Obojica koje si quotao kada bi ih skupio zajedno nemaju pameti da razumiju napisano tako da se đaba trudiš nešto objašnjavati.Šunj wrote:don vito wrote:corrida33 wrote:Ove sve arapske migrante treba pod hitno preusmjeriti u BiH !
Svoj je najpreci!
https://www.facebook.com/RSE.Balkan/vid ... =2&theater![]()
dodao bih samo - preusmjeriti u bosnjacki dio BiH gdje jadni ljudi nece dozivljati teror ko sa kjafirima na snimku
Gdje celjad nisu bijesna
ni kuca nije tijesna
Bujrum!I treba ih naseliti u BiH jer ima dosta slobodnog i nenaseljenog prostora i zemljista!Ne postoji tzv. "bosnjacki dio BiH"!
Ne zaboraviti sta je Gadafi rekao:“Slušajte me sad, vi ljudi iz NATO! Bombardirate zid koji stoji na putu migrantima iz Afrike ka Europi, i teroristima Al Qaide. Taj zid je Libija. Vi ste ga razbili. Vi ste idioti, i gorjeti će u paklu zbog tisuća migranata iz Afrike, i zbog podrške AlQaidi. To će biti tako. Ja nikada ne lažem. Ne lažem ni sada”, napisao je Gadafi u otvorenom pismu koje je objavio ruski dnevni Zavtra u svibnju 2011. nekoliko mjeseci prije nego što je ubijen.
Od početka godine 500.000 izbjeglica je stiglo u Europi, a migrantska kriza je postala prioritet broj jedan za zemlje EU.
I ti izronio iz svoje rupe...baš vas pogađa moje pisanje čim jedan za drugim k'o opareni izranjate. Neka, neka, tako i treba.Leons wrote:Ne trebaju, jer oni ih ne zele i oni ih ne vole. Ili bi ih ti tjerao da ih zavole?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Trebaju Srbi i Hrvati u BiH da pokažu "evropska" dostignuća (ulice zločinaca IIWW i dostignuće sekundarnih i tercijarnih masovnih grobnica), Bošnjaci svakako ne spadaju u tu kategoriju.![]()
Pa ono kontam znaju Arapi šta su braća, trebaju upoznati Srbe i Hrvate u BiH bi imali baš dosta toga za pokazati i dokazati.
Trebaju takvi ko ti koji svakog ko podivljalu rulju pokusava kontrolisati prozivaju fasistima i nacistima.
Nemam ja moć nekoga da tjeram na bilo šta a i kada bih imao nije to svojstveno mojim idealima. Mislim Orban i slične snage ipak imaju više iskustva sa tim stvarima.
Nego pokušavam da pronađem odgovor na ovoj temi na jednostavno pitanje pa možda ti i kolega DonVito možete dati odgovor.
Podržavate li Orbana (Obrena) i u pretenzijama na Hrvatsku i druge zemlje gdje žive Mađari kao i u uvođenju poreza na internet? Onaj vaš kolega Tututuutu, kako li već, hinjski pobježe bez odgovora.