Ukrajina
- nikad_vise
#4451 Re: Ukrajina
Jao glupe raje
Ne zna se ko je gori,ovi Bosnjaci sto vuku paralele izmedju sukoba Srbija-BiH i Rusija-Ukrajina ili Srbi koji se raduju ni sami ne znajuci zasto i dice se necim sto ni sa njima ni sa nama nema veze.
Ja licno podrzavam Rusiju u ovom slucaju a Bosnjak sam od glave do pete.Pun mi qrac vise i Amerike i njenog terora po cijelom svijetu.Ovo je rusko dvoriste i Rusi nisu nikoga napali niti ratuju s nekim.
Rata uopste nece ni biti,ovim ce Ruske oblasti u Ukrajini dobiti jos vece mogucnosti i jos jace ce ih poklopiti Rusija i pokazati cijelom svijetu da se u svom dvoristu neda zajebavati.
Isto da se ja sad radujem i podrzavam Iran protiv Iraka u ratu i slicne budalestine.Jebe mi se za njima sve su to geopoliticke igre.Potajno se nadam da ce samo nakon ovih zavrzlama amerika jos dodatno potisnuti Ruski uticaj sa ovog prostora al na prostoru Ukraine podrzavam akciju Rusije.
Ne zna se ko je gori,ovi Bosnjaci sto vuku paralele izmedju sukoba Srbija-BiH i Rusija-Ukrajina ili Srbi koji se raduju ni sami ne znajuci zasto i dice se necim sto ni sa njima ni sa nama nema veze.
Ja licno podrzavam Rusiju u ovom slucaju a Bosnjak sam od glave do pete.Pun mi qrac vise i Amerike i njenog terora po cijelom svijetu.Ovo je rusko dvoriste i Rusi nisu nikoga napali niti ratuju s nekim.
Rata uopste nece ni biti,ovim ce Ruske oblasti u Ukrajini dobiti jos vece mogucnosti i jos jace ce ih poklopiti Rusija i pokazati cijelom svijetu da se u svom dvoristu neda zajebavati.
Isto da se ja sad radujem i podrzavam Iran protiv Iraka u ratu i slicne budalestine.Jebe mi se za njima sve su to geopoliticke igre.Potajno se nadam da ce samo nakon ovih zavrzlama amerika jos dodatno potisnuti Ruski uticaj sa ovog prostora al na prostoru Ukraine podrzavam akciju Rusije.
-
155_mm
#4452 Re: Ukrajina
od kad je kacavenda izbacen iz "svete" sluzbe sve vise se na ovom forumu pojavljuje nadrkanih pravoslavnih pubertetlija. dajte ljud vratite coveka u sluzbu, nemoj te da vas deca sramote.
-
vade_mecum
#4453 Re: Ukrajina
nikad_vise wrote:Jao glupe raje
-
155_mm
#4454 Re: Ukrajina
bosnjaci itekako trebaju da prate ovo sto se dogadja u ukrajini. jer ce ista ovakva mecka da zaigra i bosnjacima pred vrata. rusija je potpisala da ce da postivati teritorijalni integritet ukrajine do kraja postojanja svijeta a da ukrajina preda atomsko oruzje rusiji. tako da ti ovo preseravanje o vlastitom dvoristu ne pije vode.nikad_vise wrote:Jao glupe raje
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#4455 Re: Ukrajina
Ja toliko gluparija na ovoj temi, pa genocid na temi, ja od muke otisao u bar naloko se ko krava, jos me castili popip 6 x 0,5l pive od 8 do 11% samo jednu sam platio... evo me pijan ko more, i vidim onaj opet guzio. Ja akaedim pisem o temi guzio, jes vala komotno biti akademik, mozes srat kako ti pase, zajebavat se a uvijek u ozadini imas diplome, magistre, doktorate i sl. papire. Pozdrav, jedem rizu sa piletinom i habanero sosm peceeee morat cu na halauuuu.
