BHTelecom All About
Moderator: Benq
- MOSALJOZE
#44352 Re: BHTelecom All About
Još nisam dobio račun na mail
Uhljupi
Uhljupi
-
zippoo87
#44353 Re: BHTelecom All About
ja sam dobio jucer ,kontam sada da odem platiti a tesko mi se odvojiti od paraMOSALJOZE wrote:Još nisam dobio račun na mail![]()
Uhljupi
nego citam sada o ovim pogodnostima na moja tv moj izbor i kontam da cu i ja to sve uvezati
koristim kuci moja tv net i imam postpaid pretplatu mobietela a mati ima prepaid (karticu)
brat isto ima postpaid pretplatu
znaci sada ovo sve mogu uvezati i dobiti ove pogodnosti u minutama i 500 MB mjesecno interneta
uz ovih mojih 100 MB sto vec imam uz pretplatu,mislim da bi ova kolicina mogla zadovoljiti moje potrebe za mobilnim internetom mjesecno
e sada me zanima,kada odem na salter,sta treba od dokumentacije da ponesem ?
evo za one koji ne znaju sta podrazumjeva "moja tv moj izbor ponuda
Od 1.5.2016. godine porodica moja TV usluga dobija još jednu fenomenalnu mogućnost, uvezivanje priključaka po želji u grupu usluga pod nazivom Moja TV moj izbor. Kako bismo upotpunili mogućnosti komunikacije unutar članova porodice i prijatelja, moja TV od sada nudi bogate opcije kreiranja Moja TV moj izbor grupe uz ostvarivanje dodatnih pogodnosti.
Televizija + fiksni telefon + internet + mobilni telefon + mobilni internet
Priključci i usluge koje se mogu kombinovati su:
1 moja TV paket
2 fiksna telefonska priključka
1 xDSL priključak
2 mobilna postpaid priključka
3 mobilna prepaid priključka*
Grupu je moguće formirati od najmanje dvije komponente a maksimalno uključujući sve navedene komponente.
*Za kombinovanje prepaid priključaka u Moja TV moj izbor grupu neophodno je da grupa sadržava minimalno jedan postpaid paket sa govornom komponentom (moja TV paket, fiksni ili mobilni postpaid priključak).
Korištenje usluge Moja TV moj izbor se ugovara bez obaveznog trajanja ugovornog odnosa u slučaju da je jedna od komponenti grupe moja TV paket. U ostalim situacijama ugovorni odnos može trajati 12 ili 24 mjeseca.
Uvezivanjem priključaka i usluga u grupu Moja TV moj izbor ostvarujete sljedeće mogućnosti:
besplatni razgovori između članova grupe u mobilnoj i fiksnoj mreži BH Telecoma, na fer osnovi**
ukoliko je moja TV jedna od komponenti grupe, svi mobilni priključci u grupi dobijaju na poklon 500MB mobilnog interneta svaki mjesec
za kombinacije priključaka bez moja TV paketa, grupa ostvaruje popuste*** na zbir mjesečnih naknada pojedinačnih priključaka uz ugovore sa trajanjem od 12 mjeseci, odnosno 24 mjeseca
zadržavanje mogućnosti kupovine uređaja na rate uz popuste predviđene za svaki pojedinačni priključak u grupi
**Fer osnova podrazumijeva 1.000 besplatnih minuta za razgovore unutar grupe, po svakom telefonskom priključku, uz naknadu za uspostavu poziva u iznosu od 0,05 KM.
***Popusti za obavezno trajanje ugovornog odnosa od 12 mjeseci iznose 3% (za grupe sačinjene od dvije komponente) ili 5% (za grupe sačinjene od tri komponente), odnosno za obavezno trajanje ugovornog odnosa od 24 mjeseca 5% (za grupe sačinjene od dvije komponente) ili 7% (za grupe sačinjene od tri komponente).
Popusti se ne primjenjuju za prepaid pridruženog člana.
