NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ellaE
#4451 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
aaaa na kom kanalu se prikazuje NBA???ja se ne sjecam kad sam posljednji put gledala i fakat sam pozeljela:(:(
- motachjointa
#4452 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
sportklubellaE wrote:aaaa na kom kanalu se prikazuje NBA???ja se ne sjecam kad sam posljednji put gledala i fakat sam pozeljela:(:(
- ellaE
-
Robben
#4454 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Takvi su Španci u svim sportovima. To im je u genima, zato ih i ne gotivim.lerdi wrote:Najjači mi je 2. Rašidov faul nad Gasolom. Gasol kad završi sa košarkom, komotno nek pređe u glumce. Ono što je izveo je za oskara. I to stvarno mislim bez zajebancije. Onako odglumiti faul može samo rođeni glumac.
Što se tiče pete utakmice, Boston je može dobiti tranzicijom kao u prošloj utakmici, više koristiti Nejta kao jokera sa klupe i malo limitirati Ronda i njegovo glupiranje. Očekujem Reja da konačno eksplodira, prošlu je loše šutirao, a i ne može trpati kad Fišer igra sjajnu odbranu na njemu.
- ahuseino
#4455 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Fisher je stvarno igracina... sto jes, jes... A Kobija (malog silovatelja) ne mogu ni nacrtanog... samo dobar, hebo nanu svoju...Robben wrote:Takvi su Španci u svim sportovima. To im je u genima, zato ih i ne gotivim.lerdi wrote:Najjači mi je 2. Rašidov faul nad Gasolom. Gasol kad završi sa košarkom, komotno nek pređe u glumce. Ono što je izveo je za oskara. I to stvarno mislim bez zajebancije. Onako odglumiti faul može samo rođeni glumac.![]()
Što se tiče pete utakmice, Boston je može dobiti tranzicijom kao u prošloj utakmici, više koristiti Nejta kao jokera sa klupe i malo limitirati Ronda i njegovo glupiranje. Očekujem Reja da konačno eksplodira, prošlu je loše šutirao, a i ne može trpati kad Fišer igra sjajnu odbranu na njemu.
Ne znam za sve sportove, Spanski fudbal mi je najmiliji, ne mogu francuskog i talijanskog (zbog floppinga izmedju ostalog)...
-
freedom within
#4456 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Mislim da je Nate Robinson dokazao u ovoj zadnjoj (četvrtoj) utakmici da je bolje rješenje(ofanzivno) na poziciji pleja od Ronda, bar što se tiče ove serije sa Lakersima. Rondov slab šut (prije svega za tri poena) je ipak preveliki hendikep u ovim utakmicama sa malom konačnom razlikom. Stoga Nate u starting line-up, Rondo klupa.Robben wrote:Takvi su Španci u svim sportovima. To im je u genima, zato ih i ne gotivim.lerdi wrote:Najjači mi je 2. Rašidov faul nad Gasolom. Gasol kad završi sa košarkom, komotno nek pređe u glumce. Ono što je izveo je za oskara. I to stvarno mislim bez zajebancije. Onako odglumiti faul može samo rođeni glumac.![]()
- ahuseino
#4457 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Pa Rondo nas je izvuko drugu utakmicu, imo tripple double (mescini).freedom within wrote:Mislim da je Nate Robinson dokazao u ovoj zadnjoj (četvrtoj) utakmici da je bolje rješenje(ofanzivno) na poziciji pleja od Ronda, bar što se tiče ove serije sa Lakersima. Rondov slab šut (prije svega za tri poena) je ipak preveliki hendikep u ovim utakmicama sa malom konačnom razlikom. Stoga Nate u starting line-up, Rondo klupa.Robben wrote:Takvi su Španci u svim sportovima. To im je u genima, zato ih i ne gotivim.lerdi wrote:Najjači mi je 2. Rašidov faul nad Gasolom. Gasol kad završi sa košarkom, komotno nek pređe u glumce. Ono što je izveo je za oskara. I to stvarno mislim bez zajebancije. Onako odglumiti faul može samo rođeni glumac.![]()
-
freedom within
#4458 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Nisam rekao da Rondo ne igra nikako, već da se više vremena da Nate-u, pogotovo kad Rondu ne ide, jer očito je Phil Jackson (u zadnjoj utakmici) prokužio kako da zaustavi Ronda.
- Haris.ba
#4459 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
I onda Doc River pošalje na teren drugi sastav sa N.Robinsonom i odigraju bolje nego kad su na parketu K.G, P.P i R.R.freedom within wrote:Nisam rekao da Rondo ne igra nikako, već da se više vremena da Nate-u, pogotovo kad Rondu ne ide, jer očito je Phil Jackson (u zadnjoj utakmici) prokužio kako da zaustavi Ronda.
Sve je moguće u ovoj seriji.
-
Robben
#4460 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Ne kažem ja da Rondo ne treba igrati, čak šta više, mislim da je jedan od najboljih plejmejkera u NBA ligi trenutno. Igrač koji je uz Duranta sigurno najviše napredovao. Nego mu zamjeram što previše forsira, brzo završava napade a ne sačeka da Allen i Pirs izađu iz bloka, hajd' završit 1-2 napada za redom, nego 5 napada završavati na svoju ruku je fakat previše, to mi se ne sviđa kod njega, dok sa druge strane svojim ulascima pod koš diže publiku na noge, baš kao Nejt trojkama. Vidjećemo večeras kako će se sve odvijati, Pirs i Allen trebaju preuzeti stvar u svoje ruke jer ne mislim da će Big Bejbi opet imati veliku noć, previše mu je.ahuseino wrote:Pa Rondo nas je izvuko drugu utakmicu, imo tripple double (mescini).freedom within wrote:Mislim da je Nate Robinson dokazao u ovoj zadnjoj (četvrtoj) utakmici da je bolje rješenje(ofanzivno) na poziciji pleja od Ronda, bar što se tiče ove serije sa Lakersima. Rondov slab šut (prije svega za tri poena) je ipak preveliki hendikep u ovim utakmicama sa malom konačnom razlikom. Stoga Nate u starting line-up, Rondo klupa.Robben wrote:Takvi su Španci u svim sportovima. To im je u genima, zato ih i ne gotivim.![]()
- Neelix
-
LSD
#4462 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Nele...evo Fišer se raspucao u prvom frtalju, ali slabo ga ostatak prati.
