Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jednonogi_Jack wrote:
Reci ljudima da ima par kilometara jedna skoro ljepša, plaža Jezero.
Divna je divna, ali zna biti krcata.
Uostalom plaža u Dubi je isto odlična.
Da. Dobre Vodice ali daleko bogme za voziti. Dobra je ponuda i nekako ugodno.
Imas onaj hotel u centralnoj zoni (primjer masovnog turizma), vrlo blizu mora, bas jeftin! Ima oko 400 kreveta i pun je Ceha i nasih. Polupansion za 4 osobe (5 dana) bio oko 1250 KM. Prije 2-3 godine bilo. Jedino im klima iz Titovog vakta i ako bude bas vruce tesko ces se rashladiti nocu. Ipak, za te pare vrlo solidno.
Pitao jarana koji radi u Vodicama ima li šta jeftino za fukaru kojoj je Neum mjera.
Ka'e ima smještaja u Vodicama koji je u cjenovnom rangu onog u Neumu, ali neoliko kilometara od obale, u brdu, pod smokvom.
nlt wrote:A kuda autom iz Sarajeva do Trpnja. Standardno preko Neuma ili?
Sarajevo - Mostar - Stolac - gp Čepikuće - Slano - Ston - Trpanj
Sarajevo - Mostar - Ploče.....trajekt.....Trpanj
Je li ovo prvo bolja opcija nego preko Metkovića i Neuma?
Autom najbolja opcija ali trajekt tito.Za 4sata sam u kuci ako isplaniram na koji trajekt,a za 5 sati ja vec bucccccc Deseti vec spavam a 15 ljustrim pive u kafani il na terasi. A oliver piva lipo li je lipo li je...
bunk wrote:Za par godina zavrsetkom 5c meni licno ako budem ziv ce autoputem do granice sa Hrvatskom trebati najvise 3 sata s odmorom.
I jos pola sata do Makarske rivijere.
Sa kristalno cistim morem,zrakom koji mirise na borovinu i konobarima koji razumiju moj jezik.
Da ponovim 3 i po sata lagodne voznje..
Meni bolje ne treba,ne sumnjam da je Jonsko more ljepse i da ima jos hebet boljih mora .okeana i resorta za odmor ali average Ahmi je ovo sto sam napisao sasma dovoljno
sad vec ide za 3,5h bez problema, Sa - Baska Voda, barem radnim danom
Ja sam sto bi rekli ruralac pa mi sad trenutno treba malo vise,sa dolaskom autoceste bice to dosta brze
Last edited by bunk on 04/07/2019 13:47, edited 1 time in total.
HAVANA wrote:
Autom najbolja opcija ali trajekt tito.Za 4sata sam u kuci ako isplaniram na koji trajekt,a za 5 sati ja vec bucccccc Deseti vec spavam a 15 ljustrim pive u kafani il na terasi. A oliver piva lipo li je lipo li je...
HAVANA wrote: