To poplave u Gazi standardna pojava?
Bile poplave u Saudiji. Jel i u tom slucaju isti zakljucak?
Povrsni cirkusant.
sumirprimus wrote: ↑13/12/2023 22:08Sta znqci to munaficki ako moze na bosanskom kontam ja da si u sloveniji ali fakat te nista ne razumijem?swanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:07Ti o licemjerstvu??sumirprimus wrote: ↑13/12/2023 21:32 I onda sumnjate u idf brojeve koje svakodnevno apdejtuju.. speaking of licemjerstvu na temi svakodnevmo
Licemjeru munaficki, ne odgovori ti na pitanje u vezi glorifikacije i slobodi govora.
I hladnokrvno nastavis izigravati moralnu vertikalu.
Odnosno, forumskog cirkusanta.
Zavrsice ovaj sukob. Tvoje licemjerje ovdje ostaje zapisano zlatnim forumskim slovima.
Al sta to tebe briga. Karakter opanak.
Ma nekrofilu je bitno samo da su mrtvi.mirza_15 wrote: ↑13/12/2023 21:148.600 djece i 6300 žena. Okreneš na al Jazeeru i vidiš službene podatke. Zgadili ti se nekad barem malo ovo što radiš? Barem malo? Bljutavo je.sumirprimus wrote: ↑13/12/2023 19:07
Zanimljiva ststistika...
Hoce reci i kontrira hamasovoj listi poginulih na dnevmoj bazi ...
On misli da su svi hamasovci u tunelima pod zemljomswanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:11To poplave u Gazi standardna pojava?
Povrsni cirkusant.
swanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:13sumirprimus wrote: ↑13/12/2023 22:08Sta znqci to munaficki ako moze na bosanskom kontam ja da si u sloveniji ali fakat te nista ne razumijem?swanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:07
Ti o licemjerstvu??
Licemjeru munaficki, ne odgovori ti na pitanje u vezi glorifikacije i slobodi govora.
Zavrsice ovaj sukob. Tvoje licemjerje ovdje ostaje zapisano zlatnim forumskim slovima.
Skontao sam ja ima vremena da, nit si ti iz Tuzle, nit ti je Bosanski maternji. Izdao se baljezgajuci gluposti prilicno puta.
Znas li sta je ćuna u po somuna?
HarTar wrote: ↑13/12/2023 22:15On misli da su svi hamasovci u tunelima pod zemljomswanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:11To poplave u Gazi standardna pojava?
Povrsni cirkusant.![]()
![]()
![]()
Nema on razvijenu moc rasudjivanja da bi mogao objektivno suditi o pojavama i dogadjajima. Osim cionisticke propagande ovdje ocigledno prevladavaju porivi (npr. nekrofilija) te ostali psihopatski poremecaji (odsustvo empatije, narcisisticki kompleks itd.).swanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:07Ti o licemjerstvu??sumirprimus wrote: ↑13/12/2023 21:32 I onda sumnjate u idf brojeve koje svakodnevno apdejtuju.. speaking of licemjerstvu na temi svakodnevmo
sumirprimus wrote: ↑13/12/2023 22:17swanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:13sumirprimus wrote: ↑13/12/2023 22:08
Sta znqci to munaficki ako moze na bosanskom kontam ja da si u sloveniji ali fakat te nista ne razumijem?
Skontao sam ja ima vremena da, nit si ti iz Tuzle, nit ti je Bosanski maternji. Izdao se baljezgajuci gluposti prilicno puta.
Znas li sta je ćuna u po somuna?kakav lik
Ma mogu postići neki prividni efekat, ali ništa drastično. Pa ljudi im se praktički šetaju oko oklopnih vozila. Samo da imaju kakav PVO tek tada bi bila prava igranka.swanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:17HarTar wrote: ↑13/12/2023 22:15On misli da su svi hamasovci u tunelima pod zemljomswanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:11
Povrsni cirkusant.![]()
![]()
![]()
Eto, ispade dzaba one pumpe monitrali ...
Opet te ne razumijem slovenac, ako moze na bosanskom molicu lijeposwanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:22sumirprimus wrote: ↑13/12/2023 22:17swanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:13
Znas li sta je ćuna u po somuna?kakav lik
Jelde?
Lik te nađe svako malo u offside, pa se pogubis.
Pitam te jos jednom.
Da li je i Generalni Sekretar UN glorificirao Hamas, pa ga Izraelci osuli paljbom??
Jer ti spomenu glorifikaciju i nesto oko slobode govora.
Munafik i povrsni cirkusant.
75 godina konflikta i dalje koriste pracke i kamenje? pa to su izraelci koristili ima i preko 2 hiljade godina. Himt davidova prackaskupljac_zeljeza wrote: ↑13/12/2023 22:23 Jači od Merkava. Evo 75 godina na njima isprobane sve moguće rakete, bijeli fosfor, bombe od tonu.... Oni prkose iz generacije u generaciju.
Oni i jemenci jedini pravi arapi. Ostalo, stoka sitnog zuba.skupljac_zeljeza wrote: ↑13/12/2023 22:23 Jači od Merkava. Evo 75 godina na njima isprobane sve moguće rakete, bijeli fosfor, bombe od tonu.... Oni prkose iz generacije u generaciju.
Nece kompletan, jedan dio uniste bunkerbusterima, drugi dio na licu mjesta eksplozivom. Zatrpavaju tunele kako stignu. Morska voda je tek 4 5 opcija .mirza_15 wrote: ↑13/12/2023 22:30 Kompletan lanac tunela će potopiti pumpanjem vode na par mjesta? Prvo, jesu li svi povezani? Drugo, i da jesu lako je pregraditi. Treće, koliko vode moraju upumpati u tunele da ih potope uzimajući u obzir da će, na tu površinu, ogromnu količinu vode upiti zemlja, rj. neće ostati u tunelima? Samo propaganda, a realno efekat nula bodova.
Nemas ti pojma, sinko.sumirprimus wrote: ↑13/12/2023 22:23Opet te ne razumijem slovenac, ako moze na bosanskom molicu lijeposwanfilter wrote: ↑13/12/2023 22:22
Jelde?
Lik te nađe svako malo u offside, pa se pogubis.
Pitam te jos jednom.
Da li je i Generalni Sekretar UN glorificirao Hamas, pa ga Izraelci osuli paljbom??
Jer ti spomenu glorifikaciju i nesto oko slobode govora.
Munafik i povrsni cirkusant.
Jedina razlika je brzina kojom IDF ubija djecu i zenesumirprimus wrote: ↑13/12/2023 22:29
Razlika izmedju idf.a i ostalih zapadnih armija i islamistickih frakcija. Zapadnjaci inkorporiraju u svoje redove 50%populacije ravnopravno, tj zene.
https://www.jewishvoiceforpeace.org/202 ... isemitism/Did Biden just say the U.S. can’t protect Jews?
Heh nadam se da ce procitati tekst svi oni koji pocnu bez rszloga slavitiSmokingMan wrote: ↑13/12/2023 22:39https://www.jewishvoiceforpeace.org/202 ... isemitism/Did Biden just say the U.S. can’t protect Jews?