A može biti da je i ovaj Todorović, jer ne piše mu ime
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#4451 Re: FK Sarajevo
http://www.soccerway.com/players/mirko- ... ic/121540/
-
north
#4452 Re: FK Sarajevo
Ipak je ovaj drugi.......izvor: SS.bahz__semir wrote:http://www.soccerway.com/players/mirko- ... ic/121540/
Samo u jakom li je klubu igrao
- Charuga
- Globalni moderator
#4453 Re: FK Sarajevo
Gosti na radiu 8 su Blekic i Mijovic. Emisija je tek pocela.
- Obuca9
#4454 Re: FK Sarajevo
Frekvencija?Plavih_11 wrote:Gosti na radiu 8 su Blekic i Mijovic. Emisija je tek pocela.
Edit:
Našao, 106,8 MHz...
Smori ovaj voditelj, više on priča nego gosti
- Charuga
- Globalni moderator
#4455 Re: FK Sarajevo
J.biga, napisem vam da, meni mrska imena, gostuju na radiju a ti trazis i frekvenciju .. 
- Obuca9
#4456 Re: FK Sarajevo
Dobar si ti čovjek, bez obzira što imaš pogrešna shvatanjaPlavih_11 wrote:J.biga, napisem vam da, meni mrska imena, gostuju na radiju a ti trazis i frekvenciju ..
Edit:
Al' ovaj voditelj fakat nije normalan
-
north
#4457 Re: FK Sarajevo
Ako se šta konkretno i značajno kaže, javljajte, pošto neki ne mogu ovo pratiti.....hz__semir wrote:Dobar si ti čovjek, bez obzira što imaš pogrešna shvatanjaPlavih_11 wrote:J.biga, napisem vam da, meni mrska imena, gostuju na radiju a ti trazis i frekvenciju ..
Edit:
- Charuga
- Globalni moderator
#4458 Re: FK Sarajevo
Hvala ...hz__semir wrote:Dobar si ti čovjek, bez obzira što imaš pogrešna shvatanjaPlavih_11 wrote:J.biga, napisem vam da, meni mrska imena, gostuju na radiju a ti trazis i frekvenciju ..
Edit:
Da samo znas kako sam fino djecu odgojio ...
- Obuca9
#4459 Re: FK Sarajevo
Zasad samo voditelj drži monolog o SP, praveći se kako on razumije fudbal, te povremeno pusti Vlastu i Zijada da progovore koju, ali ih prekine cim pocnu malo vise pricatinorth wrote:Ako se šta konkretno i značajno kaže, javljajte, pošto neki ne mogu ovo pratiti.....
- vicious
#4460 Re: FK Sarajevo
Ovaj FAKAT nije normalan 
EDIT: ne mogu da vjerujem šta priča frajer... nešto kao: španska reprezentacija nema zadnji pas, nema dribling... i "mislim da sam ja stvarno kompetentan da kažem to pošto sam toliko utakmica u životu gledao..."
EDIT: ne mogu da vjerujem šta priča frajer... nešto kao: španska reprezentacija nema zadnji pas, nema dribling... i "mislim da sam ja stvarno kompetentan da kažem to pošto sam toliko utakmica u životu gledao..."
- Obuca9
#4461 Re: FK Sarajevo
Evo ga napokon počinje priča o FK Sarajevu, valjda će sad pustiti goste da pričaju...
- Obuca9
#4462 Re: FK Sarajevo
Opet ovaj voditelj smara
Čuj Sarajevo mora pobjediti u Laktašima, još da jadničak zna da su Laktaši ispali iz Lige bilo bi dobro...
P.S.
Vlasta: "Zgazićemo pola Lige, a ostale ćemo pobjediti "
Čuj Sarajevo mora pobjediti u Laktašima, još da jadničak zna da su Laktaši ispali iz Lige bilo bi dobro...
P.S.
Vlasta: "Zgazićemo pola Lige, a ostale ćemo pobjediti "
- Charuga
- Globalni moderator
#4463 Re: FK Sarajevo
'ta ce Vlasta ..hz__semir wrote:Vlasta: "Zgazićemo pola Lige, a ostale ćemo pobjediti "
- vicious
#4464 Re: FK Sarajevo
A Blekić je malo relativizirao one prve najave da će dati ostavku ako ne osvoje titulu... sad je "ako ne odemo u Evropu"... 
- Obuca9
#4465 Re: FK Sarajevo
Vlasta najavio press za ponedjeljak sa slijedećim stavkama:
- potpisivanje nova pojačanja
- projekat članske i sezonske karte
- sjećanje na Vedrana
- predstavljanje zvanične web-stranice
Blekić potvrdio dolazak Kojaševića i Milana Todorovića.