-
155_mm
#4456 Re: Ukrajina
a sta je tvoj problem konkretno? mozda ti se moze i pomoci.Zviz wrote:Ja toliko gluparija na ovoj temi, pa genocid na temi, ja od muke otisao u bar naloko se ko krava, jos me castili popip 6 x 0,5l pive od 8 do 11% samo jednu sam platio... evo me pijan ko more, i vidim onaj opet guzio. Ja akaedim pisem o temi guzio, jes vala komotno biti akademik, mozes srat kako ti pase, zajebavat se a uvijek u ozadini imas diplome, magistre, doktorate i sl. papire. Pozdrav, jedem rizu sa piletinom i habanero sosm peceeee morat cu na halauuuu.
- muha_sa
#4457 Re: Ukrajina
junfer, mlad je--omrsit ce se155_mm wrote:a sta je tvoj problem konkretno? mozda ti se moze i pomoci.Zviz wrote:Ja toliko gluparija na ovoj temi, pa genocid na temi, ja od muke otisao u bar naloko se ko krava, jos me castili popip 6 x 0,5l pive od 8 do 11% samo jednu sam platio... evo me pijan ko more, i vidim onaj opet guzio. Ja akaedim pisem o temi guzio, jes vala komotno biti akademik, mozes srat kako ti pase, zajebavat se a uvijek u ozadini imas diplome, magistre, doktorate i sl. papire. Pozdrav, jedem rizu sa piletinom i habanero sosm peceeee morat cu na halauuuu.
- Zviz
#4458 Re: Ukrajina
@Muha
cuj junfer, hvala za mlad, i ako moram priznati vise sjedih nego tamnih dlaka, osjecam se jako vitalan...
gledali kriket i pili sta reci, najbolji sport na svijet... predlazem da rusi i ukrainici odigraju partiju kriketa ili remija...
cuj junfer, hvala za mlad, i ako moram priznati vise sjedih nego tamnih dlaka, osjecam se jako vitalan...
gledali kriket i pili sta reci, najbolji sport na svijet... predlazem da rusi i ukrainici odigraju partiju kriketa ili remija...
- Zviz
#4459 Re: Ukrajina
155_mm wrote:a sta je tvoj problem konkretno? mozda ti se moze i pomoci.Zviz wrote:Ja toliko gluparija na ovoj temi, pa genocid na temi, ja od muke otisao u bar naloko se ko krava, jos me castili popip 6 x 0,5l pive od 8 do 11% samo jednu sam platio... evo me pijan ko more, i vidim onaj opet guzio. Ja akaedim pisem o temi guzio, jes vala komotno biti akademik, mozes srat kako ti pase, zajebavat se a uvijek u ozadini imas diplome, magistre, doktorate i sl. papire. Pozdrav, jedem rizu sa piletinom i habanero sosm peceeee morat cu na halauuuu.
Hos mi izmasirati tabane?
- insomnia78
#4460 Re: Ukrajina
Tradicionalni danski sport kriket 
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Zviz
#4461 Re: Ukrajina
insomnia78 wrote:Tradicionalni danski sport kriket
Uh a da ne pricam ja kao francuz kad sam dosao u Dansku imao sam sok oko vina ovdje ga locu iz flase i to u 12:00 vecer na zurki, niko nece sa sirom
-
Martinez_
#4462 Re: Ukrajina
Zapad nastavlja...
...da se plaši.
Toliko da ni sankcije lupiti ne smeju
...da se plaši.
Toliko da ni sankcije lupiti ne smeju
- McMoy
#4463 Re: Ukrajina
nikad_vise wrote:Jao glupe raje
- Blek Stena
#4464 Re: Ukrajina
znaci placemstari grad Visegrad wrote:Evo sazetak dogadjaja u Ukrajini:
Posto je pro-ruski Viktor Janukovič preuzeo vlast, Ukraina je u sukobima i nemiru.
