Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
SmokingMan

#4451 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

SaraFina wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/policij ... /181231039

Dodo, shebo si se. Čuj "nestali"

Fena saznaje da su u pitanju Davor Dragičević (1969.), Stela Milanović (1964.), Aleksandar Gluvić (1997.), Stefan Blagić (1991.) te Njegoš Tomić (1982.)
:D :thumbup: :thumbup:
insomnia78

#4452 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Ah kakva ironija sudbine. Dodju neki maskirani naoruzani likovi i odvedu te u nepoznatom pravcu. Zvuci poznato?
Krokodajl

#4453 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Krokodajl »

insomnia78 wrote:Ah kakva ironija sudbine. Dodju neki maskirani naoruzani likovi i odvedu te u nepoznatom pravcu. Zvuci poznato?
Ne znam ja kolega o čemu vi pričate, kod mene Dunja Lango na TV pojačana, ne čuje se ništa na ulici, komšije se nekud pakuju nešto idu dok se ovo ne sredi, znam samo da je brašno poskupilo.
sumirprimus

#4454 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

Krokodajl wrote:
insomnia78 wrote:Ah kakva ironija sudbine. Dodju neki maskirani naoruzani likovi i odvedu te u nepoznatom pravcu. Zvuci poznato?
Ne znam ja kolega o čemu vi pričate, kod mene Dunja Lango na TV pojačana, ne čuje se ništa na ulici, komšije se nekud pakuju nešto idu dok se ovo ne sredi, znam samo da je brašno poskupilo.
to nesto iz tvog licnog iskustva s njima jeli
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4455 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by KatarinaKosaca »

SmokingMan wrote:Njhova mahala,njihov problem.Sada neka dozivaju Aleksa da im pomogne,Dodik im se sigurno neće odazvati,pa ni na ono što je "obećao" narodu...Kako su samo mizerni.
a to je nama kao bolje? To mi imamo casnu policiju i neovisno sudstvo? Puni smo nerjesenih ubojstava, korumpirane, pokvatene i nekompetentne policije, mutavih prodanih tuzilaca i nepravde na svakom cosku. Mi nismo mizerni sto to sve trpimo?
Kinaski

#4456 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Kinaski »

Ali ovaj davor je takva budala da bi prije pogino nego pobjegao, bas se ne uklapa. Joj dodika presjede mu nova godina
SaraFina

#4457 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Kinaski wrote:Ali ovaj davor je takva budala da bi prije pogino nego pobjegao, bas se ne uklapa. Joj dodika presjede mu nova godina

I srpska čak, božić i 9.1.. Jbg život je jarac.
Krokodajl

#4458 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Krokodajl »

Amidžu u Maju 92-e zaustavili "momci" krenuo na pijacu sa fićom, tik do prozora komšijine kuće, strina se raspitivala po komšiluku (a Srpske kuće tu) jel ko vidio, jel šta čuo, ugl svima je TV bio pojačan, nekima Dunja Lango valjda kuglice izvlačila.

Navečer saznala da su ga odveli u Kulu (Dobojsku), 3 mjeseca bio, crveni križ ga do Njemačke prebacio, nije rebro na rebru ostalo.

Od tada ne volim ni Bingo ni Dunju Lango.
SmokingMan

#4459 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

KatarinaKosaca wrote:
SmokingMan wrote:Njhova mahala,njihov problem.Sada neka dozivaju Aleksa da im pomogne,Dodik im se sigurno neće odazvati,pa ni na ono što je "obećao" narodu...Kako su samo mizerni.
a to je nama kao bolje? To mi imamo casnu policiju i neovisno sudstvo? Puni smo nerjesenih ubojstava, korumpirane, pokvatene i nekompetentne policije, mutavih prodanih tuzilaca i nepravde na svakom cosku. Mi nismo mizerni sto to sve trpimo?
U poređenju sa njihovom situacijom,mi živimo u mirnijem dijelu Džehennema. :D
sumirprimus

#4460 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

Krokodajl wrote:
Amidžu u Maju 92-e zaustavili "momci" krenuo na pijacu sa fićom, tik do prozora komšijine kuće, strina se raspitivala po komšiluku (a Srpske kuće tu) jel ko vidio, jel šta čuo, ugl svima je TV bio pojačan, nekima Dunja Lango valjda kuglice izvlačila.

Navečer saznala da su ga odveli u Kulu (Dobojsku), 3 mjeseca bio, crveni križ ga do Njemačke prebacio, nije rebro na rebru ostalo.

Od tada ne volim ni Bingo ni Dunju Lango.
ok ne ljuti se vidim da nesto insinuiras a kao da je iz licnog, znaci jeste, ok
dok pohvatam ko sta prica :skoljka:
fosna2014

#4461 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by fosna2014 »

Kazu eno ga u Bingu jede mijesano.
Krokodajl

#4462 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Krokodajl »

Sačuvaj Bože da se ljutim, samo komentarišem šta bi moglo da bude, imaju oni tako običaj da stvari koje se dese tik pred nosom nit vide ni čuju, al znaju da u Sarajevu Britanci spremaju Al Kaidu da ruši vlast, i da tamo negdje u centrima moći neko sprema da sruši Dodika.

