Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#4451 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Glavni će mu cilj biti od prvg dana stvoriti jedinstvo sa igračima, i tu svi moraju biti ko jedan..ako to uspije, da se zna ko šta radi i kako, pola posla je već napravio, jer je ova repka razjebana nakon Izraela i sad je pravi momenat da se sa novim selektorom razdrma...Svi koji misle ko god bio mi nemamo šta tražiti ove kvalifikacije nema veze sa fudbalom, jer se može, ne treba samo gledati sadašnje stanje na tabeli, nama treba 5 pobjeda i u tom slučaju imamo najmanje baraž što je super kad se zna gdje smo sada
..5 od 6 tekmi zvuči jako teško, ali još jednom da ponovimo kojih su to 5, dvije sa Andorom tu se nema šta pričati, dvije KUĆI sa Velsom i Izraelom gdje kad smo kako treba i kako možemo pobjede su isto itekako realne jer smo realno jači, i onda imamo zadnju na Kipru, gdje će Kipar gotovo sigurno već otpasti, i to bi faktički mogla biti repriza Litvanije, samo što ovaj put to ne bi bio direktan plasman, veće vjerovatno 3 mjesto, čak možda i 2 ali to baš da se sve zvijezde na nebu pokope ali nije ni to nemogua misija pogotovo ako bi se bod u Belgiji još uzeo...Može se, samo Mehmede zapni i radi najbolje što možeš 
- Logovan
#4452 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Mesa sretno.
Ocekivao sam Rajevca, ali eto hajde...
Ocekivao sam Rajevca, ali eto hajde...
-
__Phoenix__
#4453 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nek pređe preko ponosa i bude asistent, nije to sramota biti...palermo wrote:čestitke i puna podrška.
Žao mi je što je Sergej vjerovatno izgubljen za ovu reprezenatciju, ali šta je tu je.Od kandidata koji su realno imali šanse,Meša je za mene najbolji izbor
-
Pjanic15
- ganjeta
#4455 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nikad Kalifornija, uvjek Međeđapalermo wrote:čestitke i puna podrška.
Žao mi je što je Sergej vjerovatno izgubljen za ovu reprezenatciju, ali šta je tu je.Od kandidata koji su realno imali šanse,Meša je za mene najbolji izbor
- pirmin
#4456 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sretno Mesa!! 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4457 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sretno Meša!
Možda i najbolji izbor unutar naših platežnih mogućnosti i svih imena koja su se vrtila...al vidićemo kako će sve to da izgleda...Meša je relativno mlad trener i željan dokazivanja...sudeći po CV-u znanja ima, a ima i fin izbor igrača + ako se malo zada može fino proširiti spisak. Ono što očekujem je ozbiljan pristup i rad na svim poljima i nadam se da ćemo rezultate toga vidjeti na terenu.
Sretno i nama koji volimo svoju
više od klubova i više od pojedinaca
Možda i najbolji izbor unutar naših platežnih mogućnosti i svih imena koja su se vrtila...al vidićemo kako će sve to da izgleda...Meša je relativno mlad trener i željan dokazivanja...sudeći po CV-u znanja ima, a ima i fin izbor igrača + ako se malo zada može fino proširiti spisak. Ono što očekujem je ozbiljan pristup i rad na svim poljima i nadam se da ćemo rezultate toga vidjeti na terenu.
Sretno i nama koji volimo svoju
- IcedMFEarth
#4458 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Imam osjećaj da će ovo biti ko sa Safetom. Pape mu je učinio uslugu i spustio je kriterije jako nisko i za poečtak ćemo biti svi sretni što ne daje debilne izjave da bi kroz 2-3 godine skontali da je ubleha.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4459 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ne bih rekao...Meša je školovan ii radnik em zna čovjek objasniti šta radi...al da ne prejudiciramo...vidjećemo
- SkyLimit
#4460 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sve u svemu, dobar izbor, treba stati čvrsto uz novog selektora. Izjavljivao je da je strašno motivisan, da misli da može postići velike stvari, da žarko želi da radi. Tražio je - dobio je, sada je sve na njemu. Ako vidim da već na prvom spisku nema Vršajevića i sličnih, bit ću 100% uvjeren da je on taj.