Glavni događaji koji su doveli do današnje napetosti u Ukrajini:
* U februaru 2010, Viktor Janukovič, koji je orjentisan prema Rusiji, je osvojio predsjedničke izbore i preuzeo funkciju premijera , nakon Julije Timošenko
-
155_mm
#4465 Re: Ukrajina
ne, ne bavim se time. ali sudeci po onom sta se prica da se je moglo vidjeti na youtube o kacavendi pretpostavljam da bi ti on mogao pomoci po tom pitanju. znaci ugovoris privatnu liturgiju sad u nedjelju sa kacavendom i za svaki slucaj poneses vazelina da nebi slucajnoo se dogodilo da je kacavendi nestalo.Zviz wrote:155_mm wrote:a sta je tvoj problem konkretno? mozda ti se moze i pomoci.Zviz wrote:Ja toliko gluparija na ovoj temi, pa genocid na temi, ja od muke otisao u bar naloko se ko krava, jos me castili popip 6 x 0,5l pive od 8 do 11% samo jednu sam platio... evo me pijan ko more, i vidim onaj opet guzio. Ja akaedim pisem o temi guzio, jes vala komotno biti akademik, mozes srat kako ti pase, zajebavat se a uvijek u ozadini imas diplome, magistre, doktorate i sl. papire. Pozdrav, jedem rizu sa piletinom i habanero sosm peceeee morat cu na halauuuu.
Hos mi izmasirati tabane?![]()
![]()
![]()
nadamo se da smo ti mogli pomoci.
- nikad_vise
#4466 Re: Ukrajina
Ma ovo se uopste ne tice Bosnjaka kao ni Srba.Bosnjaci mogu da sjede i lagano uz kokice ovo sve posmatraju.Srbi neka protestvuju ni protiv toga nemam nista jer ce time pokazati evropi i americi da su na suprotnoj strani pa ce ih tako i Amerika tretirati kako u BiH tako i na Balkanu.Uvidjet ce Ruski uticaj i jos vise raditi na njegovom suzbijanju na ovim prostorima jer je odavno ovo kaparisala evropa i Amerika.155_mm wrote:nikad_vise wrote: bosnjaci itekako trebaju da prate ovo sto se dogadja u ukrajini. jer ce ista ovakva mecka da zaigra i bosnjacima pred vrata. rusija je potpisala da ce da postivati teritorijalni integritet ukrajine do kraja postojanja svijeta a da ukrajina preda atomsko oruzje rusiji. tako da ti ovo preseravanje o vlastitom dvoristu ne pije vode.
Sto se tice vlastitog dvorista,sve je to licemjerno i sjebano.Ta ista Amerika za koju ja kao "trebam" navijati je blokirala desetine rezolucija protiv fasisticke tvorevine Izrael i sad oni treba da pricaju o nekom drzanju dogovora.Gdje su dogovori kad su Sirija,Libija,Iraq,Somalija il pun qrac drzava koje je Amerika onako lazerno pregazila da bi prosirila svoj uticaj.
Ako cemo biti principijalni u ovom zakonu sile,podrzavam Ruse jer mi ne pada na pamet da slusam moralisanje onih koji godinama bespilotnim letjelicama ubijaju na stotine hiljada ljudi.Rusi su usli,kaparisali svoje,malo se sad prepucavaju,povecat ce se ovlasti ruskih dijelova i kraj price.
Slusati kako lafo Rusiji prijete nekim sankcijama je jos smjesnije.To mogu prijetiti Libiji,Siriji i slicno ali Rusiji je nebuloza.Ne treba Rusiji evropski plin nego evropi Ruski.Drze je rusi za jaja i mogu samo da bezveze mudruju.
Kao sto sam rekao,rata nece biti ali ce se uticaj Rusije povecati.Ovi moralisti sto pametuju se nisu javljali kad je despotija Arabija anektirala Bahrein i metcima i zatvorom razbila demonstracije.A sad pametuju i moralisu na sve strane,sto je najveci apsurd,najmanje prava na to imaju.
- dječak sa šibicama
#4467 Re: Ukrajina
Obama bi izolirao Rusiju 
Ali kolicina patetike koju zapadnjacki mediji lansiraju ovih dana, prelazi sve granice ukusa.