Tako je i sa Davidom i Davorom, mogla ih je obojicu crna zemlja pojest i na onom protestu, niko ne bi ni vidio ni čuo, neki bi rekli da ne poznaju Davora Dragičevića niti su kad čuli da takva osoba postoji, sve je to samo san, nikada se nije desilo.
SaraFina

#4463 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Još 4 osobe nedostaju uz Davora. Dodik Koperfild. Kombi ljudi nema.

Fena saznaje da su u pitanju Davor Dragičević (1969.), Stela Milanović (1964.), Aleksandar Gluvić (1997.), Stefan Blagić (1991.) te Njegoš Tomić (1982.)
sumirprimus

#4464 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

Krokodajl wrote:
Sačuvaj Bože da se ljutim, samo komentarišem šta bi moglo da bude, imaju oni tako običaj da stvari koje se dese tik pred nosom nit vide ni čuju, al znaju da u Sarajevu Britanci spremaju Al Kaidu da ruši vlast, i da tamo negdje u centrima moći neko sprema da sruši Dodika.

Tako je i sa Davidom i Davorom, mogla ih je obojicu crna zemlja pojest i na onom protestu, niko ne bi ni vidio ni čuo, neki bi rekli da ne poznaju Davora Dragičevića niti su kad čuli da takva osoba postoji, sve je to samo san, nikada se nije desilo.
ma slazem se.
okretala se glava 92-95, isti likovi kolo i dan danas vode sta ocekivati.
stim kakav god da je otac bio a i momak, ako je ubistvo ubistvo je.
SaraFina

#4465 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Ne može proći priča da 5 osoba nestalo od sinoć. Suludo je.
sumirprimus

#4466 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

SaraFina wrote:Ne može proći priča da 5 osoba nestalo od sinoć. Suludo je.
sto ne moze?
uhapsilo ih?
pobjegli?
vidis da moze :D :skoljka:
Krokodajl

#4467 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Krokodajl »

Nema govora, i svaka njemu čast što traži pravdu, i neka je traži, meni je drago što se međusobno tuku, ali kao roditelj suosjećam sa njim.

Drago mi je što se ovo dešava ne zbog njega lično, mada ko zna ko je i šta je i on bio ali ne bitno, drago mi je da se i Srbi konačno u svojoj Srpskoj Republici Srpskoj i svojoj Banja Luci osjećaju nesigurno, osjećaju se kao mi 92-95, možda im nekad, al nekad kroz glavu prođe ta misao, vjerovatno neće al nebitno.

Momka su ubili, to je sigurno, kako i zašto, nemam pojma.
Davor je živce pogubio, lik je puko i tu nema govora, ali ga ne krivim, kako i ne bi.

Oni su sposobni ubiti i njega, i to četvero i petero, sposobni su ubiti i 10 000 ljudi, da bi njihova verzija događaja postala istina.

Dodik i vlast u RS neće pasti i promjeniti priču tek tako, njihova verzija priče će ostat ta koju pričaju, ovi mogu šetati i šutati, a ćerat će se ili dok vlast ne padne, ili dok se ovim rebra ne polome.

Dodik trenutno ima prednost, jer unatoč svim dešavanjima Tata Dodik je uspio da dobije jedan Doboj, uspio je jednog Dopingovanog Čavića da privuče sebi koji ga je pljuvao haman više nego Vukota i Borenović zajedno.

Dodik ima vlast, Dodik ima moć, Dodik ima narod.

Davor nema ništa, upitno je da li ima i svoj život.

A Srbe, ko ih jebe, nek se boje, welcome to the club.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4468 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Pojaviće se iza 9.1.
Ili možda ne...
SaraFina

#4469 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

sumirprimus wrote:
sto ne moze?
uhapsilo ih?
pobjegli?

Pa nije ih uhapsilo. Čim potjernice?
Tomahawk11
Globalni moderator

#4470 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

SaraFina wrote:
sumirprimus wrote:
sto ne moze?
uhapsilo ih?
pobjegli?

Pa nije ih uhapsilo. Čim potjernice?
A ne zna se ni gdje su...
SmokingMan

#4472 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

Dodiku nisu potrebn potjernice,već samo nejgova volja.Ko,kada i na koji će način biti priveden samo on zna,ostalo samo optada na niži sloj vlasti,kao izvršni mehanizam...

i naveče čovjek samo izađe na pressicu i hladno kaže "Kako ću ja upravljati policijom,izdavati naređenja,otkud vam to....Stranci vam rekli?
sumirprimus

#4473 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

ma nije ni dodik lud da to tako odradi ba :lol:
mO k3

#4474 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

U crveni kombi stane hrpa ljudi kada ih povezes , mozda Stevandic nesto vise zna
sumirprimus

#4475 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

care moj grad straha :skoljka:
smijel se u tu banjaluku doc uopste??? :D
Post Reply