Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam sta se cudite, sudije koje sude zeljine utakmice redovno bivaju suspendovane, to je filozofija i taktika kluba, drugacije ne znaju.
Valjic, grbic, paradzik, pa onda ovaj sehovic sto nije svirao penal nad duljevicem u derbiju, to su pravi igraci za ovu ligu, kakvi zakarici crnovi i kerle.
al-em wrote:Ne znam sta se cudite, sudije koje sude zeljine utakmice redovno bivaju suspendovane, to je filozofija i taktika kluba, drugacije ne znaju.
Valjic, grbic, paradzik, pa onda ovaj sehovic sto nije svirao penal nad duljevicem u derbiju, to su pravi igraci za ovu ligu, kakvi zakarici crnovi i kerle.
ultima_palabra wrote:
Crvenim kartonom za Stanica.
A kad ti svira nepostojeci penal u 75. kad ti treba jos pet golova, to je bas onako prava pomoc
Ali nemojte da vam to poremeti narativ, guslajte do ujutru, milina vas citati...
svugdje u svijetu je start na igraca sa ledja sa dvije noge crveni, samo kod nas zakidanje. kao i onaj lakat na grbavici kad covjeku razbi glavu. penali ne jedan su smijesni da mi se ne daju ni komentarisati. sva nasa neobjektivnost u ligi nam se obije o glavu u evropi. to vazi i za nase ko i za vase.
ultima_palabra wrote:
Crvenim kartonom za Stanica.
A kad ti svira nepostojeci penal u 75. kad ti treba jos pet golova, to je bas onako prava pomoc
Ali nemojte da vam to poremeti narativ, guslajte do ujutru, milina vas citati...
svugdje u svijetu je start na igraca sa ledja sa dvije noge crveni, samo kod nas zakidanje. kao i onaj lakat na grbavici kad covjeku razbi glavu. penali ne jedan su smijesni da mi se ne daju ni komentarisati. sva nasa neobjektivnost u ligi nam se obije o glavu u evropi. to vazi i za nase ko i za vase.
Nije bio s dvije noge, niti je s ledja. Zasto je uopste suspendovan sudija ako nije zbog toga?
Onaj 'lakat' kad mu je slomio jagodicnu kost, pa lik igrao za tri dana bez maske?
Penali su smijesni svakako, ali nisu mogli utjecati na ishod. Neobjektivnosti ima svakako, ali ne sjecam
se da ste se bunili kad je Benko pola svojih golova zabio iz ofsajda.
Analizom su utvrđeni propusti u suđenju na prvenstvenoj utakmici FK Radnik-FK Željezničar, te do kraja sezone neće biti delegiran ni sudija sa tog meča Goran Paradžik.
Jel to ima mozgova koji kontaju da bismo se vratili nakon penala kod 0:2 i 0:3 i da su svirani da nam nesto pomogne sudija? Penali su tragikomicni bili da se razumijemo, al valjda se sudija zanio, konta isti grad, Kosevo, Grbavica, isti je to kriterij.
Ko te pita za logiku, tako su se i nama namjestale i zavrsavale utakmice u kojima smo gubili ili igrali nerijeseno
Nego, treba prestati s tom pricom, generalno je luzerska i obicno je povlaci strana koja gubi.
Dead Man Walking wrote:Jel to ima mozgova koji kontaju da bismo se vratili nakon penala kod 0:2 i 0:3 i da su svirani da nam nesto pomogne sudija? Penali su tragikomicni bili da se razumijemo, al valjda se sudija zanio, konta isti grad, Kosevo, Grbavica, isti je to kriterij.
ma ne mozes se zanijeti dva puta, hajd jednom svakom se moze desit da pogrijesi. Ali dva puta izmislit penal, moze samo neko ko ima neke skrivene namjere. Moguce da je sudio za kladionice jucer
Dead Man Walking wrote:Jel to ima mozgova koji kontaju da bismo se vratili nakon penala kod 0:2 i 0:3 i da su svirani da nam nesto pomogne sudija? Penali su tragikomicni bili da se razumijemo, al valjda se sudija zanio, konta isti grad, Kosevo, Grbavica, isti je to kriterij.
Pa prvi penal, koji je bio smijesniji, je bio negdje oko 35-40 minute, jelde? Pri 0-2. Teoretski, i to ne bas u domenu sci-fi, mogli ste dati jos 3 gola u preostalih skoro sat vremena, sa sudijskim vremenom i to.
Drugi penal mozda je i bio. Ne znam, nije mi se dalo pretrazivat ponovo.