Grupu Moja TV moj izbor možete kreirati od sljedećih priključaka i paketa:
1 moja TV paket (Moja TV BH, Moja TV Basic, Moja TV Phone, Moja TV Net, Moja TV Full)
2 fiksna telefonska priključka (Osnovni paket, Senior PLUS, Socijalni paket, Phone 15, Phone 25, ISDN BRA, Flat BH Telecom, Flat BH)
1 xDSL priključak (netFlat5, natFlat 10, netFlat 15, netFlat 25, netFlat 50, netFlat 100)
2 mobilna postpaid priključka (No Limit, Moj Mini 15, Moj Midi 30, Moj Maxi 50, Moj Mega 100)
3 mobilna prepaid priključka (Ultra)****
****Mjesečna naknada za pridruženi Ultra broj iznosi 5 KM. Ista se u punom iznosu prebacuje na bonus račun Ultra korisnika i može se trošiti na pozive i poruke u mreži BH Telecoma, kao i na naknadu za uspostavu poziva ostvarenih unutar grupe.
-
tavustavus
-
zippoo87
-
made_in_sarajevo
#44356 Re: BHTelecom All About
hajde cekam te sa informacijom da te ne prozivam ko selimovicamirza_15 wrote:Mislim da je ponuda samo za fizicka lica. Provjerim sutra. Ali da. Moze samo jedan postpaid i jedan prepaid. Moze i netflat i 2 pretplate. Uslov je da mora biti barem jedna govorna komponenta sa postpaid nacinom placanja. Samo kada je i mojatv paket u kombinaciji na svaki mobilni prikljucak ide po 500 MB mobilnog interneta i nema obaveznog vezivanja na odredjeni period.made_in_sarajevo wrote:ja kao poslovni korisnik mogu ubaciti u moja tv moj izbor netflat 5 i 2 pretplate? dobijem samo 1000 minuta medju 2 broja i ovih 3 ili 5% popusta na racun? igra li ulogu sto vec imam ugovor za mobitel na 24 mjeseca?mirza_15 wrote:MB idu samo sa mojatv uslugom.
Svi koji nisu sa mojatv moraju biti potpisani barem na 12 mjeseci.
- erotica
#44357 Re: BHTelecom All About
Ne znam Mirza evo ja sam upravo potpisao u Baroku u Tuzli ugovor Moja TV Moj izbor netflat 10, ultra i postpaid i govori mi čovjek danas u toku dana ću dobiti obavijest o megabajtima a ultra u roku od 24 sata. E sad ako su me izlevatili onda stvarno neka im je na čast. I nadam se da mi netflat 10 neće skinuti sa akcije da plaćam 20.50 KM što sam prije par mjeseci potpisao ugovor a i to sam mu naglasio jučer.mirza_15 wrote:Mislim da je ponuda samo za fizicka lica. Provjerim sutra. Ali da. Moze samo jedan postpaid i jedan prepaid. Moze i netflat i 2 pretplate. Uslov je da mora biti barem jedna govorna komponenta sa postpaid nacinom placanja. Samo kada je i mojatv paket u kombinaciji na svaki mobilni prikljucak ide po 500 MB mobilnog interneta i nema obaveznog vezivanja na odredjeni period.made_in_sarajevo wrote:ja kao poslovni korisnik mogu ubaciti u moja tv moj izbor netflat 5 i 2 pretplate? dobijem samo 1000 minuta medju 2 broja i ovih 3 ili 5% popusta na racun? igra li ulogu sto vec imam ugovor za mobitel na 24 mjeseca?mirza_15 wrote:MB idu samo sa mojatv uslugom.
-
mirza_15
#44358 Re: BHTelecom All About
100% je 500 MB samo ako je jedna od komponenti mojatv. Inace su samo minute i popust na pretplatu uz potpis na minimalno 12 mjeseci. Eto gore napisano i u toj obavijesti sa stranice.
Za popust na nf10 ne znam, ali ne vjerujem da ima veze jedno s drugim, odnosno ne vjerujem da ce tu ista dirati.
Za popust na nf10 ne znam, ali ne vjerujem da ima veze jedno s drugim, odnosno ne vjerujem da ce tu ista dirati.
