rijetko dodjem , a nekako se potrefim kad ti ¨" izlazes" ovo sto kuhas
sve je bas po mom ukusu, i tako dobro pravis,
a evo i ovaj losos , cini mi se kao da sam ga ja pripremila.
Moderator: anex

@Zoya, izgleda mocno , jel moze recept,pls?:)Zoya wrote:Mnogo dobar kolac![]()

Napravila.dina_qa wrote:Coko sutlija

Moze recept samo ako cete ga praviti svekrvama, naime kolac se zove "snahin kolac"_ja_ wrote:@Zoya, izgleda mocno , jel moze recept,pls?:)Zoya wrote:Mnogo dobar kolac![]()
To 26 kasika secera da je odmah na pocetku roknes, a da ona to ne primjetiLatina wrote:Joj jaranice moja - 26 kasika secera u patispanju - sto ti je reci kalorijska bomba !![]()
![]()
![]()
Hvala na receptu i od mene- svekrva vozdrica !
Zoya wrote:To 26 kasika secera da je odmah na pocetku roknes, a da ona to ne primjetiLatina wrote:Joj jaranice moja - 26 kasika secera u patispanju - sto ti je reci kalorijska bomba !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Latina wrote:Joj jaranice moja - 26 kasika secera u patispanju - sto ti je reci kalorijska bomba !![]()
![]()
![]()

Sta 30, pedeset ako treba samo da znam da necu omashitiLatina wrote:Svaka cast na hrabrosti @Sunrise !![]()
![]()
![]()
@Irma - ja sam skontala da je @Zoyin kolac jedno $30, ali me zbir kalorija malo vise zabrinjava.![]()
Zoya wrote:Sta 30, pedeset ako treba samo da znam da necu omashitiLatina wrote:Svaka cast na hrabrosti @Sunrise !![]()
![]()
![]()
@Irma - ja sam skontala da je @Zoyin kolac jedno $30, ali me zbir kalorija malo vise zabrinjava.![]()
Nije nikakva hrabrostLatina wrote:Svaka cast na hrabrosti @Sunrise !![]()
![]()
![]()
Nema na cemuLatina wrote:Ma naravno. Hvala jos jednom za recept.