Hulje iz Saveza i dalje izjavljuju da očekuju plasman na EP. Isti oni koji su produžili ugovor prethodnom selektoru poslije SP i glavni su krivci ako ne odemo na EP, a šanse su minimalne.
I neka je sramota onih novinara koji su predstavljali BH Fanaticose kao kriminalce koji će sve spaliti i sabotirati ako Barbarez ne bude selektor. Momci rekli ko je po njima najbolje rješenje, nije bio izabran, i šta su uradili, među prvima zvanično čestitali Baždareviću.
Hulje iz Saveza i dalje izjavljuju da očekuju plasman na EP. Isti oni koji su produžili ugovor prethodnom selektoru poslije SP i glavni su krivci ako ne odemo na EP, a šanse su minimalne.
I neka je sramota onih novinara koji su predstavljali BH Fanaticose kao kriminalce koji će sve spaliti i sabotirati ako Barbarez ne bude selektor. Momci rekli ko je po njima najbolje rješenje, nije bio izabran, i šta su uradili, među prvima zvanično čestitali Baždareviću.
Last edited by SkyLimit on 13/12/2014 18:19, edited 3 times in total.
-
svi u napad
#4461 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Shake hvala na ispravci tj. korektno navedenom rasporedu
Izvinite nisam gledao na raspored tekmi a zelja mi je da nasi dobro startaju ne bi li makar preko baraza otisli u France. Jos jednom sretno Mesi i momcima sa zeljom da ne budemo nepravedni prema njemu jer Amidza je ostavio pustos tako da bi i Murinjo imao problema u nikad laksoj grupi. Naprijed BiH 
- O'zone
- Globalni moderator
#4462 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sretno Meša
Sad definitivno najbolji izbor
Sad definitivno najbolji izbor
- Bosanski_kralj
#4463 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Iako je moj favorit bio Sergej ni Meša nije loš izbor.
Sretno nam i da se plasiramo na EP aBd.

Sretno nam i da se plasiramo na EP aBd.
-
missko
#4464 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja ne kontam sto su kvalifikacije izgubljene a odigrano 4 tekme. 99% sam siguran da cemo uzeti 2 × Andoru i Kipar tamo i garant kuci ili Welsa ili cifute i mozda nam tekma s Belgijom odluci dal idemo direkt ili u baraz
-
north
#4465 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
A zašto ne bi obje? S Izraelom igramo u najboljem momentu, nakon što otresemo Andoru i kad se malo digne još atmosfera, i još kući, ako dobijemo jevreje, nama je Vels skoro pa odlučujuća, uz zadnju na Kipru...Ja sam ubijeđen ako dobijemo jevreje da možemo do baraža, a pogotovo ako oni između sebe odigraju po koji x što je relano za očekivati, ili se okliznu na Kipru...grozan je sada pogled na tabelu, ali on će daleko biti bolji za pogledati kad uzmeš lagane bodove protiv Andore i ako uzmeš Izraela..missko wrote:Ja ne kontam sto su kvalifikacije izgubljene a odigrano 4 tekme. 99% sam siguran da cemo uzeti 2 × Andoru i Kipar tamo i garant kuci ili Welsa ili cifute i mozda nam tekma s Belgijom odluci dal idemo direkt ili u baraz
-
LSD
#4466 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
heh, znaš kako se ono kaže: Što je babi milo- to joj se i snilomissko wrote:Ja ne kontam sto su kvalifikacije izgubljene a odigrano 4 tekme. 99% sam siguran da cemo uzeti 2 × Andoru i Kipar tamo i garant kuci ili Welsa ili cifute i mozda nam tekma s Belgijom odluci dal idemo direkt ili u baraz
Naravno, da su ove kvalifikacije vec završene
sad nam se treba poklopiti masu nekakvih rezultata i kiseva ovih sa cela tabele, a da mi u međuvremenu deremo sve redom
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4467 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Faruke progovori sada..

- Artest
#4468 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Krste, izrado!! Vise ti nista ne vjerujem. Ni tebi ni bardu bh novinarstva, Muhamedu, ovdje citiranom, Bikicu.Velkoski wrote:Faruke progovori sada..
SIKTER!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4469 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Opravdano, jebi ga..