I to je otprilike bila priča, uz stvari koje su već ispričane u ranijim intervjuima, dakle ništa novo
- sjećanje na Vedrana
I to je otprilike bila priča, uz stvari koje su već ispričane u ranijim intervjuima, dakle ništa novo
-
north
#4466 Re: FK Sarajevo
ok, hvala za info!hz__semir wrote:Vlasta najavio press za ponedjeljak sa slijedećim stavkama:
- sjećanje na Vedrana
-
samo_ovaj_put
#4467 Re: FK Sarajevo
dolazi li taj dugoocekivani napadac
zaista ne mogu gledati sarajevo sa avdicem i jahovicem u napadu
ili ce mozda za poluspica staviti ovog kojasevica,u napad jednog od gore navedenih,a na krilo handzica ili hadzica
kako sam informisan,dudo ostaje u prvoj postavi,zajedno sa dzakmicem na zadnjem veznom
ili ce mozda za poluspica staviti ovog kojasevica,u napad jednog od gore navedenih,a na krilo handzica ili hadzica
kako sam informisan,dudo ostaje u prvoj postavi,zajedno sa dzakmicem na zadnjem veznom
- Impavidus
#4468 Re: FK Sarajevo
tako nekako, najvjerovatnije kojasevic poluspic (uostalom sto mu i jeste najbolja pozicija), krilo hadzija ili "poljak" (citaj handzic), drugo krilo scepanovic, a u vezi dzakmic i dudo/keno handzic...nesto slicno ovome bi ja mislim trebalo da bude, uz dosta promjena formacije...a u napad bi stavio jahovica prije avdica...samo_ovaj_put wrote:dolazi li taj dugoocekivani napadac
-
samo_ovaj_put
#4469 Re: FK Sarajevo
ja bih i oca rodjenog(koji veze o nogometu nema) stavio prije zvalje
stvarno ne znam sto su oni njega ostavili u ovoj ekipi,da zauzima mjesto mladjima?
jahovic je prije svega mnogo mladji,mnogo jaci,a i u prethodnoj sezoni je dao par golova,za razliku od avdica koji zabije svake prestupne
stvarno ne znam sto su oni njega ostavili u ovoj ekipi,da zauzima mjesto mladjima?
jahovic je prije svega mnogo mladji,mnogo jaci,a i u prethodnoj sezoni je dao par golova,za razliku od avdica koji zabije svake prestupne
- Obuca9
#4470 Re: FK Sarajevo
Nećeš vjerovati, ali obojica su dali isto golova, po sedam, s tim što je Avdić odigrao dvije utakmice manje od Jahovića 
-
north
#4471 Re: FK Sarajevo
Ukoliko osim ovim ove dvojice koja kako kažu dolaze u ponedjeljak, dođe i jedan dobar napadač, može se konstatovati da je uprava ispunila svoj prvi dio obećanja, što se tiče dovođenja pojačanja, naravno pod uslovom da se oni i zaista pokažu kao pojačanja....
Ono što mene jednako zanima jeste daljnji slijed dešavanja, tj. kako će se odraditi cjelokupne pripreme, tu prije svega mislim na fizičku spremu igrača, svi se sjećamo kako su u prethodnoj sezoni balerine bile spremne, što je naravno "zasluga" tadašnjeg trenera...redovno povraćanje od umora u II poluvremenu
Znači "zalizani" ako ne "nabije" ekipi fizičku spremu da 90 minuta "oru" cijeli teren uzduž i poprijeko, džaba sva pojačanja i ostalo..... Tako da je sad na potezu trener......
Ono što mene jednako zanima jeste daljnji slijed dešavanja, tj. kako će se odraditi cjelokupne pripreme, tu prije svega mislim na fizičku spremu igrača, svi se sjećamo kako su u prethodnoj sezoni balerine bile spremne, što je naravno "zasluga" tadašnjeg trenera...redovno povraćanje od umora u II poluvremenu
Znači "zalizani" ako ne "nabije" ekipi fizičku spremu da 90 minuta "oru" cijeli teren uzduž i poprijeko, džaba sva pojačanja i ostalo..... Tako da je sad na potezu trener......
- Braco Alija
#4472 Re: FK Sarajevo
znači opet gledam polumrtvog avdića (alene hvala, al jarane što je dosta dosta je), harisa handžića i degenerika jahovića u napadu?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4473 Re: FK Sarajevo
Informacije sa Kupresa su da igraci bukvalno ne mogu da disu,koliki je intezitet treninga,ali da sve do jednog postuju sta se trazi od njih. Ako je suditi po info odozdo,puno bolje cemo imati fizicki spremljenu ekipu nego prosle godine.
U ponedjeljak press,gdje ce biti promovisana dva nova igraca,javno ce biti pustena u rad web stranica kluba,i projekat clanarina i sezonskih karata,kao i projekat vezan za pokojnog Vedrana.
Cekamo ponedjeljak.
Mene jedino sto djelomicno sekira je sami spic napada. Jahovic,Avdic i Handzic...malo je to.
U drugim linijama smo jako dobri.
U ponedjeljak press,gdje ce biti promovisana dva nova igraca,javno ce biti pustena u rad web stranica kluba,i projekat clanarina i sezonskih karata,kao i projekat vezan za pokojnog Vedrana.
Cekamo ponedjeljak.
Mene jedino sto djelomicno sekira je sami spic napada. Jahovic,Avdic i Handzic...malo je to.
U drugim linijama smo jako dobri.
- Obuca9
#4474 Re: FK Sarajevo
Jahović je dosta dobar igrač, samo ako popuni šupljinu u glavi...
-
north
#4475 Re: FK Sarajevo
Ja također čvrsto vjerujem, ako ne dođe napadač, da će skripati u vrhu napada i to samo tako...
Da se u Avdića pouzdam....
...neka hvala.....
Da se u Avdića pouzdam....