- erotica
#44359 Re: BHTelecom All About
Eto vidjet ću do sutra šta će biti a ako bude tako kao što si rekao onda ću se lijepo žaliti na tog radnika i tražiti raskid svih usluga zbog davanja lažnih informacija još sam potpisao ugovor na 24 mjeseca.mirza_15 wrote:100% je 500 MB samo ako je jedna od komponenti mojatv. Inace su samo minute i popust na pretplatu uz potpis na minimalno 12 mjeseci. Eto gore napisano i u toj obavijesti sa stranice.
A sad sam zvao i 1444 spojili me sa tehničkom za bhmobile i kažu i na ultri i kod mene su aktivirani dodatni Mb i minute.
Last edited by erotica on 10/05/2016 15:24, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#44360 Re: BHTelecom All About

i tako svaki božiji dan, u neodređenim terminima. igranje online bilo čega nemoguće.
još 10 dana.
-
made_in_sarajevo
#44361 Re: BHTelecom All About
ako se netflat ne popravi onda dzaba moja tv,fazoni,udaranje na telemach,akcija,ne akcija. pa jeboga sad 5 slika ukupno 20mb na gmail upload traje kao da 1000 terabajta,megabajta radim. naravno dok se to radilo ovamo je stalo bukvalno sve, facebook izbaci konekciju, gmail drugi ne radi, forum klixa ne moze otvoriti,a upload ide pa brze bi sa 3G odradio upload. cim sam prekino taj upload od 5 slika tako je sve proradilo.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#44362 Re: BHTelecom All About
Hvala. Također i članu bumerangss. Dakle 6 feninga po minuti. 360 feninga ili 3.6 KM za sat razgovora. Isplatnije je ipak kada ide kontra poziv.Del_Boy1 wrote:Desno su cijene sa uključenim PDV-omsuad-sarajevo wrote:Koliko košta kada se zove sa fixnog bh telecoma prema kablovskom fixnom, TM npr.
Hvala.
-
probook
#44363 Re: BHTelecom All About
Tacno tako...ako na poslu trebam poslati nesto preko gmail bukvalno blokiram net svima dok se upload ne zavrsi...ne mozes ni google.ba otvoritimade_in_sarajevo wrote:ako se netflat ne popravi onda dzaba moja tv,fazoni,udaranje na telemach,akcija,ne akcija. pa jeboga sad 5 slika ukupno 20mb na gmail upload traje kao da 1000 terabajta,megabajta radim. naravno dok se to radilo ovamo je stalo bukvalno sve, facebook izbaci konekciju, gmail drugi ne radi, forum klixa ne moze otvoriti,a upload ide pa brze bi sa 3G odradio upload. cim sam prekino taj upload od 5 slika tako je sve proradilo.
-
Blitzz
#44364 Re: BHTelecom All About

U petak prijavio Moju TV Full sa dodatnim paketom 1, pitanje za mirzu ili ing hoce li ici ovo preko 30 ili do 30Mbps
-
niho92
#44365 Re: BHTelecom All About
Svim uposlenim, onako kolektivno, u tuzlanskoj direkciji odbit od plate bar 30% jer ne rade svoj posao.
Bezobrazluk 10 dana vec proslo od predviđenog roka, aa sumnjam da ce rjesit sve i u narednih 10 dana
Bezobrazluk 10 dana vec proslo od predviđenog roka, aa sumnjam da ce rjesit sve i u narednih 10 dana
-
zippoo87
#44366 Re: BHTelecom All About
niho92 wrote:Svim uposlenim, onako kolektivno, u tuzlanskoj direkciji odbit od plate bar 30% jer ne rade svoj posao.
-
discovery82
#44367 Re: BHTelecom All About
Bihaćka direkcija isto ništa ne radi i nikome koga poznajem brzine nisu povećanezippoo87 wrote:niho92 wrote:Svim uposlenim, onako kolektivno, u tuzlanskoj direkciji odbit od plate bar 30% jer ne rade svoj posao.