Kao, dosli navijaci iz Donjecka u Kijev, i zajedno sa navijacima iz Kijeva, podrzali neovisnu Ukrajinu i pozivaju na otpor Rusiji.
Iz Donjecka, gdje Janukovic sam, bez komunista, ima 2/3 podrsku naroda. Timosenko, Klicko, Svoboda zajedno nemaju ni 10%.
Obukli neke levate u naradjaste dresove, i kao Donjeck je uz EU i Obamu
Sta je sljedece, lazni mrtvi prosvjednici kao u Siriji.
Ali kolicina patetike koju zapadnjacki mediji lansiraju ovih dana, prelazi sve granice ukusa.
Kao, dosli navijaci iz Donjecka u Kijev, i zajedno sa navijacima iz Kijeva, podrzali neovisnu Ukrajinu i pozivaju na otpor Rusiji.
Iz Donjecka, gdje Janukovic sam, bez komunista, ima 2/3 podrsku naroda. Timosenko, Klicko, Svoboda zajedno nemaju ni 10%.
Obukli neke levate u naradjaste dresove, i kao Donjeck je uz EU i Obamu
Sta je sljedece, lazni mrtvi prosvjednici kao u Siriji.
- Danguba
#4468 Re: Ukrajina
nemoj ziv bio nista vise pisati. sve si rekao.nikad_vise wrote:Jao glupe raje
- It_is_a_Leclerc
#4469 Re: Ukrajina
Nemanja Kusturica i savet srpskih Dveri se slažu u potpunosti !nikad_vise wrote:Jao glupe raje
- It_is_a_Leclerc
#4470 Re: Ukrajina
Samo polako, drugarice i drugovi...
Sjetite se '68. I onda su se ultimatumi lupali, "srpska inteligencija" oduševljeno, mada ispod glasa pjevušila, kad ono

Sjetite se '68. I onda su se ultimatumi lupali, "srpska inteligencija" oduševljeno, mada ispod glasa pjevušila, kad ono
- Stjui
#4471 Re: Ukrajina
nek ste nam se nagovorilinikad_vise wrote:Jao glupe raje
- It_is_a_Leclerc
#4473 Re: Ukrajina
Kad se Bošnjak složi sa Nemanjom Muratovim, i Dverima srBskim, koji slave Dan oslobođenja Srebrenice, to ti je priličan moralni i svaki drugi flop.Stjui wrote:nek ste nam se nagovorilinikad_vise wrote:Jao glupe raje
Ja licno podrzavam Rusiju u ovom slucaju a Bosnjak sam od glave do pete.Pun mi qrac vise i Amerike i njenog terora po cijelom svijetu.Ovo je rusko dvoriste i Rusi nisu nikoga napali niti ratuju s nekim.samo me interesuje kako bošnjak od glave do pete može podržavat zemlju koja je opet podržavala agresiju na taj isti bošnjački narod
mislim,nisu ni ameri cvijećke ,daleko od toga , al podržavat rusiju
- nikad_vise
#4474 Re: Ukrajina
Ti i jesi u svakom smislu zaglavio u tim 68 godinama.Tad se geopolitika i rasudjivala na takav nacin kako je ti rasudujes danas.Ukljuci frajeru mozak,zapitaj se malo koja ti je svrha postojanja ako nisi u stanju logicki povezat stvari koje se desavaju oko tebe.Imas skoro 7000 postova,godinama si na forumu a nisi u stanju racionalno razmisljati.Da si vise slusao nego sto si pisao vjerovatno bi danas imao nesto pametno reci.It_is_a_Leclerc wrote:Samo polako, drugarice i drugovi...
Sjetite se '68. I onda su se ultimatumi lupali, "srpska inteligencija" oduševljeno, mada ispod glasa pjevušila, kad ono![]()
Ovog @dangubu nebi ni komentarisao.Covjek se okarakterisao u nicku i neka ga,sta god kaze,od koga je dobro je.
- biske
#4475 Re: Ukrajina
ima li dobrovoljac da prepriča zadnjih 50 strana teme? dokle su (i koji su) naši?