Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote:he da mi nije mrsko pa da sad skupim sve one svinjarije od kolega Pitara nakon sto je ista Mladost dobila Zelju sa identicnim rezultatom....ajmo sad pisite strucnjaci sa Sjevera!!!!!! a da usput.....SRETAN RODJENDAN
Ma nije bilo puno, bilo par pacenickih postova, a zanimljivo da glavnog pacijenta danas nema ni na mapi...
manijak1 wrote: Čista štela u Doboju kod hotela Sretno kod Kaknja .
Sretan rođendan
Šta reći čika Ješi? Eci peci pec ti si mali još jedan otpisani zec
Stvarno ovo nikad nisam radio , bar se ovako javno radovao tuđim porazima ali .... nije da mi nije ono baš eto malo .
Za utjehu na kraju , mi smo protiv Mladosti igrali gore nego danas slavljenici .
Susjetkama preostaje da čekaju do sutra ne bi li se i oni naslađivali ....ali neće jer ćemo istopiti Čelik
@Vryzas Kalithea nadam se da će slijedeće sedmice moći se popiti koja domaća sarajevska .
Tomahawk11 wrote:Ljudi otvarali stadion, nije red da im se u cejf
Nego, samo vi te rodjendanske....da ne bude sutra ona: Plavo oko plakalo je
ma palkat ce plavo oko ocito ove sezone pocesto ali meni se cini da ce bordo da vristi!!!! sad u svoj prici je najinteresantnija zajebancija i vas eprovokacije na Zeljin identican poraz od identicne ekipe.....doduse nama nije bio rodjendan ali ipak nas pocastise ako nista a ono u Zenici...ipak grad....za ovo mjesto nisam znao i da postoji:)
Vala bas... Odavno veca skupina amatera nije igrala Premierligu.
Njima je najbolje da se vrati onaj Dzubur, ako je voljan da pocne od nule, tj. druge lige.
Ovi blagi treneri tipa Ješića nemaju šanse zadržati se u našoj ligi duži period,ovdje pali samo šaka u glavu,teror i bič,ali sve to mora biti uz podršku uprave i navijača....