Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:
Ja ne sumnjam da i kod ovog rezultata barsa moze ovo preokrenuti. Problem nije rijesen prosle godine, radi izbora i trice se zataskao, i sad opet sve od pocetka
u prvoj sektupli prvu utakmicu u ovom kupu su izgubili 3:1. ali to je cijedjenje bilo kakve pozitive iz ovog potopa.
Nema problema. Eto motiva, preokrenuti 4-0.
Ovima trebaju izazovi,
I Sevilla je 6 primila pa šta...da je sredina sezone bilo bi čudno,ovako i nije.Pogotovo što su u odbrani bila 3 igrača koji su prošlu sezonu odgledali s tribina.Meni LE nije ništa kriv.
Kada udrobis sve negativne faktore koji su se desili od 6.6 jedan ovakav rezultat i nije nelogican. Copa America, Turneja,eksperimenti, mentalna nespremnost, umor, losa planifikacija i komunikacija(uprava) i dobijes ovo. Luis sada ima sansu da pokaze da je dobar psiholog. Danas nije kriv za poraz. Nije kriv sto ter Stegen izbija loptu na centar mimo svih golmanskih pravila, a ne u stranu. Nije kriv sto Alvesa nakon Vitola smjesnim napravi i igrac Athletica B, sto isti taj Alves napravi najgluplji penal na svijetu ili sto uposli Aduriza za treci gol. Kriv je onaj koji mu je obnovio ugovor. Ili Adriano,. Igrac koji realno nema mjesta mjesta u prvig sest ekipa lige. Dakle, ovo je cijen atalova od prosle sezone, Eto nama opet Danija, Adri je super rezerva itd. I ne daj boze da slucaj Pedrro eksplodira. Bice veselo.
Ovako sam nesto ocekivao. BIlo mi je cudno da se igra u ponedeljak i petak. Nije ni barca puno ocekiva zato i odlucila da igra u onim smjesnim dresovima.
pa zar nije trenerov posao reagirati adekvatno na stanje na terenu? ko to treba praviti izmjene ako ne on? probao s ekipom koju je imao, bilo je ocito of samog pocetka da ne ide pa nema teorije da nije odgovoran za tezinu poraza. mogao je ublaziti.
mislim, meni ovaj kup nista ne znaci, sezona jos nije ni pocela, ovo znaci samo pacenicima sto se nakote na temi nakon neceg ovakvog, ali praviti se da trener nema s ovim nikakve veze mi nema smisla.
po meni je lucho najveci krivac. izasao je sa losom postavom na pocetku. opet je kasnio sa izmjenama. nije imao odgovor ni u jednom trenutku utakmice. biskvit, pique su trebali igrati. macherano ne moze zamjeniti sergia. rakitic ili inesta je morao poceti utakmicu. jedan od te dvojice.
omar little wrote:pa zar nije trenerov posao reagirati adekvatno na stanje na terenu? ko to treba praviti izmjene ako ne on? probao s ekipom koju je imao, bilo je ocito of samog pocetka da ne ide pa nema teorije da nije odgovoran za tezinu poraza. mogao je ublaziti.
mislim, meni ovaj kup nista ne znaci, sezona jos nije ni pocela, ovo znaci samo pacenicima sto se nakote na temi nakon neceg ovakvog, ali praviti se da trener nema s ovim nikakve veze mi nema smisla.
Pazi, meni je bilo drago sto je poceo sa onom ekipom. Moras imati 22-25 igraca koji su spremni da u svakom trenutku udju na teren. U ove dvije utakmice smo vidjeli da je njih par izgubilo kredit. Jedino sto mi veceras nije bilo jasno je nastup Pedra. Sto se odugovlaci sa odlukom? Sta je problem? 3/4 miliona? Sumnjam. Ja imam osjecaj da bi Pedro i piskio i kakio . On kao da bi najvise volio da ga otjeraju. Ovako, igra mu se, a ne ide mu se iz Barse. Ostalo je jos 15 dana, a Sandro i Munir ne dobijaju minute a ne znamo da li Pedro ide. Ja tu Luisu ne mogu zamjeriti jer u ovim situacijama naredbe dolaze odozgo. 30 miliona nije malo. Dalje, ponasanje i nonsalancija Alvesa i Adriana iritiraju. Valjda neko ima muda da ih postroji. Ali sumnjam, Ove gluposti treba rijesiti sto prije. Ovaj superkup je nebitan u sustini. Ja cak vjerujem da ga Barsa jos moze osvojiti. Ali liga pocinje 23.08 i to bas u Bilbau...
Trebali bi ponekad ubacit koju prijateljsku između takmičarskih da LE može rahat experimentisat. Hebi ga stavi da mu vezni nose Mascherano, Rafinha i Roberto a na klupi ostavi Busquetsa, Raketu i Iniestu.
Jeste vi meni čudni...LE je imao izbor,poslati najjači sastav koji ne može potrčati i rizikovati povrede..i poslati sastav od sinoć,koji je koliko toliko odmoran,ako se neko i povrijedi nije velika šteta.Direktno sa plaže uletiti u ritam srijeda-subota i let iz Azije,ne ide..
Nisam gledao tekmu, ali dvije stvari su ocigledne: Spanci su jos jednom dokazali gdje se igra najbolji nogomet i odlicno poljevanje hladnm vodom da vide da se mora orati teren ako se hoce pobjedit. Alves - tog igraca je sramno dovodit u pitanje (i od prije, a pogotovo nakon one asistencije messiju protiv bajerna)
Uostalom, ko se zalijece pa kritikuje nakon jedne utakmice neka se sjeti prosle sezone. I neka mu je ona uvijek u podsvijesti.