreku?
- Havatar
#4456 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ali ne pristajem da me neko napada i vrijedja posto je to zabranjeno po pravilima forumasherbett
naravno da nisi ti tema, ali kad pišeš po forumu, onda pristaješ da netko to komentira..od toga što pišeš, do načina na koji komuniciraš, pa i da komentiraju tvoje komentare
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4457 Re: Desavanja u Hrvatskoj
http://www.portaloko.hr/clanak/otkrivam ... a/0/51553/
hm zanimljivo
moj komentar
lijepo je biti bogat mlad i zdrav i imati moćne zaštitnike

hm zanimljivo
moj komentar
lijepo je biti bogat mlad i zdrav i imati moćne zaštitnike
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4458 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Havatar wrote:Ali ne pristajem da me neko napada i vrijedja posto je to zabranjeno po pravilima forumasherbett
naravno da nisi ti tema, ali kad pišeš po forumu, onda pristaješ da netko to komentira..od toga što pišeš, do načina na koji komuniciraš, pa i da komentiraju tvoje komentare
ma nemoj, a dozvoljeno je po*ebavnje?
ličnost će ti biti odstranjena ako se ne spametuješ.Havatar wrote:Dalmosi i tezak rad
vratite se temi.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
- JohnnyS
#4460 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Obožavam kad netko satiričke portale poput news-bara uzmu kao izvor ozbiljnih vijesti 
- Banksy
#4461 Re: Desavanja u Hrvatskoj
JohnnyS wrote:Obožavam kad netko satiričke portale poput news-bara uzmu kao izvor ozbiljnih vijesti
-
Bodkin
#4462 Re: Desavanja u Hrvatskoj
JohnnyS wrote:Obožavam kad netko satiričke portale poput news-bara uzmu kao izvor ozbiljnih vijesti
- torcida
#4463 Re: Desavanja u Hrvatskoj
uvijek sam bio euroskeptik...a zadnjih par godina sam se zakucao đegod u oblake i mane apsolutno nikakve šanse da se spustim u niže predjele! ne vjerujem toj vještačkoj simbiozi niti u kojem pogledu ma šta god oni (svi po redu) pričali o tome..radostan dan wrote:tebi...
ne mislim ja da problemi nestaju...lično, čini mi se da prelazim put od eurofanatika do euroskeptika.
interesuje me mišljenje, jer mi se čini da se prerano izvlače zaključci.
oprez i pesimizam su poželjni u određenoj mjeri, ali ovo što ti pišeš se nama sa strane čini kao - klizeći u startu.
zato me interesuje mišljenje nekoga ko direkt živi u cro.
- Truba
- area51
#4465 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jedno pitanje za ove upućene
Kakva je ovo ovolika igranka i zbog čega u vezi ovog "lex-Perković"
Ako može u grubo
Hvala
Kakva je ovo ovolika igranka i zbog čega u vezi ovog "lex-Perković"
Ako može u grubo
Hvala
- Truba
#4466 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nisam upućen ali mislim da je najjednostavnije
ubiše čovjeka zarad "interesa države" a zapravo su bili interesi uskog kruga vrhuške
i to se dogodilo u njemačkoj
a ima veze s nekim tajnim deviznim poslovanjem
ubiše čovjeka zarad "interesa države" a zapravo su bili interesi uskog kruga vrhuške
- area51
#4467 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Koliko sam mogao skontati da je glavni problem taj što je ubijen državljanin NjemačkeBlack swan wrote:nisam upućen ali mislim da je najjednostavnije
-
PalaDino
#4468 Re: Desavanja u Hrvatskoj
EKSKLUZIVNO
Stipe Mesić je osumnječen od strane Finskiih vlasti.
Konačno da se i tom zlotvoru stane na kraj na ovIm prostorima. Proradit će Europski uhidbeni nalog, i kriminalac Mesić će biti osumnjićen za 15 godina laganja i prevara. Ako bude imao sreće kao Čačić pa Finski sud pristane da kaznu služi u Hrvatskoj mogao bi djeliti ćeliju sa svojim prijateljem Sanaderom.
Konačno je došlo vrijeme da se obračunamo sa crvenim kmerima i njihovim lažima o poštenju.
Podrška Finskoj vladi,
Podrška Njemakoj vladi i zahtjevu za izručenje 20 ak UDBAŠA kojima se treba suditi za počinjena nedjela.
Bravo EU!
Konačno da se i tom zlotvoru stane na kraj na ovIm prostorima. Proradit će Europski uhidbeni nalog, i kriminalac Mesić će biti osumnjićen za 15 godina laganja i prevara. Ako bude imao sreće kao Čačić pa Finski sud pristane da kaznu služi u Hrvatskoj mogao bi djeliti ćeliju sa svojim prijateljem Sanaderom.
Konačno je došlo vrijeme da se obračunamo sa crvenim kmerima i njihovim lažima o poštenju.
Podrška Finskoj vladi,
Podrška Njemakoj vladi i zahtjevu za izručenje 20 ak UDBAŠA kojima se treba suditi za počinjena nedjela.
Bravo EU!
-
Bodkin
#4469 Re: Desavanja u Hrvatskoj
meni je smijesna ova kampanja koja se vodi u hrvatskoj protiv bivse drzave ( doduse i kod nas je tako) kad je bivsa drzava osigurala hrvatsku u ovim granicama 1945. isto tako ispade da izmedju 45 i 90 nisu hrvati tamo vladali nego ili srbi ili neki marsovci pa su 90 dosli ljudi koji nisu odrasli u tom sistemu. i trece, ispade da sdp nisu crveni 
- area51
#4470 Re: Desavanja u Hrvatskoj
PalaDino wrote:EKSKLUZIVNO
Podrška Finskoj vladi,
Bravo EU!
Dobra vijest
Valjda će se dohakati i onom orangutanu
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#4471 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Brus Vejn je Betmen....JohnnyS wrote:Obožavam kad netko satiričke portale poput news-bara uzmu kao izvor ozbiljnih vijesti
- area51
-
PalaDino
#4473 Re: Desavanja u Hrvatskoj
I ja sam mislio da je SDP Hrvtaske prerastao komunizam ali izgleda da nisam bio u pravu.Bodkin wrote:meni je smijesna ova kampanja koja se vodi u hrvatskoj protiv bivse drzave ( doduse i kod nas je tako) kad je bivsa drzava osigurala hrvatsku u ovim granicama 1945. isto tako ispade da izmedju 45 i 90 nisu hrvati tamo vladali nego ili srbi ili neki marsovci pa su 90 dosli ljudi koji nisu odrasli u tom sistemu. i trece, ispade da sdp nisu crveni
Takva grčevita borba protiv izručenja Perkovića je pokazala da se štite stari čuvari tekovina komunizma, Drugim rječima Milanović se bori za bolju prošlost SDP-a, ali izgleda neuspješno.
Merkel je ipak jača od malog crvenog jazavca, koji je sve u životu postigao zato što je bio privilegirani tatin sin. Nešto slično kao - sin Salke Zlatko Lagumdžija.
- Truba
#4474 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma dobro zlaja je doktorirao vani
valjda to nešto znači
za slinanovića nemam dobre riječi
valjda to nešto znači
-
PalaDino
#4475 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa ko je krajem 70 tih išao vani na školovanje. Za večinu obićne raje studenata je bio vrhunac skupiti za pivu na skenderiji u domu mladih.Black swan wrote:ma dobro zlaja je doktorirao vani
valjda to nešto znači