Još jedan betončić, a sad baciti oko na:kakavdanakneiskustvu wrote:

Film na TV-u
Moderator: _BataZiv_0809
taj nisi gledao?klosar pravi wrote:Imaš li šta dobro karnut?

mene što se tiče,NE. film je za djecuKB9 wrote:kakav je ovaj novi tomb raider? vrijedi li potrosit vrijeme na to?
gori od onih andjinih?Atego wrote:mene što se tiče,NE. film je za djecuKB9 wrote:kakav je ovaj novi tomb raider? vrijedi li potrosit vrijeme na to?
anđelinini rasturaju naspram ovogKB9 wrote: gori od onih andjinih?

au pa to je onda teski odronAtego wrote:anđelinini rasturaju naspram ovogKB9 wrote: gori od onih andjinih?
Meni bolji od Angelininog.KB9 wrote:kakav je ovaj novi tomb raider? vrijedi li potrosit vrijeme na to?

znaci preporukaBloo wrote:Meni bolji od Angelininog.KB9 wrote:kakav je ovaj novi tomb raider? vrijedi li potrosit vrijeme na to?
Prsti sami počeli da lupkaju tokom gledanja - jump, run....
Naravno, lakše je provariti kad se gledaju the Rock i Diesel u onakvim situacijama, ali hajde...samo se treba sjetiti da je po podlošku igre.
Film je zabavan i to je sve.
Glumica je lijepa i simpatična
Kad bas hoces mozak na pasu.KB9 wrote:
znaci preporuka
i to je sve...Bloo wrote: Prsti sami počeli da lupkaju tokom gledanja - jump, run....
Naravno, lakše je provariti kad se gledaju the Rock i Diesel u onakvim situacijama, ali hajde...samo se treba sjetiti da je po podlošku igre.
Nije sisata i nije Meril Strip.Atego wrote:i to je sve...Bloo wrote: Prsti sami počeli da lupkaju tokom gledanja - jump, run....
mislio sam to je sve što valja u filmuBloo wrote: Nije sisata i nije Meril Strip.
To je friggin Tomb Raider, nije Mostovi okruga Madison...