Bolan nebio ja nigdje nisam napisao citavu sezonu ali ti od svega pokusavas da napravis citavu filzofiju valjda ne znam da bi pokazao nesto...ne znam sta. Decko je sinoc jednoj od dvije najskuplje i najbolje ekipe u BiH zavalio 20 poena, napravio 5 skokova i podjelio tri asistencije i to moze da uradi samo dobar i kvalitetan igrac. Takve slucajnosti se mogu desiti prosjecnom i losem protiv taraba ekipa a protiv odlicnih ne mogu. I ja sam to napisao a sezonu nisam slovom spomenuo. Kako ce odigrtat protiv nas nije bitno on je sinoc odveo Borac u finale i za nekoga ko ima 21 godinu dosta!
Makitan je najbolji igrac Borca i ima CITAVU SEZONU izvrsne statistike i u poenima i u skokovima pa ga je zato pozvao i Djerdja. Nije suter ali je peksin koji se nzaci snaci ispod kosa i trpati otpatke a takvi igraci su uvijek cijenjeni.
Da li mogu biti konkurentni to ce prije svega zavisiti od igre Bosne. Sinoc Mega razvali Partizan 22 poena razlike. Lopta je okrugla, Borik ce biti sigurno fino popunjen, Bosna nije igrala jos u takvoj neprijateljskoj atmosferi sve je moguce mada realno gledajuci Bosna bi trebala da uzme pehar bez obzira ko je protivnik u finalu.