Bezobrazluk 10 dana vec proslo od predviđenog roka, aa sumnjam da ce rjesit sve i u narednih 10 dana![]()
![]()
Ali zato kablovski operater sa USK-a Missnet bez reklame i najava poveća brzine 3-4 puta, ubaci 6 novih HD kanala (sada ima oko 20 HD).. tako da njihov paket Missnet duo sa svim mogućim kanalima i internetom 18/1 Mb dobiješ za 32 KM. Do sada stvarno nisam imao nikakvih problema sa Moja Tv ali ozbiljno ratmišljam da zbog ovakvog indiferentnog i neozbiljnog ponašanja direkcije Bihać sve počupam i odjavim!!
- Phosphorus
#44368 Re: BHTelecom All About
Zovem danas vezano za brzinu na mojaTV Full paketu i kaže mi lik do 10Mbps, do 10Mbps, do 10Mbps.. K'o papagaj.
Ili sam ja obnevidio pa mi se pričinjava ono 10+ ili je on tu postavljen samo da smeta...
Ili sam ja obnevidio pa mi se pričinjava ono 10+ ili je on tu postavljen samo da smeta...
-
adoadop
#44369 Re: BHTelecom All About
I mene interesuje isto? Piše 30+ znaci da bi trebalo biti od 30 do 50 u zavisnosti od tehničkih mogucnosti.Blitzz wrote:
U petak prijavio Moju TV Full sa dodatnim paketom 1, pitanje za mirzu ili ing hoce li ici ovo preko 30 ili do 30Mbps
-
thegrey
#44370 Re: BHTelecom All About
Da li je kome konekcija postala nestabilna nakon su najavili promjene ?
-
mirza_15
#44371 Re: BHTelecom All About
To ti je mojatv full. Ako si paket1 trazio u petak sigurno ti jos nije pusten. Prvo mora ici ispitivanje tehnicke mogucnosti. To sigurno jos nije zavrseno. Imaces 50/2 kada ti puste paket1.adoadop wrote:I mene interesuje isto? Piše 30+ znaci da bi trebalo biti od 30 do 50 u zavisnosti od tehničkih mogucnosti.Blitzz wrote:
- Kiki_Musampa
#44372 Re: BHTelecom All About
Potpisujem,niho92 wrote:Svim uposlenim, onako kolektivno, u tuzlanskoj direkciji odbit od plate bar 30% jer ne rade svoj posao.
sad sam bio kod jarana,on nije nista trazio,njemu povecali,ostali koje zna nemaju niti 5 od kako je akcija krenula
- Hyperthalamus
#44373 Re: BHTelecom All About
Usluga je samo za fizicka lica...tako stoji u specificnim uslovima...made_in_sarajevo wrote:ja kao poslovni korisnik mogu ubaciti u moja tv moj izbor netflat 5 i 2 pretplate? dobijem samo 1000 minuta medju 2 broja i ovih 3 ili 5% popusta na racun? igra li ulogu sto vec imam ugovor za mobitel na 24 mjeseca?mirza_15 wrote:MB idu samo sa mojatv uslugom.
2. Uslovi za formiranje grupe MojaTV moj izbor
Član 2.
(1) Pravo na korištenje usluge MojaTV moj izbor u skladu sa Cjenovnikom, ostvaruju isključivo pretplatnici iz kategorije fizička lica.
-
prelivoda
#44374 Re: BHTelecom All About
Meni su remote resetirali modem i postavke za wireless. Kako da to vratim, da li mogu preko 1444 ili moram kablom da se nakačim na router? Moja TV Full je paket.
- vješalica
#44375 Re: BHTelecom All About
vješalica se usrećila
završio je pravo fini čiko ovju mojutv sve montirao pravo uslužan i kulturan,i novi telefon sam dobila
sve frcera ok heh
telemah fak ju
kad završim sa poslom sutra ide pedala na šalter da vas odjavim jer ste mi se popeli na vrh glavee
dosta sam vas trpila
heh
završio je pravo fini čiko ovju mojutv sve montirao pravo uslužan i kulturan,i novi telefon sam dobila
sve frcera ok heh
telemah fak ju
kad završim sa poslom sutra ide pedala na šalter da vas odjavim jer ste mi se popeli na vrh glavee
dosta sam vas trpila
heh