Da, drekavci, ne znam šta je smiješno. Mora da pripadaš Centru iz Budimpešte ili hotelu Tuzla, dok su ti smiješne ove ozbiljne i utemeljene kvalifikacije Guardiana. On je samo naglasio ko se sve urotio protiv njega i Šumske, pod sponzorstvom Centra iz Budimpešte: drekavci, narkomani, razni devijanti, seksualni i psihički, izdajnici, probosanci i sektaši iz NVO sektora. Zna narod vrlo dobro kakav je taj izdajnički šljam.dzemaludin007 wrote:koja je provala Dodik, volim ga slusati. Smjesan mi je kao pojava, jos kad krene napdati, bas mi simpatican. Kad je na TVu obavezno gledam, pogotovo neki duel protiv opozicije ili kad je na BNu. Cuj drekavci![]()
![]()
Evo šta radi Midhat Bosnić, podmuklo podvaljuje probosanstvo poštenom narodu. Nije mu prošlo ovaj put a neće ni ubuduće, zna narod šta se sa takvima radi i kako će završiti.
Normalno da Midhat nije htio doći jer bi ga Guardian po ko zna koji put rasturio i raskrinkao kao podmuklog izdajnika Šumske i šumstva. Umjesto dolaska zavukao se u svoju mišju rupu i pokušao da poštenom narodu podvali probosanstvo ljaganjem Javnog servisa. Jedino to i preostaje malom mišu Midhatu, da gricka svoj probosanski sir u svojoj rupi i javno ljaga šumske velikane. Zna narod kako će mirno i staloženo sa takvima!Saopštenje Uređivačkog kolegijuma RTRS
Uređivački kolegijum RTRS-a smatra nekorektnim način na koji je predsjednik SDS-a Mladen Bosić odgovorio na našu molbu da bude gost Јavnog servisa.
Foto: RTRS
Gospodina Bosića pozvali smo da bude gost emisije Indirektno, u ponedjeljak 9. februara. Isti poziv uputili smo i lideru SNSD-a Miloradu Dodiku. Smatrali smo da lideri dvije najače partije u Srpskoj treba da suoče svoje stavove o brojnim pitanjima o kojima se raspravlja proteklih mjeseci i da građanima RS iznesu svoje stavove.
Gospodin Bosić umjesto da odgovori našoj kući uputio je stranačko saopštenje svim medijima u kojima navodi da neće na RTRS dok ne postane Јavni servis. Smatramo da je gospodin Mladen Bosić naš poziv za gostovanje u emisiji pokušao da iskoristi kao priliku za neki drugi, dublji lični politički interes.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uređivački kolegijum ovakav potez Mladena Bosića ocjenjuje kao pokušaj da Јavni medijski servis Republike Srpske stavi na dnevno političku agendu SDS-a. Umjesto da dođe u naš studio i iznese svoje stavove i o RTRS-u gospodin Bosić od Јavnog servisa pokušao je da napravi stranački dnevno-politički događaj.
Nezamisliva je praksa u bilo kojoj zemlji da lider opozicije odbija da iskoristi priliku da se suoči sa liderom pozicije i da zato okrivi medij koji ga zove.![]()
![]()
Na osnovu zakona o RTRS -u i Statuta naše kuće obaveza Јavnog servisa je da objavljuje stavove kako vladajućih političkih subjekata, tako i opozicije, a svaku žalbu na izvještavanje stranke ili pojedinci mogu uputiti Regulatrnoj agenciji za komunikacije.
Do sada RTRS nikada nije opomenuta ili kažnjena po ovom osnovu.![]()
![]()
![]()
Uređivački kolegiju RTRS-a saopštava da i dalje ostaje poziv Mladenu Bosiću da u ponedjeljka 9. februara bude gost Radio Televizije Republike Srpske kako bi građani Srpske mogli da čuju stavove lidera najjače opozicione partije o svim otvorenim pitanjima pa i o Јavnom servisu.
Radio Televizija Republike Srpske prema podacima agencije Nilsen prošle godine bila je najgledanija medijska kuća na području Republike Srpske. Poštujući i tu činjenicu očekujemo pozitivan odgovor Mladena Bosića.
Uređivački kolegijum RTRS
Ako ovo nije precizan opis Midhata Bosnića, ja ne znam ko je on.По легенди, дрекавац је материјална манифестација умрлог, некрштеног човека (по неким причама, младог дечака), који не може да нађе мир, па прогања оне који су му згрешили у животу. Како предања кажу, дрекавац је мало, длакаво створење, слично животињи, урла мешавином плача и вучјег завијања. Најчешће се шета по гробљима, а жртве дави у сну. Јако се плаши светлости, иако не може бити уништено док не нађе мир.