Uzimaju ovo Jezeraši veceras
Uzimaju ovo Jezeraši veceras
- Neelix
#4463 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Kakav "ofanzivni faul" odoma...
pa ne iskljucise ronda
ali ni to nije bitno
Purple & Gold
ali ni to nije bitno
-
LSD
#4464 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Ne mogu da vjerujem da ne znaju da iskoriste ovoliko duplanja na Kobeu...Gasol mi nikako nije jasan, pa igra isto slina.
Ne može me niko ubjediti da je tako klasan igrac zaboravio preko noci igrati košarku...koji mu je
sad treba da se trzne i da stisne muda i da odigra za ekipu...pa kad ce- ako sad nece 
Ne može me niko ubjediti da je tako klasan igrac zaboravio preko noci igrati košarku...koji mu je
-
Robben
#4465 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Majke mi ja ne znam šta se muti po Rondovoj glavi, nema riječi koja može da opiše koliko me nervira. Svaki napad usere, kasni sa pasom, ma bježi budaletino mala, nije ti ovo koledž. 
- Neelix
#4466 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
trebalo bi da u cetvrtoj kobe ovo rijesi
lakersi igraju NEVJEROVATNO lose i opet su blizu. samo cek dok se probudi mamba 
-
LSD
#4467 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Nevjerovatno loše igraju,a opet su u igri rezultatski...Celticsi nikako da kazne ovako lošu igru i da naprave razliku vecu, vec i oni svojim glupostima vracaju Lakerse...negdje se mora ovo prelomiti, vjerovatno u zadnjoj cetvrtini.Neelix wrote:trebalo bi da u cetvrtoj kobe ovo rijesilakersi igraju NEVJEROVATNO lose i opet su blizu. samo cek dok se probudi mamba
Bynum vuce ozljedu i momak se bori koliko može - ne može mu se zamjeriti, ali Gasol je kriza
-
Robben
#4468 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Bynum ima više vode u koljenu nego ja u česmi, al' opet dobar večeras. Lejkersi ipak bez Gasolovih 15-20 poena ne mogu dobiti ovo, uz uslov da Kobi zabije 30 a zabiće.LSD wrote:Nevjerovatno loše igraju,a opet su u igri rezultatski...Celticsi nikako da kazne ovako lošu igru i da naprave razliku vecu, vec i oni svojim glupostima vracaju Lakerse...negdje se mora ovo prelomiti, vjerovatno u zadnjoj cetvrtini.Neelix wrote:trebalo bi da u cetvrtoj kobe ovo rijesilakersi igraju NEVJEROVATNO lose i opet su blizu. samo cek dok se probudi mamba
Bynum vuce ozljedu i momak se bori koliko može - ne može mu se zamjeriti, ali Gasol je kriza
Rej opet ne može meda protiv Fišera, ne mogu da vjerujem da su Celticsi samo tri puta šutnuli za tri...
-
LSD
#4469 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Ma Rondo rastura, lik pravi dar-mar u odbrani Lakersa, plus što ubija odbranom...najjaci igrac Bostona ove godine, ubjedljivo.Robben wrote:Majke mi ja ne znam šta se muti po Rondovoj glavi, nema riječi koja može da opiše koliko me nervira. Svaki napad usere, kasni sa pasom, ma bježi budaletino mala, nije ti ovo koledž.
-
Robben
#4470 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Na stranu što je dobar, opet ima neshvatljivih poteza, da se on ne glupira Boston bi vodio preko 10 na HT večeras. Perkins mu sam stoji pod košem i on neće da mu doda, Allen 2 puta sam na trici on se zalijeće pod koš i pravi faul u napadu.LSD wrote:Ma Rondo rastura, lik pravi dar-mar u odbrani Lakersa, plus što ubija odbranom...najjaci igrac Bostona ove godine, ubjedljivo.Robben wrote:Majke mi ja ne znam šta se muti po Rondovoj glavi, nema riječi koja može da opiše koliko me nervira. Svaki napad usere, kasni sa pasom, ma bježi budaletino mala, nije ti ovo koledž.
-
LSD
#4471 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Vadi ga Phile iz igre više , imaš Odoma pa bolje da on igra...uništi levat ekipu i u napadu i u odbrani- nikakve koristi od njega...Kobe sam igra doslovno cccc
- Neelix
#4472 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
uh, bice guravo
sami su se lakersi ubili doduse. dzaba kobe kad sa 4 kloca na terenu igra. tuga 
- Neelix
#4473 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
sudije
-
LSD
#4474 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Jao Artesta panja promaši oba bacanja
Fišer uzima lopte Garnettu ko djetetu
Gasol nemam rijeci, bolje bi Jazvin odigrao veceras...pa ne može Kobe sam protiv petorice, ovi ostali kreteni gledaju i skrivaju se od lopte i igre, niko da stisne muda i to FINALU
nisu ni zaslužili titulu sa ovakvim gubitnickim stavom...isto pizde na terenu - sramota
....sa druge strane, Boston borben, ljudi se bore za svaku loptu i skacu svi kolektivno.
-
Bordolini
#4475 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
neelix, spremi se da cestitas